Manželka ma už nemiluje
Ahojte, Z manželkou máme 2 deti dcérku 10r a syna 2,5r. Do nedávna sme žili šťastne dá sa povedať že bez hádok.
Asi 2 týždne späť mi manželka oznámila že ma už nemiluje(skrývala to asi tak 2 týždne). Nie je v tom žiadny iný chlap ani žena.
Dosť dlhú dobu sme nemali moc kamarátov nechodievali sme von samostatne, stále spolu. Asi pred 2 mesiacmi nás sused zobral na jeden ranč kde sme spoznali skvelú partu ľudí zoznámili sme sa a skamarátili. Manželka tam začala tráviť veľmi veľa času aj z deťmi(je na materskej)Nikdy som jej to nevyčítal, práve naopak... bol som rád že konečne po dlhej dobe sa uvolnila a začala si užívať.
Aj keď viem že ma nemiluje tak ja ju nadovšetko milujem a chcem naďalej zostať s ňou navždy. Rozprávame sa o tom probléme a snažíme sa ho napraviť.Samá mi povedala že nie je problém vo mne ale v nej a potrebuje si to sama vyriešiť.
Zo začiatku to bolo dosť ťažké, tak manželka navrhla aby sme na čas išli od seba aby si uvedomila či ma cenu bojovať o to aby to napravila. Odcestoval som do zahraničia, písali sme si a komunikovali. Po pár dňoch sme volali spolu a volala ma domov z tým že si uvedomila že chce biť so mnou, čo neznamená že ma miluje.Hovorí mi že ma ľúbi a má rada, lebo som skvelí tatinko a skvelí manžel. No milovať ma nemiluje. Prečítal som si tu na stránke podobné problémy, a uvedomujem si že na toto je potrebný čas aby si to v hlave dala úplne do poriadku. Spolu sme sa o tom bavili a hovoril som že dám jej času koľko len bude potrebovať a milovať ju neprestanem. Aby sa to napravilo chce odo mňa aby som sa stále správal ako do teraz. Povedal som že nie je problém, no je to ťažšie a ťažšie, nerobí nám dobre keď ma vidí smutného, pritom sa snažím ako len viem. Určite mi nikto z Vás nevie poradiť aký čas je na to potrebný, ale potrebujem poradiť ako sa mám naučiť z tým žiť a správať sa normálne.
Teraz žijeme spolu, chodievame von je super, ale občas na mňa príde chvíľka že sa mi na tvári objavy smútok a to pokazí deň, a dobrú náladu.
čo sa týka sexu, mali sme ale je to také bez lásky. (zvieracie). Obaja veríme že sa to napraví.
Ďakujem za každú radu: ako biť stále usmiaty a nemyslieť na to že koľko to bude ešte trvať.
takze je mlady, preto takato tema a takyto problem, odporucam spravat sa vyzretejsie, zrejme manzelku nepritahuje detske spravanie a zrazu si uvedomila,ze ma doma aj dalsie dieta
Téma vymyslená nebola. Bola to druhá kríza (skúška) v manželstve.
Trvalo to zhruba 3 týžne, posledné dni boli fakt ťažké a keď nemám moc kamarátov, lebo pochádzam zo zahraničia tak som si tu založil tému na diskúsiu aby som sa necítil tak sám. Pomohli ste mi. Ďakujem
@zuzana76 Zuzka, je velmi jednoduche urazat a odsudzovat na zaklade veku. Citala si, co vobec napisal? Je to take iste, ako keby ja poviem na zaklade tvojich prispevkov, ktore som rychlo preletela, ze si rozkysnuta zena, ktore si vybija komplexy kvoli tomu, aka je skareda, tu na fore 🙂
@apb ale ja ho neurazam, len sa javi detinsky / ved ho treba aj trochu upozornit, nie? /, je medzi nimi vekovy rozdiel, ja viem sama aka som bola, ked som mala 26, ale teda nemala som este deti, manzel bol v mojom veku, takze sme si sedeli, ale oni si nesedia, ona potrebuje chlapa a ked on jej zacne doma mrncat, tak sa jej necudujem, ale zase klobuk dolu, ze si adoptoval jej dievcatko, mna sa inak nejake narazky na fore nedotknu, inak mam 53 kg 😉
@maria1989 je rozdiel citlivy a citlivy, ak je niekto vyzrety, tak by podla mna nezakladal temu / tym ho zase nekritizujem, aby si to tu niekto tak nemyslel/ ale kolke z nas maju rozne dilemy, co sa vztahov tyka a nezakladaju temy, pretoze vyzrety clovek sam najlepsie vie, co je pre neho a partnera dobre, nie?
@maria1989 Ide o tú rovnováhu. Ja som si začala vážiť môjho muža naozaj úplne vážne, keď tresol po stole a keď povedal, že ma nepustí, že to je najľahšie utekať a on sa tiež nebude sťahovať, lebo tu je jeho domov a jeho miesto. Zabehlo mi a bola som pekne ticho. Tak sa zdvihol v mojich očiach, že až.

@timea7 a ma nick s rokom 1989, tak neviem ako moze mat 10 rocnu dceru