icon

Manželova neprimeraná reakcia na moje mierne buchnutie

Včera o 09:51

Odohrala sa medzi nami táto sarvatka veľakrát.
Manžel na mňa vyletel v noci pre nič za nič úplne. Ne chápala som ani co. Len že on ešte chcel svietit mobilom a ja spat. Tak som sa urazila. A nastvala vnútorné aký je sebecký a decko. Mi povedal že zavri klapacku.
Na to mu začal hovoriť nejaké urážky. (Je to proste cholerik extrémny a nemá MOc kontrolný mechanizmus) rozpráva drzo strašne so mnou dakedy. Tak som prišla k nemu keďže bol drzy. Zvýšeným tónom som. Mu povedala že nech si nedovoľuje byť takýto drzy že nie som jeho pes ani handra.
A on že a co si teda? Niečo v tom zmysle.
Ja som ho mierne buchla do pleca ale že mierne proste. Ja mala žena a on státny vysoký chlap.
A on že to co si urobila ty pí...?? Úplne zbledol od zúrivosti že to co si ty ku mne dovolujess to koho buchas??dostal Amok a ja som sa obrátila k nemu chrbtom ze idem preč z miestnosti a on má buchol. Silno do hlavy dvakrát a zhodil na pohovku tak že ma chytil zozadu za krk a zhodil na Zem vlastne.
Hlava má boli doteraz. Úplne pizdovina nezmyselná. Absolútne proste nepotrebná hádka. Toto sa stalo už asi párkrát medzi nami. Nie vždy však ja ho buchnem.

petka552
Včera o 14:54
@anonym_autor

@anonym_569d72 prosím tá bez ustipacnych komentov

@anonym_autor a co cakas ked sa nechas otĺkat? Normalnej zene by svietili kontrolky ale ty sa rste nad takym správaním zamyslas a este ci je to normalne. No nie nie jeto normalne. Nabuduce tu hodi hlavu o stenu a budes spokojna? Troska sebaucty by tu nezaškodilo…. Raz by doslo k tomu, zeby ma fyzicky napadol partner uz by som s nim nebola. Ale pekne su zi vedla neho lebo si hlupa a este sa pytas na koniku ci je to ok🙈

bloger
Včera o 14:58

To je vidieť, že je cholerik. Hlavne si ťa vôbec neváži.

earlgrey
Včera o 15:10
@bloger

To je vidieť, že je cholerik. Hlavne si ťa vôbec neváži.

@bloger a ona si ho váži, keď kvôli somarine vyvolá hádku, nadáva na neho a bije ho? či žena môže a muž má byť ticho? podľa mňa ho vyprovokovala a nebolo to prvýkrát...nie som za fyzické násilie, vlastne za žiadne násilie..ale ona nie je svätica podľa toho, čo popísala...

bella4
Včera o 15:14
@anonym_autor

Ako prva.. To tým chcem povedat.
Mne došlo že sa to skončí zle. Až tak že má udrie on. Ale on chlap. Má udrel celou silou do hlavy zozadu. Nemám tam hrcu ani nič. Ale jeho neprimerana rýchla reakcia má úplne dostala. Strašne som plákala a skuvinala od bolesti. Dala som si potom na to ľad.
Bolo to príšerne.
Ráno sa ku mne pritisol. Že má veľmi miluje a nevie co to do neho vošlo. Asi že má toho veľa na seba posledné týždne. A že ho to mrzi že má veľmi miluje a ľúto mu to je a chcel udobrovaci sex.
Chcem len proste vedieť ze je naozaj pre muža toto extrémna provokácia ak ho buchnem mierne do ramena? Keď on je drzy voči mne? Proste mi nervy praskli určitým spôsobom a už som to nedala. Neznasam urážky lacného typu. Mám právo žiť dostojne.
Je to hovado môj manžel viem . Ale takáto neprimerana reakcia jeho ako odpoveď naozaj sú pre mňa velni ťažké pochopiť. Je mi z toho veľmi smutne. Neskôr som mu povedala, že mi ublížil a že má hlava boli. On tvrdí, že nejak sa prestal ovládať a že mi nechcel ublížiť.
Viem, že je cholerik a nervak, ale ja som proste v kutiku duše čakala že sa nejak ovládne a neviem buchne mi do ruky trebárs jemne rovnako alebo co a on má buchol priamo do hlavy. Veľmi som Sklamana z neho. Údajne mu praskli nervy.
Chcem sa spýtať je toto dôvod na takúto prehnane reakciu či? On mi tvrdí, že keď viem že je nervak a cholerik že ho nemam buchat keď som nasrata. Ja zas mu vrátim nech sa trošku kontroluje...... Zacarovaný kruh.. A toto sa stalo už

@anonym_autor ako píšeš že maš pravo žiť dôstojn. Lenže dôstojne žiť budeš až vtedy keď od tohto hovada nadobro odídeš.

petka552
Včera o 15:15
@earlgrey

@bloger a ona si ho váži, keď kvôli somarine vyvolá hádku, nadáva na neho a bije ho? či žena môže a muž má byť ticho? podľa mňa ho vyprovokovala a nebolo to prvýkrát...nie som za fyzické násilie, vlastne za žiadne násilie..ale ona nie je svätica podľa toho, čo popísala...

@earlgrey hej hej a preto jej trebalo dat dve šupy do hlavy🤣🤣🤣

enmery
Včera o 15:16

@earlgrey Vyprovokovala? Určite aj tá žena, ktorú s dcérou zapichol chlap, provokovala...toto slovo ako obhajobu násilia si vyhoďte z hlavy. Raz a navždy. A to nie je môj výmysel. Sú to fakty z forenznej psychiatrie napr.

earlgrey
Včera o 15:21
@petka552

@earlgrey hej hej a preto jej trebalo dat dve šupy do hlavy🤣🤣🤣

@petka552 Veď píšem, že nie som za násilie a nie je to OK, ja som reagovala na to, že aj ženy by si mali uvedomiť, že muži sú tiež ľudia a nemajú čo nadávať, búchať, atď.

bloger
Včera o 15:21
@earlgrey

@earlgrey Nemyslím si ale tak je to tvoj názor. Skôr ma zaujalo to, že v podstate priznal za čo ju má. O fyzickom útoku už ani nehovorím.

earlgrey
Včera o 15:22
@enmery

@earlgrey Vyprovokovala? Určite aj tá žena, ktorú s dcérou zapichol chlap, provokovala...toto slovo ako obhajobu násilia si vyhoďte z hlavy. Raz a navždy. A to nie je môj výmysel. Sú to fakty z forenznej psychiatrie napr.

@enmery mne je jedno, ja sa k ľuďom správam slušne a aj k mužom...a ešte sa mi za skoro 40 rokov nestalo, aby na mňa nejaký muž nadával, alebo sa ma čo i len dotkol.

anonym_a97049
Včera o 15:22
@anonym_d356be

@euka210
Ja mám vždy takú zásadu, treba( ak je možné) počuť obe strany...to by sme sa moźno potom divili...
Každý chce seba viac/ menej odprezentovať pozitívnejšie ako to reálne je.

@anonym_d356be aké dve strany ti treba počuť ? On ju udrie do záhlavia odzadu (silou že spadne) a tupelo ako ty tu píše o dvoch stranách ktoré chce počuť? Príznaj sa, že podobná komunikácia ti nie je proti srsti keď chceš vypočúvať.

earlgrey
Včera o 15:23
@bloger

@earlgrey Nemyslím si ale tak je to tvoj názor. Skôr ma zaujalo to, že v podstate priznal za čo ju má. O fyzickom útoku už ani nehovorím.

@bloger veď ok, ale je správne, že žena vulgárne nadáva na muža, udrie ho a ona potom chce dôstojnosť a úctu? Áno, nemal ju udrieť...ale ani ona sa nespráva ako príčetný človek.

anonym_932c36
Včera o 15:29

Brala by som nohy na plecia okamžite, toto je po polroku manželstva neprípustné.
10rokov som bola s takým psychopatom, zachráň sa aspoň ty a neznič sebe a deťom život.

gerrwie_girl
Včera o 15:30

Nuz, nepáčia sa ti niektoré komentáre, ale co si čakala? Aj to ako si to opísala ako "zbytočnú hadku". To nie je hádka. Fyzicky ta napadol. Neviem co čakáš ze sa stane dalej. Takto to začína. Nabudúce to bude väčšia rana a nakoniec budes rada ak ta nezabije. A ak dúfas, ze sa zmení, tak na to zabudni. Taki ludia sa nemenia. Len sa to zhorší.

zdena1990
Včera o 15:31

Urobil to raz urobí to aj druhý krát... Takže tak...

bloger
Včera o 15:34
@earlgrey

@bloger veď ok, ale je správne, že žena vulgárne nadáva na muža, udrie ho a ona potom chce dôstojnosť a úctu? Áno, nemal ju udrieť...ale ani ona sa nespráva ako príčetný človek.

@earlgrey Ja ti neviem ale verím jej. V každom prípade násilie do vzťahu nepatrí. V tomto sa zhodneme.

gerrwie_girl
Včera o 15:36
@amelia89

@cyberk hm co ja viem. ja aj keby som muza kopla medzi nohy tak som si 100% ista ze mi to nevrati.

@amelia89 ani moj mne. Ale hlavne viem, ze nie som taká krava aby som svojho muža otlkala. Niektoré zeny naivne žijú s vedomím, ze ony ako zeny môžu bit chlapov a ti budu drzat. A potom su velmi prekvapene...

petka552
Včera o 15:37
@earlgrey

@petka552 Veď píšem, že nie som za násilie a nie je to OK, ja som reagovala na to, že aj ženy by si mali uvedomiť, že muži sú tiež ľudia a nemajú čo nadávať, búchať, atď.

@earlgrey len debil útočí do hlavy. A este dvakrát odzadu. Mohol jej ten buchnat vratit do ramena ked to nevedel ustať ale útok do hlavy? Mohla dostat otras mozgu ked nie horsie.

earlgrey
Včera o 15:38
@petka552

@earlgrey len debil útočí do hlavy. A este dvakrát odzadu. Mohol jej ten buchnat vratit do ramena ked to nevedel ustať ale útok do hlavy? Mohla dostat otras mozgu ked nie horsie.

@petka552 ja mám pocit, že ona sem už písala ako sa bijú hlava nehlava keď sa ožerú 🤷‍♀️

beadygirl18
Včera o 15:38

@anonym_autor A čo potrebujes od nas? 🤨

autor
Včera o 15:42
@earlgrey

@petka552 ja mám pocit, že ona sem už písala ako sa bijú hlava nehlava keď sa ožerú 🤷‍♀️

@earlgrey nepijeme

zazka666
Včera o 15:42
@anonym_autor

Ako prva.. To tým chcem povedat.
Mne došlo že sa to skončí zle. Až tak že má udrie on. Ale on chlap. Má udrel celou silou do hlavy zozadu. Nemám tam hrcu ani nič. Ale jeho neprimerana rýchla reakcia má úplne dostala. Strašne som plákala a skuvinala od bolesti. Dala som si potom na to ľad.
Bolo to príšerne.
Ráno sa ku mne pritisol. Že má veľmi miluje a nevie co to do neho vošlo. Asi že má toho veľa na seba posledné týždne. A že ho to mrzi že má veľmi miluje a ľúto mu to je a chcel udobrovaci sex.
Chcem len proste vedieť ze je naozaj pre muža toto extrémna provokácia ak ho buchnem mierne do ramena? Keď on je drzy voči mne? Proste mi nervy praskli určitým spôsobom a už som to nedala. Neznasam urážky lacného typu. Mám právo žiť dostojne.
Je to hovado môj manžel viem . Ale takáto neprimerana reakcia jeho ako odpoveď naozaj sú pre mňa velni ťažké pochopiť. Je mi z toho veľmi smutne. Neskôr som mu povedala, že mi ublížil a že má hlava boli. On tvrdí, že nejak sa prestal ovládať a že mi nechcel ublížiť.
Viem, že je cholerik a nervak, ale ja som proste v kutiku duše čakala že sa nejak ovládne a neviem buchne mi do ruky trebárs jemne rovnako alebo co a on má buchol priamo do hlavy. Veľmi som Sklamana z neho. Údajne mu praskli nervy.
Chcem sa spýtať je toto dôvod na takúto prehnane reakciu či? On mi tvrdí, že keď viem že je nervak a cholerik že ho nemam buchat keď som nasrata. Ja zas mu vrátim nech sa trošku kontroluje...... Zacarovaný kruh.. A toto sa stalo už

@anonym_autor Urobila si chybu. nemala si ho udrieť. Ale! Ak by to bol emočne stabilný jedinec, tak to ustojí a skôr by sa urazil, a neskôr opýtal, prečo si to urobila. Ja viem, čo v sebe riešiš. Urobila som chybu, mal právo reagovať, ale nie tak silno. No... poviem ti ďalší vývoj. Budeš si dávať pozor a už ho nebuchneš. No on si vždy nájde zámienku aby ťa urazil, aby ťa len sotil, len silnejšie chytil, aby ťa len raz buchol a kým ti zlomí ruku... budeš ho neustále osprvedlňovať a zvalovať chybu na seba. Nebudeš môcť odísť, lebo už budete mať deti. Budeš v pasci! Takže sa teraz zastav. Hlavne neplánuj deti. Zájdi sa psychologičkou, niekým nestranným a porozprávaj sa o tom. Pozoruj ho. Je možné, že tvoj manžel je obyčajný agresor a môže ti ublížiť. Hlavne sa neukolísaj v jeho pozornosti. Buď v strehu!!! Držím palce❤

autor
Včera o 15:43
@anonym_932c36

Brala by som nohy na plecia okamžite, toto je po polroku manželstva neprípustné.
10rokov som bola s takým psychopatom, zachráň sa aspoň ty a neznič sebe a deťom život.

@anonym_932c36 aj teba bil?

earlgrey
Včera o 15:44
@anonym_autor

@earlgrey nepijeme

@anonym_autor Dobre nepijete ale roztiahla si mu ráno po tej noci nohy?

autor
Včera o 15:49
@zazka666

@anonym_autor Urobila si chybu. nemala si ho udrieť. Ale! Ak by to bol emočne stabilný jedinec, tak to ustojí a skôr by sa urazil, a neskôr opýtal, prečo si to urobila. Ja viem, čo v sebe riešiš. Urobila som chybu, mal právo reagovať, ale nie tak silno. No... poviem ti ďalší vývoj. Budeš si dávať pozor a už ho nebuchneš. No on si vždy nájde zámienku aby ťa urazil, aby ťa len sotil, len silnejšie chytil, aby ťa len raz buchol a kým ti zlomí ruku... budeš ho neustále osprvedlňovať a zvalovať chybu na seba. Nebudeš môcť odísť, lebo už budete mať deti. Budeš v pasci! Takže sa teraz zastav. Hlavne neplánuj deti. Zájdi sa psychologičkou, niekým nestranným a porozprávaj sa o tom. Pozoruj ho. Je možné, že tvoj manžel je obyčajný agresor a môže ti ublížiť. Hlavne sa neukolísaj v jeho pozornosti. Buď v strehu!!! Držím palce❤

@zazka666 no ok. V prvom rade on vytvoril hádku pre nic za nič v noci. Pre hovno. Pekný deň bol za nami. Začal má urážať a hukat po mne ako to on vždycky už. A potom keď mnw už praskli nervy jemne sm ho buchla plesklkla proste po ramene. A úprimne. V minulosti sa toho stalo viac kedy má strčil sotil urazil zhodil raz mi do ruky buchol alebo tak. Ale nie do hlavy paneboze! Raz som mu dala facku ja. Vrátil mi. Raz som dala nevrátil. Manžel nie je emočné stabilný. Je to nestabilný cholerik kt. VyToci aj zle za parkovane auto alebo na ľad dieťaťa či dlhá rada v obchode. Stále mu vrávim že potrebuje lieky na ukludnenie.neberie má vážne. A toto je dôsledok. Ruplo mu na čisto v bedni.
Buchol má silno do hlavy a zhodil na Zem len preto že som ho jemne udrela do ramena. Takže ja by som bola čakala zw mi vráti jemný utok do ruky alebo odíde z miestnosti povie mi nie o škaredé urazí sa a odíde späť do obývačky. No on na mňa silno zaútočil a buchol dvakrát do hlavy a schmatol za krk a zhodil na gauc. Čiže to bolo dosť násilne gesto. Neviem ne čakala som to.proste ja som kľúdna ako Angličan ale keď začne bezdôvodne urážať a povie že bez spat a zavri hubu už.. Tak má to proste zranilo a vytocilo. Inak ja ho nemám dôvod udrieť. Ale ako muž sa mal spamätať a nebiť ma

anonym_e1b333
Včera o 15:49
@anonym_autor

@earlgrey nepijeme

@anonym_autor Tak to je ešte horšie, keď ste triezvi a takto sa masakrujete.
Choďte od seba a to čo najskôr.

autor
Včera o 15:51
@beadygirl18

@anonym_autor A čo potrebujes od nas? 🤨

@beadygirl18 vedieť či tento neprimedlrany utok mam. Odpustiť že teda ja som. Bola. Na vine lebo som ho mierne buchla prvá alsbo je hovado a mam si myslieť nom. Svoje a dávať si väčší pozor pripadne premýšľať nad odchodom. Zdá sa že muž nie je v pychickej pohode má niečo na nervami toto nie je už len nervak cholerik a vol..

autor
Včera o 15:51
@gerrwie_girl

@amelia89 ani moj mne. Ale hlavne viem, ze nie som taká krava aby som svojho muža otlkala. Niektoré zeny naivne žijú s vedomím, ze ony ako zeny môžu bit chlapov a ti budu drzat. A potom su velmi prekvapene...

@gerrwie_girl a kto ho otlkal prosím tá? Čítala si diskusiu?

autor
Včera o 15:52
@petka552

@petka552 to bolo prvýkrát co mi zaútočil do hlavy počas rokov. Vždy to bolo skôr nenápadne postrcenie a pod. Potýčky proste

autor
Včera o 15:52
@zdena1990

Urobil to raz urobí to aj druhý krát... Takže tak...

@zdena1990 ale on to b minulpsti spravil
A potom rok. Nic takmer dva. Myslela aom si že sa zmenil. A toto je už za nami zjavne nie

autor
Včera o 15:53
@earlgrey

@earlgrey ja som mu nenadala. On začal nadavvať bez príčiny mne. Veď čítaj všetko omg