icon

Manžel si píše si emaily a sms s inou

timka4
5. mar 2014

Sme manželia 6 rokov. Minulý rok som našla manželovi zamilovanú sms od nejakej ženy. Keď som ho konfrontovala, najprv zatĺkal kto to je, no keď som pritlačila, povedal, že sa s ňou spoznal pred dávnymi rokmi na jednom kurze angličtiny a že to medzi nimi riadne iskrilo. Ale keďže mala dva mesiace pred svadbou, nič z toho nebolo. Na druhý deň za mnou prišiel do roboty a zase sme to rozoberali, nakoniec z toho nič bolo to, že raz spolu spali, ale keďže mala pred svadbou, tak sa vydala a odsťahovala do iného mesta. Povedal, že nechce stratiť ani mňa ani bábätko, ktoré som vtedy čakala a prisahal, že sa s ňou nestretáva, len spolu cez telefón flirtovali. Tvrdil, že jej napísal, že ju už nebude viac kontaktovať a nech ani ona nekontaktuje jeho a že vymazal jej číslo aj maily. Momentálne je na služobnej ceste a nechal doma svoju schránku otvorenú, keďže niekedy potreboval pomôcť keď nebol v dosahu wifi. A na počudovanie, čo tam nevidím? Zase jej posielal fotky zo služobky a nepripadalo mi to, že to bolo teraz prvýkrát. Začínam sa utvrdzovať v tom, že on vtedy vôbec žiadne kontakty neprerušil a veselo si s ňou dopisuje. Tak ma to vytočilo, že som v tom návale zlosti hneď napísala, že s ním končím a keď teda nemôže byť bez nej, nech si ju berie. Zajtra má prísť domov a ja vôbec neviem ako sa zachovať. Isté je, že ma hrozne sklamal a už mu nedokážem veriť. V noci som skoro vôbec nespala a neviem ako sa tým mám vysporiadať :(

stano4000
6. mar 2014

sice to tu sliepky nemaju moc radi ale ak chces nazor od muza...

riadne mu naloz co si zasluzi!!! toto sa zene nerobi, ak je chlap tak nech si stoji za slovom!!! ked s nou prestal komunikovat tak s nou prestal komunikovat... ak s nou neprestal, tak ta klame!

timka4
autor
6. mar 2014

@jahodka8 aj mne ich poslal.
odfotil sa pri nejakých pamiatkach a poslal jej to. odpovedala mu niečo v tom zmysle, že sa má /asi závidí alebo čaká že nabudúce vezme aj ju, ja už neviem/

timka4
autor
6. mar 2014

@adri266 on zapiera, že sa s ňou stretáva, ale ako mu môžem veriť, keď povedal, že ju už viac kontaktovať nebude a kontaktuje 😒

timka4
autor
6. mar 2014

@slunce3 ale to je niečo iné, písať si s niekým neznámym a flirtovať, zabaviť sa a písať si s niekým, kto ťa priťahuje a niečo ste spolu aj mali.

slunce3
6. mar 2014

@adri266 no čo som čítala tak mi to prišlo že spolu on s nou spal raz pred jej svadbou..(tej fuchtle) niekedy pred dávnimi rokmi..
nejak som nepostrehla že by aj teraz.. či?
.. tak áno ked aj teraz to je iné,

adri266
6. mar 2014

@timka4 tak toto moze byt Tvoje eso. Ako to, ze si pisu? Ziadaj vidiet ich celu historiu posty. A ak to vymaze, nuz, mas svoju odpoved 🤐
A ak si si ista, ze si len pisu, preco si napisala toto: po rokoch v manželstve začala mať problémy s mužom a tak sa vrhla na môjho.???

@stano4000 tsk tsk...to koho nazyvas sliepkou??? 😎

timka4
autor
6. mar 2014

@slunce3 teraz neviem či spali, zapiera žeby sa s ňou odvtedy videl

slunce3
6. mar 2014

@timka4 ved ale aj s bývalími si píšem, aj sa stretneme.. ako aby som niekoho obchádzala za to že som pred 100 rokmi s ním spala? Bola s ním nejaký čas a tváriť sa teraz že nepoznám, len preto že má ženu a ja muža? To ako by som bývalého šéfa stretla a ignorvala ho len pre to že už spolu nepracujeme a pri tom sa poznáme.

timka4
autor
6. mar 2014

@adri266 to že sa vrhla na môjho, som myslela obrazne. A to že má problémy so svojím mužom mi povedal manžel, keď som mu našla prvýkrát sms.. už vtedy som sa pýtala, či to je dôvod na to, že sa s ňou musí kontaktovať, čo my máme spoločné s jej problémami, nech si ich rieši sama a nás do toho nezaťahuje

slunce3
6. mar 2014

normálne pokecať, dokonca aj s mangelom sa s nimi stretnem a tak.

slunce3
6. mar 2014

@timka4 tak ak to fakt spravil vtedy.. a teraz nie tak .. ja neviem.. to zase ona musí vedieť či jej vraví pravdu, ja toho mojho mám tak prekuknutého že každe klamstvo na nom spoznám a ja zase nemám čo tajiť :D

timka4
autor
6. mar 2014

@slunce3 tvoj manžel o tom vie, nezatajuješ to a mne to robí za chrbtom

slunce3
6. mar 2014

@timka4 tak sme si to na zaciatku vztahu,, nastavili" ja som mu hned povedala ze to ze sme spolu neznamena ze okolity svet neexiatuje a prerusim vsetky kontakty a tak isto som mu povedala ze to mecakam ani od neho ale v ramci priatelstva. Nie milenky, milencov a pod.

zvolsiinylogin
6. mar 2014

jej rozluckovy sexik so slobodou? je to dajaka kurvicka, nebude mat problem to znova urobit...ci uz je to tvoj, alebo iny....neviem ti poradit, ja by som dotycnu kontaktovala, nech neobtazuje, ona si uz niekoho najde dalsieho...alebo by som sa s nou stretla v pritomnosti mojho muza, hadam on nebude proti, jeho kamaratka, by mala byt aj tvojou kamoskou...neviem, tazko radit
problemy s muzom urcite ma, a nebudem daleko od pravdy, ak mozno pred rozvodom a natrafila zas na toho tvojho, somar, ak sa da...
tazko radit...

@timka4

stano4000
6. mar 2014

@adri266 nuz obycajne take "dievcence".... no ale tu je to lepsie vysvetlene http://necyklopedia.wikia.com/wiki/Sliepka

slunce3
6. mar 2014

@timka4
a to spali spolu vtedy ked mala ona pred svadou - to už ste vy dvaja boli spolu?
A teraz spolu spali? či to ti nepovedal resp. ti tvrdí,že nie...? už sa tu v tom strácam aksi. Soráč

jahodka8
6. mar 2014

@timka4 Ved pošli aj ty fotky kamarátovi a čo on na to, alebo nejakému bývalému. A aj mu to povedz. No nemusí za tým byť niečo iné, ved aj na facebooku si ľudia dávajú fotky. Ale ked ti sľúbil, že s ňou už nebude vôbec žiadny kontakt, tak to s ním rozober.

timka4
autor
6. mar 2014

@slunce3 spali spolu pred jej svadbou, my sme sa vtedy nepoznali.
teraz mi tvrdí, že len spolu flirtovali cez telefón a nestretávajú sa

zvolsiinylogin
6. mar 2014

@timka4 ano, ako pise slunce, mali ste to mat vyriesene uz davno....a sorry, ak s nou spal vtedy, ked ste uz boli spolu, mala si ho uz vtedy nekompromisne kopnut do riti...a najst si ineho

timka4
autor
6. mar 2014

@jahodka8 keby som nenašla vtedy od nej zamilovanú sms, možno by som tomu neprikladala význam, ale takto... ťažko sa mi verí, že majú spolu len nezáväznú konverzáciu a posielajú si nezáväzné fotky

timka4
autor
6. mar 2014

@zvolsiinylogin my sme sa vtedy nepoznali!

stastnevydatam
6. mar 2014

v knihach Moje tuzby,tvoje tuzby a 5 jazykov lasky su rozoberane aj tieto veci.. zamilovanost trva 2 roky,potom clovek straca tie ruzove okuliare.. je to pre neho magnet, a bude mat co robit aby to NAOZAJ stopol.. vela sil..

simca06022011
6. mar 2014

Ja som dost tolerantny clovek, ale po tomto by som mu riadne skocila po krku... RIADNE. PRavdepodobne by mal co vymyslat, aby som ho hned nezbalila...

slunce3
6. mar 2014

@timka4 tak ja neviem, ak s nou ozaj nespal (ak nevieš kedy ti klame tak to vie len on) tak by som to neriešila, no ale ťažko ked nevieš, strata dôvery je rýchla budovanie už trvá dlho.. no ak to chete rozbehnúť, tak už do toho nerýpte sadnite si na posledné sedenie, dohodnite si pravidlá, ak tebe vadí že by sa s nou stretával, tak sa stretnite obaja s nou niekde v nákupnom centre, daleko od wc v reštike alebo na kávu zober kinder do kútika a sleduj ich z dialky, nemusíš byť pri rozhovore.
Nájidte si spoločnú aktivitu a venujte sa jeden druhému. čo bolo bolo ale spomienky nevymažeš. Zas ale bud hrdá na to že je s tebou asi nieje taká dokonalá ako ty, ináč by ste asi spolu neboli ;)
My chodíme na ryby, to nám zožerie 99% voľného času aj s malou, ked ma prázdniny tak hned po páci ideme, stále a stále, niečo robíme ale ak chce mať chílu pokoj odomna tak prečo nie tiež mi už ide niekedy na nervy, ryby milujem ale predsa len som žena :D takže niekedy aj tie debilné nákupy absolvujem :D a aby sa nepovedala tak aj nejaký ten piatok si zbehneme do podniku, lebo treba byť aj s kamarátmi 🙂

jahodka8
6. mar 2014

@timka4 Opýtaj sa ho na to rovno, ale až priamo osobne, ked bude doma. To už poznáš, čo je na tom. Závisí, kde máš ty hranice manželstva. No ked mu ona odpísala, že závidí, tak by tam chcela byť tiež a možno s ním. Alebo tam je s ním ona a toto poslal jej akože, aby si to videla a aby si si nemyslela, že sú tam spolu. Alebo tam má ďalšiu tretiu. Alebo tam nemá nikoho, je mu smutno, tak to posiela vám dvom a čaká, ktorá mu skôr odpovie. A čo si mu napísala ty? Mužská logika je: Čím viac žien, tým lepšie.

adri266
6. mar 2014

@timka4 najlepsie bude, ak sa s nim o tom poriadne porozpravas. Preco, ako dlho, co mu to davalo... a co chce teraz robit, ako mas 'potrestat', ako mu mozes verit...A ako Ti radi hore @slunce3 , zacnite travit viac casu spolu, nechavaj dieta s nim a Ty si chod von, s kockami na kavu, alebo do wellness.
Nie je 'hriech', ze si pise s byvalou, ale to, ze Ti slubil, ze to uz nespravi po tej zalubenej smske. Skuste aj parovu terapiu, cez urad prace je to zdarma.

timka4
autor
6. mar 2014

@jahodka8 no nenapísala priamo že závidí, to len ja si myslím. viem, že s mužom nežijú dobre, pokiaľ s ním teda vôbec ešte žije.
bolo tam "no, niekto sa má 🙂

nie je tam sám, je tam s jedným obch. partnerom, ktorého poznám aj osobne

juliana77
6. mar 2014

@adri266 Poznám tvoje názory a väčšinou s nimi súhlasím a chápem tvoje rozhorčenie, lenže ja skutočne nemôžem za to, že muži dávajú myslenie až na druhé miesto, ak k tomu v niektorých prípadoch vôbec dôjde.

aiva1
6. mar 2014

ahoj timka4...no ja by som ho na tvojom mieste a hneď POSLALA DO "PRIČ"... 🙄
Ak by to bola len virtuálna nevera...to by sa ešte ako tak dalo skúsnuť. Ale ak už tam je fyzická nevera, to už je horšie.
Naviac tvoj "manželíček andělíček" ti sľúbil že už s ňou nie je v kontakte a naďalej si s ňou z vesela píše ďalej.
A ešte je natoľko sprostý, že to dobre nezamaskoval a ešte ti tie emaily dá pod nos...
Ja už by som s ním nič neriešila....
Osobne by som proste na pár dní išla s dieťaťom preč od neho a nech si robí čo chce...
Rozviedla sa s ním, vytiahla neskutočne vysoké výživné a žila si podľa svojho...a nech si za ňou ide...nech poviem jej manželovi že s ňou spí a že s ňou chce byť...
A keby som bola úplne na tvojom mieste, tak by som si našla kontakt na jej manžela a jej manželovi to povedala sama...nech aj ona to má doma "veselé" a tie emaily od nej by som si niekde uložila...
Priprav sa na to, že bude robiť scény typu "on je najväčší chudáčik", "on je ten ukrivdený a veľké chúďatko" ako si ho zanedbávala a že to je tvoja vina...no proste všetko aby si ťa udržal a aby si mala pocit že je to tvoja chyba...
Verím tomu, že s ňou bude v kontakte aj naďalej, ale bude si dávať väčší pozor aby si na to neprišla...
Rozmysli si či chceš v takomto vzťahu fungovať...a tiež s myšlienkou že jeho city k tebe nie sú také aké by mali byť a že ti môže kedykoľvek a s kýmkoľvek opäť zahnúť...

juliana77
6. mar 2014

@stano4000 Tvoja partnerka si kabelku po príchode domov odkladá na poličku, alebo si ju rovno zavesí na tvoje parohy?