icon

Manžela som podviedla s cudzím chlapom

evagy
20. máj 2020

Ahojte potrebujem sa zdôveriť. Podviedla som muža s nejakým neznámym chlapom. Neurobila by som to keby nám to doma klapalo ale my s mužom sexuálne nežijeme už roky. Potrebovala som to a veľmi. Teraz mi je z toho na nič. Mužovi som to povedala. Myslím ze to pochopil a nerobil scény. Aj tak mi je z toho zle čo sa stalo. Hlavne ten pocit ze ja natrafila na klamár a cudaka,

Strana
z3
evagy
autor
21. máj 2020

@ptmt1011 naše dieťa je v poriadku a starajte sa radšej o svoje. Nepoznáte mňa ani môjho muža a o realite nič neviete.

ptmt1011
Odpoveď bola odstránená
evagy
autor
21. máj 2020

@ptmt1011 nebudem

ptmt1011
Odpoveď bola odstránená
ptmt1011
Odpoveď bola odstránená
evagy
autor
22. máj 2020

@ptmt1011 mam pocit ze aj vy ste boli podvedena

ptmt1011
Odpoveď bola odstránená
ptmt1011
Odpoveď bola odstránená
uskrnica
8. jún 2020

@janickacrazy no ver, ze tych vynimiek je velmi malo!

0silvia0
8. jún 2020

@uskrnica ale prosim ta, su muzi, ktori maju zdravotne problemy, tak sex nepotrebuju, su chlapi s problemom s alkoholom, psychickymi chorobami, tak ti tiez sex nepotrebuju, lebo beru lieky. A dalej su tu chlapi v rokoch, ktorych libido je uz riadne za zenitom. Nemozes porovnavat vsetkych chlapov podla nejakych zdravych tridsiatnikov predsa....

uskrnica
8. jún 2020

@0silvia0 vsak jasne, to ani neporovnavam. Je mi jasne, ze su aj chlapi, ktori maju problemy a ktori ten sex nepotrebuju. Skor som narazala na tych zdravych, ktorych nic netrapi a ktory to jednoducho potrebuju.

niveacremik
Odpoveď bola odstránená
Strana
z3