icon

Manžel si píše s inou

anjeli_k
24. feb 2016

Ahojte mamicky. Viem, ze taketo diskusie tu vznikaju denne, ale tak mozno sa zapojite. S manzelom sme spolu sest rokov, z toho sme manzelia takmer rok a mame 16mesacneho synceka. Lenze, pracuje vo velkej firme a na fb si vkuse vypisuje so svojou kolegynou o kadecom. Su to take flirtiky, on jej pise, ze by chcel vidiet jej jazyk, v ktorom ma piercing, ona mu napr. napise, ze je jej zima a on na to, ze hned by jej uvaril teply cajik. Raz sa stalo, ze neprisla do prace a on jej hned napisal, ze preco nebola a ona ze jej bolo zle a on ju zacal lutovat, vkusr sa jej pytal, ci uz je jej lepsie a tak. Proste sa mi to nepaci, ze sa stara a lutuje inu babu. Mne aj ked je zle, tak si to ani nevsima...ked som bola po sekcii, tak som mala este mesiac bolesti a vobec to s nim nepohlo, ani s malym mi vtedy nepomahal. Vidim, ze to nie je v poriadku. Vcera som si precitala, ze uz spolu planuju oslavit jeho narodky, ktore bude mat azv septembri. Kvoli nej si predo mnou zmenil heslo, aby som si necitala, co si s nou pise. Strasne smw sa vcera pohadali kvoli tomu. Mate podobny problem? Ako by ste to riesili? Mne to hrozne vadi, pripada mi to, akoby som bola v jeho hlave aj srdci odsunuta na vedlajsiu kolaj.

Strana
z7
mandala77
25. feb 2016

@anjeli_k končí o druhej v robote a príde o šiestej???
Neporadím Ti čo urobiť, lebo neviem. Nejako to sama nacíť, premysli aj na základe príspevkov v diskusii, ale muži nereagujú na reči, čokoľkovek povieš, bude použité proti Tebe 🙂 Nechcem to samozrejme zľahčovať.
Treba čin z Tvojej strany. Radili to baby na začiatku diskusie čo by urobili. Ale čin. Rečami si nedocielila nič.
I keď taký muž stojí teda za všetky drobné.

timea7
25. feb 2016

@anjeli_k tvoj muž je fakt dobrý len na to oplodnenie, pre manželstvo je inak absolútne nepoužiteľný. 😝 😝 😝 😝

mihula
25. feb 2016

@anjeli_k ja by som ozaj oferovala 60ena kolok na rozvod a kludne mu ho polozila na stol,alebo poslala na fb,nech si to pozrie aj ona.A nic nekomentobala.Rozvod,bodka a nic dalej.Neboj sa,rozvod sa da stiahnut kedykolvek a ak uz toto ho nenakopne,tak nemas o čom uvazovat.Hlavu hore a nepreser si život s niekym,kto nie je hoden teba

petra3312
25. feb 2016

@anjeli_k Normalnemu zrelemu cloveku, ktoremu na vztahu zalezi, staci raz povedat ( mozno parkrat zopakovat ), ked sa Ti nieco nepaci a ked Ta to zranuje a on pochopi a prestane to robit. Moj muz ked vidi slzy, tak uz vie, ze nieco velmi velmi prehnal. Lenze my sme o cca 10 rokov starsi ako Vy, ked sme spolu zacinali, boli sme na vztah pripraveni. Podla mna ma Tvoj muz pocit, ze si velmi neuzil a toto vypisovanie s kolegynou sa prenho stalo velmi prijemnym spestrenim pracovneho aj sukromneho zivota. Mozno je az taky hlupy, ze si neuvedomuje, ako rychlo sa z takehoto nevinneho flirtovania moze vyvinut afera. Mozno je este hlupejsi ako hlupy a si mysli, ze on by to v tom momente vedel zastavit. Preto sa toho nemieni vzdat za ziadnu cenu a este sa ohradzuje, ze nerobi nic zle a problem si Ty. Uplne Ta chapem, ze si nahnevana, ze vybuchnes aj ze sa s nim o tom hadas. Aj to, ze sa nedokazes pred nim usmievat a tvarit sa, ze si ok, ked nie si, ze si vesela a nad vecou, ked nie si. Chapem Ta, ale poradit moc neviem. Co si myslim, ze by asi najviac pomohlo, je realna hrozba, ze Ta naozaj strati, (odstahovanie, pripadne naozaj podat navrh na rozvod - ale rozchod alebo rozvod Ti fakt neradim, to ozaj nie je moje miesto a nemyslim, ze na to je uz dovod). Ale mozno by to nanho zaposobilo ako studena sprcha a otvorilo by mu to oci.

anjeli_k
autor
25. feb 2016

@petra3312 suhlasim.len podla mna clovek nedozrieva ani tak vekom ako zivotom...on mal od malicka az prilis uzasny zivot, nikdy ho nic netrapilo, on je z uplne idealnej rodiny, ktora nepozna nekompletnost rodiny, hadky, smrt blizkeho cloveka proste nic.za to ja som opacny pripad ja sa odmalicka pretlkam zivotom ako sa da,ale to nechcem rozoberat.nedokazem sa pretvarovat, ze vsetko je v poriadku kludne si pokracuj vo flirtikoch...to nie...najviac ma zarazilo, ze ked som mu povedala, aby s nou prestal pisat, tak povedal ze dobre a s inymi moze? No ja neviem ako sa toto skonci ..

anjeli_k
autor
25. feb 2016

Rozvod fakt nechcem uz iba kvoli malemu.ja mu toto nenozem urobit.sama viem, ake je to vyrastat bez otca a nechcem, aby to zazil aj moj syncek, v tomto by som sa citila ako sebec.

anjeli_k
autor
25. feb 2016

@timea7 ja viem....je to sebec a hlavne bezcitny

timea7
25. feb 2016

@anjeli_k väčším sebcom si, keď s otcom svojho dieťaťa za takýchto podmienok zostaneš. Aký má k nemu vzťah, keď sa za ním z práce neponáhľa? Koľko hodín denne sa mu venuje? Kedy ho naposledy uspal? Kedy sa s ním jašil? Kedy ho vezme v kočíku von, keď príde domov až večer? Aký príklad mu raz dá ako muž, ktorý má manželku na saláme? Nenapadlo ťa, že si zoberie tento model spolužitia muža a ženy ako normu do svojho života? Sorry, ale toto je jedna z najnemožnejších výhovoriek, ktorú si mohla použiť. Ak napíšeš, som na ňom finančne závislá, momentálne bez neho neprežijem, pochopím. Ak napíšeš, stále je pre mňa lepšie žiť s ním, mám kvalitný sex, poplatí, čo treba a že si píše s inou a mňa ignoruje....pochopím. Ak by si napísala - denne sa po príchode z práce venuje synovi, vezme ho do parku, večer ho okúpe, uspí, cez víkendy ho berie na výlety....pochopím. Ale nepíš prosím, že to nemôžeš synovi urobiť, aby vyrastal bez otca, lebo má otca bohužiaľ zrejme len v rodnom liste a to mu je na dve veci....

kikina84
25. feb 2016

@anjeli_k ja by som to hlavne riesla este predtym ako by som si takeho chlapa zavesila na krk..taketo chovanie je predpokladam dlhodobe..a je jasny suknickar..cize uz ked si ho stretla si musela vediet ze taky je..a navyse ked taketo flirtovanie vycapi na miesto kde sa k nemu jeho zena vie dostat..tak to je ocividne ze to ma v povahe..nechapem naco sa stazujete ked viete co si beriete za muzov a zeny..proste by som ho nakopala doriti ze by mi nohu osral za toto..Asi tolko ti poviem..a do buducna takychto chlapov vobec neriesit odporucam..co je tebe v tomto pripade asi prd platne,ked uz mate dieta..
Mozno smutny nazor..pytala si sa..tak odpovedam..ale napriek tomu ti drzim palce,aby vsetko dobre dopadlo 😉

petra3312
25. feb 2016

@anjeli_k je mi to luto a zelam Ti, aby sa to skoncilo dobre a manzel si uvedomil, co robi. Mojim prispevkom som Ti ani velmi nechcela radit (ved ani neviem, co poradit - ten navrh na rozvod je ozaj extrem, ktory moze ale nemusi pomoct a este sa to obrati proti Tebe, ze Ty si ta, co rozbila rodinu). Chcela som Ti skor vyjadrit podporu a povedat, ze chapem Tvoje konanie a ze sa mas pravo hnevat.

zuzinkagugi
25. feb 2016

.... tak si začni písať aj ty s niekym pred ním, usmievaj sa do monitoru, rob presne, čo robí on. Ak ho to trkne a začne mu to vadiť, tak sa dohodnete na pravidlách správania sa vo vzťahu, toreancii a rešpektovaní v podobe, že nebudete si robiť napriek, a nebudete robiť, to čo druhému vadí. Trebárs aj vymazanie sa z FB a pod. (ale keď nebude na FB, cestu k písaniu si nájde, ak bude chcieť aj tak). A keď by sa netrkol a bolo mu to fuk, že aj ty máš flirtík s niekym iným, alebo by i naďalej aj po uvedomení sa pokračoval v tom, čo ti vyslovene prekáža, tak si kúp ten kolok na rozvod a že pá pá 🙂 si mladá, ži a netráp sa

kloranebb
26. feb 2016

@mandala77 no predstav si ze to ti muzi dokazu. Dokazu aj milovat aj robit veci ktore sa druhym nepacia. Tah na "zle" je strasne silny. To mas ako ked by si mala problem s meskanim. Muzovi to vadi snazis sa to z lasky k nemu zmenit ale tento zlozvyk len tak lahko nezdolas. Chce to cas.

sophielucy
26. feb 2016

Ahoj. Nečítala som komentáre ostatných dievčat. Poviem ti len toľko, že som mala podobný problém. Neboli sme však zobratý, len sme spolu chodili. Vypisoval jednej, potom druhej, tretej, dokonca si začal písať so ženami, ktoré ani nepoznal, že by ich rád spoznal...atď. Keď som mu na to prišla, tak sme sa vždy pohádali, on mi argumentoval tým, že si tie ženy len doberá a skúša, že to nemyslí vážne, a to tak nemyslel, keď to napísal....atď. A ja som mu vždy odpustila, tolerovala a nahovárala som si, že ma nepodvádza i keď cudzím žrnäm začal vypisovať, že ich miluje... Viem, že to nemyslel vážne, ale veľmi tým trpela moja hrdosť, sebeúcta a podrývalo to veľmi moje sebavedomie. Dohováranie nestačilo. On sa zabával a ja som trpela. Keď som mu to chcela oplatiť, tak mu to bolo v celku jedno. Nezaujímalo ho to. Až neskoro som pochopila, že si ma prestal vážiť, čím viac som sa snažila, tým menej si ma vážil. Nepomohlo ani vypisovať tým ženám, že je to nevhodné, keďže on je zadaný. Chyba nebola v tých ženách ale v ňom. Tvoj prípad je trochu iný, vy ste manželia. Neviem, ako ti poradiť, len nerob tú istú chybu ako ja. Doplatíš na to len ty! Keď sa na to pozriem spätne, asi som mala byť viac zásadovejšia a trvať na svojom i za cenu rozchodu - ku ktorému to nakoniec tak či tak viedlo. To však neradím tebe. JEDNO VŠAK VIEM NA ISTO, JEHO SPRÁVANIE ŤA ZRAŇUJE A ON TO VIE A VEDOME V TOM POKROČUJE. Váži si ťa vôbec?

stanusa89
11. mar 2016
Používateľ stanusa89 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od stanusa89.

@evicka547 to je tazko mne otec dlho tvrdil, ze plac je prejavom slabosti.

janeste
Autor odpoveď zmazal
lailaveve
21. máj 2024

@katuliena82 ...bohuzial,zenati chlapi su najlahsia korist...a ochotni urobit cokolvek ked im nejaka ina zdviha ich ego...doma maju zenu uz istu,tak naco sa snazit...a este je aj okukana...a vobec im nevadi ani ich nijako neohuri ked sa o seba stara, ked muz s nou ma sex kazdy den,niekedy aj viackrat....to je uz nuda,oni potrebuju vzruso..lovit byt obdivovani cudzou,nie vlastnou....ich "hodnoty" su prizemne a tocia sa stale iba okolo usppkojenia ich primarnych potrieb....jedlo a lov zien +sex...bohuzial.....cest vynimkam,no tych je asi pramalo...bohuzial😔

tiika
21. máj 2024

Rozvod nechceš. Pokial je situácia riešiteľna, tak chápem. No aké sú tvoje vlastne limity? Mne toto už pride veľmi vážne. Každý si tvrdíte svoje a k nejakému riešeniu ste nedospeli. Kiežby ste našli vzájomne pochopenie a vrátili sa k sebe. Nejakú mediacnu poradňu si nezvazovala?

Strana
z7