icon

Manželky gynekológov

7. jan 2023

Rozpravate sa s muzom o praci?

Strana
z2
mirco50
Odpoveď bola odstránená
veronikaszabova
8. jan 2023

@svokrinjazykmonika Vávra Skalica 🙂

lenjaona
8. jan 2023

Možno povedia známym nejaku príhodu ale inak nemyslím žeby to riešili
Ja som raz svojmu lekárovi povedala čo na prsia aby boli väčšie a on sa tak smial 😆😆 ocenujem srandistov ked niekto neni extra vazny
Ale praca ako kazda ina

janinah
8. jan 2023

Fakt si myslíte.ze lekári majú potrebu ešte aj doma rozprávať o práci?

autor
8. jan 2023

@marca12 Co hovoril?

autor
8. jan 2023

@janinah ano

sabinka022
8. jan 2023

Ja som gynekologicka, manzel pracuje vo financiach. Na odlahcenie - nechce nic pracovne pocut a zo zaciatku mal problem, ze som sa ho dotykala rukami, ktore v ten den boli aj niekde inde :D

matkahelka
8. jan 2023

@bajka16 to vobec nie je pravda. uplne bezne vojaci rozpravaju o praci, o cviceni, o misiach. budme realisti, nasi slovenski vojaci nemaju ziadne vynimocne ani nebezpecne poslanie, teda vynimajuc tych, kt.boli na misii v afganistane. mame vojaka v rodine, kolegyna ma sestru vojacku a uplne normalne o vsetkom rozpravaju.

autor
8. jan 2023

@matkahelka Mozeme sa prosim drzat zadanej temy. O vojakoch si mozes zalozit svoju.

matkahelka
8. jan 2023

moj gynekolog ma sestricku svoju manzelku. dost pochybujem, ze este sa doma bavia o praci.

zafir01
8. jan 2023

Ja si predstavujem ich rozhovor popri bežnej komunikácii takto nejako :
-ahoj zlato, Ako bolo?
- ahoj. No mohlo byt aj lepšie. Pacientka prišla po 8 rokoch na preventívnu, a našiel som niečo na maternici. Obávam sa, že stery budú pozitívne, a bude treba onko liečbu
- ach to je smutné, kedy sa už tie ženy poučia, a budú chodiť pravidelne na preventívnu....

Alebo
- ahoj ako bolo?
- ahoj.. Neuveríš... Ta jedna pani, čo dlho nemohla mať deti... Zrazu sa im podarilo. Dnes na Sone dvojčatá....

Môjho Dr poznám 20 rokov. Pomedzi reč mi povie takéto niečo...

Neverím, že Dr su doma ticho, a nerozprávajú sa aspoň zbežne o niečom, co ich potešilo, zarmutilo, zaskočilo v práci...

ivka973
5. feb 2023

@bajka16 ja mám muža vojaka a rozprávať môže všetko 🤣 jedine ak sa jedna o utajenú misiu alebo vnútroštátne veci 80% “veci” a času niesu tajne

bajka16
5. feb 2023

@ivka973 tak možno to záleží od hodnosti alebo ja neviem 🤷🏻‍♀️

gertrudaosem
5. feb 2023

@tanyan ženy a vagíny nie?

gertrudaosem
5. feb 2023

@janulik2008
@bajka16
Keby len vojaci... Policajti, vyšetrovatelia, tajní... A kadekto iný.

bajka16
5. feb 2023

@gertrudaosem čo viem tak môj nevlastný otec bol vojenský policajt - tiež nemohol nič ani manželke. A ani vojak pilot - sestre nemôže nič. Ja len z vlastných skúseností súdim. 🤷🏻‍♀️

autor
5. feb 2023

@bajka16 Tema je o gynekoloch, nie o tvojom otcimovi.

bajka16
5. feb 2023

Aká diskusia také komentáre - od veci. 🙈

autor
5. feb 2023

@bajka16 Diskusia je super a komentare tiez kym si neprisla ty.

bajka16
5. feb 2023

😅😅😅 práveže sa stala zaujímavejšou mala by si mi poďakovať

autor
5. feb 2023

@bajka16 ty uz radsej nic nekomentuj

tanyan
6. feb 2023

@sabinka022 Ktovie ako by reagoval, keby si bola urologička... 😅

simkima
6. feb 2023

@tanyan heh presne. podla mna proste s tymto nesmie mat zena ziadny problem, aby mohla byt vo vztahu s takymto clovekom. proste to treba brat ako pracu a hotovo

jarmilaj
2. júl 2024

Gynekológ po službe vyjde pred nemocnicu, naširoko roztiahne ruky a povie : Konečne tváre 😄😄😄

Strana
z2