icon

Manželka sa odsťahovala aj s deťmi

330
2. mar 2014

Pred troma dnami mi moja draha oznamila,ze odomna odchadza aj s aj detmi.17a22.Ano nespraval som sa tak ako by som sa mal.momentalne neviem kde su.Mobil neberie,nevie ci sa chce rozviest alebo ma ineho.CHcem ich poprosit oodpustenie,aby sa vratili.Som silny chlap ale toto ma polozilo.Neviem si predstavit co bude dalej. 😢

juliana77
2. mar 2014

@330 17 je skoro dospelé a 22 je dospelé, takže asi odišli všetci traja dobrovoľne, chce to čas. 🙂

sue
2. mar 2014

@330 byt tebou,napisem im kazdemu list...a poslem na sdresu napr.manzelkinych rodicpv,alebo najlepsej priatelky. Ak uz nic ine,bude to aspon fajn psychohygiena pre Teba. Baby po40.ke tazsie dvihaju kotvy,asi si sa choval naozaj ako vol...naprava bude tazka,ale nie nemozna...

sisaha
2. mar 2014

@330 asi mala na to vazny dôvod, ked ti nedala vediet kde je.. pravdepodobne sa ta boji.. Uvedomit si si to mal skôr.. Zrejme si sa spraval tak, ze ani deti ta nemaju zaujem vidiet. Daj im pokoj a nechaj ich zit svoj zivot.

kaktusik007
2. mar 2014

@330 tak tak... kedze to 22 a 17 nie su mesiace, ale urcite roky (pretoze tazko by si mal 22 mesacne a 17 mesacne dieta s tou istou zenou) a ak odisli vsetci traja -- asi si to hnojil pravidelne a hooooodne dlho.... Ostava ti fakt iba sklopit usi, vyrovnat sa s realitou, dat im pokoj a nechat ich zit svoj zivot.

ellit
2. mar 2014

17 a 20 rocne deti uz niesu detmi a vôbec uz niesu pod vplyvom matky, takze ak odisli aj oni, urcite na to mali padny dovod. Ak zena opusti domov, musi to byt naozaj vazna vec. Ak budu chciet, daju ti sami vediet kde su.
Podla mna presne poznas dovod preco odisli, len si to tu nenapisal, takze treba si vstupit do svedomia a popremyslat ci sa da s tym co sa stalo este nieco spravit.

katkalubkova
2. mar 2014

tazko radit, clovek do toho nevidi.
Aspon, ze si si priznal chybu a vies, kde si ju urobil, niektorí ludia su totiz neni schopni ani toho.
drzim Ti palce

mamas
2. mar 2014

Na odlahcenie ma napadol vtip, že kedy začína život: katolícky kňaz hovorí, že momentom počatia, evanjelický kňaz, že momentom narodenia a rabín, že keď žena zomrie a deti odídu z domu. Ale teraz vážne, žena to určite dlho plánovala a máš smolu, deti sú už veľké, určite majú jej podporu a pomôžu jej, nie je na tebe závislá, ešte je aj pomerne mladá a keď si jej dlhodobo akýmkoľvek spôsobom ublizoval, si myslím, že na ňu môžeš rovno zabudnúť. Pokiaľ ťa už nemiluje a neváži si ťa a nie je trpitelsky typ, už ju spať nedostaneš. V dnešnej dobe, pokiaľ je žena samostatná a už má fakt života s tebou po krk, má možnosť voľby, no holt si neodhadol tú poslednú kvapku konca vášho vzťahu. Nechaj ju žiť, ona sa ti určite ozve, keď bude mať jasno v tom, či rozvod, alebo ti len ukázala, aké by to mohlo byť bez rodiny. A ty premýšlaj a hodne, čo jej povieš, keď sa ti ozve.

lucinka144
2. mar 2014

..suhlasim s babami.. ked odysla aj s dospelými detmi... uz musela byt poriadne nasr..a Pekne je ze si si priznal chybu, len neviem neviem ci by sa vsetko nevratilo do starych kolaji keby ti odpustila. Sklamana dovera sa tazklo naprava. Chlapi si poväcsine nevazia co maju doma. Az ked je enskoro sa sem tam niekto spamata... Ak ich chces nazat..musis riadne zamakat,a dokazat ze si to naozaj zasluzis !!!! ci tieti tvoje reci a priznanie niesu len prazdne dristy...

kaktusik007
2. mar 2014

@lucinka144 nemyslim si ze by sa vratila.... ak odisla aj s takto starymi detmi, je to riadne premyslene rozhodnutie dospelych ludi. Tu podla mna uz fakt nema sancu.

lucinka144
2. mar 2014

@kaktusik007 asi to bude tak. Len skoda ze sa chlapik 330 ... hned nepriznal cim ju vlastne donutil od neho ujst! takto mu tazko niekto nieco poradi. Ale vyzera to naozaj na utek 3 ludi..krori sa nemienia vratit.. ked nedviha telefon...neodpoveda na odkazy. Musia mat poriadny stres aj bez neho...

330
autor
2. mar 2014

@katkalubkova ja som pripravenyich aj na rukach nosit aspravit vsetko co odomna budu chciet ,len prosim o 1 sancu aby som ich presvecil

danielahamar
2. mar 2014

@330 dôvod prečo odišli nám nepovieš? 😎

kaktusik007
2. mar 2014

@330 po bitke je kazdy general. no vtedy je uz fakt ze neskoro.

oslo1
2. mar 2014

Mala som 16 a brat 17, ked moja mama podavala ziadost o rozvod. Otec tiez presvihol poslednu kvapku. My sme stali pri mame, ale nemali sme kam odist. Este dnes mi je na grc z otca., ked prosil mamu o dalsiu sancu. Ale poviem ti MY sme drzali spolu. Lebo tak sme zili cely zivot, my traja a otec vedla nas.
Len ti poviem, ze tak ti treba. Oni ta neopustili z rozmaru, ale pre to, ze si ich k tomu dohnal. Nechaj ich zit svoj zivot, dost stacilo dusenia.
Tvojej zene a detom prajem len to najlepsie a gratulujem k rozumnemu rozhodnutiu.

330
autor
2. mar 2014

@katkalubkova ja som pripravenyich aj na rukach nosit aspravit vsetko co odomna budu chciet ,len prosim o 1 sancu aby som ich presvecil
@danielahamar Poviem. 2oktobra som 17ku vopitosti udral.Zato co som spravil sa strasne hambym.Viem,ze co sa stalo sa uz neodstane,hlboko som sa je ospravedlnil,zaprisahal som sa,ze sa poharika uz nedotknem,je mi to velmiluto

danielahamar
2. mar 2014

@330 ak odišli, asi to nie je len o tom jednom dni 😉 vy chlapi, kt. ubližujete svojim deťom a ženám až po... ich chcete prosiť na kolenách a ospravedlnovať sa...ja im držím palce, aby sa pohli vpred aj bez otca ...nič proti normálnym zdravím mužom nemám, len mi proste vadia muži, kt. majú nejakú "diagnózu" a myslia si, že je to ok

lili_mia
2. mar 2014

Len či to nebude ďalšia vlna sľubovania zatiaľ triezveho alholika, že bude zmena. Keby to bolo po 1x, žena neodíde, nieto ešte aj deti s ňou. Zrejme si to robil dlhodobo a zrazu máš šok, že Ti nemá kto navariť, oprať, nakúpiť. Bud chlap a rieš to, nie vypisovaním na internete.
Prihlás sa na liečbu a po jej skončení sa ozvi žene, že čo ona na to.

sisaha
2. mar 2014

@330 neverim tomu, ze odchod je z dôvodu jedinej facky 17 rocnej dcere.. Pravdepodobne pravidelne pijes a pravidelne si aj agresivny...
Ano.. prehnal si to a riadne. Neviem, cim ta 17 rocne dievca muselo tak strasne nasrať, že si ju udrel..., povies nam to?

maminuska
2. mar 2014

@330 odíst od muža nedat o sebe vedieť, zamiesť stopy a neozývať sa , nuž tak to urobí len žena ktorá si už povedala že dost bolo takého nahovno života a neverím tomu že to bolo kvôli jednej bitke svojej dcéry.
Jednoducho neverím . To bola možno tá povestná posledná kvapka.
Takže ak piješ , začni sa liečiť , ak si doma nepomáhal žene, začni na sebe pracovať, nauč sa variť, upratať si po sebe, jednak to budeš potrebovať ak by si ostal sám a ked sa možno manželka k tebe vráti , tak to bude pre teba len krok vpred. Ak si dlhodobý flákač a nechce sa ti robit , najdi si prácu .... je veľa možností čo robiť , čo zlepšiť , hlavne sa pohni vpred.
Raz tu niekto napísal na jedno forum že muži neriešia problémy ked vznikaju ale vždy dve hodiny po 12 stej ked pocítia dôsledky na vlastnej koži a na vlastnom pohodlí .
Je to bohužiaľ svätá pravda.

jabadaba
2. mar 2014

@330 a co take si im porobil? Vek tvojich deti napoveda, ze uz vedia zhodnotit situaciu a aj sa samostatne rozhodnut. Ak sa rozhodli odist s matkou, zrejme to bolo s tebou dost nahnute....

digysa
3. mar 2014

@330 Ak by som odchadzala od muza s detmi vo veku 17 a 22, tak som si ista, ze cestu spat by som uz nehladala. Toto je znak, ze zena chce zacat uplne novy zivot (deti pomaly odrastene) a mozno si najde aj spriaznenu dusu s ktorou prezije posledne roky zivota. S tebou ten zivot uz prezit nechce.....myslim, ze ta facka bola iba vyvrcholenie situacie.

mamavera
3. mar 2014

@digysa som presne toho istého názoru, tiež si myslím, že facka bola len tou povestnou poslednou kvapkou do pohára. Pretože, keby odchádzala pre ňu, odíde hneď. Deti sú dospelé, o chvíľu budú stáť na vlastných nohách, prečo zabíjať v ešte relatívne mladom veku život s človekom, s ktorým nechcem....Môj brat prenajal na čas byt matke s tromi dospelými deťmi, ktoré sa hanbili si aj kamošov do domu priniesť - otec večne naliaty, hlúpe, oplzlé reči....tak si jedného dňa povedali dosť, štyria zarábame, zvládneme to. Tiež mu chýbal full servis a chodil tam za nimi prosiť a plakať, ale už sa k nemu nevrátili. po čase sa odsťahovali na Moravu. Tiež nemali najmenší dôvod sa vracať.

mamavera
3. mar 2014

@330 mal si šancu nosiť ju na rukách minimálne 23 rokov. Zrejme nešlo len o tú facku a ty to dobre vieš. Keby odišla len ona, ale šťastné s tebou neboli zrejme ani deti, keď sa s nimi nemôžeš skontaktovať. Nie sú maličké, majú už svoj názor. Takto sa nepália za sebou mosty len tak pre nič za nič. Myslím, že sa už nevráti a ty si budeš po čase musieť zariadiť život inak. Zober si z toho ponaučenie, aby si nerobil dva krát tú istú chybu.

sisaha
3. mar 2014

@330 a preco si myslis, ze dôvodom na odchod bola facka z 2. oktobra? Mame predsa zaciatok marca.. Ak by bola dôvodom práve ta facka, o ktorej hovoriš, tak by odišla skôr.. Čo nasledovalo ešte po tom 2.10.?

tykat
3. mar 2014

@330 2oktobra si dal facku a 28februara sa odstahovali? To sa mi nezda ako dovod. Ale keby to aj bolo kvôli jednej facke tak mal si 5 mesiacov na napravu. Bud si to nevyuzil alebo je tam nieco ine. Dlhodobe, zanedbane.

Ako tu ktosi pisal ak odide zena a s nou aj dospele deti a nechcu sa kontaktovat, tak je to vazne. Mam po 40tke, 20 rokov v spokojnom manzelstve a za seba poviem ak by som raz z nejakeho dovodu odisla, uz sa nevratim.

wendy62
3. mar 2014

@330 Po 17rocnom dietati mozes este dat patrat na policii. Ale vratit sa k tebe nemusi. Taketo nieco sa nerobi kvoli jednej facke, tvoje spravanie ku nim muselo byt dlhodobo neznesitelne, ak sa takto rozhodli. A co bude nasledovat? Pravdepodobne rozvod, rozdelenie majetku, stanovenie vyzivneho, ak deti nie su zaopatrene. Ak chces mat aspon nejaku sancu na slusne vztahy v buducnosti, nerob im ohladne tychto zalezitosti podrazy.

fiffinkaa
3. mar 2014

@330 tak Ti treba, mal si sa chovať slušne!!

330
autor
3. mar 2014

@fiffinkaa Doslo mi to ale uz pozde

sisaha
3. mar 2014

@wendy62 17 rocne dieta ale nie je stratene, je s matkou.. policia ho hladat nebude. Na jeho mieste čuším ako voš pod chrastou, lebo ešte môžu dať na neho trestné oznámenie za týranie blízkej a zverenej osoby.

bibika55
3. mar 2014

@330 Keď od Vás manželka odišla,musel ste jej dať nato veľmi vážny dôvod.Niečo zlé trvalo už veľmi dlho,a Vaša žena si povedala dosť!!.Darmo chcete prosiť o odpustenie.Je neskoro.Píšete, že ste silný chlap.No vaša sila asi spočívala v niečom inom ,v niečom čo bolo príčinou odchodu rodiny. Až máte charakter,tak ju zavoláte naspäť,až zistíte kde sa nachádzajú,s tým,že opustíte spoločný byt, aby tam mohli ďalej dôstojne žiť.Vaša prosba o odpustenie by nebola trváca,ale falošná.