Manžel zamestnal mladú účtovníčku. Ako ďalej?
Dobrý deň, prosím vás o radu, ako mám postupovať, lebo som zúfalá. Môj manžel pracuje v malej firme ako majiteľ. V kancelárii je on, účtovníčka a kolega, zamestnanci sú v inej budove.
Manžel vyhodil starú účtovníčku, ktorú považoval za neschopnú, a zamestnal mladú, 29-ročnú slobodnú ženu, ktorá sa oblieka vyzývavo a je rozvedená, dlhodobo podvádzala svojho manžela. Keď som sa manžela opýtala, prečo tam nemôžem pracovať ja, hoci mám tiež účtovnícku školu, povedal, že mňa to nikdy nebavilo, čo je pravda. Napriek tomu sa cítim smutná a nechcem sa zbytočne hádať.
Sú tu ženy, ktorým by to nevadilo. Prosím, napíšte mi len normálne rady.
@priscilla07 Ona má 29, čiže prax už určite má.
@priscilla07 29 ročná už určite prax má 😃
Vždy záleží od predmetu podnikania, sú firmy, ktoré kupujú a predávajú tovar, nič špecifické, takú účtovnú závierku zvládne po 1-2r praxe. Takže podľa veku sa nedá zhodnotiť prax, len podľa práce a celoživotného vzdelávania.
Som ale prekvapená, ako sa tu rieši “príležitosť robí zlodeja”, to tých chlapov budete schovávať od všetkých žien na svete? Keď mu nedôverujem a mám podozrenie, tak v prvom rade riešim svojho chlapa, ani by má nenapadlo riešiť cudziu ženu. Veď ten ženatý chlap má mať rozum a zábrany.
@daniela1911 to tu budeš darmo písať, keď väčšina tunajšieho osadenstva robí z mužov úbohé obete zlých zvodkyn.
Btw kedysi dávno mal muž tiež kolegyňu. Doma sa mi chválil tým, ako mu ohmatavala svaly a ukazovala podprsenku. Bol z toho nadšený. Vtedy mi veru nebolo všetko jedno. Ale nie kvôli tej žene, hoci bola pekná, ale znepokojilo má skôr to, ako sa v Tom muž vyzival a hladkal si tym ego. Neviem či chcel aby som žiarlila, alebo chcel, aby som sa mu viac venovala, v každom prípade si stále stojím za tým, že pokiaľ muž nechce, tak neexistuje aby ho niekto donútil/ presvedčil k nevere alebo odchodu z domácností
Autorka skús sa s mužom pozhovárať, zistí, prečo vo firme nechcel zamestnať teba a rovno sa ho opýtaj, či je doma spokojný. Možno bude klamať možno nie, ale hádam ho len už trochu poznáš a vieš, či sa mu dá veriť, alebo nie
Bože, koľko sa tu zišlo manželiek riaditeľov (majiteľov) firiem , ktorí si vyberajú sekretárky ,,fakt žasnem niekedy. 😃🙈
@apolka77 no kolko? :D schvalne...
Prilezitost robi zlodeja, kavicka, kecanie, cas spolu, mozno si porozumeju a je to v haji.. neriskovala by som a nenechala tak... to je ako seno a zapalka..
@322sima123 napíš nám, ako by si zasiahla ?
@h2 tak...ono tá obstaróžna môže byť oveľa šikovnejšia než mladá žaba bez skúseností, že... Ale čo si budeme, chlap evidentne zahral aj na "estetiku"😉 Čo s tým neviem, podľa mňa je tá žiarlivosť prehnaná. Že sa nechce dívať na staré železo neznamená, že má hneď postranné úmysly. By ma zujímalo, akú mienku má o sebe autorka, keď ju to tak vyhodilo z trenýrok...
ženy použivaju ženske zbrane, to zas nie, že nie..niekto na to skočí, niekto nie
v tom filme Vrchní, prchni ked Abrham prijimal učnice, 2 si predstavil v spodnom prádle a tretiu s metlou, tak prijal na koniec Douchovú, aby nemal pletky v práci 🙂
@petulda333 Ďakujem, ja už som komunikáciu s dotyčnou osobou vzdala. Nemám problém vysvetliť, aj zopakovať. Ale keď niekto stále nechápe, viac urobiť neviem.
@h2 ano,niekedy to je zbytocne. Co uz 😁
@h2 áno 30 ročnú 🥴
Necitala som celu diskusiu, chapem naco narazas ale BUD MU VERIS alebo NIE…

@h2 nevieš či je schopná, aj účtovníctvo chce hlavne prax, čo mladá nemôže mať. Nemusí sa obliekať vyzývavo v spoločnosti dvoch cudzích mužov ak by nemala niečo záľubou.