icon

Manžel si našiel inú. Mám ho opustiť?

lenkaa222
9. aug 2011

ahoojte..som týžden po pôrode, maličký sa nam narodil v 32 tt takže je stale v inkubatore..ale je zdravy, pribera..všetko by bolo super, keby som nenašla môjmu chlapovi v mobile sms ako si píše s nejakou 16tkou, že ju lubi, že mu chyba..vysvetlenie z jeho strany: chcel si dokázať či vie ešte namotať a zbaliť 16tky..neviem či robiť...zostala som s nim hlavne malemu aj ked ho lubim chcela som sa rozist..

riami78
9. aug 2011

Súhlasím s pici, ťažko sa radí! Ako sa hovorí: "Nekrič hop, kým..." Nikto z nás nevie, čo ho stretne. Ale ak vo vzťahu nie je dôvera, tak je to o ničom. Mala by si teraz muža špehovať, kontrolovať, či niečo "nevymýšľa"? A na čo by to bolo dobré? Len by si sa deptala. Ak si bude chcieť s niekým začať, začne si a aj tak to neovplyvníš, jediné čo zostáva je veriť, že sa to už nestane. Ale treba mu povedať, že o tom vieš a že ak sa to stane ešte raz, ďalšiu šancu nedostane a je na ňom, ako sa zachová.

simcab
9. aug 2011

chrapúň jeden! tak má týždňové bábo, a toto robí!? no podľa možností by som ho hnala kade-ľahšie, aj keď viem, že nie vždy sa to dá..

adriana1712
9. aug 2011

Pises, ze jej vypisoval ako ju lubi, ale nemyslel to vazne...ale aj tebe hovori ze ta lubi...podla mna su to pre neho len prazne slova alebo naucena fraza, ktoru nema problem povedat hociktorej. Ja by som mu uz neverila ze ma naozaj lubi.. ☹

cestovatelkaandrea
9. aug 2011

@adriana1712 presne toto napadlo aj mna. a este jedna vec ma zaujala, ako moze niekomu napisat, ze ho lubi do smsiek, ked sa s nim nikdy nestretol a len spolu komunikovali cez sms.

maminuska
9. aug 2011

Sorry ale mne to príde totálne ujdeté aby si smskoval s 16 ročnou babou. Chlapec je evidentne nezrelý a v podstate smskovalo decko s deckom a aj taký je potom výsledok, písat niekomu lubim ta a chýbaš mi - no silne ja osobne pochybujem že sa nestretli nevideli.
Napriek tomu by som mu šancu dala, čas preverí ako dozrel a či vôbec dozrel a ked nie, jedno dieta pri hľadaní novéh vztahu nie je až taká prekážka zas. Ako zas netreba vinit tu 16 , tá si možno aj prdel robila a v podstate na takéto kusky má aj nárok je to ešte dieta v puberte.

lillika
10. aug 2011

@lenkaa222 ahojky.hlavne sa netrap,aj ked je to tazke ☹ .skus si s nim pohovorit na rovinu.drzim ti vsetky palce.a kde lezi Jakubko?

lenka_da
10. aug 2011

@lenkaa222 V zivote sa stava kadeco a kazdy urobi nejaku hlupost... Ak sa snazi dat vsetko doporiadku, nerozbijaj vztah, uzivaj si materstva a vsetkeho, co ti zivot dava... ALE nechaj si pootvorene zadne dvierka, t. j. ak mas nejake vlastne financne prostriedky, napr. od rodicov a podobne, nechala by som ich na nejakom ucte, o ktorom partner nevie. A casom uvidis, ci chlap dozrie alebo sa vase cesty rozidu. Hlavne nekonat zbrklo, na rozchod mas vzdy dost casu.

kvetinqa
10. aug 2011

Ja teda neviem, ale ked toto urobi chlap v asi zatial najdolezitejsej chvili vasho zivota, tak ja by som teda utekala kade lahsie.. Je ine, keby to bol znudeny chlap po 20 rokoch manzelstva, co si potrebuje nieco dokazat, aj ked ani tam by som to netolerovala/neospravedlnovala. Ale vy mate malilinke rizikove dieta a on robi toto? Nielenze je nevyzrety, este ta aj klame (je dobra blbost, ze keby to chcel utajit, tak si to vymaze. Nie. chlapi su len taki blbi a chyba im nasa intuicia..). Si mlada, ale uz musis mysliet nielen na seba, ale aj na maleho. A ten potrebuje najma spokojnu a vyrovnanu mamu. drzim palce

katka_e
10. aug 2011

@berus222 súhlasím s názorom

lillika
10. aug 2011

fakt je,ze ten clapec je este nezrele tela 😖

lenkaa222
autor
10. aug 2011

@lillika noo Jakubko je v Martine v nemocnici

lillika
10. aug 2011

tak mu aj s mojimi detmi drzime palce nech je o.k..a aj tebe.ak by si si chcela pokecat, daj vediet.a ozaj,aky je Jakubko velky?

sofia2008
10. aug 2011

drzim ti palce, aby si mala hlavne zdrave dietatko 🙂 bohuzial si myslim, ze aj tak nakoniec ostatnes sama, ci teraz alebo o rok, dva 😒 tvoj partner je absolutne nezrely a myslim, ze vobec nie je pripraveny na dieta a to, co k tomu patri..ale nevesaj hlavu, teraz si hlavne matka a tvoje dieta ta potrebuje, takze si uzivaj materstvo a venuj sa malemu, casom sa urcite najde lespi otecko 🙂

lucka1987
10. aug 2011

@lenkaa222 ahoj lenka.. sme spolu v septembrovkach, neviem ci si ma pamatas..... tak to je teda sila.. od tvojho partnera je to totalny podraz. najma ked mate synceka este v nemocnici a potrebuje ti byt oporou a nie vypisovat s nejakou 16 tkou... asi by som bola opatrna, no nerobila urychlene zavery... je to pravda ze ked uz takwto cosi robi tak lepsie to asi nebude.. ale je mlady (netreba to brat ako vyhovorku) ale mozno dostane rozum... a tebe stacilo to vysvetlenie ze si chel dokazat ci vie niekoho namotat?? no mne by to teda nestacilo...

stolwerkas
10. aug 2011

@lenkaa222 aj ja Ti drzim palceky. Poznam vela muzov (a tym myslim uspesnych muzov, mnohych po 30ke), ktori si svoje ego pravidelne vylepsuju na mladych kockach a pritom maju krasne rodinky. A to su zreli muzi a nie este 22 rocny chlapec, ktory ma uz rodinku a pritom mozno este sam nevie co od dobroty. Nechcem tym povedat nic ine, len to, ze zivot niekedy prinasa rozne situacie. Jasne, to, co Ti priatel spravil sa tazko prekusuje, pretoze je to svinstvo najhorsieho zrna a osobne by som toho svojho pravdepodobne vykastrovala alebo aspon riadne vyzauskovala. Ale na druhej strane mate krasne dietatko, to je obrovsky dar, podla mna by si sa mala pozriet do srdiecka a ak ho mas stale rada, skusit to. Pochopitelne s takou jazvou ten vztah uz nebude ako predtym a mozno dokonca stroskota prave na nedostatku dovery z tvojej strany, ktory by bol logickym nasledkom, alebo na dalsom sklamani, ale aj tak. Byt sama mamicka nie je med lizat, starat sa o dietatko je narocne aj s partnerom. takze urcite by som sa rozhodovala opatrne a rozvazne. Uprimne drzim palce, aby vsetko dobre dopadlo a bola si stastna, akokolvek sa rozhodnes 🙂

nycanka
10. aug 2011

ahoj Lenka, no musis byt teraz silna, nie je to lahke, urcite si sa dost tym potrapila, este ked mate aj miminko stale v nemocnici, ma ti byt oporou, nie vymyslat s kadejakou zabou.... podla mna ale nie je zrely pre vztah a uz vobec nie, aby bol "otec rodiny". Takto by sa chlap nemal spravat, ked uz ma dieta, prave naopak mal by sa snazit, aby vam bolo co najlepsie, su to najkrajsie roky zivota, ten maly uzlik, vam raz vyrasite, a ked ty sa budes trapit kvoli nemu, ani si to miminko nevychutnas. Tazko je radit, ja som si nastastie takymto niecim nepresla, ale urcite by som mu dala priucku, zbalila sa a odisla k rodicom, teraz potrebujes podporu, nie trapit sa, a ako som si aj citala viacere nazory, aj ked sa dost odlisuju, a prave nevieme aky zrely a pevny je vas vztah, je toto rozhodnutie na tebe, ale v prvom rade mysli na seba, a na malicke, aby vam bolo najlepsie, nesnaz sa ho udrzat silou mocou, naozaj ak to tak ma byt, si mlada, urcite by si si niekoho nasla, kto by vam ako to uz raz bolo pisane, zniesol modre z neba... zivot mas pred sebou, nestoji ti za to, aby si si ho kvoli niekomu pokazila...v prvom rade si TY a DIETA, on ma stat pri vas, byt ti oporou a s tebou sa tesit z maleho pokladu, ak si chce dokazovat, posli ho kade lahsie, budes sa len trapit, v konecnom dosledku je to aj tak toto rozhodnutie na tebe, ale dufam, ze sa spravne rozhodnes a nezabudaj, dieta niekdy nedalo nikoho dokopy, ked sa vztah ma udrzat len na nom, je to zbytocne, budete sa trapit obaja ! Ak sa ma vztah rozpadnut, rozpadne sa a nezachrani ho ani dieta ! drz sa, prajem ti vsetko dobre, nech sa tebe aj malickemu len dari, hlavu hore, vsetko zle je na nieco dobre 😉

lenkaa222
autor
10. aug 2011

@lillika noo má 1780g, 45 cm...už mi začína konečne priberať

lenkaa222
autor
10. aug 2011

@lucka1987 no jasne pamatám si ťa 🙂 noo nestačilo mi a tak som sa vypytovala dalej... bolo ešte povedané, že on to ešte tak nebral, že ide mať dieťa (ale to väčšina chlapov, ked je žena ešte len tehotná) a že ked ho uvidel, to moje zmýšlanie o rozchode, tak prišiel nato, že nas nechce stratiť..že spravil chybu, že to lutuje... a ževraj bolo to ešte aj preto..že predtým sme boli každý den dosť intenzívne spolu..a zrazu prišlo to, že ja som išla na mesiac do nemocky.. bola som tam v depkách a tak.. noo uvidime ako sa bude správať dalej

lenkaa222
autor
10. aug 2011

@nycanka noo maš pravdu... myslim, že si uvedomuje čo robil..aa dosť trpí a ja si to vychutnávam 🙂 snažím sa to neriešiť, aby som sa netrápila, myslím na maleho, teším sa na neho...a je to tak..možno to bola len nejaká skuška našho vzťahu a možno fakt nemame byť spolu a časom to zistíme...

nycanka
10. aug 2011

@lenkaa222 hlavne, ze si uvedomuje co spravil, mozno je to len skrat a viac sa to nezopakuje, ved uvidis casom, kazdopadne mu daj sancu, ale mal by byt teraz pri vas, pomahat ti, a tak potom uvidis, ako mu na vas dvoch zalezi, hlavne nech ste stastni, nech to dopadne akokolvek, drzim palceky 🙂

redangel32
10. aug 2011

@lenkaa222 gratulujem k drobcovi a zelam veeeela zdravicka. Co sa tyka partnera,tak ta 16tka mozno ani nevedela,ze ma do cinenia s buducim otcom. Kto vie co jej narozpraval? On ako "dospely" muz jednoznace pochybil. Drzim palce 😉

lencici
10. aug 2011

22ročný chlap a balí 16tku? to je choré...nakopala by som ho do riti...

janka_pn
10. aug 2011

@lenkaa222 necitala som celu diskusiu, ale asi by som mu dala pocitit ako ma to ranilo a dala by som mu este jednu sancu. keby bol chalan starsi, vykaslala by som sa na neho, ale toto je este take "hlupe ucho" prepac za vyraz.... a mozno mu toto dalo pekne ponaucenie a uz sa to nezopakuje... ak zopakuje, treba kopnut do rozkroku a ist od neho prec 🙂

gerci90
10. aug 2011

Ahoj... mnohe baby ti tu pišu že naj. by bolo poslat ho kade lahsie mame rovnaky vek ... neviem kolko ste boli spolu a tak ale uplne sa viem žit do tvojej situacii.. pretože som ju žial zažila ja sama...Ked som sa dala dokopy už teraz s manželom tak som o nom v podstate nevedela nic vsetko slo tak strasne rychlo za necele 3 mes, som už s nim byvala a do pol roka som otehotnela bola to straaasne velkyy boom pre mna ako aj prenho planovali sme babo nasi ma zato znenavideli a nechceli o mne ani pocut ale edela som že co kašlem na nich mam užasnych svokorov, a frajera a cakam babo..až dokym sa mi nezacali ozyvat priatelove byvale a neporozpravali vsetko co vlastne ja vedla seba mam a aky v skutocnosti moj priatel je a že je sneho poriadny kurevnik samozrejme som im neverila aj ked chrobaka do hlavy mi nasadili... ale nechala som to tak sice som sa sem tam trapila kedže som vedela kolko ich v živote mal sex, partneriek ale tak som si pov, že je odomna o 5r. starsi tak postihal.... a že s aspon vyburil a bude pokoj....ale žial opak bol pravdou... narodila sa nam dcera... mala prestne mesiac ked som dostala zapal prsnikov a chodila s nou spavat vždy ked sa dalo zo 4Otkami teplotami..a moj frajer zatial travil cas na nete..a tam to zacalo... vypisoval si tam s byvalimi a s jednou "najlepsou kam. " ktora je momentalne vo svedsku..volala sa LInda... dokonca mi aj o nej vravel že jej rod, a jeho rod, su velmi dobry kamosi ktory sa stretavaju ..a že sa chystza nas prist kuk, a že donesie malej dake oblečenie a take .... až do jedneho dna ked si zabudol vypnut net a hamba nehamba som si skontrolovala co si piše..a tedy ma skoro porazilo ta rana co som dostala neprajem nikomu.... pisal si s dotycnou LINDOU ako sa teši ked pride a co mu donesie ako mu chyba a prečo ho tu nechala a že ci budu mat styk aky pretym nestihli.... tak som to stiahla a ked prisiel som mu to ukazala so slovami že mi predsa len ubližil .... samozrejme sa vykrucal a vyhovaral a pak si uvedomil že nas može stratit ukaza som to aj tym "užasnym" svokrov. ktory sa mi len vysmiali a pov, že to je detinske a že si chcel len niečo dokazat moj priatel mi prisahal že skutocnosti by to neurobil že to boli len slová.... volal som nasim ktory sa mi aj tak obratili chrbtom a pov, že domov sa nevratim a že kuboby to nedokazal a že to mi asi mlieko udrelo že si vymyslam...a tak som ostala v tom trapeni sama... každu noc som sa budila s placom a chcela som to riesit pisala som aj jej že ked jej nevadi že ma mna aspon by nemusela ubližovat a brat malej otca... pisala mi same somariny ..... ale presiel urcity cas pre nas sa to stalo uzavreta vec...a moj muž sa velmi zmenil ....žiadny net... len v mojej pritomnosti... nijaky kamosi na pivo....ani nic len praca a s nami doma teraz nam stavia domcek snaži sa a za každym ked si nato spomenieme mame slzy v ociach obaja... uvedomil si tu chybu a tedy som mu neverila ani ked siel na dvor a pri každej priležitosti to mal na ociach vyhodene odomna...a myslela si že už nikdy nebudem pri nom stastna ale naopak teraz som rada že som to hned nezabalila.....vsetko zle sa na dobre obratilo.... nasi ma zasa prijali zbožnuju aj malu aj nas oboch tikaju si dokonca s mojim mužom.....a teraz viem že by som elku chybu urobila keby som hned sa nanhoi vykaslaa je to ten naj. muž na svete aaj otec mala ho miluje a on ju tiež sme stastny a tu "chybu" ktoru sme si museli pretrpiet myslim že nas vztah iac spojil bo si uvedomil že nestrati len mna ale aj dieta.... mna možno nahradi krajsia, lepsia...ale vlastne dieta mu nenahradi žiadne ine....
MOžno to niekto nepochopi ale pokym nezažijes nevies nechcela som byt sobec že pre par "uchylnych" slov zoberiem dcere otca ... bolo to pre mna samozrejme tažke ked som nemala ani podporu vlastnej rodiny..al e mala som podporu toho najhlavnejsieho vinika ktory mi to sposobil..ako sa vravi nik ti neutrie slzy tak ako ten kto ich sposobil....

Samozrejme ty mas inu situaciu ked dokazal tam nap, to LUBIM TA co je dost silne slovo..a neslo asi len o sex... ale možno aj s jeho strany to boli len slova a keby malo dojst k skutkom tak radcej utečie... nechcem ti radit že sa tvar že nic, ale použivaj aj rozum nielen zlomene srdce.... držim palce nech aj vam sa nestasny pribeh obraty na krasnu rozpravku....

PS: prepač za chyby pisem to v rychlosti bo mi vypadava net......

lucka1987
10. aug 2011

@lenkaa222 ono nie je vzdy jednoduche urobit hrubu ciaru a ist si po svojom ako tu pisu niektore holky... ked ti to takto vysvetlil.. 22 rocny chalan este nemoze (vacsina ) mat tolko rozumu aby si uvedomil ze je zrazu vo vaznom vztahu s partnerkou a dietatom.. a ako si napisala uvedomia si to az po prichoe babatka (v lepsom pripade) v horsom si to neuvedomia ani ked to babatk bude mat 18.
treba dat sancu... teda tak si myslim ja. nie je vsetko ciernobiele a ludia sa vedia menit... aj ked sa hovori ze chlapi sa nezmenia.. nemylsim si ze to plati...

roxy
10. aug 2011

podla mna by si mu mala povedat čo si o tom myslíš a jednoducho mu dať najavo, že ked sa takto bude správat aj nadalej, tak to nemá význam.obaja by ste sa iba trápili a dieťatku by tiež určite neprospelo aby si bola nervózna. nemala by si hneď urobiť všetkému koniec ale dať najavo aký k tomu máš postoj a určitý čas si držat od neho odstup, aby jednoducho pochopil, že takéto správanie si mohol dovoliť pred tým, ale teraz má už zodpovednosť za rodinu. ale naďalej by som bola ostražitá, nie "stíhačka" ale jednoducho byť v strehu a sledovať jeho správanie. určite to je ťažké, viem ako sa cítiš (aj keď my deti ešte nemáme) ale musíš sa sama v sebe rozhodnúť či pokračovať vo vzťahu, aj s rizikom, že sa to nemusí skončiť dobre (záruku k chlapovi žiaľ nikto nedáva) alebo to vzdať po prvom "prúsery". Ja by som mu dala ešte šancu. Ale sama musíš vedieť čo cítiš a ty si ho poznáš najlepšie tak daj na svoj úsudok. Veľa šťastia a nech to dobre dopadne.

helena001
10. aug 2011

Mam uz nieco odzite a hoci je tazko radit, netreba robit unahlene rozhodnutia. Na jednej strane treba ukazat muzovi, ze ho mas rada a zalezi Ti na nom (oni muzi idu za zenou, ktora ho zboznuje a vychvaluje), na druhej mu treba ukazat svoje sebavedomie, ziadne histericke nareky (to neznasaju na zenach), ukazat ako mu zle bude bez Teba...ono ho to asi casom prejde

lillika
11. aug 2011

Myslim,ze teraz je najdolezitejsie byt pri babatku,aby citilo vela lasky od VAS OBOCH,ked nemoze byt stale pri tebe.moja dcerka bola v inkubatore skoro 2mes.a prave vtedy nas velmi potrebovala.a chlap...pocka 😉

lenkaa222
autor
11. aug 2011

@gerci90 no tak teraz si ma zaskočila... všetko mi znova prešlo hlavou.. a zažívam to iste čo ty vtedy... stačí mi len ked ide na wc aebo do práce hned ho upodozrievam... aj ked plakal predomnou alebo to ako hovorí, že nechce prísť o nas a všetko.. aj tak mu to neverim...mam také myšlienky, že to všetko hra a tak.. a teiž nechcem byť sebec a zobrať môjmu drobčekovi otca ked s ním ešte nič nezažil... dufam, že aj u nas to bude tak ako u vas... dufam, že mu začnem veriť, prestanem nato všetko myslieť.. čas všetko ukáže

marissenka
11. aug 2011

@lenkaa222 ahoj. tak ja by som s nim taky cirkus narobila, az by mu prislo zle!!! stale by som mu to na oci vyhadzovala, ako vam to mohol spravit, ...nech sa hambi a premysla nad sebou!(vsetko s mierou samozrejme) sancu by som mu urcite dala. netreba hned hadzat flintu do zita-ako sa hovori. este z neho moze byt dobry manzel a otec. ako pises, ze plakal,... tak ste mu neni lahostajni. ini by sa bez slova spakoval. takze nadej tam je! cas ukaze! drzim palceky aby ste boli stasna rodinka!! p.s. mas krasneho chlapceka. prajeme mu vela sily a zdravicka! 🙂