icon

Manžel si píše s inými a tvrdí, že ma miluje

ezelka
5. jan 2013

Mám problém, ktorý neviem proste vstrebať. Už druhý krát som prišla na to, že môj muž cez net "oblbuje" ženy. Keď som na to prišla prvý krát ostala som hotová, hneď sa ospravedlňoval a vysvetlil to tým, že si len chcel dokázať že je aj pre iné ženy príťažlivý a že o neho majú záujem. Ukončil všetko, vymazal kontakt dotyčnej, nepíšu si, ani nevolajú, ani nič. No a včera som našla inú žubrienku, ktorá mu "hladká ego" cez písmenka. Zasa sa obhajuje tým istým, že on to robí len z nudy (nakoľko pracuje v zahraničí) keďže je bez nás. Stále vraj miluje mňa a deti a nikdy by so žiadnou nešiel do postele, len ju proste zbalamutí a potom ustúpi, keď vidí, že je "namotaná"....Baby, je to normálne??? Ja už tomu nerozumiem. On sám sa nazýva narcisom a tvrdí, že sa len zabáva a že so žiadnou ženou by nikdy nič nemal, lebo má mňa..Potom načo si utvrdzuje u iných že je sexy, že dobre vyzerá, že je inteligentný a blá, blá.....

vaska333
3. feb 2013

@irriss no to robia možno tak 15 ročne deti.o to sa nebojiim

irriss
3. feb 2013

@vaska333
..a vis o tom, ze rozum 15ti letych maji prave nevyzrali jedinci? a to je v rprvni rade muz, co rad aspon sluvkem vzrusuje a necha se vzrusovat jinymi
a zaroven i zena..ktera i napriek svojmu veku..se ujistuje vecma jako pubertacka v 15ti..
t.j. napr. myslis si, ze mas kody v kapse..ale duvera ti ulitla.. 😉

sorciera24
3. feb 2013

@vaska333 nie, dovera isto nie ej 100PErcent....naco ho potom kontrolujes? neveris mu?...keby si mu verila, nekontrolujes......ja ti poviem len jedno, on ta mozno neopusti pre inu, ale kvoli tomu, ze ho kontrolujes, ze nema slobodu, kazdy potrebuje svoju slobodu, chlapi detto, on to dlhodobo nevydrzi, nikto by nevydrzal...... toto sa vo vztahu proste neda trpiet🙂

irriss
3. feb 2013

@vaska333
ja nemam zadne kody..jen ty bankovni...pouzivame jiny styl zakodovani duvery ..pohled do oci..tam je videt vsechno..v kapsach se najde cokoliv a ztrati zaroven

irriss
3. feb 2013

@sorciera24 absolutny souhlas,..

vaska333
3. feb 2013

@sorciera24 zato že mam jeho hesla nemusim ho kontrolovať.a čo sa tika doveri teba je hovno po tom som zvedava či ty tak doverujes svojmu muzovy ak vôbec neakeho máš lebo každého tu len komentujes a nikoho to nezaujíma.

sorciera24
3. feb 2013

@vaska333 to su tvoje slova: ze ho kontrolujes....ved citaj po sebe, pouzivam tvoje slova.....vidis, ani tebe sa nepacia 😀 samozrejme, ze mu doverujem, stale rovnako...aj po 10tich rokoch 😉 ty po kolkych uz nie? 😉

vaska333
3. feb 2013

@irriss no to som zvedava či ten tvoj muž nebude tvoju dôveru zneužívať a potom sama uvydis keď si budeš klásť otázku prečo veď mi pozeral do oči a prisahal.

irriss
3. feb 2013

@vaska333
docela rekord..jsi tu 1.den a uz je HOVNO ve Tvem slovnicku jako doma.. ☹

vaska333
3. feb 2013

@sorciera24 že ho mam pod kontrolou nie že ho kontrolujem tak si to poriadne prečítaj🙂

irriss
3. feb 2013

@vaska333
muj muz mi nemusi prisahat...ja na cestny pionyrsky uz davno neverim..ja uz jsem ostrileny stary skaut... 😉

vaska333
3. feb 2013

@irriss no a čo je to hádam moja vec.

irriss
3. feb 2013

@vaska333
co to hovno?
Nezlob se na mne..ale prijde mi, podle toho, jak popisujes @sorciera24 , ze tu nejsi nova, ani zanovni..vis dobre kde jses, prijdes mi tu prilis zabydlena...Nevypadas na novacka zapsaneho ze vcerejska... 😉
Ale to je moje vec. co si myslim.proste pises proti pravidlum.. ☹
p..s,,,Ve Spisskej je krasne Zoo...hned bych sla na prochazku..ty jsi blizko..mas stesti..ja mam smulu, jsem daleko..

sorciera24
3. feb 2013

@vaska333 a v tom je aky rozdiel...kontrolovat a amt pod kontrolou? prosiiim, vysvetli mi to.... 🙂

vaska333
3. feb 2013

@irriss hahaha nebuď smiesna nikto ti nekazal komentovať moje prispevky

irriss
3. feb 2013

@vaska333 🤐
p.s. Vis co je zvlastni, kdyz Te zadam do uja googla..rekne mi, ze neexistujes..zvlastni..pritom tu mas uz 20 prispevku🤐
ale ok..do toho mi take h...

vaska333
3. feb 2013

No presné tak

janie80
3. feb 2013

@vaska333 nechcem rypat, len ma to zaujima: to ma "pod kontrolou" aj tvoj partner teba? 😅

vaska333
3. feb 2013

@janie80 proste on ma moje hesla ja mam jeho nemame pred sebou čo skrývať.a či to chodi kontrolovat alebo nie to je mi jedno lebo ja aj tak nemam čo skrývať.

paris3
3. feb 2013

aj ja som si myslela, ze velmi nema kde natrafit na sancu a predsa.... doverovala som mu, nie ze by slepo, ale doverovala. a bol mi schopny do oci klamat x rokov. a aj prisahat, velmi vierohodne...
a poznam mnoho zien, ktore doveruju svojim muzom, dovera tam funguje, ale vernost akosi nie 😒 mam o tom doveryhodne info, takze tak...

smoulatko
14. júl 2013

@ezelka moj manzel to robil tiez, ale pre mna to bolo o to bolestivejsie, ze som bola tehu a on nebol v zahranici, ale doma a slecna mala len necelych 15-nast... a dosla som nato asi 2 mesiace po svadbe, dala som ultimatum bud dieta a ja alebo ona a vyybral si...! ale uprimne aj ked je s nami uz asi nikdy mu nebudem verit... zial... aj ked sa snazim je to uz vo mne ten pocit, ze sa stalo co sa nemalo... lebo ja som mala priliz romanticke predstavy o laske a on ich zlomil... zistila som, ze laska je ina ako som si myslela, realita... !!! ale snad u teba to tak nebude... keby nie drobec asi by som uz odisla, aj ked ho milujem... po inom chlapovi netuzim ,,,

kveta
14. júl 2013

@smoulatko Prepac.. Ale toto hranici s pedofiliou a sexualnym zneuzivanim maloletej. On nema co pisat 14rocnej!

A laska je ina, ako si si myslela? Si si ista, ze toto je naozaj laska? Myslim si, ze Ti tato sialenost pokrivila pohlad na lasku.. To, co si zazila, nie je bezna realita! Pytaj sa ludi, porovnavaj s nimi, aby si sa dostala do reality.

smoulatko
14. júl 2013

@kveta ona mu nepovedala, ze este nema 15 mala tesne pred a vyzera starsie ako ja... cize s pedofiliou to isto nic nema... 🙂 a o sex neslo.... nedotiahlo sa to az tak dalako... a potom ak by k tomu doslo 15-nast by uz mala .. Vies co ja uz som take veci zazila, ze sa cudujem , ze niesom psycho... a to som mlada dost... a neviem, ci este budem mat nejaku sancu na vyrovnanie mojho pohladu na lasku... Je to divne, ale ozaj je to jediny muz, ktoreho milujem a vzdy budem, aj z toho dovodu, lebo mi dal najkrajsi dar na svete nasho drobca...

kveta
14. júl 2013

@smoulatko 😀 Na svete su asi tri miliardy plodnych muzov... Sorry, nemohla som si tento vtipek odpustit...

zdenopeta
14. júl 2013

ahoj ja som sa tu stal takou súčasťou vašich problémov, od kedy kedy som už nevládal ďalej s moju priateľku a ktvojmu problému by som ti povedal že je to problém, ja som tiež preč, ale nikdy som toto nerobil a snažil som sa byť každú voľnu chvíľku na skype s moju rodinu a stačilo mi len keď to bolo zapnuté a oni si robili svoju prácu, tešilo ma len keď som počul hlások moje dcérky či priateľky, ale tieto chaty su veľký problém a už prispeli k mnohým rozvodom, pismenká veľa znesú a ten človek za nimi sa vždy javí ako dobrá a príjemná osoba a kto toto praktikuje už sa ťažko toho zbaví je to ako droga, myslím že to vieme asi všetci ako net nás neustále láka si zaň sadnúť a pozrieť čo je nové či tu niekto niečo už napísal, mal som tento istý problém s priateľku neustále bola na pokeci, keď som jej dohováral snažila sa to obmedzovať, boli aj hádky no vždy sa tam vracala facebook mi nevadil hovoril som si že šak tam máme iba známych no po tom ako bola na poslednej zábave a pridala si tam nového chalana z tej zábavy, tak som si povedal že už dosť, ale k tomu všetkému predchádzalo ešte všeličo iné, takže v skratke že je to u neho problém a známe porekadlo hovorí, že príležitosť robí z človeka zlodeja a poviem ti že ti nezávidím, lebo viem že ťa to bude dosť trápiť a bolieť, keď že som si tým prešiel a viem o čom hovorím, ale držím palečky aby sa ten tvoj umúdril a spamätal že to zato nestojí. 🙂

nahnevana_velmi
30. jan 2015

Prosím poraďte mi. Som nahnevaná. Žijem s priateľom v zahraničí, kvôli nemu som opustila veľa toho čo som mala rada len aby som s ním tu mohla byť. Dávam mu všetko to čo potrebuje. Čakáme spolu bábätko. Dnes som mu napísala jednu správu, keď bol v práci. Miesto riešenia správy išiel radšej na chat a aktivoval si konto. Keď prišiel domov rozprávali sme sa a riešili problém, išla som robiť večeru, chcela som prísť za ním dať jeho ruku na moje bruško, keď som naraz zbadala ako má zapnutú danú chat stránku a rýchlo schoval mobil. Ja som sa na ňho pozrela dosť divne a on, že neboj sa, kontrolujem si svoje staré konto. Neskôr začali mnou prúdiť nervy a povedala som mu svoje, znova zmenil verziu prečo išiel na tú chat stránku. 5 krát zmenil verziu a ja som sa veľmi sklamala. Myslela som si, že toto je vzťah, ktorému môžem veriť a dôverovať mu. Mnohokrát sme sa o tom rozprávali aj o takýchto "riešeniach" problémov a to mi sväto sväte sľuboval, že mi toto neurobí. Nemáme žiadne problémy. Akurát iba ten, že sme ďaleko od všetkých a absolútne sami. Ale na druhej strane nikdy toto nerobil, iba dnes. Teraz chodí za mnou ako psík a prosí ma o prepáčenie a ja neviem čo robiť...sme spolu 1 rok aj pár mesiacov

lucny_konik
30. jan 2015

@nahnevana_velmi pri všetkých problémoch pomôže len komunikácia. uvedomenie si chyby, komunikovanie a pokus o nápravu, vyhnutie sa takýmto prešľapom v budúcnosti. čo si mu povedala ty? aký je váš vzťah teraz? ja som svojmu ex našla konto na erotickej stránke, kde mal fotky svojho prirodzenia a mal už (vraj z nudy) naplánované nejaké stretnutie s babou. vraj by naň nikdy nešiel. bolelo to o to viac, že ja som bola v tom čase v nemocnici po operácii.
tiež si myslím, že za každým takýmto virtuálnym pokusom z nudy je nuda v partnerskom vzťahu a z nej je už len krôčik k "vybúreniu" sa s prvou, čo príde. ak je dotyčná pre neho neodolateľná, kde je potom tá hranica, že k ničomu vážnejšiemu nedôjde?

nahnevana_velmi
30. jan 2015

@lucny_konik ďakujem za tvoju odpoveď a zároveň ma mrzí tvoje trápenie sa. Chápem, že tvoja skúsenosť bola ešte viac bolestivá. A vôbec za každým je to bolesť, pretože človek má v sebe bolesť. U nás nie je problém s nudou vo vzťahu. Toto sa stalo iba dnes. Som s ním stále, čakám ho doma a ja sa skôr nudím. Ja sa cítim ako popoluška. Dokonca ja mám ten pocit, že on je tu dôležitý. Vždy aj pri sexe, nie som pre ňho podstatná ja, ale on. Stále je on hotový a mňa už to prestáva baviť sa s ním intímne zbližovať, ale to až po včerajšku. Dnes som mu proste napísala čo som mu napísala a ako som spomínala miesto riešenia problému išiel na web. On patril k party boy štýlu chlapa, ale tým, že ja som mu prišla do života veľa sa toho zmenilo. A teraz sa bojím, že sa to zmení znova k stavu, kde bol predtým. Nedokážem sa s ním rozprávať a ani sa pozrieť na ňho. jednak, že mi klamal a 5krát zmenil verziu čo mi spomenul a aj preto, že vôbec išiel na tú stránku, pričom mi ešte dnes vyznával lásku skrz messanger. Stále mi vraví aká som pre ňho úžasná a jedinečná a urobil takúto blbosť. Vyčíta si to, ale ja mu neverím už v ničom. Bojím sa toho, ako sa potom budú riešiť v živote problémy? Neostane to iba pri "mini" problémoch, ale prídu aj väčšie a čo potom očakávať? Že ho nájdem v nejakom kúte prípadne rovno v našej posteli s nejakou inou?

timea7
31. jan 2015

@nahnevana_velmi viac dávaš ako berieš, píšeš - kvôli nemu som opustila....dávam mu všetko....pýtam sa prečo? tak ženu si muž po čase prestane vážiť. Robí pre teba všetko on tiež? Či má problém vzdať sa aj kontaktov s inými, aspoň cez mobil? 😝 😝 😝 😝 😝 Sadnúť, rozhovor, jasné pravidlá, takto a takto si to predstavujem.

robin_claire
31. jan 2015

@ezelka Nie je to normalne - tymto styl casanova poznam....Proste je taky a bude to robit s prestavkami stale. Moj ex bol podobny, hoci vsetko bolo fajn, neustale mal potrebu flirtovat a oblbovat ine...Stale argumentoval tym, ze to je neskodne...Az sa raz s jednou vyspal.
Nastastie sme uz od seba