Manžel si zmenil meno kolegyne v mobile na názov firmy. Prečo?
ktorá mu píše sms, volá a manželka to zistí. Má s tou kolegyňou niečo?
ja niesom stíhačka a vôbec nedržim môjho na krátko ma svoju voľnosť,ale este pred svadbou som mu povedala,že žiadne tajnosti t.j.obcasne nakuknutie do mobilu je povolené na oboch stranách ja to občas robím ale moj nie,lebo ho nebaví čítať Slovenskú hatlaninu ;D takze výhoda pre mna...ja nemecky viem a moj ked ma chce kontrolovať nech sa prihlási na kurz slovenčiny .a ohľadom kolegyne?Zistila by som si ak by bola stará pani tak fakt je to kolegyňa a ak je to mladá pani zbystrila by som pozornosť a zvýšila stupeň kontrolovania z bodu 1.na bod 4.co uz je stupeň zvýšenej ostrahy čo sa rovná zvýšené lavinové nebezpečenstvo .
...Kamarat taky rad...prego muzi vela veci odkukali id radodajok, co v manzelstve zakryvaju svoje vlazne vztahy..lebo muzi ..ktori miluju..klamat nevedia... 😀
ja som tiež vliezla mužovi do telefonu nie prvykrat ale asi posledny lebo nech mi vraví co chce od vtedy tak mu neverim tiež sa jedna o koleginu slobodnu co si hlada utechu u mojho muža a on jej peknee a milo píše MOJA a podobne no nie som urobila randal ani by mi to nejak nevadilo keby mal za 2 roky aj ku mne nejake pekne slovo ale to neprislo tak preco ho ma vraveť nejakej kolegini..... este ked tusil že som som si citala sms tak ju rýchllo v ten den ešte vymazal sa pýtam........ preco si ju vymazal ked nemam mať dovod na pochyby alebo neveriť ti.. on na to že ani neviem preco ju vymazal......... tak asi vedel preco ked to spravil no nie?? ci?
bez vetra sa ani list nepohne, my ženy sme už len také, že sme zvedavé a podozrievavé, hlavne ak na to máme dôvod. muži sú zas takí, že radi utešujú ženy, ktoré sa im zdôverujú. Možno stačí len milý pohľad a už sú tam, kde nemajú byť. Niekedy to prerastie aj do milostného vzťahu. Zabúdajú pri tom na to, že doma majú manželku a možno aj deti. Je naozaj málo mužov, ktorí sa zháčia pred neverou... to ich EGO......

Boooze zase take zbytocne otazky. Clovek si aj tak nikdy nemoze byt 100% isty. My to mame vyriesene najlepsie, kazdy ma svoj mobil pod kodom. Co mi ma kto citat ako ja ohovaram s kamoskami cely svet 😀 😀 😀 😀 😀 A aj tak chlop vsetko vie. Ked sa opyta, tak mu poviem. A je to obojstranne. A len tak medzi nami zenskymi, keby ta podvadzal, skor ci neskor aj tak na to prides a to aj bez smirovanie v jeho mobile. Takze tak.