Manžel si píše si emaily a sms s inou
Sme manželia 6 rokov. Minulý rok som našla manželovi zamilovanú sms od nejakej ženy. Keď som ho konfrontovala, najprv zatĺkal kto to je, no keď som pritlačila, povedal, že sa s ňou spoznal pred dávnymi rokmi na jednom kurze angličtiny a že to medzi nimi riadne iskrilo. Ale keďže mala dva mesiace pred svadbou, nič z toho nebolo. Na druhý deň za mnou prišiel do roboty a zase sme to rozoberali, nakoniec z toho nič bolo to, že raz spolu spali, ale keďže mala pred svadbou, tak sa vydala a odsťahovala do iného mesta. Povedal, že nechce stratiť ani mňa ani bábätko, ktoré som vtedy čakala a prisahal, že sa s ňou nestretáva, len spolu cez telefón flirtovali. Tvrdil, že jej napísal, že ju už nebude viac kontaktovať a nech ani ona nekontaktuje jeho a že vymazal jej číslo aj maily. Momentálne je na služobnej ceste a nechal doma svoju schránku otvorenú, keďže niekedy potreboval pomôcť keď nebol v dosahu wifi. A na počudovanie, čo tam nevidím? Zase jej posielal fotky zo služobky a nepripadalo mi to, že to bolo teraz prvýkrát. Začínam sa utvrdzovať v tom, že on vtedy vôbec žiadne kontakty neprerušil a veselo si s ňou dopisuje. Tak ma to vytočilo, že som v tom návale zlosti hneď napísala, že s ním končím a keď teda nemôže byť bez nej, nech si ju berie. Zajtra má prísť domov a ja vôbec neviem ako sa zachovať. Isté je, že ma hrozne sklamal a už mu nedokážem veriť. V noci som skoro vôbec nespala a neviem ako sa tým mám vysporiadať :(
@linda81 neviem či by som sa chcela s tou "fľuchtou" stretnúť a ešte my sme na opačnom konci Slovenska, aspoň podľa toho čo mi môj manžel povedal (neviem či mu to môžem veriť)
ale ten rozlúčkový mail predo mnou by možno stál za to s dodatkom, že ak sa ešte raz ozve na tel. alebo mail, nahlásim ju na polícii za obťažovanie
no neviem aké úmysly má môj manžel, to sa musí vyjadriť. ale zatiaľ tu musím ostať, lebo nemám kam ísť
Tak zbehni ku kamoške čo je a šup na to 🙂 Ešte by som aj svojho nabonzovala a preposlala dôkazy ak by boli a čakala, kedy manžel dojde z monoklom. /síce vzhľadom na dialku asi nie, ale ajtak 😝 /
Napíš mi do správy jej mailovku a ak máš tak meno. Večer ju môžem omrknúť. Teraz v práci nemám prístup na FB. Skús dať jej tel. číslo aj ostatné veci do Googlu, divila by si sa, ako si ludia nechránia súkromie.
Neviem si to ani predstaviť že by to môj chlap spravil a ešte teraz, keď čakame babatko.. ani spravu by som mu neodpustila nič !! keď už raz niečo taketo začne tak to máš s ním na celý život... každá z nás mmá v sebe dosť sily to ignorovať a žiť "s tým" ale to je o hovne život prešla som si tým s bývalým, ona je obyčajná čúza čo rozbíja rodinu ale čo za hajzla to máš pri sebe? Pokiaľ to fakt nie je tak že si finančne závysla tak ho kopni do riti zbal mu veci rozíd sa s nim nebud s ním... a ak aj si od neho závyslá vždy máš rodičov alebo sestru alebo kamaratov ktorí to pomôžu život s hentakým chudákom čo si potrbuje vtáka pchať do inej je o ničom.. zničíš sa pri ňom...
Nie vždy, ja mám v nastaveniach že aby ma nikto cez Google nemohol nájsť, iba ak je priateľ niekoho z mojich priateľov.
@adri266 Asi budem trochu trápna teraz, ale vrátim sa do minulosti, kedy to nemali muži také jednoduché uloviť niaku ženu. Takže nie je to vo vode, ani v ovzduší, ale je to v ľudoch. Jedno rande, druhé, káva, niake kino, prechádzka, proste pre mnohých trapošina a strata času, čo však malo svoju pointu, potom zasa rande, a potom posteľ atd, dnes posteľ, sms, mail, posteľ - zadarilo sa tak môže byť aj rande, zasa posteľ, potom úver, bývanie, pes alebo dieťa, zrazu zistenie, že sa k sebe nehodia.
Keby sa muži ťažšie prepracovavali k svojím partnerkám a následne k manželkám, keby im to dalo trochu zabrať, keby ženy robili ako sa hovorí viac drahoty, tak by si muži viac vážili čo získali. Dnes sa ženy samé ponúkajú, väčšinou, žiaľ.
No presne v tejto situacii som bola aj ja, a dala som 1001 šanci a uverila 1000 klamstvam a sľubom . Takýto chlap sa NEZMENI, neprestane a budeš len nešťastná a zničená. Je mi ľúto, že je to takto.
@timka4 no neviem, miesto toho, aby si si riešila svojho muža, tak sa tu chystáš narobiť dusno jej... a načo? čo ona ti bola neverná? preboha, veď tvoj muž ťa klame, podvádza, nie ona !! či myslíš, že keď sa jej zbavíš, tak inú už muž chcieť nebude? problém je v tvojom mužovi, nie v inej žene... alebo ju naozaj miluje a to by ma bolelo viac ako ten sex... spamätaj sa... nebude to ona, bude to iná, ak sa zbavíš jej, nevyriešiš NIČ... čo budeš mať z toho, že ona bude mať doma dusno, aj to len možno? ktovie, ako doma žijú, možno je to jej mužovi šumafuk alebo to obkecá troma vetami a je z toho vonku a ty budeš za trápnu chuderu, čo nevie čo so sebou...
a ísť na políciu a udať ju za obťažovanie? tak neviem, či sa budú viac smiať policajti alebo ona... že dobrý, mužovi vypisuje jeho milenka, aj keď mi sľúbil, že s tým prestane, prosím dajte jej pokutu, alebo zavrite ju do väzenia... asi ťa nepoteším, ale toto u nás trestné nie je, a ty nemôžeš nikoho žalovať za to, že "obťažuje" tvojho muža a aj keď jemu sa to páči, ale tebe nie...
neber moje slová v zlom, len sa ti snažím otvoriť oči... neveru si musíš vyriešiť s mužom a sama so sebou - či si v situácii, kedy ju musíš / chceš akceptovať, resp. žiť s tým, že sa to kedykoľvek môže zopakovať, alebo je to pre teba neprijateľné... v druhom prípade tak ako písali baby - poriešiť dom, majetok, deti...
@sissy27 ja sa nehnevám, len som na toto nebola pripravená 😒 a v danom momente sa ešte snažím samú seba presvedčiť, že je na vine ona.. usudzujem podľa seba, lebo ja by som sa nezaplietla so ženatým chlapom, ktorý ešte naviac má doma malé bábätko... fakty ale hovoria o tom, že to môj manžel jej napísal mail 😢
@timka4 na toto sa ani pripraviť nedá 😖 len prosím, pre tvoje vlastné dobro a dobro tvojho dieťaťa - nezatváraj oči pred realitou... nebudem ju ospravedlňovať, že ona za nič nemôže, ale v tomto prípade je ona zodpovedná za svoju rodinu a tvoj manžel za vašu rodinu... aj on môže povedať NIE, aj on sa môže zobrať a odísť, nemusí odpovedať na email či sms, nemusí jej vysvetľovať a oficiálne ukončovať aférku, mohol sa jednoducho odmlčať a nereagovať aj keby čo robila... to nie je že dám si koláč aby som neurazil hostiteľa aj keď nemám rád sladké... on to robil všetko vedome... taká je bohužiaľ realita 😖 smutné je, že ty si tá, ktorá sa s tým musí nejako vysporiadať a zvážiť, čo a ako ďalej... držím palce, aby si sa rozhodla čo najlepšie a aby to bolelo čo najmenej, ale myslím, že si zaslúžiš viac ako klamstvo...
@juliana77 suhlasim s TEbou, ale na druhej strane, preco by to malo zavisiet len od zien? Preco nie su muzi taki, ze keby sa im aj k#rva zdarma ponukala, tak povie nie, som stastne zenaty, nic mi nechyba???
Lebo mne sa to nepaci, ako to tu bolo napisane, ze keby mu ona nebola dala pred svadbou, tak sa nic nedeje 🙄 Vsak na sex treba dvoch, on nebol znasilneny. Ak by endala ona, dala by ina, alebo by si to kupil...
Kedy to tu uz zeny pochopia, ze na vine nie je ta druha, ale ich manzelia ci partneri? 😕
@timka4 Toto hore plati aj pre TEba. On to spravil dobrovolne, on je vinny, nie ona. On sam jej posiela fotky, on sam sa s nou vyspal, nikto iny za tu neveru nemoze, ani Ty, ani ona. Ak je suknickar, nebola by to ona, ale nejaka ina. A mozno ma viacej zien, ktovie?
TAk ci tak, priprav sa na jeho prichod, hlavne psychicky, priprav si, co mu vlastne chces povedat, naklus k pravnikovi, zisti si potrebne veci a zacni konat. A ak mu chces odpustit, tak si tiez priprav podmienky. Nech prepise polku domu na TEba s dietatom, svoj ucet, atd. Chran sa do buducnosti. A este by som ho poslala na testy pohlavne prenosnych chorob
@adri266 Zazrela som už v rôznych múdrych článkoch a stretla som sa už s vyjadrením, že muži sa správajú ako lovci, potrebujú loviť, možno to majú niekde zakodované a kedže nemajú dnes možnosť loviť zver, tak lovia ženy, alebo sa pokúšajú loviť. Myslím, že vzhľadom k tomu, že žena je predurčená dieťa vynosiť a porodiť má v sebe taktiež zakodované silnejšie ochranárske pudy ako muž. Zrejme tento rozdiel nikdy nevysvetlíme.
Rozumiem na čo si narážala a je pravda, že na to treba dvoch, no okom kritika, určite si aj ty postrehla rozdiel v správaní sa mladých dievčat a žien.
@juliana77 to ano, ale to predsa neznamena, ze ked su zeny vseobecne povolnejsie, tak muzi maju pravo podvadzat. Tak ako si nemyslim, ze je spravne, ak podvedena zena vsetku vinu hadze na tie druhe zeny, lebo je to pre nu lahsie prekonat tu situaciu a odpustit . Chapem to z psychologickeho hladiska, ale nesuhlasim s tym.
A vsetky tie sr@cky (bez urazky) o tom, ze musi su lovci, bla bla bla...to by bolo ako tvrdit, ze vsetky zeny su carodejnice alebo ze sa maju nechat tahat za vlasy ako v dobe kamennej. Pre pana krala, mame predsa slobodnu volu, presli sme evoluciou. Nic v tom nie je, len snaha si zatrtk@t s inou zenou a inym chlapom 🙄
@adri266 Toto je debata asi do našej staroby 😉 😉
Opíšem ti takú situáciu, skupinke ženatých mužov bude robiť spoločnosť žena, ktorá už pri prvej odvážnejšej poznámke zo strany mužov dá jasne najavo, kde sú hranice a o čom by mala byť nasledujúca komunikácia, tej istej skupinke bude robiť spoločnosť žena, ktorá sa chytí na odvážnu narážku a ešte ju aj prifarbí, v tom momente sa muži zmenia na zvieratá. Chcela som naznačiť, že ženy majú veľký vplyv na správanie mužov.
ako možno to vyznie blbo ale kým si len píše tak ho nechaj, ja si tiež rada popíšem a poprovokujem bývalých :D a tak isto aj manžel, ja si nemyslím že kontrolovaním mobilu a mailu to bude ok. Flirt cez sms a pod nieje podvádzanie, zas nečakaj že si niekoho vezmeš a celý život budete len vy dvaja a celý svet, to sa nedá a ani ja by som tak žiť nechcela, ja nemám problém ked sa manžel stretne s kamoškami ja mu verím ale ak by už k niečo mu došlo ozaj a nie virtuálne tak mu gule odtrhnem :D život nie je o izolácií. A dôvera je hlavná, hlúposť čo naše babky rozprávali Dôveruj ale preveruj sama sebe protirečí, ak niekomu verím tak ho nebudem overovať.. nie?
Kašli na to ak sa nestretávajú a tiež si zaflirtuj, virtuálne v rámci zábavy.. alebo sa utápaj dalej a on sa bude riadiť helom mazať, mazať, mazať, historiu, heslá, fotky.. dnes už nieje problém si do mobilu stiahnuť appky na flirt a nikto sa mu tam nedostane.. radšej sa dohodnite že sa budete správať ako doslepí a určite si pravidlá, ty sa stretávaj s kým chceš aj on ale v rámci ,,noriem" .. to ako ty si sa s bývalími priatelmi nikdy nestretla? Alebo len s kamošmi? Ja neviem, možno sa vám môj názor zdá byť divný, ale ja si neviem predstaviť tak žiť ako v bubline..
Ludia to my neporiesime...vzdy sa jedna o charakter ludi. Ked ja raz ako slobodna zena dam najavo ze chcem nieco od chlapa, a aj ten chlap chce, tak sa stane. Ked raz nechcem, tak sa nestane nic. Je to na charaktere tych dvoch...aj ked ja mam pocit ze ked sa nieco postavi tak sa rozum zastavi...a to plati aj u zien.
@slunce3 no či veríš či nie, ja sa s bývalými nestretávam. pre niečo to skončilo a je to uzavretá kapitola.
v ich prípade je to iné, lebo ju nemôžem ani nazvať bývalá, keďže sa stretli v čase, kedy ona mala pred svadbou, začalo to medzi nimi iskriť, raz sa vyspali, ale potom zistila že má snúbenca a svadbu predo dvermi, tak to skončilo. po rokoch v manželstve začala mať problémy s mužom a tak sa vrhla na môjho. toto mi pripadá akokeby teraz chcela vrátiť čas a zistiť aké by to bolo keby sa vtedy nevydala za toho svojho. no a samozrejme ako tu niekto napísal, robia to, lebo je to vzrušujúce, zakázané... a všetko je v poriadku, lebo tu ide len o flirt/sex a nemusí riešiť žiadne rodinné či finančné záležitosti, deti, povinnosti atď. vždy je to tak, že milenka je najlepšia, pretože s ňou je zábava a nie doma, kedy treba riešiť toľko vecí a žena frfle a pod.
no nie je to v poriadku...teda kazdy flirt ma svoje hranice. Ja napriklad aj ked som slobodna, mam pravidlo ze od zenatych a rozvedenych ruky prec! To ze niekto nema v hlave nieco a vyhladava take dobrodruzstvo...no je to na zamyslenie 😖
@slunce3 Tvoj nazor nie je od veci, ak taky isty nazor zdiela aj Tvoj partner. Ak by vsak od TEba vyzadoval vernost a Ty by si hoc aj na mobile opalovala nejakeho chlapa, tak si neviem predstavit, zeby mu stacilo povedat zi a nechaj zit 😖 A takisto akoby si mu mohla zarucit, ze je to LEN v mobile, nie v zivote. Ak sa stretne rovnaky typ ludi, fajn, robte si co chcete. Ale chcela by som vediet, kde su u TEba a Tvojho partnera hranice. Aj so zenatymi flirtujes? Co keby si sa dozvedela, ze Tvojmu uz nestaci len pisanie a chce si volat, teda sex po telefone? A keby mu to nestacilo a siel by na Skype a urobil sa tam? No a keby slo az po stretko? Ak by mal gumu, pocitalo by sa to ako nevera? Ak by sa nespravil do nej, len mimo, to je ok?
Ako vidis, som zvedava, lebo uz som pocula rozne definicie nevery, tak by som chcela pocut aj tu Tvoju.
@juliana77 ok, takze chlapi su vlastne nesvojpravni. Vezmime im teda vodicaky, lebo su to zvierata a maju pud samca, vsade chcu byt prvi, takze aby sa nepozabijali, nepustime ich za volant.
VEzmime im aj pravo volit a ist do politiky, lebo opat sa opakuje ten fakt, ze kedze su to samci, nevedia sa ovladat, chcu mat vsetko, chcu vsekto ovladat a nedokazu sa ovladat rozumom.
🙄 🙄 🙄 V podstate by mali byt hned po narodeni vsetci chlapi vykastrovani 😎 😎 😎 A mozno aj preto je viac zien ako chlapov na svete, lebo priroda sa ich pomaly ale iste zbavuje 😀 😀 😀
@adri266 to ja mám ako vedieť či je dotyčný za kompom s kým si momentálne píšem ženatý? ja sa len prihlásim na pokec s niekým si popíšem, sem tam sa vyžalujú, sem tam sa vypytujú.. ale mne vždy napíše nejaký dilino čo rád čuchá topánky.. alebo taký čo lúbi bať poňižovaný, tak tomu tam vynadám, pourážam a idem off... ja sa nestretávam, len si prehodím pár rp zabavím sa na blbcoch a idem si po svojom vyškerená ako som sa zabavila

@lvka zatiaľ neprišla žiadna, aj prvýkrát mu dlho trvalo kým sa ozval. prišiel ako zbitý pes a povedal, že sa mi bál zavolať 😒