Manželka verzus milenka. Ktorá zvíťazí?
Čaute baby,
prosím o názory na muža ktorý má manželku aj milenku. Všetko začalo nevinne. Našla som si milenca, ktorý je ženatý a má aj deti. Je mi s ním veľmi dobre a to isté tvrdí aj on. Avšak, že by sa chcel rozvádzať, o tom niet nejako náznaku. Viem, že mu to takto z časti vyhovuje, ale nemôže to ísť donekonečna. Neviem si predstaviť, že by sme vzťah ukončili. Myslíte, že je dobré ostať s rodinou, aj keď k manželke už nič necíti a ostáva len kvôli ďeťom? Alebo radšej sa rozviesť, ísť za svojím šťastím, za tým čo ho napĺňa a byť s "rodinou" v kontakte?
obdivujem komenty niektorych mamiciek, hlavne tie ktore napisu ze keby manzelku nemiloval tak by ju opustil a neostal by kvoli detom.
Dievcata a kolko zien je tu co chlapa davno nemiluju a ostavaju len kvoli detom, preco by nemohol byt aj taky chlap?????
K teme len tolko chlap ktory si nedoriesil manzelstvo a nasiel si milenku je u mna obycajny chudak o ktoreho by som si ja osobne ani len kolo neoprela. Neznasam ludi co si nedoriesia vztahy a hned skacu do druheho, podvadzaju zenu, ale aj seba, a vlastne aj tu milenku. Jednoducho ak ta miluje ako si myslis tak nech si to najprv vsetkko vyriesi, ved stretavat sa mozte ako kamarati dalej, lebo ta predsa miluje. Ja by som ak by som sa tak nestastne zamilovala urobila jedinu vec, hned na zaciatku dala ultimatum bud ja alebo zena, resp najprv nech si to doriesi a potom mozme nieco riesit, snad sa nebudem ponizovat ze ja ho stiskam bozkavam a vyzliekam z veci ktore mu perie a zehli zena?
@sissy27 jáááj, takto na dobrú noc som sa schuti zasmiala, že "ochechula" 😀 super príspevok, niet to dodať 🙂
@lucia33366, ale on predsa vie, co chce. Manzelku aj milenku. sikovne si to zariadil a plne mu to vyhovuje. Neviem, kto zvitazi, ale kto bude stat na strane porazenych je jasne -ty! Alebo sa pan nerozvedie a ty budes trpiet alebo sa rozvedie a ty budes trpiet (cakajuc muza od milenky)
@monikahan77 tak aspoň niečo veselé v tomto smutnom príbehu 😉
@sissy27 ty to vies vzdy tak pekne povedat 😀
@lucia33366 heh, Ty mu do hlavy nevidis. Mozno ma rad aj svoju zenu. A ci by si naozaj isiel za svojim stastim s Tebou, je tiez otazne. Mozno si to iste myslel kedysi aj o svojej zene. Hm, ze to nejde donekonecna? On si to mozno mysli a aj to tak planuje. Smola. Asi budete musiet k sebe byt uprimni.
@lucia33366 Poznam tri pripady kde muzi naozaj neboli stastni so zenou, nasli si zenu s ktorou si rozumeli, rozviedli sa, rozisli, a su s tou "druhou" zenou uz roky rokuce. Takze, podla mna to je ok, niekedy sa naozaj neda zostat v o vztahu ktory ta nenaplna a citis, ze v zivote ta caka nieco viac. Ale poznam viac pripadov kde proste muzy su nevyliecitenli suknickari, nakecaju milenke alebo skor milenkam vselico, ale vlastnu zenu by si nedali ani za svet, proste je to nejaky muzsky komplex, ze si musia dokazovat, ze su stale pritazlivi, takeho muza by som sa nedotkla ani palicou. Zda sa mi, ze tento tvoj patri k tomuto druhemu typu. Rozid sa s nim, a ked sa naozaj mieni rozviet sa, tak sa rozvedie a pride za tebou, a ked nie, tak aspon vies ze by si s nim darmo stracala cas, a osobne si myslim, ze by ta povazoval za chuderu s ktorou si sem tam uzije.
@lucia33366 no ja sa mu necudujem, ze sa mu nechce rozvadzat... Jedna mu prere fusakle k druhej sa chodi vytesovat... Vsak nadherny zivot. A kto vyhra? Nikto. Ani ty, ani manzelka, ani ten prietrtnik ... Kazdy, kto bude mat potomp pocit, ze vyhral ńakoniec zisti, ze je to Pirhovo vitazstvo...Ale viem kto prehra deti. Prehraju svoju rodinu. Teda uz asi prehrali.
Muz ma podviedol s mojou kamaratkou ked moj syn mal cca 9m..tiez sa stretavali pretoze my sme sa dost hadali no dokonca bez hamby snou bol ked som bola zo synom v nemocnici...ked som to zistila chcelo sa mi umriet...este 4m sme zili spolu a rozchod...chcela som to zachranit ale z jeho strany nula bodov... po rozchode sa cosi kdesi dal do kopy stou dotycnou ziju uz spolu...ona ma dieta o 7m starsie od mojhi ..toto je jej druhe manzelstvo co rozbila ..predtym vzala otca dvom detom,teraz mojmu synovi ale co by si mala uvedomit ani jej dieta nema otca... ty by si to chcela pre svoje dieta? Chcela by si byt v kozi jeho manzelky?...dopriala by som ti ten pocit ....
Hlavne si treba uvedomit ze je ine to co hovori on tebe a ine je to co ma doma ... a takisto ti nepovie ci ma v "hlave"...
On ti vravi to co ty chces pocut a to je to ze je s manzelkou kvoly detom ....
Jemu to takto vyhovuje a to je cele... A ked mu budes vraviet o rozvode budu vznikat medzi vami problemy az sa zacnete hadavat a tym sa vas vztah rozvrati...a postupne rozpadne pretoze uz nebude On mat len benefity ake mal doposial ale vas "vztah "mu prinesie i ine temy o ake pravdepodobne on nestoji...
Tolko moj nazor a dlhorocna osobna skusenost..
@monikahan77 v konečnom dôsledku to bude smutné len pre toho zmrda... milenka z neho vyžmýka čo sa bude dať, teda okrem telesných tekutín 😅 a odkopne ho kvôli mladšiemu, atraktívnejšiemu, bohatšiemu, alebo hocijakému inému chlapovi, a manželka potom, čo sa vyplače, vyzúri, pozbiera svoje pošlapané sebavedomie, sa s ním rozvedie, vytrieska z neho slušné alimenty a nájde si tiež nejakého normálneho chlapa, ktorý si ju bude vážiť a až sa im do postele vkradne stereotyp, tak vymyslí niečo príjemného pre nich dvoch a nepôjde sa vytriasať k nejakej inej... jedna z mnohých možností ako by to mohlo byť 😀
@hradnapani tak no, od srdca 😀 keď už p
@lucia33366 ešte aby si vedela - šťastie postavené na nešťastí niekoho druhého nemá pevné základy... a nemôžeš zatriasť stromom plným sračiek a čakať, že vypadne diamant...
@lucia33366 tebe nevadi ze spava aj so svojou zenou? potom stebou ,potom zasa s nou?
@p.j.jacky on jej urcite nevravi ze spava so svojou zenou...
On jej povie ze ich vztah je rozvrateny a ze spolu uz xxxx nespia .. takze predpokladam ze autorka temy sa nad tym takto este nezamyslala...
@lucia33366 ale on velmimdobre vie co chce. Chce manzelku, rodinu a milenku, ktora bude k dispozici, ked on bude chciet. Maj hrdost a nechci zastavat v jeho zivote druhe miesto. Najdi si niekoho, pre koho budes vzdy na prvom mieste. Keby ta miloval a chcel byt s tebou, tak s tebou je. Venuj svoj cas a energiu do ozajstneho vztahu, nie len do jeho iluzie.
@aaaaandrea hej...aj milenka mojho ex,mala informacie ze spolu uz sexualne nezijeme a pritom sup sem,sup tam 😖 ...chuuudinka... neviem kto byva skor naivny ci milenky,alebo manzelky 😉
@lucia33366 moj nazor je , ze neodide neopusti manzelku, jedine co by si mala spravit ukoncit ten vztah, nebudes stastna casom mu pojdes na nervy
@lucia33366 jaj a pytas sa ktora z vas dvoch zvitazi??? Budes sa cudovat ale ani jedna. ON vyhra... ty budes nestastna,jeho zena bude nestastna a on bude nahanat milenky nadalej...
Mudry clovek sa uci na chybach druhych a hlupy na vlastnych 🙂
Súhlasím s väčšinou príspevkov, podľa mňa Ti chlap len tlačí kaleráby o tom, aké to má doma ťažké, ale rozviesť sa nerozvedie, lebo je to náramne pohodlné, mať ženu, ktorá sa postará o neho, o domácnosť, o deti...
Druhá vec je, že keď teraz zahýba svojej žene, kde máš istotu, že nezahne aj Tebe? Pravdupovediac, je to vysoko pravdepodobné...
No úprimne, naozaj poznám pár vzťahov, kde zvíťazila milenka a žijú spolu šťastne už nejakú tú dobu. Niekedy je proste manželstvo omyl a aj také veci sa stávajú. Aj keď v tomto prípade sú v hre malé deti a to by samo o tom chlapovi niečo vypovedalo, keby ich opustil...
Takže moja rada - pritlač naňho a uvidíš, či je to Tvoja "osudová láska", stratiť nemáš čo, iba ak neperspektívny vzťah, ktorý nikam nevedie ;).
@lucia33366 poviem ti vlastnu skusenost - len ja som v tej opacnej ulohe - manzelka. Asi nikdy nepochopim zeny ako si ty - ako mozes zit s tym co robis? Vôbec ta nenapadlo ze keby nebolo teba tak su stastni? Tie dristy ako mu na zene nezalezi doverne poznam. 😉 Vies vôbec co tie zeny prezivaju? Ako sa citia? Dopriala by som ti ten pocit...My sme mali stastne manzelstvo, tesili sme sa na dieta a nikdy v zivote by ma toto nenapadlo ze sa nam stane. Len som po porode zrazu nemala tolko casu na manzela ako predtym. Ale myslim ze scenar je rovnaky vsade. Vzdy sa najde nejaka mila kolegyna ktora rada potesi uboheho uzialeneho muza...Ale skus porozmyslat ci sa to nestane aj tebe ak s nim budes raz mat dieta a nebudes uz ta mila, krasna, usmievava a vzdy pripravena 😉 A k tomu ako bonus kazdy druhy tyzden dalsie dve jeho deti o ktore sa musis postarat, lebo teraz je striedava starostlivost uplne normalna. Tak drzim palce aby si tu o par rokov neprispela do temy 'moj muz ma inu co mam robit'
@lucia33366 podla mna - keby ozaj chce, odide od nej. u chlapov to je jednoduchsie, ako u zien. su ekonomicky nezavislejsi, je to pre nich jednoduchsie ... s detmi sa mozu stretavat aj nadalej. (vid patrik svajda 🙂 ) ja (ako mlada asprosta) som tiez mala zenateho milenca. to bolo slubov - rozvadza sa, jenestastny, dokonca sme spolu chvilu uz ajbyvali ... jasne, ze to cele rachlo. so mnou neostal a dokonca si nasiel dalsiu .... ale som rada, ze som vtedybola mlada. poucila ssom sa, chybu som uz nezopakovala. verit zenatemu sa neoplati. najma ako hovori, ze TERAZ odist nemoze ... zabijes s nim roky cakania a potom co, ked mu rupne v lebeni a nerozvedie sa ani tak? budes vecna milenka?
a dalsia vec, to ze tebe vravi,ze nemaju sexa hadaju sa, nemusi byt pravda. aj tu na konovi podvedenen zeny pisali, ze skoro do poslednej chvile fungovali doma normalne ...
Ojoj chudáčik, nerozvedie sa kvoli deťom. A to, ako píšeš, že každý druhý deň ste spolu... neviem ako dlho, že tým oberá tie jeho milované deti o čas, ktoré s nimi mohol byť, toto mu už nevadí. Rozvodom sa rodičovské povinnosti ani láska nekončia...... ale čo už, ja si už myslím, že ženy celkovo si to zaslúžia, keď toto dokaže urobiť žena žena, ktorá by mala chápať ako sa druhá cíti, alebo bude cítiť, keď sa to dozvie.
@lucia33366 mna by hlavne zaujimalo ako vies ze sa kazdy den hadaju a ze nemaju sex? Lebo to on povedal? Jaj moja to si riadne naivna... Ty veris vsetkemu co ti dakto natara? Co vsetko by som ti mohla podat ako svatu pravdu... Zenatemu chlapovi ktory podvadza rodinu nemozes verit ani len "ahoj". Jedine co je u neho pravda je to,ze je nadrzany...
@lucia33366 myslím, že stačí aby sa to dozvedela jeho manželka. Ja som to vyriešila za manžela a aj jeho fľandru. Tiež máme malé deti. Mladšia mala 2 mesiace keď som mu prišla na bokovku. A časom sa ukázalo že ich počas manželstva bolo viac. Teraz pol roka po tom čo som ho vypoklonkovala z domu má už vážny vzťah a nie je to tá kvôli ktorej sa rozvádzame. Takže tu máš dôkaz, že taký chudák sa nezmení. Keď podvádza s tebou svoju manželku tak o nejaký čas bude teba podvádzať s ďalšou....Ja by som si na tvojom mieste rozmyslela takýto vzťah lebo skončíš ako my podvedené manželky samé s deťmi :-/
@lubkamik keby nebolo slečny X, nebolo by to rozprávkové manželstvo... našla by sa totiž slečna Y ... alebo slečna Z... alebo hocijaká iná... len veľmi zriedka je to o tom, že slečna X, Y alebo Z sa zavesí na dotyčného a znásilňuje ho 3x do týždňa... on je ženatý, v prvom rade je to on, kto si má držať vtáka v nohaviciach a nepchať ho do inej ako do svojej zákonitej...nie ona je rozvracačka rodiny, ona žiadnu rodinu nemá, ale on áno.. neexistuje ospravedlnenie, prečo to musel urobiť a nemohol inak... Ona je obyčajne slobodná a v podstate si môže robiť čo chce, voči zákonitej manželke nemá ona žiadne povinnosti, ona jej nič nesľubovala, ona nemá zodpovednosť za ich rodinný život... pán manžel ale áno... u nej je to len o jej svedomí... týmto neospravedlňujem žiadnu, ktorá sa dobrovoľne zhostí role milenky ženatého chlapa, ale jednoducho väčšia časť tej zodpovednosti je na tom ženatom chlapovi... lebo povedzme si ako je - nedá táto, dá iná, a bude hľadať dovtedy, kým takú nenájde... a to ešte ktovie, koľkí pre istotu manželku a deti zamlčia a odrbávajú aj manželku aj milenku...
baby nečítal asom všetky príspevky.. ale keby som mala byť ja na mieste jeho manželky 😠 ☹ sladká nevedomosť ☹ doma malé deti.. manžel čo ma podvádza.. a ja si myslím, aký je úžasný, že takdlho pracuje a obetuje sa pre rodinu. asi by som "zomrela" alebo niečo vo mne. ☹ ☹ ďalšia vec je, že ak má malé dieťa, možno pánovi manželovi nechutí sex.. možno je manželka vyčerpaná okolo detí, domácnosti a manželovi sa nevenuje tak ako ty =milenka" a toto potrebuje.. full servis. Možno sa hádajú pre to , že chodí neskoro domov a nevenuje sa deťom že s nimi trávi málo času. možno keby nemal práve teba=milenku tak by viac času trávil s rodinou a by ich to spojilo a obaja našli to spoločné čaro rodiny. V každom prípade.. vedela by si sa pozrieť do tých detských očí keď by ste spolu zostali žiť a to malé by prišlo "na prázdniny"? ja by som to veru nezvladla.. nezvládla ten pocit, že som ukradla otca. Neodsudzujem, nemám právo. Ale som matka, mám partnera akeby som bola v tejto situácii ako manželka ..takto sa na to pozerám ja. Z inej stránky sa vďakabohu ani pozrieť neviem a ani nechcem. Ak s tebou zostane.. raz otehonieš.. budeš mať doma malé dieťa.. tak si ho stráž.. aby si nenašiel milenku. Ale to ty už odhalíš 😉
Stále budeš v tomto vzťahu tá druhá a ak sa aj rozvedie, tak aj tá, čo rozbila manželstvo. Si mladá, život pred sebou, nájdi si seberovného mladého muža bez závazkou s ktorým si založíš rodinu.... a ešte mi napadlo, muž, ktorý raz podviedol ženu s milenkou, ked sa rozvedie a ty sa staneš jeho ženou, myslíš, že to neurobí znova?