Manžel zamestnal mladú účtovníčku. Ako ďalej?
Dobrý deň, prosím vás o radu, ako mám postupovať, lebo som zúfalá. Môj manžel pracuje v malej firme ako majiteľ. V kancelárii je on, účtovníčka a kolega, zamestnanci sú v inej budove.
Manžel vyhodil starú účtovníčku, ktorú považoval za neschopnú, a zamestnal mladú, 29-ročnú slobodnú ženu, ktorá sa oblieka vyzývavo a je rozvedená, dlhodobo podvádzala svojho manžela. Keď som sa manžela opýtala, prečo tam nemôžem pracovať ja, hoci mám tiež účtovnícku školu, povedal, že mňa to nikdy nebavilo, čo je pravda. Napriek tomu sa cítim smutná a nechcem sa zbytočne hádať.
Sú tu ženy, ktorým by to nevadilo. Prosím, napíšte mi len normálne rady.
@mamamasama prvý komentár sa opravila na riaditeľ. Treba čítať
@h2 ale zjavne to v niektorých firmách tak funguje.
@sasa1310 a fakt, nevšimla som si pri tej hovnobúrke, čo sa tu na mňa spustila 🤣
Ja by som sa s ňou skamarátila 😄
Komenty necitam , zo zaciatku mi to prislo uplne v poriadku, hadam moze zamestnat koho chce, co aj moze. Ale ked som precitala ze to mozes robit aj ty a dal tam inu , no chaba vyhovorka 😃
Podľa mňa by ziarlila každá žena. Neviem ako doverujes manželovi, skús dať tomu čas, možno ju pošle kade ľahšie keď sa nesvedčí
no ak sa začne voňavkovať tak spozorni 😂
@simca06022011
moja reč, veľmi výstižne! Podľa toho ako sa akurát cítim, tak aj reagujem. Pokial je mi pod psa, každá je konkurencia ake tiez si poviem, ze by každú určite maniere za chvilku prešli 😁. Agulu na nohu aj tak clivek nikomu nedá. Kto chce, cestu na neveru nájde. My mame dve deti zatiaľ a keby veeelmi chcem, tiez si ten čas na podobne sprostostivnajdem. Clovek je tvor vynaliezavy, ale za mňa- načo si zbytočne komplikovať život ???
No a zožrať sa žiarlivosťou - na to mam fakt nedostatok energie aj chuti.
A koho mal ako zamestnat? Chlapa? Lebo ziarlis? Nebud smiesna. Je to normalna pracovnicka, ako kazda ina. Ked pojdes do prace Ty, tak Ta nevezmu, lebo si mlada a nebodaj pekna? Ak si taka ziarliva, chod tam pracovat sama, vzdelanie na to mas, ze sa Ti nechce, je len na Tvoju skodu. Aspon by ste nemuseli platit cudziemu a zostalo by to v rodine.
My zamestnavame aj chlapov, aj zeny a mam akoze vyberat podla vyzoru? Vyberam podla vedomosti.
To mala v životopise, že je rozvedená z dôvodu dlhodobej nevery ?
Ďakujem, nemala to v životopis, druhý kolega ju pozná tak to každému rozprával.
Ešte dobre že ja ako účtovníčka som mala za nadriadeného väčšinou ženu, a teraz kebyže mením job už nie som ani mladá ani tak pekná a väčšina potenciálnych nadriadeným je odo mňa mladšia.
Ahoj, nezávidím ti situáciu, ale len preto ,že neveriš svojmu manželovi.
Ja svojmu verím a neviem si predstaviť ,že by ma zožieral fakt, že má mladú účtovníčku.predsa ona podvádzala, je to na tvojom manželovi, ako sa k tomu postaví.
Môjmu manželovi verím ale,pretože mi dáva denne najavo,že ma miluje a som jediná
Ja jemu to isté.nepochybujeme o sebe.
Ty mu jednoducho neveriš,nie tej uctovničke ,ale jemu
No vidíš, môj manžel zamestnal vo firme 4 mladé baby do 30 a čo ? Ja viem svoju hodnotu ako manželka a absolútne to neriešim.
Preboha popracuj na svojom sebavedomí.A dôvera zrejme u vás nieje žiadna keď mu neveríš.Nuž keď je tvoj muž typ záletníka je to riziko.Ale na to nepotrebuje mať mladé kočky v kancli, keď chce najde si ich hocikde a môžeš ho kontrolovať a hysterčiť o to skôr ťa podvedie.Tá baba môže byt ale veľmi šikovná a prečo by mala byť kvôli kráse a mladému veku diskriminovaná?Však zamakaj na sebe aj ty,vypracuj sa az si tiež pohľadná nebudeš musieť závidieť.
@zuzka1117 zaklada harem davaj pozor 🚩☢️☢️☢️☢️
@ivik4 aka vyhovorka? Vsak ona to robit fakt nechce
Tak mu kazde rano vyfajci a mas pokoj 🤣
Nečítala som komentáre. Ale môj muz ma takto sekretárku, účtovníčku a aj personalistku..
A radšej sa nestarám
Prvé manželstvo sa mi rozbilo kvôli 40, ročnej vydatej tete..
Mala som v tom čase 28 a musím uznať, bez hanby, že som bola krásna žena
Kto chce, príležitost si nájde.
Kto nechce. Iná ho nezaujíma.
Ak by tvojmu mužovi stačila takáto príležitost , tak nech si ide.
Ako sa vraví pánu Bohu ,, zbav nás všetkého zlého ".
A aj napriek tejto zlej skúsenosti, terajšiemu manželovi plne verím
Snažím sa mu dať všetko nie len po fyzickej, ale aj emočnej stránke
A to mala v CV, ze je rozvedena, podvadza a ma rada vyzvy v podobe zenatych muzov? 🤣
Nedá sa vedieť, čo z toho vznikne, hlavne ak bude šikovná, skúsená, či sa mu aj nebude páčiť. To je dosť tenký ľad.
Verím,že funguje ženska intuícia a že ty vieš prečo ti ona pracovníčka vadí a prečo celkom manželovi nedôveruješ.Bez vánku sa ani lístok nepohne....
Ale možno je všetko ok a ty si nadmieru a chorobne žiarlivá,to my neposúdime,nepoznáme teba ani jeho ani ju.
U nás je podobna situácia,manžel má amb.so sestričkou,ktorú by som kludne mohla robiť ja,mám na to vzdelanie aj prax...ale nerobím,lebo by ma to nenaplnalo až tak ako moja práca inde.a tiež preto,ak by niečo krachlo ,tak krachneme obaja.Ale sestričky som hladala ja,mám kontakty a mám na to viacej času.Jednu som aj vypoklonkovala v skusobnej dobe,viem prečo,bola to čisto jej pracovna neschopnosť .Naposledy si manžel zaželal mladú blondínku,našla som ju😀samozrejme čistá náhoda,že tak vyzerala tá s najlepším CV.
Nikde nepíšeš, že by mala/dávala najavo záujem o tvojho manžela. To, že kolega povedal, že podvadzala manžela môže byť pravda, ale nikto z nás nevie príčinu jej údajnej nevery. Týmto ju neobhajujem ale nebudem z nej robit ku*rvu, ktorá rovno skočí po tvojom manželovi. Možno tvoj manžel nebude ani jej typ, a možno sa tvojmu manželovi nepáči ona. Ja som tiež začínala ako mlada účtovníčka u podnikateľa, a tiež som a teda stále nosím opätky, leginy, saty,... ale vždy som si držala odstup, aj keď mal šéf občas dvojzmyselnu poznámku, a viem, že svoju ženu podvádzal kade tade. Aj teraz viem, ze nevyzeram zle, a zamrzelo by ma, keby ma niektory klient odpisal len preto, ze jeho manzelka žiarli, aj napriek mojim skúsenostiam. Ty poznáš svojho manžela najlepšie. Nerobila by som zbytočne sceny pokiaľ nemáš dôvod. Radšej buď o krok v pred, a pozoruj. Ak sa ti niečo nebude páčiť, tak mu to dáš potom patrične najavo.
Ona môže kľudne byť šikovná a to, ako vyzerá a že je rozvedená a slobodná s jej profesionalitou nemusí mať nič spoločne. Sama píšeš, že by si tu prácu robiť nechcela tak načo by sa ta pýtal či tak chceš robiť? Ja si úprimne neviem predstaviť že by som s mužom trávila čas aj v práci a ešte v takej ktorá ma nebavi.
Keď ti toto vadí, zamyslela by som sa na tvojom mieste aký mate s mužom vzťah, či je tam stále vášeň, či sa priťahujete, v konečnom dôsledku aj či sa o seba staráš aby si bola atraktívna. Lebo keby máš zdravo nastavenú sebahodnotu, tak by ti tá žena nevadila. To, že ti vadí vyplýva z tvojej neostoty bud zo seba samej alebo z vášho vzťahu.
Ja si ako uctovnicka, ktora potrebuje na pracu klud, neviem predstavit sediet s dvomi chlapmi, ktori nie su uctovnici, v kancelarii.
Treba tam šupnuť obstarožnu ale zaroven aj šikovnu 😀 no neverim že nejakej žene by toto nevadilo.Ja by som mu to priamo povedala že mi to vadi
prepac, ale 29 rocna baba zas nie je take terno, ani nic co by mi malo sposobit akekolvek zavzdusnovanie, ako sa to deje u teba.
@autorka napísala "Manžel vyhodil starú účtovníčku, ktorú považoval za neschopnú, a zamestnal mladú, 29-ročnú slobodnú ženu, ktorá sa oblieka vyzývavo"
Tvoj manžel sa ako riaditeľ chová zodpovedne. Vyhodil neschopnú starú účtovníčku a zamestnal mladú perpektívnu ženu, možno slobodnú mamičku, ktorá potrebuje pomoc. To, že sa oblieka podľa súčasnej módy je dôležité, pretože navonok reprezentuje firmu. Manžel dáva vo firme priestor ženám, aby bola genderovo vyvážená. Palec hore.👍

@sasa1310 píše majiteľ