icon

Manželova minulosť

3. aug 2020

Ide o minulosť manželovu... Mali sme pauzu ročnú a v tom období bol v pracovnom kontakte s touto pani....
Ja som tiež v tom období samozrejme niekoho mala... O to mi nejde... Ale tvrdí mi, že s ňou proste je len kamarát... A ze sa poznajú 10 rokov.. Je toto normálna komunikácia medzi priateľmi?
Áno... Bola som mu v mobile.. Áno.. Nerobí sa to....
Ide o to, že ju momentálne ide zamestnať... Preto som si spomenula na toto meno.. Ze mi niečo hovorí...
Názor? Ci fakt som len unudena krava doma na materskej a udrelo mi mlieko do hlavy?

Manželova minulosť
Strana
z2
miadi
3. aug 2020

Nie si divna ani si sa nemusela hrabat v mobile stačilo povedat mu že ti vadi že ju chce zamestnat. Ale to je cele skor o jeho charactere a ci mu veris ci nie.

autor
3. aug 2020

@mondolina a to preboha ako? 😳😳😳😳😳

anita6666
3. aug 2020

A prečo ste mali tú pauzu vlastne? A kto koho vtiahol opäť do vzťahu?

vroni
5. aug 2020

Fascinujúce vzťahy. Aj ja si píšem kadejaké smsky, ktoré možno všelijako pochopiť. Ale kontextu rozumiem len ja a druha strana. Ktovie, ako by si ich vysvetľoval manžel. Našťastie ma pud sebazáchovy a mobil mi nelustruje. Lebo to by spravil len raz a bolo by po láske. A bolo by mi úplne, ale fakt úplne a totálne fuk, čo ho viedlo k podozreniu a presvedčeniu, že ma na to právo.

marca12
5. aug 2020

No ja si myslim,ze nie je vhodne zamestnavat zenu,s ktorou nieco mal. Ale ci mal,to vie len on. Skor by ma trapilo,ze netravi cas doma s rodinou. Ale mozno s nou nic nemal. Ja mam znamu,ktora bezne takto komunikuje s chlapmi a so ziadnym nic nema,len je to jej flirtovanie

marca12
5. aug 2020

@vroni uz ta vidim,ako mu balis kufre. To su take silacke reci.

kvetinka75
5. aug 2020

@mogaa a zene sa ma.pacit ked.ma muz bokovku? Ako sa hovori doveruj ale preveruj

vroni
5. aug 2020

@marca12, kde som povedala, že mu balím kufre? Povedala som, že by bolo po láske. Skončil by u mňa ako muž, ako partner, ako niekto, s kým rátam do budúcnosti. Dosť ťažko by som mu balila pol deti a domácnosti. A nehovorím, že by som to neoplakala. Ale vzťah bez dôvery nie som ochotná akceptovať. Sledovanie a rypanie sa v súkromí netolerujem.

marca12
5. aug 2020

@vroni mas pravdu,ale castokrat k spehovaniu dozenie prave partner,ak nieco vyciti,ze sa deje. Inak sa nedzvie pravdu,len ak sa uchyli k nazretiu do mobilu,pc. Ja by som tiez nezniesla bezdovodne sledovanie. Len raz som sa uchylila k nazretiu do mobilu a potvrdili sa moje podozrenia u byvaleho. Len tam to bolo jasne. Z tejto konverzacie sa neda urcit,ci spolu nieco mali.

vroni
5. aug 2020

@marca12, no.... Ak by si ma muž nevšímal, schovával sa s mobilom na WC (alebo inde) alebo na ňom sedel do noci a prízvukoval mi, že sa nič nedeje, asi by sa moja dôvera dostala na bod mrazu. A možno by som mu aj do mobilu vliezla (hrdinsky si myslim, že nie, ale zúfalé ženy robia zúfalé veci). Nelasovala by som tri roky starú konverzaciu. Ale to už by som bola v štádiu, keď sa davno dôvera medzi nami pobrala do... preč.

snehulienka99
Autor odpoveď zmazal
Strana
z2