Manžel v čiernom kabáte a moje zlé tušenie
Nedávno som písala o dovolenke a toto sa vykľulo teraz a asi to začalo uz dávno ,moja 14 ročná dcéra že vraj videla Tata v autobuse keď išla zo školy ,mal na sebe čierny kabát ,pýtala som sa ho na to a on že to je blbosť veď sa dnes nedá vidieť do busa keď sú tam čierne skla a on sedel naposledy v buse pred 10-timi rokmi a že ani tam nevie nastúpiť a vypýtať si listok ,no ok ,ale keď som našla hodený kabát inde ako mal tak asi niečo nie je v poriadku nikdy ho neznášal ,že ho hryzie a je moc teplý ,na otázku prečo je tu hodený ,no preto že si všimol na ňom nejaké spinky a chcel ich vykefovat a nestihol ,pred rokmi. začal , posilovať ,som rada za to a potom obliekol ten čierny kabát a všetci boli z neho paf a to vždy nosil to isté dookola ,staré veci mne bolo z toho zle iba ponožky a slipy chcel nič viac ,je fešák smrncovny. to čo dokázal na sebe v tých rokoch čo má je obdivuhodné ,ale bojím sa čo bude ,robím inde ,ako on, on ma firmu dvadsat km odo mna telefón mi ukáže ,fungujeme ,ale niečo nie je v poriadku
@rabdal o čom to splietaš?
@anonym_a06ca6
@danica2711 typka sa boji ze muz ma bokovku.
Btw to fakt niekto nevie nastupit do autobusu a vypytat si listok?
@rabdal zaujimave ze sedel v buse naposledy pred 10 rokmi ale vie ze su tam tmave okna a nie je do neho vidno...🤔 ja sice nechodim pravidelne, ale.sedela som v buse pred menej ako 10 rokmi ale nenyslim si ze busy maju tmave okna...ak nejake ano tak urcite nie vsetky
no ja si myslim ze dnes niekto umrie..... kuknem marianum a bum - 15 kuskov .
Ja som celý čas v napätí čítala, či niekto umrie a z toho sa bokovka vykľuje 😅
Tak ked by ťa aj podvádzal,tak čo s tým má kabát? A autobus? Či akože myslíš,že to bolo jeho maskovanie,keď šiel za milenkou?
@rabdal Isiel v kabate autobusom inkognito si zasulozit. Zahada vyriesena 🙂 Nemas za co
You made my day …. predstava, ze miestny galan v ciernom kabate s krabickou kondomov bezi, aby stihol bus, presiel cez cele mesto, vystupil na konecnej, isiel k milenke a s vytrasenymi gulami si znovu lapol do busu vo svojom svihackom ciernom kabate a odviezol sa domov… predstavila som si scenu s prelomu 80/90 rokov, cierny kabat, ktory kuse uz na pohlad. Fakt dobre … vacsina cakala na konci mrtvolu a moment prekvapenia - asi milenka. Ale uznaj sama … chodit za milenkou busom …len ta veta znie absurdne
kokso, čítam čítam a ...som sa stratila v preklade...
ale tie odpovede, tak som sa už dávno nenasmiala👍😂😂😂 sú super👌
To je tzv. prietrtkovy kabát. Čierny, s golierom, ktorý určite autorkin podvádzajúci muž nosí na stojáka. Nech to vyzerá tajomnejsie a viac sexi. A možno ho má na sebe aj počas sexu. 😱Fetiše máme rôzne.
To je tzv. prietrtkovy kabát. Čierny, s golierom, ktorý určite autorkin podvádzajúci muž nosí na stojáka. Nech to vyzerá tajomnejsie a viac sexi. A možno ho má na sebe aj počas sexu. 😱Fetiše máme rôzne.
@anonym_13ef55
@doriiis baby ste uzasne, rehocem sa tu ako celý kolektiv
Toto tu mi pripomína tu kauzu čo sa tu riešila pred časom že manžel si sušil trenky na balkóne a autorka dedukovala z toho podvádzanie ..
@doriiis mna hned napadlo ako chodi po parku v tom kabate a pod nim nic a potom ho roztiahne na nejaku damu a urobi hele hele hele a roztancuje cervika. Origos je to asi balonak ale je zima takze kabat.
To mi pripomenulo jeden vtip...
Muž prichádza domov s pochmúrnou náladou. Kabát odhadzuje do kúta, nepozdraví svoju manželku, pripravenú večeru je s nechuťou. Vidiac to všetko jeho žena, snaží sa mu zlepšiť náladu:
”Drahý, som tehotná.” vraví mu.
”Bože, ty tiež?!”
Manželka robí hodnú chvíľu scénu manželovi pre dámske nohavičky čo mu našla vo vrecku v kabáte.
Muž po čase odtrhne pohľad od futbalu ktorý sledoval " To mi dal dnes sused, že si ich včera zabudla uňho doma."
Prečo by nešiel autom ?
@milka20 nemohol isť autom, auto by mohli vidieť zaparkované, tak radšej nenápadne busom.
No ale akosi to nedomyslel a je jasný.
Vôbec som nepochopil otázku, ale keď už je tu diskusia o kabátoch, tak aké majú vaši muži? Ja mám len jeden dlhý čierny, ktorý nosím do kostola. Nech sa aspoň trocha inšpirujem, keď autorka pomoc neviem.

@rabdal dva krát som so ten text prečítala a stále nerozumiem, čo je problém s tým kabátom?