Manželky gynekológov
Rozpravate sa s muzom o praci?
@svokrinjazykmonika Vávra Skalica 🙂
Možno povedia známym nejaku príhodu ale inak nemyslím žeby to riešili
Ja som raz svojmu lekárovi povedala čo na prsia aby boli väčšie a on sa tak smial 😆😆 ocenujem srandistov ked niekto neni extra vazny
Ale praca ako kazda ina
Fakt si myslíte.ze lekári majú potrebu ešte aj doma rozprávať o práci?
@marca12 Co hovoril?
@janinah ano
Ja som gynekologicka, manzel pracuje vo financiach. Na odlahcenie - nechce nic pracovne pocut a zo zaciatku mal problem, ze som sa ho dotykala rukami, ktore v ten den boli aj niekde inde :D
@bajka16 to vobec nie je pravda. uplne bezne vojaci rozpravaju o praci, o cviceni, o misiach. budme realisti, nasi slovenski vojaci nemaju ziadne vynimocne ani nebezpecne poslanie, teda vynimajuc tych, kt.boli na misii v afganistane. mame vojaka v rodine, kolegyna ma sestru vojacku a uplne normalne o vsetkom rozpravaju.
@matkahelka Mozeme sa prosim drzat zadanej temy. O vojakoch si mozes zalozit svoju.
moj gynekolog ma sestricku svoju manzelku. dost pochybujem, ze este sa doma bavia o praci.
Ja si predstavujem ich rozhovor popri bežnej komunikácii takto nejako :
-ahoj zlato, Ako bolo?
- ahoj. No mohlo byt aj lepšie. Pacientka prišla po 8 rokoch na preventívnu, a našiel som niečo na maternici. Obávam sa, že stery budú pozitívne, a bude treba onko liečbu
- ach to je smutné, kedy sa už tie ženy poučia, a budú chodiť pravidelne na preventívnu....
Alebo
- ahoj ako bolo?
- ahoj.. Neuveríš... Ta jedna pani, čo dlho nemohla mať deti... Zrazu sa im podarilo. Dnes na Sone dvojčatá....
Môjho Dr poznám 20 rokov. Pomedzi reč mi povie takéto niečo...
Neverím, že Dr su doma ticho, a nerozprávajú sa aspoň zbežne o niečom, co ich potešilo, zarmutilo, zaskočilo v práci...
@tanyan ženy a vagíny nie?
@janulik2008
@bajka16
Keby len vojaci... Policajti, vyšetrovatelia, tajní... A kadekto iný.
@gertrudaosem čo viem tak môj nevlastný otec bol vojenský policajt - tiež nemohol nič ani manželke. A ani vojak pilot - sestre nemôže nič. Ja len z vlastných skúseností súdim. 🤷🏻♀️
@bajka16 Tema je o gynekoloch, nie o tvojom otcimovi.
Aká diskusia také komentáre - od veci. 🙈
@bajka16 Diskusia je super a komentare tiez kym si neprisla ty.
😅😅😅 práveže sa stala zaujímavejšou mala by si mi poďakovať
@bajka16 ty uz radsej nic nekomentuj
@sabinka022 Ktovie ako by reagoval, keby si bola urologička... 😅
Gynekológ po službe vyjde pred nemocnicu, naširoko roztiahne ruky a povie : Konečne tváre 😄😄😄