icon

Manžel verzus kamarát?

2. aug 2020

Dobrý deň...S manželom sme spolu 11rokov,máme dve krásne deti,7rokov a 5mesiacov..Naše manželstvo nefunguje,ani náš vzťah nebol nikdy dobrý.Ale som z rodiny,kde som sa musela vydať ,keďže som ostala tehotná a neprichádzalo do úvahy ostať sama,alebo iba tak na voľno vychovávať dieťa..Tak som celé roky nejako prežívala,roky utekali,s mužom sa hádali,nerozumieme si absolútne v ničom,on môže všetko,ja nemôžem nič..A ani sa nepýta,rovno si urobí po svojom a ja sa musím vo všetkom prispôsobiť a držať hubu..Už má to nebaví,ale vždy som si hovorila,že kvôli deťom a pokoja v rodine to Nejako zvládnem a ostanem,že kto by už len chcel babu s dvoma deťmi atď...Ale jedného dňa,pred rokom,som v jednej reštaurácii,kde chodím občas s deťmi stretla starého známeho a dali sme sa do reči..Je odomna o 15rokov starší,ale bolo mi s ním strašne prijemne.Rozpravali sme sa a on ma vypočul a podporil,že všetko raz bude ok a ja si uvedomím, že v takomto vzťahu byť nechcem a odídem..Odvtedy sa stretávame a píšeme si v rámci možností,ako kamaráti,nikdy medzi nami nič nebolo..Ale komunikuje sa mi s ním strašne dobre a ja si začínam uvedomovať,že už to nezostáva iba pri kamarátstve..Navrhol mi,aby som sa k nemu s deťmi presťahovala,aby som začala od začiatku a že mi pomôže,ako bude vedieť.. Že má ma rád,aj moje deti,ku ktorým sa správa lepšie ako ich vlastný otec...Skúsila som sa o Tom rozprávať aj s mojou mamou a pripraviť ju na to,že sa možno rozvediem a skúsim začať od začiatku...Nechcela o Tom ani počuť a povedala,že tým pádom nemá dcéru,pritom vie,ako veľmi sa trápim....Neviem čo robiť..Či ostať s manželom pre pokoj v rodine,lebo to tak proste má byť,aj keď niesom šťastná,alebo naozaj vyskúšať žiť život s niekým,koho mám ozaj viac ako rada a byť konečne šťastná žena,matka?

Strana
z2
asia83
3. aug 2020

To ste mali hneď napísať, že je vdovec. Každopádne, pri rozhodovaní treba myslieť predovšetkým na deti.

kassandra25
Autor odpoveď zmazal
kassandra25
Autor odpoveď zmazal
Strana
z2