Manželka nemá chuť na sex
Ahojte zeny.
Chcem sa spytat na vas nazor, mozno lepsie pochopit manzelku.
Sme manzelia 2 roky, mame 14 mesacne dieta. manzelka otehotnela hned po svadbe, a teraz je zase tehotna, nejako 3 mesiace sa narodi dalsie dieta.
Problem je v tom ze manzelka vobec nema chut na sex. Po svadbe to bolo chvilu ok, a potom jak otehotnela, tak to vobec nechcela, potom sme to nejaky cas nemohli robit kvoli komplikaciam, potom sa narodil maly a prvych 6 mesiacov (nie 6 tyzdnov) tiez nic nebolo. Az potom nejak okolo vianoc jej asi trocha prisla chut aj ked moj pocit je ze to nebolo ono z jej strany.Takto to bolo asi 6-7 tyzdnov a kedze potom zase otehotnela, tak odvtedy sa milujeme priemerne tak 1-2x za mesiac aj to len sposobom ze ona roztiahne nohy a ja mam spravit "co treba". Takze nic moc. Vyhliadky do buducnosti tiez nie su moc dobre kedze porod a potom zase ked to bude tak ako s prvym tak pol roka nic a ktovie ako potom.
Manzelka hovori, je to ta posledna vec, na ktoru teraz mysli a ze na to vobec nema chut, ale vo mne zase vreju hormony a niekedy to nie je jednoduche spat v jednej posteli so zenou, ktora tak vzrusuje (aj ked nezamerne). Sam sebe si to nechcem robit, sice to je niekedy krajne riesenie, ale nemam z toho dobry pocit.
A manzelku nechcem nutit do niecoho, co nechce, jednak to pre nu asi nie je prijemne a jednak to ani pre mna nie je potom uspokojujuce ked ona nic nerobi. Tuzba na nejaky cas klesne ale mam pocit ze to nie je spravna vec.
Ako ste vy na tom?
Mam sa zapriet a radsej nic neocakavat a nesnazit sa ju nahovarat, alebo date nejaky napad, co by ju mohlo nastartovat? Nech je vlk syty aj koza cela.
Alebo to je u vas v tehotenstve tabu?
Dakujem
@8pete9 necitala som vsetko..8stran je vela...ale preco riesis mnozstvo sexu? Ries kvalitu! Mozno by stacilo mat ten sex raz za mesiac ale taku poriadnu celonocnu jazdu! Ako pisem necitala som vsetko tak neviem ci zena koji ale ak by sa dalo dat dieta na jednu noc babke...vy si mozte uzivat...otvorite vino, nieco dobre pod zub...debata o comkolvek a medzi tym vyskusanie vsetkych poloh,oral,vaginal,anal,,co vas vyhovuje,co chcete...takto cca 5hodin,doprajes manzelke niekolko orgazmov,ty zvladnes aspon dva....rano budes ledva kracat a nadrzanost na dalsi podobny zazitokti vydrzi aj mesiac 🙂 🙂 🙂
Ináč, krásne sa tu radí, že ako a čo a vlastne sa nepozná situácia ženy z jej úst . Možno on tiež neni dokonalý možno potrebuje veľa porozumenia. Ja som tiež písala, že manželka je sebecká a nedopraje sex. Ale myslím., že možno sa to tu veľa preberá. Nechápem, čo viac riešiš. Osobne, by mi vadilo., keby môj muž riešil takto našu situáciu. Ja mám s odstupom času iný názor. Daj čas tvojej žene, toľko., kolo ho bude potrebovať. Tak sa urob sám no bože... Čo by môj muž za to dal byť bez sexu., len aby som bola tehotná. Tak si uvedom toto.
Podľa mňa si ju skrátka prestal priťahovať,jednoducho ste si zovšedneli a prvotná zamilovanosť opadla,takže asi fakt teraz počas teh. s tým počkaj,lebo ju ešte viac znechutíš a potom to nejak postupne začni riešiť,ale také ako na začiatku to už bohužiaľ nebude,si myslím 🙂
@tutulak sa mi paci ako si to tak vy chlapi viete logicky obhajit chut na sex 🙂 , ze ked mi vlastne neda...tak ma ona posiela za milenkou 🙂 , Len by ma velmi zaujimalo ako by to bolo v opacnom pripade..., ked muz neda a zena chce..., aj ty by si to s takou chladnou hlavou prijal? 🙂
a co chuda zena ma robit?, a ver mi , ze je ich vela..., co ich muzi zanedbavaju..., lebo....
@8pete9 ak nema ruky a usta, tak potomneviem.....jednoducho, nechce ta....
@luludia "By si neverila co vsetko ide muzom cez/po hlave ked nemaju a nedostali a vedia ze jednoducho nebudu mat" mohol by si byť v tomto konkrétnejší?
Nuz, ak hovorim sam za seba, nie vseobecne, tak rozmyslam co vsetko by som s tou mojou robil. Hlava a rozum maju v tom obdobi zatmenie, takze tazko sa spracuvaju jednoduche pokyny ako umyt a utriet riad, ci porobit poriadok tak ako ma byt, nakupit, postarat sa o deti atd.
Potom sa prichytim ze, huhhh uz to nie je moja zena nad ktorou rozmyslam ale nejaka ina, znama neznama. Potom sa to nejako zmeni spat na zenu, aj to s tym ze nic nebude aj ked si myslim ze tam je nejaka nadej. A zrazu, nadej mizne do prazdna, hned ako zena spusti co som neurobil tak ako som mal, ked mi to uz iks x hovorila ako to ma byt urobene.
@mariannan Viem ze si odpisovala @8pete9, ale jasne vidiet ze to je tvoja pohlad, a tak by si TY riesila situaciu. Pokial si to jeho zena neuvedomuje, alebo nechce alebo nema chut tak s tym on malo co urobi.
Neviem si ani predstavit zenu ktora koji, budi sa v noci a este k tomu ma celonocnu jazdu, aj ked raz mesacne. To by bolo viac o tej zene ze raz a poriadne.. A zasa sme pri tom KED ONA chce. Muz potrebuje viac x nez raz za mesiac. Vec dohody?
@sono2
1. Daj čas tvojej žene, toľko., kolo ho bude potrebovať.
Pekne povedane, ale tazko, velmi tazko realizovatelne...
2. Tak sa urob sám no bože...
Perfektne riesenie, skoda ze mna a ostatnych to nenapdalo skor. 😉
@takyna Ved vies ze muzi logicky a zeny citovo.
1. Len by ma velmi zaujimalo ako by to bolo v opacnom pripade..., ked muz neda a zena chce..., aj ty by si to s takou chladnou hlavou prijal?
Neviem ci to povedala s chladnou hlavou, ale urcite dlho rozmyslala nad tym.
2 a co chuda zena ma robit?, a ver mi , ze je ich vela..., co ich muzi zanedbavaju..., lebo....
lebo co? preco ich zanedbavaju?
Pockat pockat, toto je vazna tema, ked sa zacne hovorit a zanedbavani manzelky/partnerky. U muzov to je jednoduche. zanedbavanie = bez sexu.
U zien, tam je toho vela co spada pod zanedbavanie. Nestara sa o nu, nechvali ju, nerobi to co ona chce, nie je k nej mily atd atd atd... a az potom niekde tam ku koncu, nema so mnou sex.
@tutulak nemozem odpovedat za jeho zenu...ja som mu len napisala svoj nazor lebo o to mu islo aby mu sem pisali iny svoj nazor...nemozem niekomu koho vobec nepoznam napisat co ma robit! Napisala som,ze som necitala a tak neviem ci koji...ale on pise,ze v noci vstava k malemu on z coho vypliva,ze asi nekoji....vsetko je too vzajomnej dohode...ju by mozno viac vzala ta nocna jazda ako 10min vasne 3x do tyzdna...
Tebe sa neda "poradit" lebo akje to u Vas ako pises,tak potom teba zena nemiluje alebo za nieco veeelmi zle tresta!!! Nedat 2roky...uff...ak si chces vrznut tak ine ako rucna praca ci milenka ti nepomozu!podla mna je to pre teba doma uz v pase...neries deti,ze musia mat rodinu!deti potrebuju stastnych rodicov a radsej oddelene ako nestastnych ale spolu...drzim palce
@tutulak este jedna vec...jednej staci ak sa usmejes a ma chut na sex,druhu potesi ked doma pomozes a da sex,dalsia potrebuje kompliment,darcek,prejav citov...dalsej sa paci ked prides a zadres "zena do postele"...kazda je ina a kazdu inak "vyprovokujes" na sex....jedno mame rovnake ak je zena uz matka akosi podvedome prepne do modu starostlivosti o dieta a zabudne na muza..treba sa "pripomenut" a uz len zalezi na muzovi ako dobre zenu pozna a ci vie vypnut mamickovsky mod....
Ale zopakujem,pri tebe uz niet radi ci pomoci...mrzi ma to!
@tutulak nie proste zena chce sex, a muz nechce sex, jednoduche, 🙂
a presne robi zena to - co nadrzany chlap ked chce od zeny sex
Je mila, usmievava, pomaha, samozrejme , ze vyzera dobre, domacnost je v poriadku, deti tiez...
ale proste muzovi staci menej sexu ako zene...
a takychto pripadov je spusta, co ja osobne viem z mojho okolia, a potom sa chlapi divia, ze aj zeny si hladaju bocaky
@mariannan Super napisane, vsetky moznosti som skusil. Pomohol/hal/ham aj tak som hovado lenive. kupil som kvety, ze na co aj tak zvadnu. Navaril som, dlho to trvalo. Prebalil som, nebolo to perfektne rozlozene. upratal som, nebolo to tak ako malo byt, atd atd.
A uz som to ani nerobil koli sexu, uz to bolo tak zo zotrvacnosti. Al aj tak som bol neukojeny pubertak podla nej.
A nesuhlasim "uz len zalezi na muzovi ako dobre zenu pozna a ci vie vypnut mamickovsky mod...."
Muz nemoze poznat tak dokonale zenu, pozna ju pokial nemaju deti, potom sa menia obaja, tam nema sancu (alebo je veeelmi mala, na to aby nasiel ten vypinac. Hlavne ak mu ho zena ukaze kde je 😉
A toto uz viem nejaky ten piatok "pri tebe uz niet radi ci pomoci...mrzi ma to!"
@tutulak mozno by si sa mal menej snazit..., viem podla seba , ze ked nemam az taku naladu na sex, a manzel zacne stvarat neprirodzene veci 🙂 silene, co bezne zanedbava, tak klik-blok a nic nebude 🙂 , my zeny sme take zvlastne v tomto, skor asi ocenujeme taku prirodzenu spontannost, hlavne ak ste spolu uz dlhsie 😉 , nesnas sa ...nedavaj na sebe prilis znat , ze ju potrebujes..., skus byt taky uvolnenejsi, mozno si aj "pomoz" 😉 ale sam, a uvidis reakcia z jej strany sa iste dostavi
@tutulak tak to ries...zbal veci a starostlivost o deti urci sud! Ine riesenie nemas...a uvidis moznomsa spamata a ak nie,najdes stastie inde...deti budu mat sice tatina na vikendy ale stastneho tatina a to je hlavne!
Mozno ak zacnes vazne balit veci sa spamata...zeny sme obcas take drbliny..vyhecovat muza,ved naco mi je hovado lenive ale ked uz definitivne buchne dvere si uvedomime co doma mame a ze si to treba hyckat a vazit...
@tutulak a este ak ti mozem poradit, tak jej nevycitaj..., ze ta zanedbava, aj ked to bude pravda, a netrap ju recami typu , ze si najdes milenku a vybuch zlosti k tomu, lebo pochovas nadobro aj to co sa este dalo zachranit, zeny neznasaju natlak, skor bud taky prirodzene mili,
lahsie sa to asi pise ako robi, ale tak inak ti neviem poradit 🙂
@8pete9 Sam vydis kazda zena je ina jedna ti napise to druha tamto, kazdy sme iny . Ja ti poradim jedno, uplne sa nato vykasli ,neobletuj ju ako vcielka kvietok, mozno to ako stale jej davas najavo ze chces sex a pod, jej uz z toho unavena. Urob presny opak. Neprejavuj zaujem, tvar sa akoby si bol jej kopia :D jej to neda a nakoniec sama ta o to bude chciett. Namiesto myslenia na sex si najdi nejake nove zaujimave hoby, pomoze to tebe aj jej 😉 a este jedna vec su niektore typy zien co po tehotenstve stratia uplne chut na sex a to potom treba riesit asi sexuologom prip nejakymi tabletami. sak sam uvydis daj tomu cas 😉
@8pete9 vyskusaj si porod, nastrihnutie tam dole, hojenie, nevyspatost od narodenia dietata, bohovsku zmenu postavy aj hormonov .... Posledna vec co by ta zaujimala su plne vajcia ... Chudaci chlapi...nemaju sex ze??
@tutulak @8pete9
nedavno som citala jednu knihu a tam bola taka mudra myslienka: Problemy po narodeni dietata medzi partnermi vznikaju preto, lebo chlapi si myslia, ze je ok, ak zena robi 80% prace okolo toho.
A teraz, sa pani, zamyslite, kolko percent ste robili VY dvaja po narodeni dietata. A nemyslim svokra, pes, kamoska, mama, atd. ALE VY DVAJA osobne, kolko ste robili okolo vasich vlastnych deti.
Jedna kocka hore sa vyjadrila, ze manzelky casto zabudaju byt parnerkami. Je to asi priamo umerne tym, ze muz sa po porode tvari len ako milenec, len ako manzel, ale nie ako OTEC. A neviem, ci to chlapi pochopite, pre matky je dolezite vidiet to puto medzi otcom a dietatom.
A uz len posledna vec, ktory z Vas dvoch poslal partnerku na lekarske vysetrenie? Ktory z vas dvoch bol u sexuologa, na terapii, v poradni? Miesto toho, ze tu si vylievate srdce ci nieco ine, rieste problem ktory mate. Inak len stracate cas. Aj tym, ze sa venujete NAM, anonymnym zenam, a nie svojej vlastnej, u nej stracate tie *dobre body*.

@tutulak ďakujem za vyčerpávajúcu odpoveď a predsa len ešte jedna otázka k tomu, čo si napísal "By si neverila co vsetko ide muzom cez/po hlave ked nemaju a nedostali a vedia ze jednoducho nebudu mat" mohol by si byť v tomto konkrétnejší? Ak to teda nie je nepríjemné napísať to takto verejne i keď anonymne. Zaujíma ma to, čo sa u muža odohráva, keď je v nedobrovoľnom celibáte a k tomu ešte 2 roky a viac ako tu niekto písal.
Zaujalo ma to, lebo som si doteraz nevedela predstaviť, že je niečo také tak dlho možné bez toho aby muž hľadal úľavu inde.