Manžela otravuje jeho ex
Dobry den,potrebovala by som poradit.S mazelom sa pozname rok a pol,pred pol rokom sme sa zobrali.on este predtym zil so svojou priatelkou,ked ju nechal koli mne tak prisahala ze sa pomsti a ze nam rozbije vztah.Nebrali sme to vazne.ale ona svoj slub zacala plnit,za rok a pol co som s manzelom tak podala na neho uz sest krat trestne oznamenie a raz navrh na sud.trestne oznamenie podala prve ze jej ukradol prsten,potom ze jej ukradol peniaze a aj obrucky a tak dalej nema zmysel to vypisovat vsetky trestne boli zamietnute lebo neboli dokazy.na sud ho dala koli akoze pozicke ze ona mu pozicala 4400 euro popritom nebola nikde zamestnana,on robil a zarabal 1000 euro vsetko jej daval zobral si aj pozicku aby jej mohol kupit pracku a nabytok do bytu.vycicala ho zo vsetkeho a este aj teraz ho chce ked s nou uz neni ale vsetko je pomsta za to ze ju nechal.Manzel chodi stale na policiu na vypoved,nebojime sa toho zeby ona mohla nieco vyhrat lebo je to vsetko klamstvo ale znervoznuje nas to.manzel je s nej nervozny a potom sa stale len hadame.slubila som mu ze nech sa deje cokolvek budem stale stat pri nom ale uz aj ja som na nervy s toho,bojim sa otvarat aj postarke ze co zase donesie a toto od nej neni este koniec bude stale utocit a mi sme bezmocni.pomoooooooooc
@victory1 Nevadi ze nemate spolocny trvaly pobyt,ziadat moze len otec nie ty,ale musi mat vhodne podmienky u vas vlastnu postel a vlastny kutik s hrackami
Tak manzel tam vcera bol,a policajt mu povedal ze to sa neda podat,to neni trestny cin,ale pojdeme este raz
@lucinda1711 policajtovi asi musis odcitovat paragrafove znenie...no to je blb... 😠
@victory1 no to hej,pojdem si vytlacit ten paragraf a manzel nech mu to vtisne pred oci
@lucinda1711 Nieco velmi podobne prezivam prave ja teraz s manzelom. jeho ex partnerky a matky jeho syna sa nevieme ani za nic zbavit. Sudia sa stale dokola o vymyslene veci, chce zabranit stretavat sa manzelovi s ich synom. Robi pre to vsetko, vymysla si. Manzel sa sudi o upravu styku s malym , aby ho mohol obcas vidiet, ona to zamieta , tak moj manzel poziadal o psychologicky posudok nech urcia oni ci to maly chce.. A podla psychologickeho posudku je mu odporucane aby sa stretavali kazdy druhy vikend. A ona uz asi nevie co robit a ako tomu zabranit tak podala trestne oznamenie. Nevieme zaco. Nieco so synom, nieco si vymyslela.. Zajtra je manzel predvolany. Uz pred par rokmi podala trestne oznamenie , ze neplati vyzivne. Na tristvrte roka mu zablokoval exekutor ucet... (samozrejme nejaky jej znamy) a moj muz cakal a cakal kym sa to vyriesi, nikto to neriesil. Platil nacas , mal o tom papiere, ani raz sa nestalo ze by nezaplatil alebo neskor platil. Napriek tmu mu drzali zablokovany ucet... Az kym nezacal riesit jeho pripad iny exekutor, ktory zrazu v priebehu 2 dni odblokoval vsetky ucty. Tak isto podala kvoli peniazom trestne oznamenie a sudila sa, ze mu udajne pozicala 100tis korun.... UDAJNE. Zena, ktora ma 40 rokov a nikdy nebola zamestnana. A predstav si, ze ona ten sud vyhrala, moj muz sa odvolal a posunulo sa to na vyssi sud, teraz to rok a pol uz stoji. Takze... Viva la slovenske sudnictvo. !!!! A ak bude toto na policii vymysel co teda bude, okamzite uz podavame trestne oznamenie za krive obvinenie. Urovte to aj vy. Lebo takto zit ma uz naozaj nebavi.
Nechcem byt sprosta,ale cloveku sa raz vsetko vrati.........Neprajem nikomu nic zle,aleeeeeeee zacat novy vztah pokial neukoncim za NORMALNYCh okolnosti svoj terajsi je svinstvo.........takze co ste si zasiali to musite žať🙂
Ked vedel aka je,mal premyslat dopredu............
@shopoholocka si myslim ze ich vztah bol ukonceny kedze ona sa s nim rozisla pobalila mu veci a vyhodila,nie koli mne ale to bolo vtedy ked ja som ho poznala len tyzden,ked sme si spolu zacali uz bol rozideny.lenze asi ona to nemala dobre premyslene mozno ho chcela potrestat a v navale zlosti ho vyhodila to je jej problem.ake su pre teba normalne okolnosti?

@lucinda1711 Len my nemame ani spolocny trvaly pobyt..je to trochu komplikovane. Ale skusim priatela trochu popostrcit, nech uz nieco s tym robi.
Na policiu staci, ked pojde tvoj manzel, ved len na neho podala ona tie trestne oznamenia...