Manžel si píše s istou slečnou
Chcem sa iba ostatných žien opýtať ako by to vnímali takže s manželom sme mali problem ohľadom intímnosti veľa žien sa Donna pustilo popísali hrozné veci tak som sa začala brániť ale samozrejme že ja som bola tá zlá ale to je jedno tam si to všimla jedna slečna ktorá začala môjmu manželovi písať čo pritom má priateľa alebo manžela neviem presne aj keď som ju upozornila že si to neprajem píše mu ďalej ale samozrejme je na vine aj manžel lebo jej stále odpisuje preberajú tam také veci ohľadom no.... Nežné by stým prestala ale ona stále píše že si m lepšie zaheslovat svoj účet tak asi vidno aký charakter má tá žena a môj muž chcem len vedieť názor druhých žien NATO ďakujem nechcem tu rozpútať neviem čo len názor prijmem či už pozitívny alebo negatívny ďakujem
@ceresna2 dobre už to nechajte a tak ak vás môžem poprosiť povedala ste názor ja ho beriem a vybavím si to snom teda majte pekný deň
Najlepsie bude ked sa spolu obaja v klude porozpravate a budete potom vediet ako ste na tom obaja...veci si treba vydiskutovat...pokial je moznost bez emocii... alebo skusit manzelsku poradnu.
@sandrika1986 máte pravdu ďakujem pekne za názor
@annatekova ja vam obom drzim palce, nech si vas vztah date doporiadku. Skuste sa dohodnut na zaciatok na nejakych pravidlach. Napriklad aj ked ste nahnevani, nekricte po sebe, rozpravajte sa pekne. Povedzte si, co by sa vam pacilo, aby ten druhy pre vas urobil a tak podobne.
@komplikovana asi áno a ďakujem za každý názor kto tu čo napíše vyskúšam aj to môže že pomôže ďakujem pekný deň prajem
Podľa mňa ju už aj tak podviedol , lebo zdravý chlap bez sexu nevydrží. A keď je od rána do večera v práci , môže ju podviesť kedy chce. Ja mať toto doma, tak som niekde v Austrálii už. Veď autorka buď pochádza zo zahraničia a nevie po slovensky alebo má nejaký jazykový problém. Však má nejak divne všetky vety poskladané.
@annamalaga píšem cez tablet a niekedy zmeni mi nejaké slovo že si to nevšimnem tak nemusíte hneď namna útočít ze neviem po slovensky tak prv sa opýtam ale domyslim že môže zmenit mi slovo na iné pri písaní ...ale ďakujem aj za váš názor pekný deň
@annatekova no a neskúšala si sa s ním udobriť. Žeby ste si urobili pohodový večer romantika a tak. Veď aj chlap musí mať u teba nejakú oporu.
@annatekova Dobre ti tu ženy píšu, že to máš dať s manželom do poriadku. Mohla by si uviesť nik tej slečny, s ktorou si manžel píše. Slušnú ženu by ani nenapadlo písať si súkromne s mužom, ktorý ma ženu a deti. Mnohým nevadia záväzky chlapov a ak si zaumienia, že ho chcú, tak ho aj dostanú. Tvoj prežíva s tebou krízu a dotyčná to využila, aby ho povzbudila a utešila. Podľa mňa vo svoj prospech. Takže daj si pozor, že sa tvoj muž do nej nezaľúbi cez písanie. To sa veľmi často stáva. Kým medzi nimi dôjde k stretnutiu, čo sa vylúčiť nedá, už bude zaľúbený .
Nuž asi je tvoj muž jeden z tých čo jedno povedia a urobia druhé. Tak keď jej to robí dobre vypisovať druhým chlapom, nič s tým neurobíš. Kľudne si mohla zverejniť jej meno. Keď má tvoj muž potrebu riešiť tu vaše manželské nezhody a navyše si vymýšľať klamstvá, tak asi nebude ani on kompletný. Snáď sa s ním tá dotyčná nebude chcieť stretnúť aj osobne 🤔
Naozaj nebudem tu písať o koho ide svadci to o jej charaktere lepšie je sa venovať cudziemu ako svojmu aspoň u nej asi ... Ďakujem krásne každému a dobidenia
Vazne sa tu hadal manzelsky par? Ja len cumim 😳 ked to chcete riesit s nejakym ,,rozhodcom",tak urcite manzelska poradna a nie toto. Toto mi pride akoby ste mali obaja 15.
@rebekamarcusko my sme sa tu nehádali žeby som to ujasnila len manžel tu písal 2 príspevky a ja som ich našla tak som to chcela uviesť na pravú mieru ale medzi sebou sme sa tu nehádali ani nekomentovali sme sa tu navzájom len toľko ktomu ....
@annatekova pises ako madar,ani citat sa to neda takze to vzdavam
@tncka nikto vám nekaze túto komentovať alebo písať takže myslím že váš komentár je tu zbytočný
@annatekova to, ze manzelovi odpise nejaka zena, je nepodstatne, problem je, ze on ma pocit, ze potrebuje vas intimny problem riesit uz tato poloerejne na fore
-problem je, uze ozaj reagujes agresivne, popieras to, ale reagovala si aj minule agresivne
-problem je, ze tusim 2 roky nezijete intimne (prezentovane ako ze mu odopieras sex - on by chcel, ty nie)
-tusim mate postihnute dieta, ste s tym vyrovnani? aj ty aj manzel?
-tvoj muz ti zrejme dava najavo svoje city. zurejme tu zenu berie ako butlavu vrbu, psychoterapiu - zrejme u teba nenachadza pochopenie a potrebuje sa niekomu vyrozpravat. popracuj na svojej komunikaciia otvorene sa pozhovaraj s muzom, co potrebujes ty vo vztahu a pocuvaj ho, co potrebuje on (a ano, chlap potrebuje sex. nei 1x za dva roky)
-nepis NATO a uz vobec nie capslockom, je to severoatlanticka aliancia.
@ukulela ja reagujem agresívne neviem otom to že som sa tu bránila čo sa má tu ohavaralo neberiem ako agresivitu neviem čo každý tu má stým že som agresívna po ďalšie je to hlúposť že 2 roky nežijeme intímne nemali sme sex od marca a to su cca 3 mesiace ani nie tak neviem skade beriete že 2 roky a môže máte pravdu že to berie ako butlavu vŕbu a máte pravdu že sa musíme pozhovárať že čo a ako ďalej majte sa
A áno máme postihnuté dieťa malý je autista nonstop treba dávať naňho pozor všetko prednim treba zamykať všade nám uteká nechápe nerozumie ja stým zmierená niesom len som sa stým naučila žiť a manžel neviem ako to vníma aspoň stoho čo vidím mám pocit že to nerieši alebo nedáva to najavo neviem usúdiť
@annatekova ok, ak to neboli dva roky, sorry, poplietla som si to s inou diskusiou možno. Ale v tej diskusii si bola útočná a agresívna. Povedali ti to mnohé. Ber to ako zrkadlo a prehodnocuj svoju komunikáciu. Vy spolu nehovoríte o takých zásadných veciach, ako je diagnóza syna??? Tak sa nečuduj, že rieši svoje traumy s cudzími ženami na nete. A píš aspoň bodky. V tom ťa tablet neobmedzuje.
@ukulela tak potom ste čo boli vy čo ste prve namna útočili neboli ste agresívne? Si to vyprosim také urážanie mojej osoby a útočenie lebo toto už to je ja aj keď som sa zle zachovala že som niečo povedala som sa ospravedlnila ale od žiadnej som nepočula to isté človek sa môže zmýliť a má právo na ospravedlnenie z mojej strany to prišlo ... Ale už to neriešim každý má svoju pravdu a ak vás naozaj môžem poprosiť niesom zvedavá na vaše názory ani nič podobné samozrejme nie v zlom ale len namna útočíte takže ak vás môžem poprosiť už mi nepíšte a pekný večer vám prajem
@annatekova ja som tu diskusiu len čítala. Nič som do nej nepísala. Zapojila som sa až sem. Zas len soptis a chrlis. A si presvedcena, že všetky sú harpie, len ty si ľalia. Kým ti nedopne, že veci treba riešiť s chladnou hlavou, nevyriešia ani seba s muzom.
@annatekova A prečo vlastne riešiš nejakú slečnu? Slečna ti pred oltárom nič nesľubovala, tvoj manžel ti sľuboval, tak si to rieš s ním. Slečna môže robiť čo chce, je to jej život, je svojprávna. Vy s manželom ste si niečo sľúbili a obojstranne to akosi nefunguje. Kedy ste mali naposledy sex? Tvoj muž je frustrovaný, ty na neho len útočíš, aj tu na MK, pritom tak ako on neriešil váš problém súkromne priamo s tebou, tak teraz robíš to isté ty. Choď za ním, vyriešte si to, vykomunikujte, pravidelne začnite sexovať. Ak to nedokážete, tak radšej choďte od seba.
@marseillefan áno samozrejme že si ťa slečna môže robiť vo chce ale ťa slečna má tiež manžela a myslím že ona jemu tiež niečo sľubovala takže to už tiež svedci o jej charaktere ja som si to už s manželom potešila to písanie ukážte mi jednu správu alebo ja neviem čo kde som útočila alebo neviem lebo stále sa to omiela dookola tak vás poprosím o správy kde som útočila lebo ja neviem ocom to stále tu každý píše stále so idete to svoje že útočis a ja neviem čo len problém je vtom že neútočim nikde a na nikoho
@annatekova jemine. Riesite tu bludy az to boli. Uz 3 strany tu pisete, ze si to vybavite s muzom a ze uz nikomu nebudete odpisovat. Citim z vas ziarlivost voci ostatnym zenam. Nie kazda vam ho chce prebrat. Musite si ale uvedomit, ze ak manzelovi odopierate neznosti a pozornost, bude to hladat inde. Odporucam obom, manzelsku poradnu. Nie je velmi stastne riesenie problemy tak intimne, riesit na forach. Klud a rozvahu do komunikacie. Povedzte, ze vy chcete byt manzelova butlava vrba, ze popracujete pomaly na obnoveni intimity ale ze po nom chcete zrusenie nicku na fore. A urobte tak aj vy. Viac sukromia do vasho vztahu. Nepotrebujete kecy cudzich zien do vasho vztahu.
@mia78111 nepísala by som keby tu stále namna niekto neútočil.kazda je tu dobrá len ja ťa zlá ale ako inak múdry ľudia sa všade nájdu ... Ďakujem vám za názor a jediné čo ste napísala pravdu je to že nepotrebujem názory cudzích žien či skôr kecy to je ten presný názov... Vraj manžel už zrušil tak neviem tá jeho slečna už sa spametala a odkopla ho 😂 ale ďakujem za názory postrehy a bla bla dovidenia
A kto chce naj si tu píše čo chce kedy chce a ako chce už nereagujem admin by to mal zmazať lebo som ho poprosila o to tak dúfam že to čoskoro urobí takže majte sa tu každý ako chcete 😘

@ceresna2 neviem neriešim a ďakujem za vaše názory postrehy pekný deň