Manželova kamarátka a naše manželstvo
Ahojte, možno si ma niektoré pamätáte, dávnejšie som sem pisala, ze manzel ma kamarátku, s ktorou je v dennodenne kontakte, niekoľkokrát denne je u nás, aj keď len na 20 minút, ale bolo to naozaj niekoľkokrát na dennej báze, chodila za ním do prace, a okrem toho si aj volavali..je to kamarátstvo ktore trva cca 15 rokov, ale tak ja som si teda myslela, ze manželstvom sa to kusok zlepší..
Tentokrát znova idem pre radu, nechcem aby ste si o mne mysleli ze som nejaká zúfalá manželka, ja len nemám veľmi veľa priateľov, lebo mam dieta, druhe spoločne na ceste, popritom sa snažím pracovať aj sa starať o manžela a rodinu.. mam kam ísť, pretože v minulej diskusii prišli komentáre typu, že som s manželom určite kvôli tomu ze ma živí, dom atď atď.. nie, nie je to pravda, muz je moja voľba, zaľúbila som sa, všetko bolo fajn len zrazu začalo byť tohto viac a viac.. odísť nechcem zatiaľ z jednoducho dôvodu- rodina..
Tentokrát som sa prisla vyrozprávať, nakoľko s rodinou to riešiť nechcem aby blízke kamarátky žiaľ nestíham odkedy mam rodinu..
Akoby ste postupovali na mojom.mieste? Zredukoval stretávanie, už to nie je každý deň, príde mozno raz dvakrat do týždňa na nejakých 15min.. v tej práci kde za ním chodila skončil lebo mu to neslo, takze do druhej sa nemá ako dostať.. ale čo sa nezmenilo je to, ze si spolu stále volavaju, dokonca su dni, ked som si vsimla ze si volali aj 5 krat denne..rozhovory cca 10-15 munut, ked skonci vecer práci, jej zavola z peace a potom celu cestu domov este spolu telefonujú nemaskončilo tie
Neviem ako dlho ste spolu. Kolko mate rokov. Mate vsak rodinu ato je hlavne. Jasne ze kamaratstvo nema skoncit ale uvedomit si ze vsetko ma svoje hranice.
A nie je jej dieťa tvojho manžela? 😂
@timea301196 to by bol gol
každopádne ich niečo spája, možno dieťa, možno bývalý vzťah, možno je naozaj jeho najlepšia kamarátka, ktorou ty nie si. To je jedno. Akceptovala si to vtedy, keď sa s ňou stretával častejšie, tak akceptuj, aj toto. A vieš prečo? Lebo si tehotná. Zbytočne niečo riešiš, keď aj tak budete naďalej takou rodinou, akou ste boli doteraz
A nie, ja také nepoznám, ale ja som môjmu mužovi zároveň najlepšia kamarátka. So mnou sa rozpráva takto ako ten tvoj
Baby, prečo riešite jej druhé tehotenstvo. Asi si myslela, že sa chlapec uvedomí a začne sa viac venovať rodine. Nestalo sa. On ju nepočúva, ona je príliš submisívna. Kam pôjde s 2 deťmi a ten jej to veľmi dobre vie. Mne osobne žiadne kamarátstva nevedia, ak je partner a jeho názor a potreby na prvom mieste. Čo v tomto nie je.
Dajte sem niekto link na starú tému, pamätám si len zbežne ale autorka očividne nečítala rady alebo jej to stále nedochádza.
@timea301196 to by bol gol
@lentakyterapeut veď bol ale tak napadlo ma to, keď si tak vyvolávajú. No nikdy nevieš
@lentakyterapeut veď bol ale tak napadlo ma to, keď si tak vyvolávajú. No nikdy nevieš
@timea301196 normalne spolu spavaju.
@anonym_autor a to, ze je od neho o 13 rokov starsia je argument na co? este nikdy ziaden chlap nepretahoval starsiu zenu? ty si aj naivna, aj velmi cudna, lebo tvoj chlap takto funguje roky, ty to roky vnimas, napriek tomu si si s nim urobila 2 deti a dookola tu riesis nejaku anonymnu podporu. na co potrebujes podporu? pises, ze od neho odist nechces. on sa "kamaratky" ocividne nechce vzdat. ma ta za nic. tak na co sa dookola pytas to iste a hladas podporu- na co konkretne?
Vzťah kde sú traja miesto dvoch by som nechcela. Nečaká pri tebe na to až raz kamaratka bude chcieť niečo viac alebo bude voľná? Muži to zvyknú robiť. Lebo on je vo vzťahu s dvomi ženami a keby na to prišlo že už bude môcť byť s ňou vo vztahu ty potom budeš v pozícii kamaratky ? Alebo budeš navyše
Dajte sem niekto link na starú tému, pamätám si len zbežne ale autorka očividne nečítala rady alebo jej to stále nedochádza.
@januska12323 keby prijala realitu že chlap žije s dvoma ženami musela by to riešiť a to je nepohodlné a asi sa bojí že chlap by sa rozhodol pre tú druhú keby do toho začala vŕtať
Ono takto, po smrti manžela je život ťažký, keď sa nájde niekto, kto ten priestor vyplní ako kamarát, je to super a ide to jednoduchšie. Ale podľa toho čo píšeš, myslím, že to nie je čerstvé a stalo sa to dávnejšie.
Zase z druhej strany, on ako manžel a otec o chvíľu dvoch detí má tolko energie venovať rodine, nie komukoľvek inému. A je jedno či by to bol kamarát, kamarátka či rodina. Žijeme s tým, s kým chceme tráviť čas, ono nejde sedieť na dvoch stoličkách
@anonym_5e8e38 len ona im lezie do vzťahu pomoc podpora je fajn ale nie s tým že niekomu narušuje vzťah. Nech si nájde psychológa
@januska12323 keby prijala realitu že chlap žije s dvoma ženami musela by to riešiť a to je nepohodlné a asi sa bojí že chlap by sa rozhodol pre tú druhú keby do toho začala vŕtať
@sova7 Ja som na 95% presvedcena, ze typek by si vybral "kamaratku", ak by dostal ultimatum.
Nájdi si aj ty kamaráta.
Ona uz nie je len kamaratka, venuje jej hodinu denne, rozpravaju sa o temach, ktore by mal preberat s tebou, ona je jeho partnerka tiez, ta hodina je na ukor vasho vztahu, presne ako doris pisala, ty bohuzial nie si jedina zena jeho zivota a pravdepodobne ani nikdy nebudes. Zit takto v tieni jeho kamaratky je strasne.
Je vela zien co miluju flirt a sex. Su velmi oblubene v kolektive muzov ale nevhodne za manzelky. Tieto kamaratky pretiahnu vsetko co sa chyti. Bavia sa. Vyuziju kazdu prilezitost a kludne to mozu byt aj vase kamaratky. S tebou kamarati a s tvojim spi. Chlap je ticho lebo je rad, kamaratka mila k nemu aj k tebe a ty naivna tu potom pises
@ukgirls vieš co ja sa priznám, že som clovek ktorý sa niektoré veci boji povedať takto do očí, ja som tým pracujem už dlhodobo, ale proste ja som v strese, trasie sa mi hlas, a ja ju až tak nepoznám, takže priznám sa ze nie, hovorila som len mužovi, nech si s nou sadne a povie jej nech aspoň vecer nechodí, a celkovo nech tu jie je každý deň, lebo mi ako muž chyba a rada by som bola kebyže trávi viac času s nami.. takže sa s nou porozprával, chodí naozaj oveľa menej, ale o to viac spolu volaju.. ale asi by som sa mala premôcť a porozprávať sa s nou aj ja..ale viem ze nevolá len ona jemu ale veľakrát aj on jej..pritom tvrdí že on sa vie aj somnou o všetkom porozprávať.. ale predsa jemu potrebuje..
@anonym_autor ja nie som ty...ale osobne, ja by som to netolerovala. Asi by som im to priatelstvo rozbila alebo sama odisla. neviem. Ale na 💯 percent viem, ze keby mám takého kamarata ja, tak moj muz uz je davno prec.
@timea301196 to snáď nie, to by bol ešte dieta keď by jej ho robil..ale necudujem sa ze vás to napadlo po tom co som sem napísala :D 🙂
Dopíšem.. celú cestu spolu telefonujú, to sa nezmenilo a je toho naopak viac.. vravela som mu aby kludne zavolal pocas jazdy mne ale tvrdí, že ja ho doma cakam a s nou si zavola aby potom už nenechali keď je s nami doma a aby nás už nerusilo nic.. stále mi tvrdí, že ja som manželka, mňa ľúbi, ona je len kamarátka ale vždy mu pomohla a nie je v tom nic viac.. zároveň napriek tomu ze kamoška ma dieta dospelé, hocičo potrebuje, hocikam potrebuje ist, vždy vola môjmu manželovi.. ja neviem, akceptovali by ste to? Mam si vážiť ze je to už aspoň takto alebo ďalej trvat na tom nech z toho zas uberie alebo sa už mám na všetko vykašľať? Mam ísť ku psychológovi nech ma nejak da dokopy a nech to neberiem tak tragicky ako to tvrdí aj on ze to tak beriem? Už fakt neviem
@anonym_autor tvoj muž má dve ženy, ktoré o sebe vedia. Viac niet čo dodať
Je vela zien co miluju flirt a sex. Su velmi oblubene v kolektive muzov ale nevhodne za manzelky. Tieto kamaratky pretiahnu vsetko co sa chyti. Bavia sa. Vyuziju kazdu prilezitost a kludne to mozu byt aj vase kamaratky. S tebou kamarati a s tvojim spi. Chlap je ticho lebo je rad, kamaratka mila k nemu aj k tebe a ty naivna tu potom pises
@anonym_1b0764 presne taku som mala susedu. Je to nejaka porucha. Akoby si potrebovala stale dokazovat že je žiadana.
@anonym_1b0764 presne taku som mala susedu. Je to nejaka porucha. Akoby si potrebovala stale dokazovat že je žiadana.
@anonym_5dc544 neverna s kazdym. Taka ani nevie milovat. A chlap parohac chudak, kamarati ho zdravia a on netusi ze kazdy druhy mal jeho zenu.
Dopíšem.. celú cestu spolu telefonujú, to sa nezmenilo a je toho naopak viac.. vravela som mu aby kludne zavolal pocas jazdy mne ale tvrdí, že ja ho doma cakam a s nou si zavola aby potom už nenechali keď je s nami doma a aby nás už nerusilo nic.. stále mi tvrdí, že ja som manželka, mňa ľúbi, ona je len kamarátka ale vždy mu pomohla a nie je v tom nic viac.. zároveň napriek tomu ze kamoška ma dieta dospelé, hocičo potrebuje, hocikam potrebuje ist, vždy vola môjmu manželovi.. ja neviem, akceptovali by ste to? Mam si vážiť ze je to už aspoň takto alebo ďalej trvat na tom nech z toho zas uberie alebo sa už mám na všetko vykašľať? Mam ísť ku psychológovi nech ma nejak da dokopy a nech to neberiem tak tragicky ako to tvrdí aj on ze to tak beriem? Už fakt neviem
@anonym_autor milá autorka, nájdi si takého kamaráta aj ty. Nech ťa navštevuje rovnako ako,,tvoja kamarátka,, tvojho manžela. Volaj si s ním tiež rovnako často, občas nechaj domácnosť a deti na muža a vybehni s ním na kávu. Aké požičaj také vráť! Snáď sa manžel uvedomí! Ak nie aspoň zistíš ako veľmi mu na tebe záleží 😉 veľa šťastia a všetko dobre.
On je do nej tak ale že tak buchnutý, že nezaujíma ho ani to, že sa na to musíš v priamom prenose pozerať. Že či reálne niečo spolu majú, ťažko povedať, ale ze on je zaľúbený až po uši je evidentné. Ona ho asi ani nechce, lebo by ho už dávno mohla mať aj stokrát, ale pravdepodobne jej imponuje, ako za ňou lezie.
@anonym_autor milá autorka, nájdi si takého kamaráta aj ty. Nech ťa navštevuje rovnako ako,,tvoja kamarátka,, tvojho manžela. Volaj si s ním tiež rovnako často, občas nechaj domácnosť a deti na muža a vybehni s ním na kávu. Aké požičaj také vráť! Snáď sa manžel uvedomí! Ak nie aspoň zistíš ako veľmi mu na tebe záleží 😉 veľa šťastia a všetko dobre.
@kakthuskha Mozno by mu to ani nevadilo a bol by akurat happy, ze ma viac casu na kamaratku a zena nepinda.
Najdi si takeho kamosa. Volajte si 5x denne. Toto je “rozhovor” aky tvoj muz potrebuje. 😜
@anonym_autor To je psycho. Mas nervy zo zeleza,ja by som s nou vyrazila zavrete dvere.
@anonym_autor je to choré. To cele. Ja ta úplne chapem že ti to vadí. Podľa mňa každej normálnej žene by to vadilo. Veď normálny človek ani s vlastnou zenou/ priateľkou toľko si nepíše cez deň a hlavne nevolá. Veď je to na hlavu.
4-5x do dňa 10-15 min volat?
Vôbec to nie je normálne!
@anonym_d90ee2 ked je tehotna kde pojde, radsej nech to vyriesi
@zobaka písala, ze má kam ísť a ty si fak tak naivnám že si myslš, že toto nejako vyrieši? No na pár týýdňov možno a potom bude tam, kde dnes