icon

Manžel so mnou trávi málo času

dajana40
9. feb 2017

Ahojte, chcem sa spýtat otázku za kamarátku. Ona býva taktiež so svokrovcami. Ich dni funguju tak, že keď je svokor doma, a ona príde s manželom z práce, ledva spolu vypijú kávu. Muž sa hneď prezlečie a uteká za otcom či už na pole, do garážu kde niečo montuje. Vráti sa do spálne o 8 večer. Možno je to banálna otázka ale štvalo by vás to, alebo by ste to brali že noa veď je to normálka, že ide pomocť otcovi.. Tak to je aj cez víkned, a oni celkovo trávia teda podľa nej spolu málo času..

Strana
z2
dajana40
autor
9. feb 2017

katastrofálnu slovenčinu mám, lebo píšem cez mobil! a to tu teraz neriešime však?

lubkavargova1
9. feb 2017

@dajana40 to je uplne jedno..hoc aj hlaholikou budes pisat...podstatny fakt je, ze je to cele v haji. No dobre? A ako dalej? to budes citat jej spravy? C jej povies nejaky vytah?
Ja neviem, ale keby ze mna rozobera kamoska po nete - tak ju oslem dovi-dopo-dopi...aj ked je najlepsia, vytmavila by som jej zaludok.

dajana40
autor
9. feb 2017

šak ona mi kazala ked budem mat cas sa spytat co tu zas riesite ja som sa pytala na váš názor! Lebo ju jej kamosky vysmiali, že je malé decko, že nedá mužovi voľnosť! Tak asi potom kamoškám drbe!

zdena12345
9. feb 2017

@dajana40
no teda necitala som diskusiu, ale ked moj dojde domov, prezlecie sa a uteka nieco robit do pivnice, do dielne alebo na rolu, do lesa... a ja to iste a tiez spolu netravime bohvie kolko casu, to sa mam komu stazovat? ani svokrovci za to nemozu. skratka zivot je taky. bud byvas v byte a nemusis robit skoro nic, alebo v rd s malym pozemkom a tiez toho moc nenarobis, alebo ked mas to stastie mas vacsi dvor, nemas prachy na to aby si si kupila uz nakalane polienka do kotla, ani na to aby ti kazdu jednu prkotinu okolo domu niekto iny urobil a ja si sedela so zalozenymi rukami.... tak hold niekto to urobit musi🙂
nad tymto by ma ani nenapadlo sa pozastavovat. a hlavne ak je to kamoskin problem, nech si ho riesi sama. ak chce byvat sama, nech sa paci. nech sa napr dohodnu ze jeden cely den a este jedno poobedie v tyzdni bude chlap s nou a zvysok nech pomaha a podobne. Nepoznam do podrobna ich pomery, ale ono kazdy musi prilozit ruku k dielu, mozno keby sa aj kamoska zdvihla a isla im pomoct, mali by to rychlejsie😉

miskabiska
Odpoveď bola odstránená
meusicka
9. feb 2017

@dajana40 to keby si sa tu do toho pustila, najdes kopu tem a zien co sa stazuju na zivot u svokrovcov alebo rodicov, je to ako z dazda pod odkvap.
kamoske mozes povedat, ked sa nudi, nech pride k tebe a nech sa tu vyzaluje, zeny jej mileradi odpisu, daju rozumy, napisu vlastne skusenosti atd.

mne by to osobne vadilo, keby som sa vydala zistila ze travim viac casu sama, ako ked sa mi dotycny este len dvoril. ale zial ked ziju u svokrovcov tak platia pravidla, ktore sa stanovili a ktore im vyhovuju. ona si bud najde nieco, cim sa za ten cas zamestna alebo moze skusit rieist programy mimo domova. aspon na vikendy a spolu s manzelom. pokial to jemu vyhovuje tak ako je, tak tu neviem co sa da rieist okrem toho, ze to hned aj zabalia.
casom totiz pride dieta a ona zistti ze jej manzel travi cas otcom a dieta je na vedlajsej kolaji, tak isto ako jeho matka.
ja by som asi v tomto pripade urobila to,ze ked muz je so svokrom tak nech, ale vecer ked pride, uz by som s nim nekomunikovala, lahla by som spat, alebo si citala a dala mu pocitit, ze ho nepotrebujem. no a co , ked ma oznaci za male decko. ked chcel travit cas v garazi s otcom tak sa nemal zenit a na to aby mal v noci s kym spat, to si mohol potom radsej nafukovaciu Ancu kupit. ta by mu aspon repetala.

meusicka
9. feb 2017

@zdena12345 ja si mylsim ze tej kamoske vadi skor to, ze je ona zo vsetkeho vynechana, ide sa daco robit tak svokor to berie ako automaticke ze mu syn pomoze. a on to berie teoz ako samozrejmost. lenze ked uz je zenaty tak by to mohol oznamit aj zene , reps sa zariadit naozaj inac, netravit vsetok volny cas s otcom ale venovat sa jej. mozno casto je tomu tak, ze oni sa na dacom dohonu a jej sa to povie ako poslednej. mozno svokor je komandant, sam urcuje pravidla ala patriarchat, to my nevieme.
ja sama som mojmu otcovi pomahala pri stiepani dreva, odkladani. su prace ktore kludne aj zena vie urobit, pomoct pritom. len by mozno trebalo aj zo strany muza trocha uznat, ze komunikacia je dolezita. lebo takto nekomunikuju a casom zisti, ze zenuska je nespokojna, bodaj by nie, ved sa nema s kym ani porozpravat.

dominika6
9. feb 2017

@libawet ona asi myslela ozajstného modrého koníka 😀

svetkaadamko
9. feb 2017

Ťažko je radiť, keď ich vôbec nepoznáme a nevieme názor tej druhej strany (teda muža), celkovo mi príde za vlasy pritiahnuté, že to tu riešiš za ňu (aj keď ťa vraj pýtala) a že také veci ľudia neriešia medzi sebou (ako manželia), ale na fórach. Čo keď ten jej muž proste od nej uteká, lebo mu niečo vadí? Čo keď sa cíti lepšie niekde v garáži, kde možno ani nič extra nerobí, ale je mu tam proste lepšie? Rozprávala sa s NÍM o tom?
My bývame zatiaľ v bytovke a môj manžel je z toho chorý, on vyrastal v dome a je zvyknutý vkuse niečo robiť, nedokáže mi sedieť pri riti a čumieť na telku. O chvíľu pôjdeme do domu a viem, že tam bude vkuse niekde v stodole, na záhade, v garáži atď a práveže budem rada, že bude spokojný. A čas trávi aj s naším synom, aj so mnou 🙂

dominika6
9. feb 2017

@dajana40
tvoja kamoška je divná a tie jej ešte divnejšie...
ona ti kázala,že ked budeš mať čas,máš sa opýtať celého Slovenska na anonymnom fore od cudzích ľudí,aby jej poradili,čo má robiť s jej nepodarených chlapom,čo zanedbáva rodinu ...aby mohol sedieť pri zadku svojmu ocinkovi,hned ako príde z roboty,ktorému sa bojí povedať nech mu dal pokoj,...
inak vie,že sa môže pratať z jeho domu aj so ženou a deťmi kade ľahšie..ale jej kamošky jej povedali že ona je blbá ...lebo sa chová ako decko,lebo nedá mužovi volnosť a očakáva od neho nebodaj fyzickú aktivitu v domácnosti,príp je tak drzá že chce aby s ňou trávil čas..škandál..

pche...taká drzosť..
odkáž jej to..

julca15
9. feb 2017

Myslím, že tu nie je možná jednoznačná odpoveď, lebo informácie sú chabé a môžu byť skreslené. Ani mne by sa nepáčilo keby manžel bol stále preč, ide o to či je naozaj každý deň preč. Na druhej strane predsa treba pomôcť rodičom.

magmolatus
10. feb 2017

Tak ked byva u svokrovcov platia pravidla svokrovcov, co je na tom nepochopitelne.
Ked sa odstahuje, bude zit svoj.

celasapremenim
10. feb 2017

@zdena12345 ano, presne ako pises a inak chlapov to aj bavi :D

katkabublinka
10. feb 2017

Aj u nas to tak fungovalo/byvali sme 13 r.zo svokrovcami/ a skoro sa nam rozpadlo manželstvo....zachranil nas odchod do zahranicia...a normálne to teda urcite nie je :'( mladý majú bývať sami!!!!!!!! Drzim palce

germaniawerks
10. feb 2017

"NIE! nie je to normálne, že sú spolu päť minút denne!"

no tak určite radšej 5 minút tvrdej buchanice zozadu než 50 minút rozprávania sa

katkabg
10. feb 2017

@germaniawerks ty si to zabil :D

katkabg
10. feb 2017

@dajana40 tak povedz kamoske nech travi zas ona cas so svokrou a hotovo @dajana40

dajana40
autor
13. feb 2017

povedala som :D

marcelik88
15. feb 2017

Tazko poradit, ked nevieme cely pribeh ako ziju. Mozno je len manzel na rodicov prilisne naviazany a preto s nimi travi tolko casu. Je to casty problem v rodinach, ktore ziju spolu na hromadke. Treba si si nim pohovorit a vsetko mu jasne povedat. Je sice pekne ze im pomaha ale mal by len viac casu travit asj stebou😒

strapatapupava
Odpoveď bola odstránená
strapatapupava
Odpoveď bola odstránená
strapatapupava
Odpoveď bola odstránená
sashka22
Autor odpoveď zmazal
Strana
z2