Manželka ma už nemiluje
Ahojte, Z manželkou máme 2 deti dcérku 10r a syna 2,5r. Do nedávna sme žili šťastne dá sa povedať že bez hádok.
Asi 2 týždne späť mi manželka oznámila že ma už nemiluje(skrývala to asi tak 2 týždne). Nie je v tom žiadny iný chlap ani žena.
Dosť dlhú dobu sme nemali moc kamarátov nechodievali sme von samostatne, stále spolu. Asi pred 2 mesiacmi nás sused zobral na jeden ranč kde sme spoznali skvelú partu ľudí zoznámili sme sa a skamarátili. Manželka tam začala tráviť veľmi veľa času aj z deťmi(je na materskej)Nikdy som jej to nevyčítal, práve naopak... bol som rád že konečne po dlhej dobe sa uvolnila a začala si užívať.
Aj keď viem že ma nemiluje tak ja ju nadovšetko milujem a chcem naďalej zostať s ňou navždy. Rozprávame sa o tom probléme a snažíme sa ho napraviť.Samá mi povedala že nie je problém vo mne ale v nej a potrebuje si to sama vyriešiť.
Zo začiatku to bolo dosť ťažké, tak manželka navrhla aby sme na čas išli od seba aby si uvedomila či ma cenu bojovať o to aby to napravila. Odcestoval som do zahraničia, písali sme si a komunikovali. Po pár dňoch sme volali spolu a volala ma domov z tým že si uvedomila že chce biť so mnou, čo neznamená že ma miluje.Hovorí mi že ma ľúbi a má rada, lebo som skvelí tatinko a skvelí manžel. No milovať ma nemiluje. Prečítal som si tu na stránke podobné problémy, a uvedomujem si že na toto je potrebný čas aby si to v hlave dala úplne do poriadku. Spolu sme sa o tom bavili a hovoril som že dám jej času koľko len bude potrebovať a milovať ju neprestanem. Aby sa to napravilo chce odo mňa aby som sa stále správal ako do teraz. Povedal som že nie je problém, no je to ťažšie a ťažšie, nerobí nám dobre keď ma vidí smutného, pritom sa snažím ako len viem. Určite mi nikto z Vás nevie poradiť aký čas je na to potrebný, ale potrebujem poradiť ako sa mám naučiť z tým žiť a správať sa normálne.
Teraz žijeme spolu, chodievame von je super, ale občas na mňa príde chvíľka že sa mi na tvári objavy smútok a to pokazí deň, a dobrú náladu.
čo sa týka sexu, mali sme ale je to také bez lásky. (zvieracie). Obaja veríme že sa to napraví.
Ďakujem za každú radu: ako biť stále usmiaty a nemyslieť na to že koľko to bude ešte trvať.

@ Aj moj manzel je opravar, milenec, kuchar, sofer, atd. Ale neni buran. Asi ani ty sa nezacnes v cinnostiach hore spravat ako pubertiacka 🙂