icon

Manželka ma vraj nikdy neľúbila a je so mnou len z ľútosti

jancij
24. feb 2016

Už som tu raz písal, ale chcel by som počuť ešte viac názorov. Teraz to opíšem trochu inak.
Ja:
- starostlivý manžel, otec ( manželstvo 10 rokov, poznáme sa 13 rokov, 2 deti )
- snaha dávať manželke a deťom všetko čo môžem, samozrejme v rámci možností
- vyznania lásky, bozky, lichotenie manželke aká je pekná, aj keď ona tvrdí že nie je ( ale je )
- pracujem, nakupujem, hrám sa s deťmi, keď mám voľné víkendy a keď môžem cez týždeň varím, viem spraviť všetky domáce práce, dokonca aj práčku a žehličku obsluhovať 🙂
- povahovo nie som asi jednoduchý, som v znamení barana, som dosť prchký a výbušný, ale snažím sa to kontrolovať
- chcel by som, aby bolo veľa vecí pomojom
- niekedy sprostý k deťom, ale vždy ma to hneď mrzí, no nedá sa to vrátiť
- hádky s manželkou veľmi málo, väčšinou len keď ide o peniaze
- výbuchy hnevu, keď sa chcem milovať a ona odmieta ( tiež ma to vždy potom strašne mrzí a uvedomujem si, že ju tým zraňujem )
- podporujem ju, keďže má zdravotné problémy, nech sa netrápi, že všetko bude dobré ( keby som vedel, ako jej pomôcť, spravil by som preto všetko )
- žil som s pocitom, že má ma rada
Ona:
- sympatická mladá žienka, pekná aj po 2 deťoch
- starostlivá, nekonfliktná, pokojná matka a manželka s dobrým srdcom
- zdravotné problémy ( ak sa niekedy trápila, všimol som si to na nej a povedala, že je to kvôli tomu )
- takmer deväť rokov doma ( deti + to zdravie - vždy som jej hovoril, že je šikovná, že určite bude lepšie a podarí sa jej zamestnať, i keď s jej diagnózou to má ťažké )
- čo sa týka vyznania lásky z jej strany trochu chladnejšie, ale sem tam aj ona povedala, že ma ľúbi
- rozhodla sa pre zmenu, začala si robiť školu v oblasti v ktorej ju jej zdravotný problém neobmedzuje
- nový spolužiaci, zmena životného štýlu, zvýšené sebavedomie, je v podstate celý týždeň preč

Záver: minulú stredu som zase vybuchol, vo štvrtok a v piatok sme sa nevideli, v sobotu sme skoro celý deň mlčali, i keď ja som sa jej veľmi ospravedlňoval, v nedeľu mi najprv vyčítala, že to že varím je len z dôvodu, že sa chcem ukázať, tak som poobede zahral gaučového muža ( trpel som ), večer sa vysťažovala mame. V pondelok, keď prišla domov, dala mi aj pusu, potom sme sa asi 2 hodiny rozprávali. Povedala, že ma v podstate nikdy neľúbila, že bola so mnou len z ľútosti, ale že mi dá ešte šancu ukázať, že už nebudem zlý na deti a na ňu. Nebudem tlačiť, čo sa sexu týka, nebudem jej stále za zadkom a bude mať viac voľnosti ( kedykoľvek mohla ísť s kamarátkami na kávu, alebo kde, ale nešla, a ja som nechcel byť pri nej proti jej vôli ale len preto, že ju ľúbim ), že jej kamarátka s ňou nekomunikuje kvôli mne ( že jej tvrdila už keď sme spolu chodili, že nepatríme k sebe ), v nedeľu si SMS-kovala so spolužiakom, ktorý jej dával nejaké rady ( hovoril jej, že tam kde žije a pracuje je ináč, lepšie zárobky a tak, inak neviem ) a že keby nebola vydatá, hneď by si ju vzal so sebou. Včera sme sa zase videli len ráno, bol tam bozk na líčko z mojej strany, neodmietala. Objať ma vraj ešte nemôže. Že to musí prísť samo.
Niekedy, keď mi napísala napr. SMS, na konci dala PÁ, ľúbim ťa. Aj ona mi niekedy povedala, áno, aj ja ťa ľúbim, ale väčšinou ja som bol prvý.
Ja sa momentálne dosť psychicky trápim, od včera som začal rozmýšľať aj nad tým jej spolužiakom.
Môže žena po 2 týždňoch v škole a jednom mojom výbuchu za toto obdobie povedať niečo také, že ma nikdy neľúbila a uvažovať nad rozchodom, resp. dočasným odlúčením? Môže za 2 týždne tak stúpnuť človeku sebavedomie? Čo si mám o tom myslieť? Zaľubila sa či čo?
Prosím napíšte svoj názor, nemusí to byť taká slohová práca ☹

Strana
z3
moonlight1210
25. feb 2016

@lubkavargova1 no tak po 13 rokoch s takouto vetou by bolo aj zenske ego a nielen v ruinach. ale doslova na prasky (lebo tie hory pradla a hrncov a prebdete noci pri detoch a ... toto je je to, co jej on da za to?! ze jej robil 13 rokov milost? asi by ho svacla panvicou.)

osobne si myslim, ze to, co povedala je tak pocit z posledného roka, max troch dozadu.
ibaze ono, ked to nejak na cloveka pride a hlavne, ked ma zrazu pred sebou vidinu novych moznosti, zvyknu sa pouzivat oblubene spojenania ako "nikdy", "vzdy", ty stale", " ty vzdy iba", "večnáveky", "jediny raz" ,"kazdy jeden raz" a slova ako moct a chciet sa nahradzaju slovami "(vzdy) som musela" a "(nikdy) som nesmela"...
proste zrazu je vsetko ultimativne, roky trpke a doslova zabetonovane tak, ze sa zda, ze tym nepohne ani rozhodnutie najvyssieho sudu.

z tohto pohladu beriem to jej vyhlasenie, ze 13 rokov predstierala nasilu lasku a cvicila si pred zrkadlom krcovite zovretie v ustnych svaloch, aby dokonale naimitovala blazeny usmev. (a trochu to parodujem, ako vidis.)

proste aktualne jeho zienka trochu prehana, lebo jej vlastne pocity prerastli cez hlavu.
neverim jej tych 13 rokov. a nie je fer, ze aby seba upokojila, tak zautoci az takto hnusne. samej by sa jej take nieco vôbec nepacilo, keby to urobil on.

iwusteeek
17. mar 2016
Používateľ iwusteeek je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od iwusteeek.

@moonlight1210 a keby len panvicou!

zzyzi
18. mar 2016

ahoj, nečítam všetky príspevky, možno už niekto povedal podobné, ako je moj názor. Nedávno som počula, že len ten, kto miluje, sa obetuje (pre vztah, rodinu a partnera). V poslednej dobe zastávam názor, že každý má jednu (niekto možno aj dve) osudovú osobu, niekoho, koho miloval a nemože naň zabudnúť, ani napriek tomu, že uplynú veky a zamiluje sa do niekoho iného. Po čase s tým iným zistí, že urobil chybu a nemože to vrátiť spať... Myslím, že ty si ten, čo sa vzťahu obetuje a tvoja manželka si uvedomuje, že ťa síce milovala, alebo aspoň mala rada, ale po uplynutí určitej doby, pár hádok a problémov, zistí, že nie si tá jej "osudová" osoba. Prepáč, že ti to takto píšem, nechcem ťa zraňovať, ale niektoré ženy sú prosto také, nevyzpytateľné a samy nevedia, čo od života chcú. A keď to zistia, chcú vyskočiť z rozbehnutého vlaku... :(

simika1
20. mar 2016

@jancij ja mam teraz podobny problem ak by sa dalo chcela by som pisat osobne ..

matko10
28. mar 2016

Tak to by som ju zabil,...spinu jednu

jennky13
29. mar 2016

hmmmm, tak neviem , precitala som si hlavny problem a par z vasich odpovedi .....reagujem iba na jednu myslienku ....na to, ze ona povedala, ze ho nikdy nemilovala a on to nevie "prehltnut", nieco podobne napisal aj oldman50plus vo svojom prispevku o svojej zene ....
....myslim, ze rozdiely medzi muzmi a zenami su jasne kazdemu , ale casto im nerozumieme v praxi ....zeny su citove a muzi faktovi ...je jasne , ze aj zeny casto stavaju na faktoch, ale vo vztahoch jedname viac citovo ako fakticky a preto sa navzajom pocujeme zle.....
...zeny pouzivaju zvraty ako..." nikdy si neumyl riad "...ale muz zareaguje "pred tyzdnom som umyl dva pohare" ...to len na vysvetlenie .....
...ak tvoja manzelka povedala vetu, ze ta nikdy nemilovala ....tak opisuje len to, ze to tak citi teraz ....keby sa vnutorne prepla do faktickeho rozmyslania, tak by pripustila , ze to nie je pravda.....zeny nevedia city vypnut - ale muzi ano , vedia sa prepinat z citov do mysle a preto to vedia lahsie oddelit ....takze na tejto vete by som velmi nestavala pravdivost o vasom vztahu...

evia13
Autor odpoveď zmazal
Strana
z3