Manželov syn kradne
Deje sa taká vec. Mávame doma každí nejakú hotovosť v peňaženke a všimla som si, že mi miznú bankovky vždy keď tu má manžel syna. Som hotová a neviem ako to riešiť. Mám ho rovno konfrontovať ja? Čo ak budem za blbú? Musím to nejako vedieť dokázať...bude sa brániť, že si vymýšľam a musím to nejako vedieť dokázať...Alebo mám vymyslieť pascu a čakať, že sa chytí? Ako? Najprv mizli menšie bankovky 5, 10 eur. Ale už si trúfa aj na vyššie. Presne som si skontrolovala obnos a som zvedavá, či to tam bude aj ráno. Vôbec neviem, kedy to robí, ale raz som ho našla pobehovať po dome a snoriť. Nevymákla som ho rovno v mojej kabelke, kde mám peňaženku, ale pobehoval a evidentne niečo snoril, lebo ostal nervózny. Čo robiť? Ako ho vymáknuť a neostať blbá? Tipy, rady?Nechápem ako toto môže robiť, nečakala som to, že mi bude kradnúť peniaze.
Však sfot peniaze v peňaženke a keď bude u vás a odíde skontroluj a sfot koľko tam ostalo po jeho návšteve mužovi sfot dom a seba že si nikde v ten deň nebola že si ty tie peniaze neminula
nemyslím že obviníš len mu povieš že máš podozrenie. Nie že naňho vybaliť že počuj tvoj syn kradne to určite nie.
nechápem načo dôkaz ved si dospela muž by ťa mal vypočuť a povedať svoj názor.
Príklad ak by si mala v peňaženke len bankomatovú kartu a ani jeden cent. Vzal by bankomatovú kartu. Preboha to nemyslíš vážné. Sopliakovy by som dala takú po pysku pred otcom keby že ho náčapem že by viac k nám neprišiel.
12r som to robila tiez ,🙈🙈😂 vsetky vačky som vždy prehrabala 🙈...raz mi napsali listok "nepokradneš" ... odvtedy som bola "dobra". 😂 Hanba je liek...
Ahoj @autorka úprimne, toto je velmi citlivá téma. Normálne by som povedala mužovi zakaždým, keď mi zmiznú peniaze z peňaženky bez toho, aby som na niekoho ukazovala prstom. Spôsob, ako prísť na to, ako tie peniaze miznú, by som hľadala spolu s ním bez toho, aby som upriamila pozornosť na jeho syna.
Ako to celé dopadlo?? Podarilo sa vám situáciu vyriešiť?

Penazenku treba schovat. Vybrala by som z nej prachy a nenechala v nej ani cent. On ti kradne a mysli si, ze si to nevsimnes. Klapnu munzuby naprazdno. Pripadne vies co?? Daj mu tam papierik s napisom NEKRADNI!! 🤣