icon

Manžel zamestnal mladú účtovníčku. Ako ďalej?

17. okt 2024

Dobrý deň, prosím vás o radu, ako mám postupovať, lebo som zúfalá. Môj manžel pracuje v malej firme ako majiteľ. V kancelárii je on, účtovníčka a kolega, zamestnanci sú v inej budove.
Manžel vyhodil starú účtovníčku, ktorú považoval za neschopnú, a zamestnal mladú, 29-ročnú slobodnú ženu, ktorá sa oblieka vyzývavo a je rozvedená, dlhodobo podvádzala svojho manžela. Keď som sa manžela opýtala, prečo tam nemôžem pracovať ja, hoci mám tiež účtovnícku školu, povedal, že mňa to nikdy nebavilo, čo je pravda. Napriek tomu sa cítim smutná a nechcem sa zbytočne hádať.
Sú tu ženy, ktorým by to nevadilo. Prosím, napíšte mi len normálne rady.

michaela329
18. okt 2024

Takže len preto, že Ty sa sama sebe nepáčiš, tak máš automaticky zlú mienku o atraktívnej žene a ešte aj o svojom mužovi? No tak máš perfektnú motiváciu na sebe zapracovať a dať sa fyzicky a aj psychicky do formy. Lebo zakomplexovaná a žiariliva žena je riziko, nie mladá atraktívna kolegyňa.

annm81
18. okt 2024

Prečítala som časť diskusie a ako vždy v podobnej téme, aj tu sa musím pýtať: ženy, to fakt sa váš život točí len okolo sexu? Vždy, všade, za každým rohom len sex, flirtovanie, nevera, žiarlivosť... som ozaj tak divná, že keď pracujem s dobre vyzerajúcim mužom, nemyslím na to, ako ho zviesť? A že keď muž ide na služobnú cestu, neočakávam, že nevydrží týždeň bez sexu a určite ma podvedie? Snáď sme zvieratá, čo keď príde obdobie ruje, musime sa hneď z niekym vyspať, alebo aspoň strašne bojovať s pokušením? Ozaj vy ani vaši muži nedokážete tráviť časť v prítomnosti opačného pohlavia bez toho, aby ste začali pociťovať nutkanie na sex???

sono2
18. okt 2024

@annm81 no žiaľ čiastočne sa určite život točí len okolo sexu. Ja som absolútne zasadovy typ, čiže mňa by krásny šef nezaujímal, pretože mám doma všetko, nič mi nechýba, žiaľ ak čo i len málo, a on by bol slobodný. Domysli si. U ženatého mam opäť stopku, ak by boli deti. Ak nie. Opäť by mi to možno až tak nevadilo. A on detto. Ak mu nič nechýba, nemá dôvod niečo začínať. Aj keď vieš, ako to funguje. Ja mam dookola toľko párov momentálne rozvedených, že strach. Jeden pár z nich to sme s mužom úplne vyvalení, aj keď dodatočne keď rozoberieme ich vsťah presne vidíme, kde nastala chyba.

monikkatt
18. okt 2024

@annm81 zeny to zvladaju uplne v pohode. Ale chlap pracujuci so sexi zenou.. tomu ver ze mu v hlave idu ine fantazie. Oni su jednoduche stvorenia, staci im vizualna stimulacia a prestavaju pouzivat to co maju v hlave.
Nehovorim ze podvedu ale urcite im to nie je jedno ked sa na neho zadiva sexi kolegynka s vystrihom

autor
18. okt 2024

Mne nevadí, že je pekná ale tá jej povesť, neviem ako to opísať ale určite mi o výzor nejde, skôr o štýl obliekania a správanie dotyčnej. A manžel ? Verím mu ale tak nikdy nehovor nikdy

h2
18. okt 2024

Akú povesť?! Že jeden kolega povedal? To, že bola neverná manželovi (čo nevieme, tvrdí to nezávislý pozorovateľ), ešte neznamená, že pretiahne všetko, čo pred ňou neutečie. 🙄

autor
18. okt 2024

@h2 Akože ona sa netají. Včera rozoberala aký bohatý ľudia majú o ňu záujem pred kolegom. Manžel prišiel domov s tým, že to rozpráva dookola a každému.

fantaghiro21
18. okt 2024

@mamamasama asi zapadás medzí to (tragické)okolie ľudí,čo po večeroch čítajú max CV alebo letáky z Lidla
Keby si chytila voňavú knihu do ruky, istotne by si sa viac pobavila a aj niečo naučila ... poprípade aj študijný materiál/knihy . Odporúčam.

h2
18. okt 2024

A je tvoj manžel bohatý?

autor
18. okt 2024

@h2 No chudobný nieje 🤔

h2
18. okt 2024

Príliš ju riešite. Ty máš o nej informácie od mužovho kolegu, vieš čo mala kedy oblečené, muž ti rozpráva, čo ona komu hovorí... Prečo sa ňou toľko zaoberáte?

autor
18. okt 2024

@h2 Neviem, som sa pýtala ako bolo v práci, čo ma nové ako ide práca novej kolegynke atd.

sono2
18. okt 2024

A muž je aký typ chlapa? Povaha myslím? Ako vníma ženy? Nechal by sa stiahnuť? Ako vníma Sex oblečenie atď?

libusak
18. okt 2024

Uz by som len riesila, kto spolupracuje a mojim partnerom. To je uz trosku cez ciaru

fantaghiro21
18. okt 2024

Nemám prečítané všetky komentáre,len uvod.len otázne je ,či by si žiarlila,aj keby bola po rozvode,ale opäť vydatá,no naďalej atraktívne, obliekala sa vyzývavo...
Všetko asi závisí,ako si dôverujete s mužom....
Dal ti v minulosti nejaky dôvod,že máš teraz ty dôvod žiarliť?
Ale aj keby ste si verili na 200%,...
Ženy tu v diskusii nikdy nepriznajú, chápem tvoje pocity,obavy ale asi treba naozaj sa spýtať,čo tie pochybnosti nejak vyvolali.
Nižšie sebavedomie?zmena na tele? Alebo ?
Ak ti je muž verný,a nikdy by nepodviedol,pracuj na sebe .
Je to viac príťažlivejsie ako to,že sa niektorá žena rozdáva zadarmo (obliekaním)

Ženy nikdy nepriznajú tu rivalitu.ved len človek pozrie na MK ,ako sa k sebe správajú....

Čo to znamená vyzývavo?
Nejaký "dress vode" nemáte vo firme

lenkalienka321
18. okt 2024

A to, že dlhodobo podvádzala manžela vieš odkiaľ? Bola to jedna z otázok na pohovore?

annm81
18. okt 2024

@monikkatt Tak mám divného muža, ktorému nerobí problém pracovať s mladými ženami bez toho, aby musel neustále myslieť na sex? A že sa s mladými stretáva, keďže bežne školí univerzitné študentky, bežne s nimi chodí na pracovné cesty... vlastne aj ony sú asi divné, lebo ho nezvádzajú... či to nebude len tým, že ženy, čo majú doma chlapov, pre ktorých je sex najdôležitejšia vec na svete a nevedia sa pre ňu ovládať, to nevzťahujú na všetkých mužov...

mamamasama
18. okt 2024

@palicka zlatíčko. V našej firme si s tvojím CV môžem povytierať zadok a neporuším tým nič ✌🏻

liv1
18. okt 2024

@annm81 a odkial vies, ze tvoj muz na nic take nemysli a nikdy nic so ziadnou z nich nemal? Lebo ti to povie? 😁 Ty mu do hlavy nevidis co si mysli, na koho pozera, po com/kom tuzi. Uz podvadzali ine naoko neviniatka. Ako toto ozaj bez urazky, ja to nemyslim nejak v zlom. Ja milujem svojho muza, verim ze mi nebol neverny, ale ista si nemozem byt nikdy. Ani ja a ani ziadna ina zena na tomto svete, jedine keby mu videla do hlavy za prve, alebo mala nejakeho detektiva s muzom 24/7 😁

annm81
18. okt 2024

@liv1 Svojho muža poznám a nie v živote by ma v triezvom stave nepodviedol (nikdy sa neožiera tak, aby nevedel, čo robí). Ani by nikoho nezvádzal, kým sme spolu. V tomto nemám ani najmenšiu pochybnosť. Ak by sme si prestali rozumieť natoľko, že by mal potrebu nájsť si inú ženu, tak by mi to najprv oznámil. Treba si nájsť chlapa, čo má gule, česť a odvahu niesť za svoje konanie zodpovednosť a potom nebude nutné podozrievať ho z nevery.

Mimochodom, ty ako často pri iných mužoch myslíš na to, že by si sa s nimi vyspala? Ja prisahám, že ak ak vidím muža, čo vyzerá sexy, dokážem triezvo skonštatovať, že vyzerá dobre, ale žeby som mala vlhko v nohavičkách, to sa mi teda nestáva. Nevidím teda dôvod niekomu upierať schopnosť nebyť posadnutí sexom, keď ju sama mám.

liv1
18. okt 2024

@annm81 hovorime o muzoch, nie o zenach. To je neporovnatelne ich zmyslanie s nasim. Uz nie jedna si myslela, ze jej sa to nemoze stat, jej muz ma gule a podobne… tym nechcem povedat, ze tvoj muz ta podvadza ani ze ine zeny vyzlieka pohladom (nemusi ist hned o sex v predstavach). Ale rucit a byt si 100% isti mozeme byt len sami sebou. Nikdy a to opakujem nikdy si nemozeme byt 100% isti niekym inym. A kto tvrdi opak, ten klame. Ak nie vedome inych, tak urcite minimalne seba

annm81
18. okt 2024

@liv1 Jasné, lebo všetci vieme, že existujú dve jasne stanovené povahové kategórie - muži a ženy. Všetci muži sú chorobne posadnuti sexom, lovom a zabíjaním a všetky ženy sú na pohľad oddané matky a manželky, ale v skutočnosti manipulativne vypočítavé zlatokopky...

liv1
18. okt 2024

@annm81 to si povedala ty

palicka
18. okt 2024

@mamamasama tak as1- pre teba ja nie som zlatíčko, ad2- moj životopis by sa v takej firme neobjavil, o to starost nemám, a ad3- to by si sa divila…čo všetko nemôžeš.

dankabg
18. okt 2024

@h2 jeden z mála normálnych názorov v diskusii. Koho je čo do toho ako sa ona oblieka, ak vo firme nie je daný jasný dresscode? Ako áno chlapi sa radi kuknu na fesnu ženu, možno aj zaflirtuju, ale pokiaľ si vážia svoju ženu, ľúbia ju a cenia si rodinný život a pokoj, tak si nebudú začínať ani s miss world, ktorá by sa pred nimi spacirovala v spodnom prádle. Zas nerobme z nich nesvojpravne zvieratká, ktorých zláka zla a zákerná ježibaba.
To, z akého dôvodu ju muž prijal, vie asi len on. A autorka. Na tvojom mieste by som popracovala na svojom sebavedomí.

mamamasama
18. okt 2024

@palicka zlatíčko. Ani nevies o akú firmu sa jedná. Možno sme sa zasmiali aj na tom tvojom a ani o tom nevieš, tak neprežívaj

ema22270
18. okt 2024

@mamamasama tak to sa mas cim chvalit, ked sa takto priznas, ze sa takto v podstate bavite na ludoch, neviem ako by sa to pacilo tebe, keby sa bavil niekto na tom tvojom zivotopise...

palicka
18. okt 2024

@mamamasama ver tomu, že nie

annm81
18. okt 2024

@mamamasama Aj vaša firma je taká profesionálna, ako profesionálne pôsobíš v tejto diskusii?

karolinakr
18. okt 2024

štatisticky pomery v praci su na vyššich priečkach, a je to pochopiteľné, každodenný kontakt v práci, muž ako boss ma väčšie sympatie ako kolega, čo čisti toalety, žena pekna a povoľná, tiež nie je dobrá kombinacia..autorka nie je až tak mimo, ak sa bojí, jedine, že manžel nie je kolegynin typ alebo ona jeho, potom môžu všetci zúčastnení v kľude spávať. niekto na také veci neni, ale už som zažila, že kolegyňa bola do šéfa zamilovaná a nie jedna..