Manžel stále kritizuje moje upratovanie
Už mám chuť sa zbaliť a odísť. Jemu všetko vadí. Vadí mu ako upratujem. Prídeme napríklad z vonku, on sa vyzlečie, veci nechá na posteli a za chvíľu ma buzeruje, že prečo som mu nezložila tričko do skrine. Umyjem riad, prečo som aj dlaždičky neumyla. Včera u nás boli robotníci, menili v kúpeľni stúpačky, ja som umyla podlahu, umývadlo, wc proste všetko lebo bol všade prach a zabudla som na dlaždice, hneď mi to vytkol, tak som ich išla ešte umyť a potom zas prišiel, že pútko na uteráky je od prachu.
Už som z neho na nervy.
A ty si s ním dobrovoľne? Však to je debil, bozemuoj
A on si uvedomuje ako ťa buzeruje? Nahrala by som ho...potom by nasledoval posledný rozhovor.
A ak by nedošlo k zmene, tak zbohom raz a navždy. To je fakt iný kreten.
PS. Sa ho opýtaj či mu mám poslať fotky bytu s 2 deťmi 🤣🤣🤣
On sa po hadke ide ozrat.ah, dievca, utekaj kym nemate deti
U nás síce robím viac ja, lebo som na RD, ale teda raz povedal, že je tu bordel, lebo malého hračky, odvtedy ich upratovanie je v jeho réžii 😜... nehovoriac, že jeho vecí sa teda nechytam, vždy mu len poviem, že "nedáš do prania, nemáš", alebo "ten tanier sám neodpochoduje do kuchyne", nech sa naučí, čo budeš robiť, keď budú deti?..a ver tomu, že odvážil by sa povedať jedinú poznámku, že som neobtrela obkladačky, či niečo podobné a tak by sme sa pohádali, že by sa tie obkladačky leskli, ale jeho pričinením.
Prosím ta prosím nerob si s ním deti a odid od neho! On ta ešte bude prehovárať hrať dobrého ale takýto typ sa nezmení, on ak sám od seba nechápe ze ste rovnocenni partneri tak takému nevysvetlis, stále ta bude mať za podriadenú sluzku...
@blondtana Ja som bola doma mesiac, než som si našla prácu a keď som mu niečo povedala, ohradila sa, že keď sa mu nepáči, tak môže on tak mi povedal, že som doma a že ma živí. Zdôrazňujem, že doma som bola mesiac kým som si našla inú prácu. Stále opakuje, že som nedôsledná. Dnes som neumyla riad, on nejak opravoval dvere v kuchyni a niečo mu odletelo do drezu a hneď poznámka, že "keby si ten riad umyla, nemusel by som to loviť vo vode"... A ja už nemám silu mu niečo hovoriť, lebo by sa opakovali jeho opilecké vyčíňanie a ja už mám strach, strach a stres z toho čo bude nasledovať.
Domov má byť miesto, kde máš načerpať silu, podporu, máš byť v pohode, harmónii. A to ešte ani deti nemáte. Sama cítiš, že toto nie je ok, daj na svoj pocit! Strach a stres by časom vyústili do fyzických zdravotných problémov, nenechaj si túto svoju intuíciu vyhovoriť. To je jeho problém, že ma predstavu o žene ako sluzke. Nenechaj sa jeho rečami zdeptat, on ma problém!
Cct, drbla by som ponom handru nech si to umyje a utrie Sam, debi... l. Boze aka som ja rada za toho svojho😊
Odísť, odísť, odísť. Radšej teraz ako za pár rokov sa naťahovať o deti. Držím palce. ❤️🌷🍀 To zvládneš a príde niekto lepší. 🥰
Strach a stres by si ešte len mala s deťmi. 😪 Takto sa len zbalis a urobíš svoj život lepším.
čím skôr odíď, bola si mesiac doma, nemala si podporu, alebo ani euro našetrené, keď vykrikoval, že ťa živí? Toto by mi chlap len raz povedal, a takú hubovú by dostal, že by nevedel aký je deň. Čo Ti povie, kedy si nedajboh zostala tehotná a ešte na rizikovom?
Joj žena, toto nieje muž do života... že žiť v strachu čo povie..a či sa pôjde ožrať. By som chcela vedieť čo by robil pri mne, keď som bola doma chorá psychicky, celý deň v pyžame a všade bordel. Manžel prišiel z práce a ťahal druhú šichtu, a ja som ešte k tomu hisaky plaču hádzala...teraz je to Bohu vďaka lepšie a veru tiež ma zase netrhá hneď upratovať, ale je pravda že manžel je viacej poriadkumilovnejši.
A ide naozaj o poriadok, alebo je to zámienka, aby mohol ísť slopat... Sa ti nejak rozpil a zbadala si to neskoro. Akú ste mali svadbu, z akej je rodiny, môžeš oželieť toľko rokov s nim?
Tak môj muž ma živí už 4 roky a ďalších pár mesiacov asi aj bude, ale teda toto by si určite ku mne nedovoľoval, ako som napísala, raz skúsil a odvtedy je to jeho robota, keď aj nenavarim a je celý deň v robote, tak zavolá cestou z roboty, aby som mu uvarila čaj a vytiahla pečivo z mraziaka, on si niečo s tým dá, nehovoriac, že keď som pracovala, tak tiež sme tu neskákali kvôli pár riadom v umývadle a pár omrvinkám na podlahe...veď on už s tebou takto zametá, ešte ani deti nemáte a očividne absolútne nezvláda kritiku, asi bol vychovaný ako "stred vesmíru" celej rodiny, buď ozaj od neho ujdeš, lebo zjavne on si chybu nikdy neprizná, alebo budeš mať veľmi ťažký život. Ako to tu niekto spomínal, doma máš načerpať silu a energiu o ktorú ťa práca pripraví a nie aby si chodila domov so strachom, čo zas bude...
Super je, ze si zarabajuca, mas byt, ktory sice prenajimas, ale mas kam ist.. najomnikom daj vypoved a odid od neho cim skor ♥️
Kdesi si písala, že už Začínaš pochybovať sama o sebe, či ty si normálna alebo on je debil.. Jeden z dôvodov prečo toto skončiť čím skôr. Potom je na zamyslenie ci ti je prednejší manžel, ktorý namiesto toho aby si ta vážil a vážil si čo robíš aj pre neho ta len zhadzuje a buzeruje alebo si vazis samu seba. Navyše takýto akože problém ešte rieši aj tak ze od neho ujde a ide sa ozrat ? Namiesto toho aby si to s tebou vyjasnil, vypočul ta, uznal, ze občas naozaj môže aj on upratať.. Ak sa toto deje aj v iných sferach vášho vzťahu, ak začínaš o sebe pochybovať, ak normálna komunikácia s ním nie je mozna, ak vsetko otáča proti tebe, …utekaj kým je čas. A odporúčam naštudovať niečo o toxických vzťahoch a toxických manipulatoroch 😉 držím palce - a ver mi on nebol iný pred svadbou .. len teraz začal ukazovať pravú tvar .
A čo keby si mi odpovedala niečo v zmysle:
" Prepáč, zabudla som, prosím ťa, neurobíš to ty?"
on je debil.
Autorka, dúfam, že si od neho odišla.
@autorka zacni tym, ze mu das precitat tu tie komentare na neho, pre predstavu ake zlate spektrum si vylosoval on za manzelku a ako raz-dva by bol upratany aj on, aj poriadok aj jeho chlast a poznamky.
uz len veta, ze nevies, ze si nie si ista, co je pravda - teda co to s tebou robi, tie jeho poznamky, ze vlastne sa aj celkom nechas dostat do polohy, on tlk nevie opravit dvere, tak ty si na vine, lebo on kiehofrasa musi lovit niekde v riade. NIE, co keby panko vedel, ako "spravne opravit dvere, aby mu nic nikam neodlietalo! MYSLIM, tak ako sam vravi DOSLEDNE! teda keby on vedel spravne opravovat, tak by ti nezasral este aj ten riad niecim, co tam nepatri. Tolko jeho metoda na neokrochaneho ozrana. Uprimne, neviem, ako mozes napisat, ze taky nebol...ze len chcel poriadok a jeho mater vie akoze carovat? Poriadok sa im doma len tak dial, alebo kazdy okrem milostpana a starehopana jeho fotra drel na ten poriadok a oni dvaja sedeli a sledovali, ci ich mama upratuje podla standardov alebo ci nahodou sa nezohla po nieco, co im odpadlo z ruky z nevhodneho uhla. Lebo skladat mu oblecenie do skrine a este ta obvini, ze si sebecka - no neviem, ma 3-4 roky? Keby ten riad on nie ze nedosledny ale fakt pnak urobil, ked tam ide cosi montovat, by sa mu stalo co? Predpokladam, ze to bol jeho riad, po tom co sa pred ozratim, nazral. Jeho doslednosti neucili? Ze najprv si kuchynu - priestor, kde idem cosi majstrovat vypracem, vycistim, potom ini dosledni to maju aj tak, ze cosi zabali - zakryje, aby to presne nedosral, ked mu cosi odleti, tvoj je proste krasny magor a ukazka toho, ako to, co niekto vykrikuje jemu, mozno v praci a pravdivo, lebo tam isto aj znicit aj nie svoj majetok moze - tak potom si ventiluje na tebe. Ja myslim, ze je na case, ak na 4 stranach nie je pribeh Viesty - naj tu da ako dopadol jej otec, ked mal pocit, ze mu nechuti obed - a kym pribeh doputuje, asi by som sa dohodla, ze velmi silno vnimam doma, za posledne roky, ze on je ten expert na upratovanie a odkladanie, takze sa mu od dnes do toho prosim nemontuj, predbehni ho a vyjdi si s kamoskami, uplne sa ozrat podla neho nemusis, ale uzi si to, chod si dat urobit vlasy, nechty, cokolvek co lubis, bars aj fajne jedlo bez toho exota a on nech si makne, potom by som sa presla s bielou rukavickou po vsetkych skrytych priestoroch v domacnosti, ze ako dosledny je.....ci si neda dalsie kolo, hned ked objavis nedostatky. A ak sa ho bojis, teda to je nie tulpas, ale niekto, kto je schopny nasilia na tebe, tak volaj linku pre zeny a pomaly rob plan na odchod, v takom pripade mu nic citat nedavaj. Skor sa zabezpec ty, do leta mas par mesiacov a z kazdeho platu by parkorun malo ist bokom - predpokladam, ze nakupy tahas domov tiez ty, tak podrazelo vsetko, jednoducho si aspon cosi malo odloz a bez.
Tu mas cislo - https://www.zastavmenasilie.gov.sk/linka-pre-zeny/ , volanie neodkladaj, za tych 6 rokov si mala byt zbalena minimalne 12x ak nie viac. A priznam sa ti, uplne nerozumiem ako toto nie je vidiet. Ono clovek moze pit casom viac, ale tento model, ktory on ma kdesi odkukal a ak si si nebrala 12rocneho, co to odkukal na internete od toho exota, ktory mal sediet dalej v rumunskej base a zhnit tam dozivotne, tak to vacsina takych pnakov ako je tvoj muz odkukal doma, teda ty si mala ako nevesta vidiet k fesakovi jednemu aj druhemu (jeho fotrovi) neprimerane "zrobenu", staru, neupravenu zenu, ktora tam na nich zadara dre jak kon a podakovanim jej je, ze je nedosledna a nevie to.
Tak to neodkladaj na cas, kedy sa uz tazko piska na ustup, pretoze ona bude - tipla by som si presne ten pripad.
Je to smutne citanie k MDZ, ale svoj darcek volaj a pomenuj pozitivne bude to SLOBODA a pokoj svaty, co k tomu sviatku dostanes, je to viac ako barsjaky karafiat od ozrana. Uprimne ti to prajem, nech uz dalsi rok mozes spokojne skladat, umyvat ako sa ti bude chciet a ked vyhodnotis, ze tyzden nestihas, tak sa nic neudeje, alebo si niekto s tebou vsimne, ze to tak aktualne je a uplne normalne ti pomoze, urobi veci on, pretoze bude vediet a bude z rodiny, ze poriadok robime sebe, my a podielame sa na nom rovnako, ako na tom neporiadku vsetci.
Tvoj manžel je digitálny že nemá ruky?
@cacianka podla mna si spravili babatko🤔🙄
@stanulienkat stihli by aj dve, a tie ho zmenili 😇

Môj by ma predbehol a umyl to skôr než ja🤣