Manžel stále kritizuje moje upratovanie
Už mám chuť sa zbaliť a odísť. Jemu všetko vadí. Vadí mu ako upratujem. Prídeme napríklad z vonku, on sa vyzlečie, veci nechá na posteli a za chvíľu ma buzeruje, že prečo som mu nezložila tričko do skrine. Umyjem riad, prečo som aj dlaždičky neumyla. Včera u nás boli robotníci, menili v kúpeľni stúpačky, ja som umyla podlahu, umývadlo, wc proste všetko lebo bol všade prach a zabudla som na dlaždice, hneď mi to vytkol, tak som ich išla ešte umyť a potom zas prišiel, že pútko na uteráky je od prachu.
Už som z neho na nervy.
ak nepomoze ani dorazny rozhovor, tak mu oznam, ze uz toto viac trpiet nehodlas. a nestracaj cas s clovekom, ktory si nevie vazit to, co pre neho robis. drzim palce!
@crazy_cat_lady To som skúšala a on sa urazil. To on považuje mňa za problém, že problém je na mojej strane.
:D mal by ocividne navstivit odbornika, lebo tych problemov ma zrejme viacej. kazdopadne drzim palce pri rozhodovani, nech to dopadne k tvojej spokojnosti 🙂
Tak jedno stastie, ze nemate deti. Mozes ho odbremenit od svojho nedosledneho upratovania a prenechat tento vzacny muzsky ukaz inej.
@crazy_cat_lady Ďakujem za podporu, si milá 🙂
Ešte je možné že naschval vyvoláva hadky aby mal zámienku sa ozierat. Ani jedna z možností nie je ideálna. Putko by mu z riti trcalo 😑
nevadi, posielaj ho do r.. a nech sa ozeira... potom co uprace. Mne keby prisiel dat prednasku o tom, ze som jeho tricko mala poskladat, ktore si vyzliekol a dal na postel, tak neviem.. asi by ho nenasli uz :D
A tvoj muž je panna?😁
@zanka777 To nie je o znameni, jej muz je debil.
Najvyssi cas prestat pocuvat jeho rozkazy a zacat mat na haku. Nech on utrie,ked sa mu zda nedostatocne upratane
Nemusel by chodiť ožrať sa, mne by stačilo, že zo mňa robí slúžku. AK nemáte deti, tak utekaj preč z toho vzťahu, Vlastne, aj keď máte deti, aj vtedy.
držím palce a buď statočná. Možno ťa za rohom čaká ten pravý. Nech ťa táto skúsenosť posunie o kroky vpred v partnerskom nažívaní. Nenechaj sa zastrašiť ani zmanipulovať. Vidím medzi riadkami tieto jeho sklony.
Tvoj manzel ta zdegradoval na upratovacku.
naco ti je taky odpad? Byt mate spolocny? Ide sa ozrat? Nech ide, mozno ho je...e a zostane ti po ñom vsetko. Inak ti nezostava ine len zacat pracovat na rozvode vratane delenia majetku....ak teda chces zit ako clovek. Je super, ze nemate deti, ono totiz takito slovenski pacienti sa vacsinou drzia na uzde, pokial zena neotehotnie a nie je na ñom zavisla. S viziou mat doma 3 roky nesvojpravnu sluzku este len zacnu ukazovat svoje JA
@tenerifka Byt je jeho, ale aj ja mám svoj, ktorý ale prenajímam. Mohla by som si nájsť zatiaľ nájom alebo ísť ku kamoške, možno dať výpoveď nájomníkom, uvidím. Ale toto je už cez. Deti s ním rozhodne nechcem, takýto extrém ale pred svadbou nebol. Ja neviem kde som dala oči.
Autorka: "Ja už neviem čo je pravda, či som fakt neporiadna alebo je on debil." Ta druha moznost je spravna.
Nehnevaj sa...ale nenechaj so sebou zahadzovat ako s handrou....!!!!
Taku by dostal handrou po pysku 😁😁 ale nie. Moj muz mi raz, prisamvacku raz povedal, ze no a ten prach na zemi?? Tak som sa ho opytala, ze ci vari zabudol, kde mame vysavac alebo mu urobili lobotomiu, ze zabudol ako sa pouziva. Ruky mas reku moj pekny zdrave tak nech sa paci. Odvtedy si to uz nikdy nedovolil. Ked vidi kdesi prach tak vezme pronto, handru a ide. Sice sa potom ideme zabit na tych klzkych podlahach ale urobi. Nieje retardovany. Toto by som nedovolila, aby ma takto terorizoval niekto doma.
Jeho tričko by som vysmarila z okna, handru na putko tresla medzi oči a za sebou zabuchla dvere, že by ani smrad po mne neostal. Toľko k tomu.
ahoj,to mi pripomina film tusim s jenifer lopez a serial 911.... najprv velka laska, potom buzeracia uz aj za to ako je zaveseny uterak.... potom bitky z manzelovej strany a na vine bola vzdy ona.... oba pribehy skoncili tak, ze zena zabila v sebaobrane svojho muza...
som za napravu vztahu, ked si obe strany priznaju chybu a chcu opravit vztah.... ale ked je na "chybe" len jedna strana tak nie je velmi co napravovat, zelam aby si nasla odvahu a oslobodila sa.
A on robi co okrem kritizovania? Tlak 200/100 mam asi teraz. Ako moze taky chuj existovat?😡. Preco si mu nezlozila tricko? Mam 10r syna, ktoremu dam jeho oprane pradlo na postel a sam si sklada a dava na miesto. Ma snad 2ruky.
Mas za muza debila, mas iba 2 moznosti trp a nestazuj sa (on sa nezmeni, to je Vada od vyroby) alebo odid 🤷🏻♀️ Buzeruje ta, oziera sa a potom robi zle a hada sa 🙈 co je na nom pozitivne? Co ta pri nom drzi?
Preco stracas cas s muzom, ktory teba povazuje za problem?
To tricko co by som mala vraj dospelemu cloveku ,,zlozit do skrine" by som pouzila ako handru na podlahu, nech sa leskne 👌
Nepaci sa mu? Nech si najde lepsiu upratovacku, nerobila by som nic, aby som este nahodou nieco nepokazila 🙃
Ja by som mu povedala keď sa ti neľúbi nech sa páči urob si to sam
toto sa nestalo včera po prvý raz... za 6 rokov ti už museli x-krát blikať kontrolky, a ty si sa zaňho ešte aj vydala?! Deti nemáte, on je debil, čo ťa pri ňom ešte drží? Masochizmus?
Tak toto je ale uz diagnoza,, ktoru musel.amt aj pred svadbou...lepsie to ale uz nebude to je taky typ cloveka..ja by som mu sluzka nerobila...u nas domace prace zdielame, manzel dokonca upratuje viac ako ja a ja zase viac varim ...nezavidim tak sa zit neda v neustalej buzeracii...

Keď mu povedala,išiel sa ožrat.Pre boha,to kam chodia na takýchto vykvetov? Čistý grc