icon

Manželka sa mení. Čo ďalej?

magmolatus81
15. sep 2015

Zdravím užívateľov / lky koníka.
Mal by som pár otázok čo a ako ďalej robiť lebo pomaly ale iste už neviem čo ďalej.
Ak mám napísať čosi o sebe tak asi toľko že mám 33 a máme takmer 9 mesačnú dcérku. Myslím že som dosť tolerantný človek a dosť toho znesiem, ale začína mi to trochu viac prerastať cez hlavu a neviem čo ďalej.
S príchodom dcérky prišli samozrejme problémy akou každého. Do života prišiel malý tvor
tvor, ktorý rozvrátil celý doterajší režim života. Manželka má 35. Zobratý sme cca 2,5 roka. Ale poznáme sa dlhé roky. S prvým manželom mať deti nemohli a tak sa aj rozviedli.
Kúpili sme si byt. Postupne sa to prerabalo ako sa dalo v rámci možností. Chcel som aby sme S babou počkali ešte pol roka ale keďže jej mladšie sestry už deti majú akonáhle je najstaršia tak som to bral tak ako to prišlo.
Všetko bolo fajn. Aj keď naše rodiny sú diametrálne odlišné tak som kašľal na to. Veď žijem s partnerkou nie s rodičmi. Rodičia nám v podstate nijako nepomáhajú vo výchove, na všetko sme sami a na druhej strane je to aj dobre.
Po pár mesiacoch sa to ale začalo meniť. Samozrejme obaja sme nevyspatý a unavený a podobne.
Nevravím že som ideálny manžel ale sú veci ktoré mi začínaju sakramentsky prekážať. Manželka je nervózna, už ani nevie nejakú vec povedať slušne. Doslova vieska. A je až vulgárne. Ak niekam ide kúpiť čo to malej ani si nedá tu námahu aby mi to oznámila. Proste prešla na nejaký režim samostatnej jednotky v domácnosti.
Nevravím že ja nedávam zle dní v práci a že si nesadnem k telke alebo počítaču aby som proste vypol hlavu, lebo inak by ma asi roztrhlo, ale snažím sa koľko viem o domácnosť starať. Bez problémov uvarím, upečiem, poupratujem. Riadov sa tiež nebojím. Jediné čo nerobím je pranie. Žehliť sa u nás nežehli. Keď sa dá, tak sa zabávam s malou aby si mohla manželka pospať keďže v noci stáva kôli kojeniu. Robím čo sa dá. Pomáham pri kúpaní, alebo sa proste s malou výparim z bytu aj s malou na prechádzku ak manželka zaspí. Nech si oddýchne.
To že sex je zriedkavejšie ako by človek chcel cca 2 x do mesiaca nie je sláva ale dá sa to prežiť.
Občas na tému sexu podpichujem, ale nejak ju nenútim, keď vidím že je ko tak ju nechám spať.
Ak kúpi aj nejaké drahšie oblečenie sebe alebo malej tak si tiež poviem "drahá pani manželka " ale nikdy jej nepoviem nie. Snažím sa S ňou chodiť von, na návštevy a prechádzky aby nebola len doma. Ale aj to že som sa snažil robiť animátora a vyžmýkať zo seba maximum nič na situácií nezmenilo.
Ak som sa snažil jej nejak jemne naznačiť že sme sa odcudzili a že mi ani nezavolá že ide čosi nakupovať a podobne má vytáča. Už som jej povedal aj to že sa doma cítim ako keby som tu bol ako keby len spolubývajúci, tak na to som dostal len odpoveď " čo máš prosím ťa za depku" A celá debata skončila.
Ak sa o čomsi bavíme čo sa týka malej alebo domácnosti aj tak si spraví po svojom. Tak potom to je vlastne strata času. Snaha vysvetliť jej aj toto nemala V podstate žiaden význam. Minule sa tiež nejako strhla hádka nejak O rodičoch a miesto toho aby sa to snažila nejak riešiť proste zobrala malú a šla von. Samozrejme kriku bolo z jej strany až až. Potom mi vyčíta že som ofučaný. Začala s tým že čo by som chcel, aby bolo vždy doma navarené (raz bola u nás jej 10 ročná neter a keď som sa spýtal či voľačo varili, povedali nie, tak som len zažartoval že mám doma 3 ženy a nič nespravili a odvtedy mi to trieska o hlavu ak sa situácia vyvrbi).
Minule bola u nás jej 10 ročná neter a správala sa k nej ako keby bola nejaká jej sluška a dzubala ju snáď za vsetko aj keď sa jej tá malá pomáhala s malou koľko vedela.
Povedal som jej to potom že to bolo fakt otrasné správanie a dal som jej aj nejaké ďalšie príklady zo situácii vonku keď dávala ľuďom dosť nevhodné otázky. Nato sa mi len chichotala.
Ja len chcem aby sme fungovali ako rodina. Aby som vedel že sa idú kupovať nejaké veci pre malú, aby som vedel kam sa pôjde. V poslednej dobe mi ani nezavolá do práce predtým to robila. Ja osobne jej moc volať nechcem skôr napíšem na fb aby som ich nezobudil ak spi mala alebo obe.
Odpoveď bola zase alibistická. Volala som ti pár krát ale keď si mal obsadene tak to proste nerobím. Už sa mi pár krát stalo aj to že takýmto správami som proste musel odísť z práce lebo čosi sa "posralo" lebo.... Zase len neuvažene kroky ako keby sme to nemohli ísť spraviť spolu, alebo kúpiť spolu.
Zase len to isté dokola. Ja si čosi vymyslim tak to musí byť hneď po mojom, lebo ma to napadlo a keď sa to poserie a je nejaká komplikácia tak zavoláme manželovi do práce nech pre nás príde, lebo...
Už mi to lezie fakt na nervy a neviem si rady. Ešte aj môj pes sa má v našej domácnosti snáď lepšie ako ja.
Po krčmách nechodím. Kamarátov mám snáď toľko že ich obratom na jednej ruke. Stretávam sa asi len s dvomi a to jeden ešte chodí k nam. S druhým sa stretávam vonku ale to je možno raz za 3 mesiace. S pitím alkoholu problém nemám, myslím že dať si 3 pol deci a jedno pivo a to nie naraz v priebehu 3-4 mesiacov nie je problém. Jediný neduh sú cigarety.
Podľa nej je všetko V poriadku ale mne už začína tiecť voda zo zubov. Ďakujem za každý názor.

luciferkax
16. sep 2015

@dominika6
@mawka veru veru, ja sama mám chlapa "menej mužnej" povahy... veľmi sa mu hádať nechce 😀 😀 😀 😀 😀 radšej sklopí uší, ale tak, netýram ho, snažím sa ho netýrať 😀 😀 😀 a byť na neho taká dobrá aký dobrý je on :D :D

mawka
16. sep 2015

lebo zeny, priznajme si.. casto sme ako sialene. take sme schopne, skvele, az nam z toho hrabe a potom si to odnasaju fakt nasi chlapi. ale ked je chlap chlap, tak nas vie usmernit - samozrejme bez tych par po papuli 😉 😀

nikolet_89
16. sep 2015

@mawka tiez som bola casto demotivovana...neexistovalo pre mna nic len to, ze som uz 4 roky doma nic nerobim okrem toho, ze sa staram o deti tie som nikdy nezanedbala...moj otec navari...jedina moja starost deti a upratanie si nasej izby...bola som leniva, demotivovana, flustrovana...ale co je pravda nevybijala som si to na mm...jedneho dna ma muz prebral...zobral ma von na prechadzku obycajnu proste nic extra...potom sme si kupili v obchode same dobroty a povedal mi, laska prosim ta uprac tie policky, ked budes mat cas uz neviem nic najst...a ja som sa rozplakala, hned som si prisla total nemozna 😀 objal ma povedal, ze ma miluje a ze som super mama a asi to bolo to co som potrebovala 🙂

dominika6
16. sep 2015

@luciferkax
krotký chlap,akčná žena a opačne...
protiklady sa priťahujú,ale je dôležité nájsť stred,inak zvíťazí silnejší...
ak nieje ochota hladať komromis,nájsť spoločné riešenie a odísť vždy uprostred hádky pokiaľ sa to nevyrieši,vždy to speje k rozchodu
preto je pomaly 50% rozvodovosť,lebo ľudia sa nevedia vôbec rozprávať,hoci aj nasilu,prekonať hnev,stres,starosti,úzkosti,....všetko dusia v sebe a potom sa divia,že sú nevery...

natalym
16. sep 2015

Ja som bola smrteľne unavená tak možno aj do dvoch rokov dieťaťa. Domácnosť, dieťa, zmena, ja zvyknutá alebo teda chcela som mať všetko tip top, lebo som si myslela, že tak to má byť a môj muž to považoval za samozrejmosť, však všetko v pohode, nesťažujem sa. A bola chyba.
Tak ako si to napísal sem tak jej to povedz, hoc aj napíš, nezabudni jej povedať, že Ti na nej záleží a chceš aby ste boli spolu šťastní. Veď ak treba niečo kúpiť malej, nemusí Ti volať, ani Ty jej, stačí keď napíše zoznam a dohodnete sa kedy to pôjdete spolu nakúpiť. A vec vybavená.
Len to neurob ako môj muž, že zoznam napísaný a mesiac na stole a už je to aj hodne možno aj rok a dodnes zoznam nie je zrealizovaný. Tým som myslela to, že neignoruj dohodu. Prajem všetko dobré a začni čím skôr, aby to neprerástlo do ešte horšieho. A pamätaj začni s pozitívnymi vecami a potom pridaj veci čo Ti vadia.

natalym
16. sep 2015

@mawka Je to pravda, len preboha nech nemlčia a nech nám sem tam povedia aké sme fasa. To by sa zišlo. 😉

natalym
16. sep 2015

@nikolet_89 Správny prístup, múdry muž. Upratala si tie poličky, potom?
A ešte ma napadlo, prečo ich neupratal on???? Nevyrývam , len sa pýtam.

mircalla
16. sep 2015

@magmolatus81 povedz jej narovinu,ze ta tie detinske dotahovacky oberaju o energiu.mate uz dost rokov,nie 20.@mawka ti dobre pise.

magmolatus81
autor
16. sep 2015

@mawka to čo si písala je tomu stav podobný. Asi také správanie.
Ja vravím že aj ja mám svoje muchy a že sú dni keď som úplne mimo. Si ľahnúť k telke je pre mňa jediné riešenie aby hlava z práce vypala.
Len vravím že do doby asi pol roka po narodení bolo všetko fajn.
Začínali sme tak že sme mali byť V pôvodnom stave. Nechal som ju obehat si obchody nech vyberie čo by v byte chcela, som to schválil alebo sme sa dohodli. Predtým robila na viacsmennej prevádzke takže mala čas. Byt som prerabal ja od elektriny cez jadro, stierky a to je 4 izbak 100 metrový.
Ale vždy sme sa dohodli, robili sme veci tak že sme O sebe vedeli. Nič sa nerobilo bezhlavo.
Ona je vychovávana tvrdo, a svoje si prežila. Viem čo píšem.
Ale teraz som v pozícii spolubývajúceho. Všetko jej vadí, dráždi. K niektorým ľuďom sa chová dobré a niektorým vnucuje svoj názor. A k niektorým sa chová zle ale si to neuvedomuje.
Viete čo myslím, že nemôžte každému povedať čo si človek myslí ale voľakedy si musí človek zahryznúť do jazyka a ignorovať to čo je povedané.

natalym
16. sep 2015

@magmolatus81 Dobrá diskusia, konečne uvidím pohľad z druhej strany. Prisámbohu, že aj ja som neznesiteľná a ten môj muž asi ani nevie prečo, tak ako aj Ty. Donútil si ma rozmýšľať. Ďík.

mawka
16. sep 2015

@magmolatus81 holt, ale raz sa to naucit musi. inak bude coraz viac podrazdena a neznesie samu seba a potom to vyvrcholi a nebude to pre nu prijemne. v tomto zase viem, o com pisem.
tiez som tvrdy clovek, ale tiez som musela pochopit, ze k najblizsim sa az tak tvrdo chovat nemozem, pretoze sa mi to vracalo ako bumerang, casom, ale o to to bolo neprijemnejsie.
niekto sa uci byt asertivny, niekto sa uci, ze ma niekedy radsej byt ticho, niekto sa uci, ze netreba mat vsetko tip top, ale fakt je dolezite na sebe pracovat. nestane sa nic, ked neurobime nieco dokonale, nestane sa nic, ked budeme obcas drzat usta na uzde a tiez sa nestane nic, ked niekto asertivne povie nie. svet sa nezruti, hlavu nam neodtrhnu. ale ono to vsetko prichadza skusenostami. holt, my divoki si musime sto razy obit drzky, aby sme to konecne pochopili 😉

nikolet_89
16. sep 2015

@natalym pretože vie že jeho poriadok je iný ako môj 😀 jasné upratala som celú izbu od podlahy po strop 🙂 môj muž doma upratuje celú kúpeľňu WC a dlazky v celom byte ja povysavam a on zmyje 🙂

hanka_april
16. sep 2015

@magmolatus81 aby dvaja ludia nezvladli jedno decko a boli z toho unaveni a vycerpani a rozvadeni....fenomen dnesnej doby, videla som to uz x-krat.....zena doma na piedestale, lebo ved "MA dieta" a "KOJIII" a chlap za debila.....gratulujem 🙄

natalym
16. sep 2015

@nikolet_89 Myslela som, ale na to moja sprostá vyrývačská povaha nepustí. 😝

nikolet_89
16. sep 2015

@natalym niekedy to nieje odveci si rypnut ale zas neryp viac ako treba 🙂

mawka
16. sep 2015

@hanka_april lebo treba mat predovsetkym vsetko strasne dokonale, nove jadro, novy dom, novy byt, super auto, vsetko ako z katalogu alebo z reklamy na wc blok a pri honbe za tym vsetkym akosi unikaju ine veci. mozem potvrdit, ze bez penazi nam je lepsie ako ked sme ich mali. neni vsetko o tom MAT vsetko a lepsie a najlepsie. pretoze ak clovek raz pride o vsetko to hmotne a ma na chuja vztahy, tak potom uz nebude mat lautr nic.

hanka_april
16. sep 2015

@mawka ciastocne suhlasim, ale podla mna to s peniazmi nema nic spolocne....materstvo a MATKY su dnes fenomen, ktory stavia jedneho do hlavnej role a je to zivene odvsadial a to nici vztahy viac jak prachy.....materstvo aj ked je ovencene vsetkym moznym BIO a "prirodzením" uz davno nie je tak prirodzene, ako je zdrave 😔

mimina00
16. sep 2015

@magmolatus81 ahoj,do istej mieri som sa videla v tvojej zene.az na to ze som vrieskala len doma,nie na neter alebo inych,zlizol si to len manzel.ale teda tvoj prispevok akoby pisal on,tiez si myslel ze mi pomahal,ale prd,to len vravel ze sa snazi a vsetko bolo aj tak na mne s malou,ved som aj nie raz odpadla od vycerpania a on si spinkal lebo musi sa vyspat do roboty...ale ok berme to ze ty sa fakt snazis....ked sa pozriem na moje chovanie vtedy hambim sa za seba,inak sa tak nespravam,ale ci veris ci nie tie hormony su svina este ku tomu malo spanku,nemat cas sa ani najest,skoro ziadny sex,zena si nemoze vyjst von kedy chce,este potom ked dieta zacne strajkovat s papanim a neviem co vsetko nechce sa mi to vypisovat,tak sa sakra necuduj ze je taka.ked chlap je hladny je zle,kej je nevyspati je zle,ked ho bolia krize umiera,ked nema sex no comment....aj my zeny sme len ludia

mawka
16. sep 2015

@hanka_april nie je prirodzene, to mas pravdu. lebo matky su vo vacsine pripadov strane manipulovane - co musia mat, ako musia vyzerat, ako sa musia spravat, aky zivotny styl musia zit. a ano, uzko to suvisi s peniazmi. lebo maju potrebu mat vsetko, takmer vsetko a ked to nemaju, citia sa menejcenne. podrazdene. si vezmi len skupina zien tu na modrom koniku. tie, co musia mat trendy dom, trendy outfity pre seba a pre deti. je ine, ked nemusia riesit financie a je ine, ked uz to zasahuje silno do rozpoctu. a ake vedia byt, ked to nemaju a chcu. lebo oni chcu. lebo to musia mat. tyka sa to aj ostatnych veci, co spominas. malo stretavam aj ja prirodzene matky, ktore sa nepotrebuju na nic hrat a pre ktore je dolezitejsie stastne dieta v blate ako nestastne v gucci outfite, sediace na lavicke.
uz dnes by som sa mohla vytoto na nejake trendy, zivotne styly. idem si vlastnou cestou. a preto som spokojna. predtym som bola AKOZE spokojna.

hanka_april
16. sep 2015

@mawka ano, takto som to nikdy nevnimala, kedze s financiami ani z "nezaclenenim sa" do nejakej skupiny nemam problem 😀 ale su tlaky aj v tomto smere....a ta sutazivost je vo vsetkom, nielen o najkrajsi a najdrahsi dom a outfit, ale o to, kto najdlhsie koji, kto najprirodzenejsie rodi, koho dieta ma najmenej kilov, alebo zase najviac, koho dieta je samozrejme najmudrejsie, alebo zase najhyperaktivnejsie bla bla....skoro kazda chce byt top a naplnat si ambicie na chudati decku 😝 😝 😝

mawka
16. sep 2015

@hanka_april ani nevrav, kolkokrat si hovorim, ze chvalabohu, ze som ina 😀

mirka200
16. sep 2015

tak mať takého chlapa ako si ty ani nemuknem ,ja som tiež nervozna občas,ale ja som na všetko sama a na dve deti ,môj ex mi nikdy takto nepomáhal ako ty čo by som ja zato dala,ani von nemôžem chodiť sama bez detí nikam a tiež už niekedy vybuchnem ,takže tá žena tvoja nevie čo má doma 🙂

magmolatus81
autor
16. sep 2015

@hanka_april Baby tu nejde o to že by sme nemali peniaze, nejak to ide, nie je to samozrejme uplne luxus prveho stupňa, auto momentalne nemame, lebo stare už bolo dezolatne a na nove nie su peniaze, ale auto si viem pozicat aj z prace. Ale všetko mame blizko aj peši na par minut.
Nechodime pooblekany v Guchhi alebo nejakych extra značkách. Tu nejde o to že by som sa nejak snažil suťažiť s niekym. Ja kašlem na to ake sú trendy kupim si čo sa mne páči aj ked ťo treendy nie je. Pre mňa je doležité aby to bolo pohodlné a basta.
Len vravim, že byt som si prerabal svojpomocne, podla vlastnych predstav a potrieb.
Mnzelku von beriem nech sa vyvetra ci uz je to len prechadzka alebo na kavicku, alebo do obchodov aby si cosi na seba aj kupila. A nebola len doma zatvorená.

charity
16. sep 2015

@magmolatus81 Po prve nechapem preco by Ti manzelka mala hlasit, ze opusta byt alebo ze ide nieco pre malu nakupit. To ju kontrolujes? 😨

Po druhe mi pripominas exmanzela mojej kamaratky. Bola vynervovana po prebdenych nociach, nevyspata a tak vybuchovala. Odisiel od nej a po prvej prebdenej noci s dietatom jej rano volal cely zurivy, ze sa nevyspal. Proste kym nezazijes tu strasnu unavu a podrazdenost z nevyspania, nepochopis.

Tu je navod akp to prekonat:
http://www.sikovnamamina.sk/zena-je-obrazom-svo...

Momentalne robis pravy opak toho co Brad Pitt a Tvoja unavena zena v snahe zachovat si aspon trocha zdraveho rozumu a sebaucty zacala pri Tvojej kritike vypinat a ignorovat ju. Inak by z nej uz bola troska.

Vezmi dieta, maminku posli na vikend do hotela sa vyspat... A nezabudni navarit, upratat a vyprat. Ved co uz take budes cely vikend s dietatom robit... 😝

apb
16. sep 2015

@charity ten clanok je hoax, ktory sa roky siri po nete, brad pitt nikdy nic take nepovedal

charity
16. sep 2015

@apb Nevadi. Ako navod je dobry.

magmolatus81
autor
16. sep 2015

@mimina00 Ja nechodim spavať so sliepkami. Idem spať až potom keď ide spať manželka.
Praveže sa snažím jej spríjemniť život ako sa dá aby to šlo ako tak po masle.

Podla Vas som ufňukaný, keď sa snažím niekomu vyhovieť aby bol maximálne v pohode, aby sa nestresoval, aby si oddychol, aby mal čo chce.

mimla
16. sep 2015

@magmolatus81 Tvoj príspevok je pre mňa ako nepríjemný výlet do minulosti. Ako už bolo spomenuté, hormóny sú svine. Svoje prvé dieťa som mala ako 33 ročná. A ten vek je cítiť. Telo už sa nevie tak rýchlo zregenerovať ako napríklad 25 ročné. Bože, to bolo strašné a divné obdobie. Tiež som nič nestíhala, nič sa mi nedarilo, nič som nevedela dokončiť, vyzerala som ako mátoha, pribratá, opuchnutá, nevyspatá nadopovaná kofeínom (to vy asi nemáte, ak máte dojčené dieťa). Svet sa mi scvrkol na starostlivosť o dieťa (mimochodom dosť náročné dieťa) a domácnosť. Tiež som začala fungovať ako samostatná jednotka. Vtedy mi to jednoducho prišlo praktickejšie, ako neustále niečo riešiť ešte s ďalšou osobou. Pomoc od rodiny viac menej na nule.

Môj drahý tiež tvrdil, že sa snaží, ale to bolo také snaženie, kedy to vyhovovalo jemu. Ja som nemala žiaden oddych, ani cez deň ani v noci. A vrieskala som. Panebože ako strašne som ja vrieskala. Lebo mi už bolo všetko jedno, dosiahla som hranicu príčetnosti. Pretože normálnym rozhovorom som nič nedosiahla a okolie začalo reagovať, až keď sa ozval vreskot. Takže v záujme urýchlenia celého procesu som bliakala radšej hneď. Tiež som mala strašne krátky reakčný čas. Dnes sama seba spätne vnímam trochu ako besného býka. A trvalo to rok. Celý jeden rok, kým to začalo odznievať. Musím ale povedať, že okrem toho, že som sa sama snažila so sebou niečo robiť, sa zmenilo aj správanie môjho drahého. Jeho pomoc začala byť aktuálna v čase potreby, nie vtedy, keď sa to jemu hodilo a zrovna si nepotreboval zresetovať hlavu. Tiež vtedy trochu zredukoval svoje koníčky. Takže skús žiadny World of Warcraft po príchode domov, alebo na úkor vášho spoločného času. Teraz idem do tej istej rieky vstúpiť znova, ale tak trochu dúfam, že vyzbrojená skúsenosťami už nebudem robiť tie isté chyby a môj muž je odvtedy tiež niekde úplne inde.

Spätne vidím aj akú veľkú zmenu v živote ženy spraví dieťa. Predtým škola plus práca plus intenzívne hobby. Zrazu mi odpadla práca, potom hobby a nakoniec aj škola. Jednoducho to nešlo. Skúšala som to zládnuť, ale skolabovala som. Závidela som mužovi jeho aktivity, že sa stretáva s ľuďmi a nebavia sa o príkrmoch, že má stále svoje hobby a nie jedno, že je ďalej na škole, že má relatívne dobrú prácu, ktorá ho aj baví. Kým pre mňa bol výlet do Lidlu za 3packom detských body vrcholom týždňa. On pre mňa predstavoval chlapa, čo si to vie zariadiť a ja som bola vo svojich očiach stroskotanec, čo blúdi s kočíkom prázdnym mestom, v ktorom nikoho nepozná (presťahhovali sme sa). A pritom sme patrili do tej istej rodinnej jednotky. Samozrejme, že som na neho bola nahnevaná a žiarlila som na neho.

Inak tie odchody samostatnej jednotky. Ja som obliekla dieťa a doslova utiekla von bez slova v momentoch, kedy som cítila, že sa blíži to prepínacie klaustrofobické obdobie a byť vonku medzi ľuďmi sa mi zdalo bezpečnejšie. V konečnom dôslednku som bola vonku pomerne často a nachodila som stovky kilometrov. Mimochodom na mojej váhe sa to nijak neodzrkadlilo, na stave mojej domácnosti áno. Bol tam bordel. A kde je bordel okolo, je bordel aj v hlave. Je to začarovaný kruh.

Netvrdím, že toto bude do písmenka aj prípad tvojej ženy, len aj takto môže vyzerať pohľad z druhej strany. Možno ťa to bude trošku inšpirovať k nejakej akcii/reakcii, prípadne sa utvrdíš v tom, že to robíš dobre a počkáš, kým sa hormóny ukľudnia.

worker_falcon
16. sep 2015

@charity to s bradom pittom je riadna blbosť - teda keď to on nikdy nepovedal. A manžel (@magmolatus81) ju miluje, prejavuje jej lásku. Prejavuje ju dokonca skutkami, nie slovami. Alebo by jej stačilo, aby prestal pomáhať s domácnosťou, dieťaťom, a začal jej iba hovoriť, aká je super, dobrá, dokonalá, vychvaľovať ju? Ako ju strašne miluje, ako mu na nej záleží, atď. To si myslela svojím príspevkom? Lebo nič iné mi nevychádza, keďže zadávateľ otázky píše, že v domácnosti maximálne pomáha a stará sa o všetko (okrem prania).

magmolatus81
autor
16. sep 2015

@charity zrejme si si ani nedočítala čo som písal, ale nevadí.
A prečo by som nemal vedieť kde je manželka. Myslíš že mi je lahostajná. Alebo že ak mi povie že ide kúpiť malej niečo na oblečenie že jej to zakážem. Myslím že ja ked idem na služobku jej nevolám že už som na mieste určenia ak sedím v aute od pol piatej rána a na miesto prídem o 9 aby sa nebála, že som docestoval zdravý v bezpečí po 5 hodinach cesty? Zvačša už sama vola 10 min pred dorazenim do ciela ci uz som tam.