Manželova nápadníčka
Čaute. Asi je to hlúposť, no aj tak by som sa rada vyrozprávala...
Jedna susedka, ktorú často stretávam, sa mi najskôr zaľúbila do manžela. Všade vypráva, aký je úžasný a zlatý a neviemaký (a to vypráva aj mne!). Raz za mnou prišla a s takým tým "medzi nami dievčatami" tónom mi pošepkala, že naše manželstvo a svadbu všeobecne neuznáva (vyrozumela som z toho, že mi proste bude baliť muža, možno som vzťahovačná, no... prečo by mi to hovorila?). Semtam ju stretnem ja, semtam aj on, no on mi tvrdí, že s ňou nikdy ani poriadne nerozprával, občas mali spoločnú cestu z obchodu, ale inak nič. Zdal sa prekvapený. Keď ju stretneme spolu, volá nás stále niekam na pivo a žoviálne dodá, že ja nemusím ísť, stačí jej, keď pôjde on. A ten môj sa chichoce a odmietne, asi je mu to vtipné, no cítim sa trocha... ponížene a hlúpo v takej situácii. Už sme sa na tom skoro aj pohádali, manžel tvrdí, že o ničom takom nevie a že by s ňou v živote ani len neflirtoval, je nahnevaný, čo si to o ňom len myslím... Ona mi pripadá primitívna a nemyslím si, že by som ňou mohla byť ohrozená, no aj tak mi to nie je príjemné.
Máte tip, ako s ňou zatočiť? Napadá ma iba bohorovný kľud a byť nad vecou, nech si slečinka nemyslí, že ma zneistila... No najradšej by som jej vydriapala oči 🙄
@miluna777 Narovinu, keby ma to takto vytáčalo, tak nie že huckám manžela, ktorý to má očividne v paži /neviem, ale je mi sympatické, že chlapi takéto "ženské doťahovačky" neriešia/, ale podám si ju sama: "Na pivo? S tebou? Preboha prečo? Môj muž má svoju zákonitú ženu, ktorú miluje a pivko alebo vínko si dá radšej so mnou. A ctí si aj manželský sľub, čo tebe asi nedocvaklo! Počuj, keď chceš parťáka na pivo, hľadaj v 3.cenovej skupine, nájdeš tam dostatok slobodných a rovnako primitívnych chlapov ako si Ty, hodíte sa k sebe viac..." Otočka na päte a viac sa nezaujímam. A keby sa predsa pokúšala, pripomeniem jej moju radu.
jaj ale riadny preklep... my im hovoríme vyžité ...s tvrdým
@miluna777 Na hrubu dieru, hruba zaplata. Ta baba Ta vedome tyra..
Takze odporucam No contact. Ziadne Hahaha o pivku, lebo takato stetka dokaze aj drobnymi poznamkami rozmlatit manzelstvo. Uz teraz sa jej to dari. Normalne jej povedat, ze s niu nemam chut hovorit a nech uz neobtazuje a ide do riti... Tak ako pocujes. ;)
Obtazovanie je mimochodom teestny cin, takze ked jej posles sms, ze si neprajes aby Ta akokolvek kontaktovala, nedodrzanie je na trestne oznamenie.
pred manzelom to nerozoberaj, ak on nema potrebu susedku balit, tak na to zbytocne neupozornuj, nechapal by, co riesis, ked to neriesi on.
a tej trubke milo, ale dorazne nabuduce pri jej nemiestnych poznamkach povedz, ze aj na nu urcite nejaky super chlap coskoro caka, ale urcite to nebude tvoj muz. 😝 a ked nepochopi, tak sa jej fakt spytaj, ci nema inych kamosov na pivo, ze vy mate uz iny program a ona nech si urobi vlastny 😀
@miluna777 co ti viac vadi? ona alebo reakcia tvojho muza? Lebo to je to, podla coho sa mas zariadit.
He,he tvoj manžel, šťastný muž že si žiarlivá aj na susedky, nečítala som príspevky...
Už som dočítala, ukázala by som kde je jej miesto, hlavne ked manželovi verím
@glorikarebeka Ja by som možno taký dialóg? že:
,, Drahá, tuto suseda by mala o Teba záujem. Neskúsime? Však vždy si chcel tú trojku. ,,
On: ,, Ale nehnevajte sa pani suseda, s Vami nie, nie ste môj Typ do trojky. ,,
@natalym si zabila 😀
Ja keď som po vysokej škole nastúpila do jedného podniku, mala som asi 24 rokov , sedela som v kancli s dvoma 30 tničkami +-. Nikdy nezabudnem na 9 september 1998 , bola som tam presne 9 dní v prvom zamestnaní, keď ráno vošla do kanclu taká 40 tnička , opýtala sa že ktorá je Eva a tá ktorá povedala že je Eva tak jej takú drbla že ju chuderu vykotilo z tej otáčavej stoličky. Potom tam do pracovnej doby sedela ako kukučka, ani nepípla, ani nechcela volať policajtov . Ako som sa neskôr dozvedela tak vraj spávala s jej mužom, vedúcim výroby.
Hm, a prečo sa vôbec zdraviť? Proste ona by pre mňa bola vzduch. Prejdem okolo, nevidím, nepočujem, je to parazit nesiahajúci mne ani po päty. Pred mužom už ani slovo.
...a z "vtipnych" navrhov sa mi pacil najviac ten s darovanim vibratora 😊 tych par € by za to stalo 😊 mozno taska so skatulkou s vibratorom (aby bolo vidno obsah) a s mennym venovanim - slecne Lujze, evidentne neukojenej, sucitiaci susedia 😉
No, mne za chlapom 16tka behala..... taka bola vyspela ze az..... a ja som nikdy nic nepovedala, lebo som povaha taka tiez..... ale tvoj chlap vyzera ok, tak sa len zasmej na tej trubke neukojenej.... ved to nema ani kulturu, ani uroven.....
@miluna777 necitala som celu diskusiu, ale za mna takym ludom, co su hlupi a slepi a ziju vo svojom svete musis z mosta do prosta, ci nevidi, ze vy ste rodina a ona, ze je navyse...pekne jej nalozit od podlahy alebo som tu zazrela, ze je to nejaka mlada standa, tak ci maminka vie o jej angazovanosti, hned ju zahanbi a uz ju neuvidis...

@miluna777 mi im hovorím "vyžité " ...to vidíš na tej tvári , prehulené , prepité, vulgárne , prefarbené peroxidom , zachrípnutý hlas, hrubá linka pod očami .. oni určitým spôsobom majú spoločné znaky .