Manžel uprednostňuje matku. Varí s ňou perkelt
Ahojte, už som tu písala, že mám skôr už "nevzťah" s mužom, čo opatruje svoju mamu a jej dáva prednosť predo mnou. Zobrala som si tento týždeň dovolenku, že niekde pôjdeme na predĺžený pobyt. Viete čo? My nejdeme nikam. Zato jeho mama ide na chatu od štvrtka do soboty večera s dcérou a ešte ma požiadal, či by som ju tam neodviezla. Skoro ma porazilo. Veď čo chcem, veď nebude doma a my môžeme byť u neho na byte tri dni zavretí, lebo on nemá peniaze na to, aby chodil hore dole a míňa so mnou veľa peňazí ( inak platí iba sám za seba, ja platím sama - boli sme 1x pizza, 1x kino, káva ).
Včera som bola sama preč, lebo on je doma s mamou. Povedal, mi, že mal konečne jeden deň 0 výdavky. Dnes mu volám, či ideme niekam, je pekne. Že pôjdeme do skanzenu, potom do útulku, potom sa niekam najesť medzitým, niekde si dáme kávu. Že on nikam jesť nepôjde, že on na to nemá. Veď mu hovorím, že ja idem autom a šoférujem na benzín nemusíš dávať, ja ťa pozvem na obed aj na kávu a ty nejdeš? Že mama ide variť perkelt a on sa chce učiť od nej, ako to sa to robí, aby to vedel. Prosím? Wtf? Počúvaš sa? Teraz mám dovču. Od septembra sa môžeš učiť každý deň robiť perkelt. Každý deň chodím do roboty a vy môžete robiť perkelt!!!!
Dpč ženy neskutočne som nahnevaná. Ale až tak, že som kričala. Najradšej by som niečo rozbila, prisahám.
Už viem, že má nemá rád, že zjavne so mnou už nechce tráviť čas, iba hľadá výhovorky. To som pochopila už dávno. Ale je toto normálne? Takýto chlap? Čo má pomaly 47 rokov? Doma sa nepohne od mami a keď mu hovorím, že je chorobne na ňu naviazaný a toto nie je v poriadku, tak je oheň na streche a jeho mamu si do úst brať nemám.
Aj ja krava som mu nechala upiecť tortu na jeho narodky, čo bude mať.
Najradšej by som išla k nim domov a nakričala na jeho mamu, či je happy, že toto dosiahla.
Ale neurobím to. Iba sa musím z toho dostať, z tej zlosti v sebe.
Zmenili nazov, on je manzel??!! Ale ten perkelt pobavil 🙂)
To čo robia admini? Aký manzel? Aspoň trochu čítať sa naučte!!!🙈
@anonym_autor nauc sa zit sama so sebou
Zacni chodit von,kino, kava a mozno sa niekto najde ani nebudeš cakat
Jeho neposielaj ani do riti on ani o to nestoji
Proste sa odmlc a zi si svoj zivot
Nie chlap, ale ty si mimo. 🤷🤦🏻♀️
Vyuzi dovolenku, chod do kupelov a tam zbal normalneho chlapa.
Ja len zhrniem pohlad z jeho strany, ze ty si si vzala dovolenku neznamena, ze on chce niekam ist, evidentne nema zaujem celkovo o teba, mozno obcasny sex potesii, inak si uziva mama hotel a nebude na tom nic menit.. nie v 47 rokoch... mama nie je tvoj problem, ale on ... keby muz riesil, ze nema na benzin ci na kolac a nevedel obcas zaplatit blbe kino a nema ziadne naklady na byvanie ci stravu doma, tak v hlave preberam, ze ci stavkuje, hra automaty alebo chodi po bordeloch alebo co je problem...
Zmenili nazov, on je manzel??!! Ale ten perkelt pobavil 🙂)
@la_dolce_vita ešteže ten perkelt nechali, mohli aj to zmeniť na paprikáš či guľaš
Potom si človek myslí že sa dostal do úplného inej story
Vy ste obaja na hlavu? Takto sa spravaju dospeli ludia?
Mne sa paci ten perkelt v nadpise😅 presne to je vas hlavny problem

Ty musis byt strasna zufalka ze obletujes takehoto trageda.By som sa hanbila za samu seba a nie este do sveta hlasat na koni aka si hlupa.Ty si to od neho uplne pytas.
Ja len zhrniem pohlad z jeho strany, ze ty si si vzala dovolenku neznamena, ze on chce niekam ist, evidentne nema zaujem celkovo o teba, mozno obcasny sex potesii, inak si uziva mama hotel a nebude na tom nic menit.. nie v 47 rokoch... mama nie je tvoj problem, ale on ... keby muz riesil, ze nema na benzin ci na kolac a nevedel obcas zaplatit blbe kino a nema ziadne naklady na byvanie ci stravu doma, tak v hlave preberam, ze ci stavkuje, hra automaty alebo chodi po bordeloch alebo co je problem...
@anjelicek26 Presne tak,peniaze tecu evidentne niekde uplne inde.Ale aby sa jedna dospela zena zahadzovala s takymto blbeckom?Uz tu pisala a neda si povedat.
@anonym_autor a to je manžel? ak áno, tak toto si musela vidieť už dávno, ak nie a je to iba frajer (partnerom sa to nazvať nedá) nechaj ho osudu a jeho mame. Ale čo Ti chcem hlavne napísať, kým sa nenaučíš žiť sama so sebou a byť samostatná - v zmysle viem sama so sebou kvalitne tráviť čas - tak budeš priťahovať iba takýchto nepodarkov, lebo Ty ideš štýlom "nechcem byť sama, musím niekoho silou mocou mať" a potom si z nutnosti vyberieš takýto vadný kus. Vyžaruješ zúfalstvo - priťahuješ zúfalcov. A najhoršie je, že sa na nich dobrovoľne upneš.
A na co mu vyvolavas,odpoved poznas dopredu.Vyser sa na neho,blokni ho vsade kde sa da a daj mu pokoj,nech si zije so svojou mamickou,miesto normalnej zeny.
Ani mu nehovor,ze to ukoncujes,len ho blokni a hotovo.To je aj skoda reci.
zase niekto zmenil nadpis :DDD
@anonym_autor fuj,mamickin synacik.Najhorsie co moze byt hned po alkoholikovi,NAJ-HOR-SI debko a trtko v jednom
@anonym_autor chlap ktory sa nevie rozist, nechaj ho tak, ani si nevsimne ze si prec. Tortu zjedz s kamoskami 😉
Prepáč ale to je čo za “vzťah”? Ja by som ho poslala domov k mame variť perkelt, ale nastálo!
Už ho konečne pošli do riti a tortu zjedz sama. A prestaň sa strápňovať ty kokos, “stará” koza a furt niečo tu vypisuješ a jemu sa pcháš. Už nechápem ako ti to priamejšie napísať. Spamätať sa musíš hlavne ty.
@anonym_autor A ty s nim musis byt?? Nejako ta drzi? Vykasli sa na neho, to uz si mala davno spravit!!!!
@anonym_autor ale vies o tom, ze to nie je zamestnanie, ze najprv sa hlada nove a az potom opusta stare? Pri chlapoch to tak nefunguje, totiz nie je povinnost mat vobec chlapa. Ale ked si na to este nedozrela, tazko ti nieco vysvetľovať.
😀 no pobavila si. Nemáte vzťah a ty sa ešte ideš rozčuľovať, že on nemá peniaze,nechce ísť s tebou nikam aj keď ty úplne zúfalá chceš a chceš a aj mu zaplatíš. No vidíš, nie sú všetko peniaze. Niekedy aj obyčajný perkelt má väčšiu cenu🤣
Obaja ste šibnuté, no zbohom, ani sa nečudujem že po 40 obaja budete single
Prečo nakričat na jeho mamu? Čo ho ona drží doma na reťazi? Robi to chudáčik pod nejakým fyzickým alebo psychickým tlakom?
Sa uvedom žena, že on je ten čo nechce byť s tebou a doma mu je zrejmé lepšie.
Tadiaľ cesta nevedie...snáď máš dosť rozumu a nevnucuj sa mu, keď nemá záujem. Ty si fakt že zúfalá.
Uz sa s nim rozved to sa neda citat
@anonym_autor
no odpadla som....že byť s ním kým nenájdeš iného....
Si príčetná?Aj tak s ním nie si,keďže on je s matkou
že BYŤ s ním 😂
Autorka sa nejako osmlcala. Asi cakala, ze ju tu budeme lutovat. Sorry, neda sa😃
@anonym_autor na čo to tu píšeš? Čo sa tým zmení? Čo sme ti radili v predošlej téme, že sa máš na neho vykašľať? Keď si nič nezmenila, prečo óčakávaš iný výsledok?
Kým nenájdeš iného, budeš s ním? Si takto normálna? A keď si sa už pre takú sprostosť rozhodla a máš problém existovať sama bez muža, tak prečo očakávaš, že on s tebou bude tráviť čas? No nebude, má ťa na saláme, je na tebe, čo s tým urobíš
@anonym_autor co ti brani v tom aby si sa rozviedla? Evidentne nechce s tebou travit svoj čas