icon

Manželova komunikácia s inými ženami na internete

pinuska6
21. okt 2021

Pred pár dňami dcéra nevinne našla manželovu komunikáciu s inými ženami internete. Hneď som mu volala a zisťovala,že čo to má znamenať,veď sme 12 rokov manželia ayslela som si,že máme super vzťah.Povedal,že to nič nie je,že sa s nikým nestretol,je to len nevinne písanie pár rokov. Zaujímali ho príbehy žien s ktorými si písal,informoval ich aj,že je ženatý a má deti.ja sa už pár dní trápim a neviem,či mu mám odpustiť a ísť ďalej,alebo čo mám robiť?Poraďte mi prosim

kate211
21. okt 2021

@katkati ok, uzivaju si sex. Ale pokial chcu byt zadane, chlap je zenaty (a nechce rozvod), tak ich to vypisovanie ci sex neuspokoji na dlhu dobu, nie? Alebo chcu len sex? Vsak to ich tiez asi nebude bavit vecne.

katkati
21. okt 2021

@kate211 Veď práve, môže to prejsť po čase do vyššieho levelu a manželstva sa rozpadávajú. V tom je to pod úroveň, že svoj vzťah nechránia, ale ho vedome ohrozujú.

kate211
21. okt 2021

@katkati Niektori ludia su blbi, co uz.

gabrielkaa
21. okt 2021

@pinuska6 ako by sa mu páčilo, keby si si ty písala s mužmi … opýtaj sa ho

retatka
21. okt 2021

Píše si už pár rokov?!Pekne sa mu poštastilo celý čas to kryť...dobý herec...a ktovie s koľkými si to už rozdal.Ked má chlap za potrebu si vypisovať s cudzími ženami,to NIKDY nevinne neskončí...Sú to vždy tie isté typy chlapov...a nie nezmeni sa,len sa to naučia lepšie kryť.

pinuska6
autor
21. okt 2021

@janickacrazy celý u et vymazal už neexistuje

pinuska6
autor
21. okt 2021

@gabrielkaa veď som sa aj pýtala,ale odpoveď nepridla

nikyball
21. okt 2021

@pinuska6 ak s ním chces zostať tak jedine sa zmieriť s tým, že máš doma neviniatko, samaritana, čo hľadá opustené ženy na internete, čo obetuje čas s rodinou , len aby sa im mohol venovať. A ešte to musel skrývať aj pred vlastnou manželkou, len aby nevyšlo najavo aká je on citlivá duša.
Teraz vážne. Podľa všetkého s ním zostanes. Ale daj mu to aspoň poriadne vyzrat. Nejak tak, aby si uvedomil, čo môže veľmi jednoducho takýmto ,, nevinným" písaním stratiť.

tosomja
21. okt 2021

@pinuska6 a prečo zrazu s nimi prestal komunikovať a zablokoval ich, keď riešil bežný život?? Ten bežný život je podľa mňa samé vyplakavanie, ako mu je zle v manželstve a aký je nešťastný a ako mu čo to chýba. Veď nech ti to ukáže? Alebo čo dcéra videla, čítala? Tiež len nevinnu konverzáciu? Podľa mňa aj nevinná konverzácia s cudzou ženou je cez ... Je ženatý, ak mu niečo chýba, ma to povedať, má sa snažiť, ... Nie hľadať nezáväzne "komunikácie" s inými. 🤷 Ja by som mu kázala odblokovať tie rozhovory a pred tebou.
Škoda, že si mu hneď volala, mohla si sa dozvedieť viac. Teraz rýchlo vymazuje, píše im, aby sa nepriznávali, nechá len to, čo chce aby si videla, ak náhodou budeš od neho pýtať dôkazy.
Zažila som to. A aj ukončila manželstvo.

sslobodnamama777
21. okt 2021

@pinuska6 no ked len tak kecali, tak to neni az take hrozné. To akoze sa.chcel s.niekym rozpravat? Ci im pomahal nejak psychicky? Ci aky dovod. No mal Ti to povedat, ak robi niekomu psychicku podporu. Mozno sa malo rozpravate alebo má malo socialnych kontaktov.

liusa82
21. okt 2021

Dneska už preboha kolka téma ohladne vypisovačiek ženáčov a zadanášov na nete? už sa v tom nejako prestávam orientovať.Najlepšie zviazať pindura a zároveň aj prsty a bol by svatý pokoj.Viac by si netrtli a ani nevypisovali blbiny po netoch

pinuska6
autor
21. okt 2021

@77daniela77 práve poobede odišiel do práce a večer som sa to dozvedela,riešime to cez telefón už celý týždeň,dnes príde domov,tak to bude asi zasa naša téma,len mne ide srdce puknut.tvrdi,že si písal len s vydatymi ženami, s deťmi,lebo keď napísal,že je ženatý a s deťmi,tak už mu nikto neodpísal a tými ženami riešil ich rodinné problémy,ktoré sa hanbili alebo bálu povedať svojim mužom a on riešil s nimi nás problém.a potom to boli už len bežné komunikácie,tak ja neviem

pinuska6
autor
21. okt 2021

@sslobodnamama777 tak mi to vysvetlil,presne ako si to napísala, že tie ženy mali doma problém a chceli poradiť

pinuska6
autor
21. okt 2021

@tosomja spanikarila som,prečítala som len také,že ona bola so synom na huby a on,že spal poobede,ďalšia bola v nemocnici,tak sa jej pýtal,že ako to dopadlo,lebo ona s manželom nemôže mať deti a viac som nestihla precitat

mariaveronikag
21. okt 2021

@pinuska6 teraz musí zabojovať a dokáať, že mu na Vás záleží a nech si stojí za slovom a nepíše si s cudzími ženami.

anita6666
21. okt 2021

Ďalšia objavila Ameriku ...áno, píšu si, aj so mnou si píšu a hádaj o com a čo chcú a to mnohí ani netušia (zatiaľ),že ich reálne aj poznám,ale ani sa im necudujem

sticker
kate211
21. okt 2021

@anita6666 Ty si pises s chlapmi, s ktorymi sa poznas, ale oni netusia, ze si pisu zrovna s tebou? To preco robis? Co z toho mas?

mariaveronikag
21. okt 2021

@pinuska6 a ako často chodí tak na týždňovky? Ako často ste spolu?

pinuska6
autor
21. okt 2021

@mariaveronikag chodí na 3-4dni preč a zvyšok je doma

anita6666
21. okt 2021

@kate211 nepoznám sa s nimi osobne,akurát viem,o koho ide,lebo oni sú tak sprostí,že za sex mimo domu sú ochotní dať čokoľvek ...prečo to robím? Ja sa bavím... posielajú nielen fotky vtáka,ale aj celej šťastnej rodinky

sticker
fleur1111
21. okt 2021

@pinuska6 ty mu toto všetko veríš ? Nevadí ti, že rozoberá vaše problémy s inými ženami ako keby ich riešil priamo s tebou?

Ja už naozaj nerozumiem, kde niektoré ženy berú toľko naivity a prehnanej dôvery. Toto už je neviem koľka diskusia na takúto tému.

To už naozaj niektoré neviete kriticky rozmýšľať? Overiť si informácie?

anita6666
21. okt 2021

@fleur1111 keby každá tak "kritický" rozmýšľala ako ty,tak ľudstvo vyhynie

sticker
77daniela77
21. okt 2021

@pinuska6
Chapem ta,zazila som to,je to hrozne,boli ma srdce ked si na to spomeniem.Niektori muzi si nevazia co maju doma,zacne im sibat alebo co,ja na to neviem zabudnut.Tiez mi slubil ze uz nebude ziadnej pisat,ja mu uz neverim,velmi ma tym zranil.Kiezby sa to u vas vyriesilo k tvojej spokojnosti.Co on ma co riesit veci s cudzimi,ved to je somarina.Drz sa dievca,viem sa vcitit do tej tvojej bolesti a sklamania.

kate211
21. okt 2021

@anita6666 Aha. A oni by tiez vedeli o koho ide, keby si sa im normalne predstavila? Ten sex im chces aj realne poskytnut? A odkial vies o koho ide? To su manzelia od tvojich znamych alebo susedia alebo kto to je? Stale nechapem, co ti pisanie s nimi da. Zistis teda, ze su tak sprosti, ze za sex mimo domu daju cokolvek. A dalej? Ty im ho poskytnes, pojdes to povedat ich manzelkam alebo to je len tvoj konicek, ktorym sa bavis? Tento konicek ta fakt musi dost obohacovat.

fleur1111
21. okt 2021

@anita6666 aspoň, že sa ty bavíš.

mariaveronikag
21. okt 2021

@pinuska6 skúste si to fakt pozrieť osobne...nech je šťastný, že má milujúcu ženu, lebo tie "známosti" odídu, keď bude mať naozaj problém. Držím Vám palce, viem si predstaviť, že to strašne bolí.

pinuska6
autor
21. okt 2021

@mariaveronikag ďakujem 😢

fleur1111
21. okt 2021

@kate211 anitu ber s rezervou.

anita6666
21. okt 2021

@pinuska6 ale veď neplač,hlavu hore,trochu ťa ukludnim....ani jedna žena,ktorá si s tým tvojim dilinom píše alebo súloží by ho nechcela mať na krku...proste si každý užije to svoje a pekne šup naspäť domov k manželke...

kate211
21. okt 2021

@anita6666 Aha, takze ak tomu spravne rozumiem, ty si takto hladas milence. Nejakemu znamemu (v zmysle, ze vies o koho ide) napises na zoznamke, potom musis ako chudera podstupovat zasielanie fotiek jeho stastnej rodiny a vtaka, vypocut si par zufalych vylevov a na sex dojde az potom. No jo, ked niekto nevie najst milenca v realnom zivote a tak, aby nespravil zo seba chuderu, tak sa odhodla i k tejto moznosti.