icon

Manželov syn kradne

10. aug 2023

Deje sa taká vec. Mávame doma každí nejakú hotovosť v peňaženke a všimla som si, že mi miznú bankovky vždy keď tu má manžel syna. Som hotová a neviem ako to riešiť. Mám ho rovno konfrontovať ja? Čo ak budem za blbú? Musím to nejako vedieť dokázať...bude sa brániť, že si vymýšľam a musím to nejako vedieť dokázať...Alebo mám vymyslieť pascu a čakať, že sa chytí? Ako? Najprv mizli menšie bankovky 5, 10 eur. Ale už si trúfa aj na vyššie. Presne som si skontrolovala obnos a som zvedavá, či to tam bude aj ráno. Vôbec neviem, kedy to robí, ale raz som ho našla pobehovať po dome a snoriť. Nevymákla som ho rovno v mojej kabelke, kde mám peňaženku, ale pobehoval a evidentne niečo snoril, lebo ostal nervózny. Čo robiť? Ako ho vymáknuť a neostať blbá? Tipy, rady?Nechápem ako toto môže robiť, nečakala som to, že mi bude kradnúť peniaze.

autor
10. aug 2023

@anjelicek26 ma pekne vreckove a aj ma svoje nasetrene a este mi kradne. Nechapem tomu.

autor
10. aug 2023

@anjelicek26 je aj nejaka mini kamera?

anjelicek26
10. aug 2023

No ved to je velmi dobra otazka,preco to Robi.. ci kradne doma,ci aj inde...

kristinka92
10. aug 2023

v prvom rade treba nájsť jeho “skrýšu” kam si tie peniaze dáva a tak s nimi odchádza k matke. taska, vačky na nohaviciach, môže to byt hocikde. ak by si to vedela tak je veľmi dobrý nápad nafotiť si bankovky so sériovými číslami, ak ti zmizne, ist pozriet skrýšu a máš ho. ale čo keď to tam zrovna nedá?
mozes skúsiť aj domácu kameru, ale tie zvyknú blikať tak nato pozor. skus ju skryť tak, aby natacala tvoju kabelku s peňaženkou a nikomu o nej nehovor

subartic
10. aug 2023

tak treba mysliet aj na prípadné dôsledky , ak to on nieje alebo sa to nepreukáže, chlapec môže k vám odmietnuť chodit.

mamusa123456789
10. aug 2023

Nemôže mať jeho mama nejaké finančné problémy a berie to pre ňu?

ukulela
10. aug 2023

Kameru a seriove cisla? Raz mi zmizne 100 a nie je to manzel, tak je to jasne. Povedala by som to muzovi a s mladym pokojny rozhovor. Moze to mat x dovodov, moze mat problemy, alebojelen hajzlik. Zisti sa az rozhovorom. Btw, ja mam v penazenke malokedy hotovost. Vsade platim kartou.... u mba by nabral tak max blocky.

sisaka
11. aug 2023

@ukulela však? Aké tanečky?! Kamery, sériové čísla? Viem, čo mám v peňaženke, ja som neminula, manžel nezobral, tak duch svätý to nebude. Konfrontovať decko a je to

aandrea9
11. aug 2023

Preboha... peňaženku nechaj na mieste a vyber peniaze 🤷‍♀️

cherrystone
11. aug 2023

problem podla mna nie je ani tak to, ze ich berie, ale preco ich berie (niekomu ich dava? sikana? problemy doma? cigarety? gamblenie? nakupy znackovych veci?). takto riskovat, to nebude len preto, aby si doplnil kasicku, ale na nieco ich potrebuje. tie, co radia seriove cisla a prehladat veci asi nikdy nemali dobre skryse 😅 toto by som vobec neskusala lebo ich nenajdes a bez dokazu budes za blbku. isla by som na to tak ako ti tu aj radili a to ziskat nezvraty dokaz, takze kamera alebo fotopasca. v druhom kroku listok, ze o tom vies a ma prist za tebou/za vami, podla toho ake mate dobre vztahy a mozno sa odhali pricina. ak nepride, tak mas v ruke aspon dokaz na konfrontaciu - ale to by som vytahovala citlivo len ako poslednu moznost.

puertorico
11. aug 2023

ja by som išla pekne za ním a povedala že viem že mi berie peniaze . že si to neželáš lebo ty musíš pracovať aby si tie peniaze mala, a ak on peniaze potrebuje nech ti povie a dáš mu . ale nech nekradne .
alebo keď má prísť tak si peniaze z peňaženky vyber a schovaj si ich niekam.

toskanka
11. aug 2023

Mala by si to riešiť s manželom, je to jeho syn. Opýtaj sa ho, ci jemu nemiznu peniaze a ako to budete spoločne riešiť. Ak sa to obavas povedať mužovi bez toho, aby si mala dôkaz, tak vo vašom vzťahu nie je niečo v poriadku.

alenka58
11. aug 2023

porozprávaj sa s partnerom a spolu to riešte, toto je citlivá téma, čakať na dôkazy a mať dôkazy bude aj pre manžela nepríjemné je to jeho syn a taktiež to nemá jednoduché keďže nežije s rodičmi spolu a možno to práve preto robí naschvál

trinityf
11. aug 2023

No my sme mali nieco take v rodine. Bratranec takto kradol, mojej mame zlaty prsten ked tu bol na Velku noc a jej sestre zas peniaze z penazenky, ked u nich spal. Ona na to prisla a musel si to odpracovat u nich. Nepomohlo nic. No ale pointa, z chlapca sa v dospelosti stal gembler, lietal v pruseroch, kradol aj v praci odkial ho vyhodili. Dnes musi zit v zahranici lebo tu si narobil kopec problemov.
Urcite to ries s manzelom. Mozno dohovorit chlapcovi, ze o tom viete, ze ti berie peniaze, aj ked bude zatlkat, povedat mu, ze si to neprajes. Opytat sa ho, ci ma nejake problemy, mama ci mu nedava peniaze, atd. V tom veku sa uz chlapci chcu obliekat, atd. Pamatam si, ze moj spoluziak kradol peniaze rodicom, lebo nemal desiate. Schovajte si peniaze aj sperky tak, aby to nenasiel.
Najprv to bol maly obnos, myslel si, ze si si to nevsimla, tak si trufol aj na vacsie peniaze. Co pride neskor? Elektronika, zlato?

trinityf
11. aug 2023

Ešte ma napadlo, že by bolo mozno vhodne poradit sa s detskym psychologom. Ak to je pravidelne, tak moze ist o problem, ktory moze v puberte vyeskalovat, moze sa dostat do zlej partie. Chlapec si s tym sam neporadi.

autor
11. aug 2023

@trinityf zacinam sa tohto obavat aj ja. Nie prvy krat kradol. Najprv ukradol nejake osobne veci. A potom ked odisiel sim ich nasla u neho v skrinke. A uz miznu peniaze a nie male obnosy. Uz nebudem mat v penazenke hotovost, dam si ich inde. Ale pointa je ze chlapec ma problem a evidentne sa to zhorsuje. On normalne take vezme, ze moj pletovy krem a nasla som ho medzi ponozkami. Muz o tomto vedel a vydiskutoval si to s nim a mysleli sme ze uz to neurobi... Neskor presiel na peniaze a ako toto som fakt necakala. Za to potrebujem aj mat nejaky dokaz, ze zase je v tom a kradne.

autor
11. aug 2023

@toskanka neobavam sa, len potrebujem mat nieco z coho chlapec nevycuva a nevyhovori sa. Chapes? Nie je 1x co kradol, ale on to poprie, oduje sa, zacne sa vyhrazat, ze k nam nepride..... a ja ozaj potrebujem nieco, co ho odrovna a pochopi, ze ma problem a potrebuje ho riesit.

veronikavaneska
11. aug 2023

Myslím že kradnutie bude najmenší problém. Toľko peňazí taký malý chlapec no v tom bude niečo zle cigi, tráva, problémy.... upozorní ho len papierikom a skôr skús nech sa ti zdôveriť prečo toľko peniažkov potrebuje v čom lieta.... A snažte sa mu pomôcť ešte je malý ...

mamina7070
11. aug 2023

otvorene by som sa porozpravala s muzom a on potom nech to riesi s jeho matkou a s nim a ze sa vyraza no a co by som povedala ze zlodeja mi tu netreba

ckocka
11. aug 2023

Takže už kradol opakovane, muž o tom vie a rozprával sa s ním, ale ty sa bojíš že ti teraz neuverí? To zas neverím ja.

toskanka
11. aug 2023

@autorka Ja by som sama žiadne dôkazy nehľadala. Povedala by som mužovi, že opäť kradne, že tentokrát sú to peniaze a že čo s tým idete robiť. Spoločne vymyslite, ako sa o tom obaja presvedčíte. Zbytocne si to podľa mňa komplikujes.

dianka3
11. aug 2023

@ukulela 🤣🤣tak to by mal bločkov plnú pokladničku

dianka3
11. aug 2023

Jediný dôkaz o tom ako kradne by bola tá kamera a potom by si si zavolala muža a jeho dieťa a obom naraz by si ukázala to video.ten malý by sa od hanby prepadol a na tvojom mieste by som povedala tvojmu mužovi aj tomu chlapcovi že ak ešte raz ukradne tak už nech k vám nechodí.A to kradne len tebe alebo aj jemu? Ešte ma napadlo co ak jeho ex mu to káže aby len tebe kradol🤔

0kristina0
11. aug 2023

Ty si tu uz pisala raz, ja som ti poradila dat kameru na miesto kde mas penazenku, mlademu o tom nehovorte a budes mat priamy dokaz

maribell
11. aug 2023

Pozri si profil @slunce3 . Dala tam super tip na bezpečnostnú kameru, ktorá je prakticky zadarmo 👍.

janno31
11. aug 2023

Naskenuj a vytlač dve dvacky normálne z tlačiarne doma a tie si daj do peňaženky. Pravé peniaze niekde schovaj. Nach si berie falošné..

sense
11. aug 2023

Keď bude mať prísť k vám presne si skontroluj alebo kľudne aj odfot koľko máš v peňaženke a potom keď zistíš že chýbaš, tak pri stôl keď budete všetci polož mužovi otázku: durí mala som 3 dvadsateurovky v peňaženke nevzal si mi odtiaľ? a všímajú si reakciu syna. A potom podľa reakcie keď syn odíde mu povedz o svojom podozrení. Inak dcéra mala taký "detektívny set" na hranie a bol tak taky prášok Ktoré svietil keď si za svietila s uv modrým svetlom. Keď tak pohľadaj na nete. Alebo ako niekto spomínal chilli, nemusí to byť zrovna to ale keď si dcéra okusovala nechty tak mala taký ako lak bolo to priesvitné a tiež to stipalo
A ešte kľudne aj kamera keď nič iné nezaberie

A možnosť je aj nemať peniaze a peňaženku vjeho dosahu, len tak v kabelke ma chodbe.

janickacrazy
11. aug 2023

Začni platiť kartou a nedrž doma žiadnu hotovosť, maximálne tak dáke drobáky na zmrzlinu. Aspoň na nejaký čas a uvidíš, čo bude. Možno začne kradnúť mužovi a ten bude konečne nútený niečo riešiť.

marca12
11. aug 2023

To co mate za vztah? Normalne sa porozpravajte,ze si si viac krat vsimla,ze ti zmizli peniaze. Spytaj sa,ci si manzel nebral od teba a tak nenapadne zavedies temu na syna. Nie vybafnut rovno do utorku,ale normalny rozhovor a hladat riesenie.

koniarova
11. aug 2023

Vy ste akože väčšina z vás v poriadku? Kamery a podobné blbosti? Autorka, máš snáď ústa. Posaď si chlapca vedľa seba a rázne mu vysvetlí,že o tom vieš a hotovo. Že ak sa to ešte raz zopakuje,začneš to riešiť. A ak má nejaký problém,že ho rada vypočuješ a skúsiš pomocť. Ty nijaký dôkaz hľadať nepotrebuješ. Tak netrapoš a rieš s chlapcom,alebo to priamo povedz mužovi a riešte spolu. Divný to vzťah.