icon

Manžel si píše s kamarátkou.

jeanne0
19. feb 2020

Dobrý deň, chcela by som sa spýtať na Váš názor ohľadne manželovej kamarátky. Pozerala som podobné témy ale väčšinou ide o iný druh písania. Môj manžel si neustále píše na soc. sieti s kamaratkou s výšky, ale nič milenecké! Ona mu posiela foto napr. aké pančuchy si kúpila, čo uvarila, piekla, kam ide, čo robí, má nové nechty...Vyzerá to nevinne ale je to denno denná komunikácia a keď sa manžela spýtam s kým si píše, rýchlo ju zatvorí alebo mi zaklame že pozeral mapu. Nechcem byť žiarlivá, ani mu brániť kamarátku z vysokej ale príde mi to divné. Aj ja mám kamarátov a nevypisujem im každý deň čo varím, kam idem a aké mám nové nehty či pančuchy. Ona ma tiež svojho partnera, tak vôbec nerozumiem ich potrebe písať si veci ktoré by mali zdielať manželia. O to viac ma trápi že mi tají to že si píšu, že nechce aby som to vedela. Dokonca som našla aj text že je smutná že môžu byť spolu len raz za rok. Momentalne som to nevydržala a vykričala mu to, že mi to vadí a dnes som zistila že si ju vymazal zo správ. Čiže mám pocit že teraz si bude s ňou písať ešte tajnejšie. Ja som urobila hlúposť že som mu narušila súkromie a prečítala pár ich správ a teraz neviem či som naozaj príliš žiarlivá a je to normálne že má takéto priateľstvo zo ženou...Inak mi stále hovorí že ľúbi len mňa a je aj veľmi pozorný...vôbec neviem ako sa k tejto situácii postaviť.

Strana
z3
larisalarisa
20. feb 2020

Pozvite ju na kávu, či večeru , aj s priateľom. Proste ísť na to šalamúnsky. Keď sa budete stretávať takto asi ich omrzí toto pubertálne správanie

hanata
21. feb 2020

Ako sa poznam, spravila by som brutal scenu, povedala by som vsetko, co mam na srdci. Ziadne ospravedlnovanie sa, ze som citala spravy. A keby sa zachoval ako somar a pokracoval by, asi by som sa o par dni krasne namalovala, navonala, obliekla a pred odchodom z domu by som manzelovi povedala, ze idem s kamosom von, nech si on v klude moze pisat zo svojou kamoskou.

Ten tvoj manzel nema mamu, sestru? Keby "nespolupracoval", ja by som to vytiahla aj na navsteve, keby bola tema o pancuchach alebo nejako to tam prepasovala "ze ved aj tie pancuchy, co ti kamoska posielala, ze si kupila, boli pekne..."alebo tak. Ale to som ja. Urcite by som okolo neho nechodila ako okolo horucej kase. A velmi sa mi tu paci jeden koment, ze by ho dotycna asi "zadrbala".

nenne9
21. feb 2020

Uz som to tu raz pisala ale este raz.som totalny extrovert a potrebujem neustály kontakt s ľuďmi..mam vela kamaratov/kamosiek.aj si pisem s tymi s ktorými sa nemôžem už kvôli vzdialenosti a povinnostiam stretávať.ale pisem si s nimi občas nie denne.denne niekomu pisat co robim jem kupujem obliekam si atd nerobim ani najlepsej kamarátke.takyto neustály kontakt s jednou osobou nie je normálny.vobec.zastav to lebo to zle dopadne.drzim palce

nenne9
21. feb 2020

@alaguema velmi presne si to popísala.. pančuchy a nechty su sexuálne stimulujuce a to ze sa chlapi na to chytajú je fakt.
Wena tu pise ze je to normálne no ho..o..neni sme padnute na hlavu zase

nenne9
21. feb 2020

@wena ty pises kamosom ake si si kupila pančuchy?a posielas im fotky?presne ako to alaguema píše.podprahovy flirt a skryta sexualita.takto by som drazdila chlapa ktoreho by som chcela dostať.a kee mas tolko super blizkych kamaratov musis to vediet co a ako chlapov dráždi 😉

karolinakr
21. feb 2020

@nenne9 najblizsie mu pošle fotku vyholenej vagíny

majoranka24
23. feb 2020

@jeanne0 Ma ona naozaj priatela? Z toho smajlika a "jasne, ze nie" to tak nevyzera. Myslim, ze s tvojim manzelom aj flirtuje....☹

kitycat
23. feb 2020

Mozno, ze je to naozaj nevinne a fotky posiela len pre ulahcenie jeho fantazii aby to vsetko nemusela opisovat....ak si pisu uz fakt dlho tak je to ich dennodenny zvyk ako umytie zubov (blby priklad viem :D) Posiela mu fotky siat a nie seba v tych satach....Ak mu pise ze je nestastna ze sa vidia malo asi je z ineho mesta? Zvladla by si keby s nou chodil kazdy piatok na pokec? Niekedy si proste sadnu opacne pohlavia...Je ale teda zvlastne ze ti to taji alebo, ze si ju est enikdy nevidela...

eseta
28. feb 2020

Mám podobnú skúsenosť...manžel si tiež písal s kamarátmi, dospelo to do stavu, že si posielali aj nahé fotky a tak. Včera sa mi priznal, že má už neľúbi. Ťahá ho to preč, vidí zelensiu trávu na druhom brehu. Mne zostali na krku maličké deti a oči pre plač. Teda ustupovať a zatvárať pred tým oči nepomáha.

miriam11
28. feb 2020

@jeanne0 nieje to normálne, zatrhla by som to. A z akého dôvodu písať aké pančuchy som kúpila? O čom???? Zachviľu pošle foto spodného prádla, či ako?

alexa24
28. feb 2020

@jeanne0 na uľahčenie situácie..cítim s tebou 😆😆 bohužiaľ takéto trafene ženy existuju, čo si neuvedomujú čo sa patrí a čo nie🤷🏻‍♀️ Mužova bývala (skoro 40r) mu poslala fotku ako sa opalila pritom si držala spodnú časť bikín tak nízko že jej bola skoro vidieť pinda...(máme Spolu3,5r dcéru) odpoveď bola keď som nadávala čo to ma znamenať on že za to nemôže že na to ani nereagoval že to možno chcela poslat svojej dcére, ktorá bola práve u nás.. moja otázka znela a dieťa je zvedavé na svoju mamu v zrkadle ako sa opalila? 🤷🏻‍♀️ Vraj si to zavesila aj na Facebook

retatka
Autor odpoveď zmazal
marca12
29. feb 2020

@jeanne0 nechapem,co za zeny to chodia po svete. Denno denne pisat zenatemu chlapovi a posielat mu fotky,to uz je skutocne cez ciaru. Nie som nejako ziarliva,ale toto by mi velmi vadilo. Ono to ani nie je ziarlivost z tvojej strany,si myslim. Len si pravom nahnevana. Nerozumiem preco si sa na rovinu s nim neporozpravala? Co som si vsimlantubna konovi,zeny nekomunikuju narovinu. Neboj sa s nim o tom hovorit. Ved muz je ten,ktoremu mozes povedat cokolvek. Nevravim,aby vedel uplne vsetko. Aj odbornici sa zhoduju,ze je zdrave mat vo vztahu 13 komnatu,ale o zasadnych veciach sa treba bavit. Uvidis,co ti povie a snad panicka coskoro otehotnie a bude ju zamestnavat dieta a nebude mat cas vypisovat druhym chlapom. Byt tebou,hodim to za hlavu a vobec nerob nic take,ze by si jej pisala alebo inak kontaktovala. Praveze bud nad vecou a nebude mu davat rozumy. Co si ona vobec dovoluje povedat sa rozved,hnusoba jedna. A vidis,ze nemusis panikarit. Tvoj muz jej napisal,ze nema dovod. Nic take si tam nenasla,tak hlavu hore. Su len kamosi a kamoska je privelmi aktivna na socialnych sietach.

sasula3
25. máj 2021

@jeanne0
Dobrý deň, neviem, či sa ešte dočkám odpovede, ale zaujímalo by ma, ako ste vyriešili váš problém. Ak to nie je tajomstvo.

jeanne0
autor
1. aug 2021

@sasula3 manželovi som povedala že mi to vadí a ak neprestane bude lepšie pre oboch ísť od seba. Prestal jej písať zo dňa na deň, viem že ona mu ešte písala ale ignoruje ju. Neviem či pomohol dohovor alebo to že na ďalší mesiac som zistila že čakáme bábo 😆

sasula3
1. aug 2021

@jeanne0
Pekný koniec 😊. Ďakujem za odpoveď

Strana
z3