icon

Manželova komunikácia s inými ženami na internete

pinuska6
21. okt 2021

Pred pár dňami dcéra nevinne našla manželovu komunikáciu s inými ženami internete. Hneď som mu volala a zisťovala,že čo to má znamenať,veď sme 12 rokov manželia ayslela som si,že máme super vzťah.Povedal,že to nič nie je,že sa s nikým nestretol,je to len nevinne písanie pár rokov. Zaujímali ho príbehy žien s ktorými si písal,informoval ich aj,že je ženatý a má deti.ja sa už pár dní trápim a neviem,či mu mám odpustiť a ísť ďalej,alebo čo mám robiť?Poraďte mi prosim

Strana
z3
77daniela77
21. okt 2021

@kate211 To bude nejaky posahany chlap/chlapec/chudera ta "anita".

kate211
21. okt 2021

@77daniela77 Ja neviem kto to je, ale takto verejne napisat, co vsetko musi podstupit, aby sa s nou niekto vyspal, je dost ponizujuce.

janickacrazy
21. okt 2021

@pinuska6 no škoda, že si si tie správy všetky neprecitala a hneď si mu volala, to si fakt neviem predstaviť, toto riešiť cez telefón, aspoň by si vedela, na čom si

leona45
21. okt 2021

@pinuska6 nema co si vypisovať s cudzími ženami, ved je zenaty. Je to moc divne a urcite nie nevinne

fleur1111
21. okt 2021

@kate211 🤣 dobre som sa zasmiala, tak pekne si to zhrnula

anita6666
21. okt 2021
pinuska6
autor
21. okt 2021

@77daniela77 ďakujem😉boli to velmi

sasa1310
21. okt 2021

@pinuska6 však keď ti to vysvetluje a je teda anjelik nevinný, prečo ti rovno neukáže tú nevinnú komunikáciu s tými ženami, Čo myslíš prečo zablokoval účet?

77daniela77
21. okt 2021

@pinuska6 ❤️Musis byt silna a rázna,nesetri ho.

anavina
21. okt 2021

@pinuska6 inak mna udivuje ze on sam od seba ti podal informaciu ze si s tymi zenami pise uz par rokov... Really??? Taky bordel by som narobila ze az. Asi by som navrhla manz. poradnu. Uvidis ako sa k tomu postavi.

misickaa4
21. okt 2021

@pinuska6 aj keby s nimi nic nemal, tak normalne to podla mna.nie je..ved sprav to ty, ci mu to pride take normalne...

lalenka33
21. okt 2021

Je celkom zaujímavé čítať aký dvojaký meter majú niektoré ženy na sociálne siete. Nedávno sa tu riešila registrácia chlapov na MK, kopec žien písalo, že je normálne, že sú tu aj chlapi, riešia svoje problémy a tak, ale keď sú chlapi na iných sieťach a píšu si so ženami, tak už problém je. Pritom 90% normálnych chlapov nevie o tom, že existuje modrý kôn, nikdy by si tu účet nezaložili. Kopec ich pozná len pokec, bado a iné srandičky. Tak sa registrujú tam a píšu si. Pokiaľ si tie komunikácie čítala a boli fakt len o bežnom živote, tak by som to veľmi na tvojom mieste neprežívala. Denne tu vidím kopec mužských účtov zapájať sa v témach, kde ženy riešia intímne problémy, sexuálne problémy a to je pre niektore normálne, ale keby to riešili na pokeci už by boli úchyláci a podvádzači. Pritom ked si idem pozrieť meily na pokec, tak nenatrafím ani na 1 fotku ženy v spodnom prádle, ale zapnem MK a na uvodnej stránke je ich hned niekolko. Fakt ty si musíš poznať muža a hlavne sa s ním porozprávať. My sme sa napríklad pár rokov dozadu s chlapom spolu bavili na pokeci. Posielali sme mužov na stretka na naše sídlisko a z okna sme sa na nich bavili ako tam čakali. Inak sa mi zdá, že už ani pokec neni to, čo bývalo. Niekedy kým som prečítala meily som mala 10 správ či nepredám gaťky alebo silonky, teraz aj keď sa zabudnem odhlásiť max. 1 správa aj to ahoj nepokecáš..

dadula_15
22. okt 2021

@lalenka33 ono je fakt, že niektorým ľuďom chýba aj len taký bežný kontakt, rozhovor o niečom inom. Viem to aj podľa seba, že niekedy proste mi už lezie na nervy to čo neustále riešime dookola, stále tie isté témy, ten istý stereotyp, rada by som sa stretla aj s niekým iným ako sa denne stýkam. Dohodli sme si stretko so spolužiakmi zo strednej čo sme sa dávno nevideli a teda veľmi dobre mi to padlo.

pinuska6
autor
22. okt 2021

@dadula_15
@lalenka33 ďakujem, aj on mi to tak vysvetlil.
@lalenka33
@lalenka33

anavina
22. okt 2021

@lalenka33 Dvojaky meter by som v autorkynom pripade brala na zretel. Pretoze jej muz si vypisoval s inymi zenami súkromné správy (nvm na akej soc. sieti) a ked to porovnáme s MK, tu muzi radia, ale stale je to verejne kazdemu. Chcem tym povedať ze do sukr. spravy moze napisat aj nieco intímne, steklive atd. Spravy jej neukazal, ucet zablokoval. Tak ruzovo s jeho umyslami by som to nevidela.

acrobaleno
22. okt 2021

@pinuska6 "príbehy žien" 😂😂😂 Dobre som sa zasmiala. Čo ide písať? Ženský román?

acrobaleno
22. okt 2021

@lalenka33 To je fakt tragédia, keď tie gaťky už nevykupujú. 😂 Neviem, či autorka spomínala, že KDE si písal s tými ženami.

retatka
22. okt 2021

Určite to nieje normálne si vypisovať ,s cudzími ženami o ,,živote ,,po zoznamkách .To robi len chlap ,keď ma niečo za cieľ...never jeho rozprávkam ,je to neobvyklé správanie pre chlapa, si len tak vypisovať ,v podstate o ničom 😁Čo je ich psychológ ?!Ešte pochopím keď si s kolegyňou sem tam nápišu ale zámerne oslovovať ženy na zoznamkách ..wtf...ako sorrry ale väčší odrb si už vymyslieť nemohol .Radšej nech si nájde kamošov alebo inú zmysluplnú činnosť .

lalenka33
22. okt 2021

@acrobaleno veru je, minule sa tu kočka pýtala, kde môže predať fotky svojich chodidiel, tak pokec už asi nefunguje na takéto veci 🤣

lalenka33
22. okt 2021

@dadula_15 presne, ja napríklad preto denne chodím tu, prečítam si rôzne diskusie, pozriem kto čo varil, kde bol na výlete. Trošku zmeny bežného stereotypu. Konverzácia s inými ľuďmi ako s chlapom a rodinou.

lalenka33
22. okt 2021

@anavina aj tu sa predsa dajú písať súkromné správy, nepríde mi napríklad úplne normálne aby tu jeden nemenovaný pán v kuse rozoberal neveru svojej ženy a ich sex.život a neskôr tu vypisoval ako sa lubia a označoval ju ( obaja majú fotky) , často riešil len sex v diskusiach a skupinach. Autorka písala, že tým ženám písal, že je ženatý. Ťažko sa radí keď nepoznáme okolnosti.Mne by blikala kontrolka keby napísal, že je slobodný.

barborachors
22. okt 2021

@pinuska6 Zalozila by som si konto aj ja, ved co je na neskodnom flirtovani zlé, no nie? Uvidíš, ako rychlo s tym prestane. Nevazi si ta a ty mu to nevies vratit. Zial niektorí sa uvedomia az ked pride facka z tej druhej strany. Ked to nejde podobrotky....

yoxinka
22. okt 2021

Tu je už asi neskoro, ale ja by som pri takomto niečom skúsila byť trpezlivá, nejako zistiť, ako sa volá na tom pokeci, založiť si účet a spojiť sa s ním. My ženy sme v tomto strašne emotívne, hneď vybuchneme. Skúsiť to takto s chladnou hlavou, popísať si s ním a hneď vieš na čom si. Potom ho konfrontovať a keby zahmlieva, pekne mu predložiť vytlačenú komunikáciu. Keby fakt rieši len “bežný život” ako tu na modrom koníkovi pár chlapov, tak by som mu povedala, že by som bola radšej, keby rieši bežný život so mnou … prípadne nejakými kamošmi 🤷‍♀️.

bert22
22. okt 2021

tolke roky si pise s inymi zenami a este sa so ziadnou nestretol? chce koho oklamat?

dadula_15
25. okt 2021

@lalenka33 presne toto je ono, trošku iné informácie, iný rozhovor, iné starosti a tak podobne, myslím, že časom to proste každý z nás potrebuje 🙂

Strana
z3