Manžel závislý na PC hrách. Ako na neho?
Baby, kedze je nas viac s tymto problemom, tak by sme mohli drzat pekne pokope a vymysliet ako nad takymito chlapmi vyhrat. je mi jasne, ze to bude tazky boj, ale my sme predsa silne a nedame sa porazit 😉 ... co vy na to? ukazeme im, ze sme lepsie, cnimavejsie, citlivejsie a hlavne rozumnejsie? 🙂
podme si radit ako na nich.
samozrejme, ze ten moj dnes prisiel domov a ten isty scenar zo vcera - kupelna a hned pocitac. ja som ani pusu na privitanie nedostala. povodne som chcela pockat kym sa on dohra a v tom momente by som si zapla ja svoj notas, ale kedze ma kopla myslienka rovno do clenka 😀 tak som to musela ihned zrealizovat, inak by som na to potom zabudla 🙂
tak co? pridate sa? 😉
@michaella86 potom daj vediet ze ako dneska 🙂 ja by som zase tak rada vypadla ked len do posilky za rohom co mame ale ked sama tam nepojdem nemam ist s kym a navyse ked som pozerala fotky z nej tak by som tam bola akurat na smiech s mojimi 7 kilami navyse 😠 😖 😢
@jajuska1411 ale co stresujes, zober kamaratku a chod, kasli na kila, ja by som zas bola na posmech ebo som totalne drevo 😀 ... no dnes ideme vecer o pol osmej sestranici a predtym ja sa pojdem okupat, vlasy umyt a odpocivat, lebo mam svoje dni milovane 😅 tak lahnem a nech sa hra, vynimocne mu dovolim 😀
@michaella86 ja som uz mala ale uz je to v pohode teraz po porode ani vlastne neviem kedy mam len podla antikoncepcie...kamosku no keby daka sla 😠 😖 ☹
@jajuska1411 ja antiku rok a pol neberiem, chodilo mi to presne, mala som 26-28dnovy cyklus, v pohode, len teraz som 4 dni mala tabletky na oddialenie MS, mala som dostat v nedelu, aj ked mi tie tabletky velmi nepomohli, lebo som mala silne spinenie, ale aspon som nemala bolesti, to si ja sprosta teraz budem trpiet v robote 😖 ale co uz 🙂
vidis, so mnou tiez nema kto chodit ☹
@michaella86 prestahuj sa do nr a budeme spolu chodit 😀 😀 😀 ja som tiez mala aj mavam presne len predtym som musela byt prve dva dni na tabletkach pry den ani do skoly neistt lebo som sa ani pohnut pomaly nevedela a teraz uz uplne v pohode.
@jajuska1411 volaco mi hovor, prave som do seba dalsiu hodila ... neznasam tie krce a bolesti 😒 mne je potom celkovo na nic ☹ a moj mi este povie, ze si vymyslam, bodaj by si to mohol raz vyskusat 😠
@michaella86 presne ti chlapi ☹ ☹ ☹ ☹ ale tak darmo sa budes rozculovat skdi ti to 😀 ako dneska?my sme mali navstevu ide sa umyvat riadik ja mam zehlit maleho veci tak mu dovolim na tu chvilu ist sem ale potom pekne sa mi venovat 🙂
@jajuska1411 ahoj, no my sme vcera isli o pol osmej k sestranici a vratili sme sa pred polnocou 😀 ale predtym este stihol hrat 😒 co uz s nim ... ale po dlhej dobe sme konecne boli niekde inde ako len doma alebo v praci 🙂
@michaella86 tak je dobre cloveku to dobre padne ...aj ja by som niekam sla ale nemame auto a pokym nas pobalim hlavne maleho aj chut ma prejde niekam ist.drahy nesedel vcera za pc lebo bola navsteva a vecer tiez nie lebo len tipol a bol hladnby tak si sam robil ham ham 😀 😀 😀
@jajuska1411 no my sme to mali par krokov od domu 🙂 je teraz na rodicovskom dome, takze som todaleko nemala a aj keby sme isli k nej, tak to pesi v poho zvladneme 🙂 ... horise, ze ja som myslela, ze dnes ani do prace nepojdem a prespim cely den, ale hodila som do seba dva nurofeny a den sa moze zacat 🙂
@michaella86 to bolo mi mile s tymi nurofermi 😀 😀 este stale bolesti ci?
@jajuska1411 zatial neboli nic, ale ono to pride za par hodin 😒
@michaella86 nemysli na to a bude dobre 🙂
@jajuska1411 dufam v tom 😀 len by som spala, uz aby som doma bola, zalahnem a do vecera spim 😀
@michaella86 co by som ja za to dala aj ked vcera som tak uroila maly sa kupal tak zaspal uz o 7:30 inokedy az o pol deviatej vecer tak som rychlo zehlila sprchovala sa a lustila a to ma zabilo drahy ma nacapal s krizovkami v ruke pero a ja mrtva 😀
@jajuska1411 😀 dobreeeeeeee ... no ja musim, lebo vecer idem zas k sestranici jej chlapovi nieco odniest a to urcite chvilu pobudneme vonku 🙂
@michaella86 pozname 😀
@jajuska1411 sice som mala dojst ale o piatej, ale to budem kaput 😀
čaute baby. môj drahý od toľkého hrania sa na pc zničil chladenie, takže teraz sa mu za chvíľku pc úplne prehreje až sa mu vypne takže už sa na pc nehráva. aj keď chce kúpiť nový a výkonnejší, s lepším systémom chladenia. tak som sa potešila, že sa mi už bude viac venovať, ale stále to nie je bohviečo lebo teraz zase vkuse číta knihy...
@katja23
@michaella86 caute baby 🙂 uz som tu.idem si vas precitat,co ste si popisali.dufam,ze je u vas vsetko ok....ci sa nic nezmenilo? 😖
@ynez75 ahoj moja, no u nas to najskor vyzeralo slubne, ale asi len tyyzden, uz je to zas take ako prednedavnom ☹ toto je nekonecny kolotoc ☹ ale poviem ti, ze uz to vzdavam, deti nemame, ak to presiahne moje hranice, tak sa balim a odchadzam a teda nemam k tomu uz daleko ... u teba ako?
@michaella86 ☹ ☹ ☹ to mi je luto ☹
u nas je vsetko fajn.aj na dovolenke bolo super,mobily vypnute,pc nebol,a aj teraz doma je to len o tom,ze pc ma zapnuty,len ked ja mam nejaku robotu.stale nas nejako drzi ta atmosfera z dovolenky,sme si veeeeeelmi blizky 🙂 dufam,ze aj nasa katka sa ma fajn tam v tom finsku.som zvedava,co povie,ked sa vrati
a ja stale nemam na nic cas.mala nadalej spava cez den 20 minut,to nic nestiham,je strasne ziva,takze nehrozi mat pc zapnuty,idu jej aj zuby,tak vkuse mrnci a nervaci a vecer som vacsinou ko...ale myslim na teba,na vas,co a ako
@ynez75 nemusi ti byt luto, ak si nevazi co ma, tak o to pride, bohuzial, ja stale hovorim, ze lepsiu frajerku uz nenajde, on to sice vie, ale ked mu to neprekaza, tak preco by malo mne? ja lepsieho najst mozem 🙂 beriem to ako vyzvu, mozno ma naozja niekde caka nieco lepsie 😉
som rada, ze ste sa mali na dovolenke tak super a to dobre nadalej pretrvava, je to super 🙂
nooo, katka ... dufam, ze pride spokojna a a vratia sa traja 😀
michaella86@
ynez75@
tak co mate nove baby ? ja nic , len ta zasrana dovolenka , hry nehraje ale pre istotu som nasla smsku od jednej čúzy s ktorou si to asi debil dava a viem o koho sa jedna , mam cislo viem jej nick na pokeci takze jej manzel sa pekne krasne dozvie o co ide , krasotinku si po navrate z dovolenky podam a jemu to asi kvalitne zavarim
Ahojte.
Jednym ockom vas citam od zaciatku. Mam priatela co nie je zavisly na PC hrach,ale na aute. Hry boli ked este nemal auto. Minule mu jeden znamy podhodil stranku s hrou. Co ine ako same strielacky. Prisiel domov a isiel stiahnut ......baby nenormalnu radost som mala z toho,ze mame slabsi comp 😀 😀 😀 . Proste mu to neslo spustit. Ale vidim,ze vdaka tomu autu nema na to cas. Inak to auto,tak to vam je dobra zabavka na cicanie penazi. 😠 SOm vravela,ci aj do mna tolko investuje co do auta?
@katja23 no a tiez riesim podobne nieco ako ty.
ahojte baby,
s mojim priatelom som piaty mesiac, ja mam 32, on 37, je skot..aaaa mam pocit, ze sme len chvilu spolu a hned to nefunguje. ked sme spolu zacali, vela sme sa rozpravali, vsetko bolo fajn, tesila som sa, ze ma nejake hobby, pocitac, bo ja kreslim obrazy...ale momentalne to zacinam nenavidiet...osobne ja netravim cele poobedia a dni volna len mojim konickom....vsetko bolo super, laska ako hrom, supersex, ale teraz nic ine nerobi, pride domov, zaplne comp, popri tom telka, hlupe primitivne relacie, alebo teenagerske komedie....pusu dostanem rano, ak sa natrcim, po prichode domov a ked sa dohra a dopozera telku v obyvacke, tak samozrejme pozeranie telky v spalni, pusa na dobru noc a hotovo...kazdy den...sex je len ked o chce a to je rychlovka, vyprazdnit gule, ked chcem ja, je unaveny, uboleny.....no co mi na toto poviete dobre duse....apropo ahojte, som tu novacik ☹
Fuu no pozeram ze 3 roky stara tema...presne toto zazivam ja...dnes celyyy den pri pc..a ja ani za svet som za nim nesla..ci mu zapne ze mam nervy...nedoplo..dohral a isiel spat ..no zajtra jemne vyjadrim moje nastvanie a ci si vsimol ze zijem

@jajuska1411 pravdu povedaic, najskor mi to bolo blbe odist prec a nechat ho len tak, ale nechybala som mu, volny cas vyplni pocitacom 🙂 no a som velmi zvedava ako to bude dnes 🙂