Manželova neprimeraná reakcia na moje mierne buchnutie
Odohrala sa medzi nami táto sarvatka veľakrát.
Manžel na mňa vyletel v noci pre nič za nič úplne. Ne chápala som ani co. Len že on ešte chcel svietit mobilom a ja spat. Tak som sa urazila. A nastvala vnútorné aký je sebecký a decko. Mi povedal že zavri klapacku.
Na to mu začal hovoriť nejaké urážky. (Je to proste cholerik extrémny a nemá MOc kontrolný mechanizmus) rozpráva drzo strašne so mnou dakedy. Tak som prišla k nemu keďže bol drzy. Zvýšeným tónom som. Mu povedala že nech si nedovoľuje byť takýto drzy že nie som jeho pes ani handra.
A on že a co si teda? Niečo v tom zmysle.
Ja som ho mierne buchla do pleca ale že mierne proste. Ja mala žena a on státny vysoký chlap.
A on že to co si urobila ty pí...?? Úplne zbledol od zúrivosti že to co si ty ku mne dovolujess to koho buchas??dostal Amok a ja som sa obrátila k nemu chrbtom ze idem preč z miestnosti a on má buchol. Silno do hlavy dvakrát a zhodil na pohovku tak že ma chytil zozadu za krk a zhodil na Zem vlastne.
Hlava má boli doteraz. Úplne pizdovina nezmyselná. Absolútne proste nepotrebná hádka. Toto sa stalo už asi párkrát medzi nami. Nie vždy však ja ho buchnem.
Co vlastne chces? Mala si ho poslat do prdele a skoncit to. Co, samozrejme, nespravis a nechas si to pacit aj nabuduce. Takze zbytocne debaty.
@lauricka Táto debata môže pomôcť si ujasniť kde je a čo môže čakať. Môže dostať podporu, akceptáciu jej problému. Pravda len od tých pisateliek, ktoré majú akú takú empatiu a silu. A takéto debaty môžu pomôcť iným ženám ako z toho von, alebo prípadne sa naučiť čítať nebezpečenstvo už v zárodku. Je celkom ľahké spadnúť do takéhoto partnerstva. Veď na začiaktu sú iné podmienky, hormóny fičia na plný výkon, partneri tokajú ostošesť, aby sa ukázali v najlepšom. Prejdú mesiace, problémy, a stereootyp a vtedy sa začína ukazovať charakter. A preto by som nekládla ženám - obetiam otázku, inak dosť obviňujúcu a podpásovú, "Načo si si ho brala?" Títo maniulátori, agesori a pod. sa vedia ukazovať z lepšej strany dosť dlho. Je o tom dosť článkov, kníh, filmov.
Dobrovolne stale zijes s vulgarnym cholerikom ktory ti pracidelne nadava.Nasledne namiesto toho aby si sa zbalila a ukoncila s nim vztah ako civilizovana dospela zena radsej prekrocis jeho ksobnu zonu a strcis donho a si prekvapena ze to tento nervak netoleruje,dokonca ta zbije.Ani.toto ti vsak stale nestaci na to aby si s nim ukoncila vztah bez dlhych reci a odisla, ale si pohorsena a pises radsej na MK.Taketo typy sa neuveritelne pritahuju.Dvaja blbi jedinci.Majte sa spolu dobre.Stavim sa ze s nim ostane 😁
@anonym_autor naco si si zobrala muza, ktory ti hovori bezne, ze zavri klapacku 🙈🙈🙈🙈 to, ze ta buchol do hlavy 2x ani nekomentujem. Uz by som tam nebola.
@anonym_932c36 ako si dokazala odist? Mala si pomoc?
@anonym_18ad34 s každou takou bitkou ťa bude ešte viac nenávidiet, lebo to svoje zlyhanie pripisuje tebe.
Že si ho vyprovokovala, donútila k tomu skratu a nie je na vine on, ale ty a bude sa ,,snažiť,, pri každej príležitosti ťa potrestať ešte viac. Nemá to v hlave v poriadku, jemu proste nedocvakne že je slabý jedinec čo sa nevie ovládať, bude hľadať úľavu od výčitiek a nájde ju, keď niečo zákerné urobí tebe.
To by ma zaujimalo, ci to nie je nahodou tak trochu tlstoch, lebo ked ma clovek nizku toleranciu hladu, ani nervy moc neudrzi.
@petka552 to bolo prvýkrát co mi zaútočil do hlavy počas rokov. Vždy to bolo skôr nenápadne postrcenie a pod. Potýčky proste
@anonym_autor Ako nehnevaj sa, ale do vztahu dvoch ludi nepatria vobec akekolvek ani jemne fyzicke potycky (rozumej stuchanec do pleca, stisnutie ruky, jemne odsotenie, facka a take tie "drobne" ataky). To je uplne uplne nepripustne. Vy ste zrejme par, kde taketo nieco povazujete za normalne. Ale teda, to sa lahko moze stupnovat, vymyknut sa spod kontroly. Proste na toto je vo vztahu naozaj ze nulova tolerancia. A to obojstranne. Vy ste si to zjavne obaja nastavili inac uz od zaciatku. Za mna su to tupci, ktori maju taketo spravanie z osady.
@anonym_autor mrzí ma to čo je medzi tebou a tvojim manželom, veľa ti tu radi v podstate to isté (aj keď som nečítala všetky komentáre ) myslím že aj ty máš v tom jasno...pridávam sa k ostatným jednoznačne chod od neho, ani neváhaj inak🙏...môžeš si byť sto pro istá, že to spraví znovu...určite potrebuje pomoc psychológa, ale to sa dá až keby si to sám priznal..verím že si si vybrala rozvod🙏a keďže je taký cholerik, s veľkou pravdepodobnosťou to nebude ľahké sa s ním rozviesť, takže najskôr si vyhľadaj v tomto oporu a pomoc ty...muž má ženu milovať a keď sa mužovi nepáči cholericka žena tiež má slobodnú voľbu s takou nebyť ale v žiadnom absolútne v žiadnom prípade ju biť 😱
@anonym_autor nie, nie a este raz nie. Na co cakas, az ta raz zmlati do modra?
Je mi jedno, aky je cholerik, toto si k nikomu nedovoli okrem teba, a bude sa to zhorsovat. Uz teraz si od neho dobre spracovana, ze za to mozes ty, ze si ho vyprovokovala.
Odid od neho, ak ti je zivot mily. Na taketo spravanie neexistuje ziadne, ZIADNE ospravedlnenie.
@anonym_b9890b viem že nemá existovať. Neboj sa viem. Len moje Búchnutie a jeho je teda riadny rozdiel
@anonym_autor ste manželia 5 mesiacov, pytam sa, čo by bolo po 5 rokoch?! Budete po sebe hádzať nože?
Ovládať sa neviete ani jeden, komunikovať a vzájomne tolerovať už vôbec nie.
Muž, ktorý zodvohne ruku na ženu, mužom nie je, samozrejme to neospravedlňuje ani Teba. To nie je manželstvo, ale cirkus.
@ankare načo rypala ? Prvá zaútočila a bola agresívna
On sa bránil
@anonym_13f898 povedat niekomu pica, handra, pes je asi uplne mierumilovne konanie, ze? A autorka, ktora mu jasne (a nie agresivne) naznacila, ze prekrocil hranicu, srsi priam agresiou, co? Aj otras mozgu ma vlastne ten nevinny manzel, co? A teraz tu o Cervenej ciapocke...
@anonym_d356be aké dve strany ti treba počuť ? On ju udrie do záhlavia odzadu (silou že spadne) a tupelo ako ty tu píše o dvoch stranách ktoré chce počuť? Príznaj sa, že podobná komunikácia ti nie je proti srsti keď chceš vypočúvať.
@anonym_a97049
Tak predovšetkým,tupelo je ten/ tá,čo ťa ráno obúva, kŕmi a utiera ti riť a sople.
To,že niekto niekoho udrel zozadu máš len od 1strany.
Ako a či to tak reálne bolo,by bolo načim počuť aj 2.stranu.
Snáď to tvoja iq výbava pochopila
@anonym_a97049
Tak predovšetkým,tupelo je ten/ tá,čo ťa ráno obúva, kŕmi a utiera ti riť a sople.
@anonym_d356be sranda aki su ludia utocni ako pribudla moznost anonymneho komentovania. Asi to len odkrylo to, co naozaj v ludoch je
@anonym_autor , išla by som k lekárovi s tou hlavou, možno by sa mu rozsvietilo, že niečo zle urobil a pomaly sa pripravovala na odchod, lepšie do nebude.
Ja žasnem z väčšiny komentárov. Počúvate sa vôbec? Tak chlap je násilník a tyran a vy tu útočíte na obeť? Toto je jeden z dôvodov, pre ktoré je v tejto krajine ticho legalizované domáce násile, lebo ženy sa boja ozvať. Kvôli takým ako ste vy! Je to rovnaká sprostosť, ako keď je žena znásilnená, lebo má krátku sukňu. Hanbím sa za všetky, čo sa tu do nej navážate. Láskavo sa zamyslite, čo by ste robili, ak by vám dcéra niečo také povedala. A autorke odkazujem, že je dôležité čím skôr od takého chlapa utekať, lebo to čo robí sa bude len stupňovať.
@anonym_a97049
@anonym_d356be načo by si vymýšľala autorka verziu pre MK ty tupelo? Vieš čo je domáce násilie? Koľko žien je ročne zavraždených, zabitych na Slovensku po dlhoročnom týraní? Choď si pýtať druhú verziu na naše cintoríny a od sirôt.
Ja žasnem z väčšiny komentárov. Počúvate sa vôbec? Tak chlap je násilník a tyran a vy tu útočíte na obeť? Toto je jeden z dôvodov, pre ktoré je v tejto krajine ticho legalizované domáce násile, lebo ženy sa boja ozvať. Kvôli takým ako ste vy! Je to rovnaká sprostosť, ako keď je žena znásilnená, lebo má krátku sukňu. Hanbím sa za všetky, čo sa tu do nej navážate. Láskavo sa zamyslite, čo by ste robili, ak by vám dcéra niečo také povedala. A autorke odkazujem, že je dôležité čím skôr od takého chlapa utekať, lebo to čo robí sa bude len stupňovať.
@ilianalu mas pravdu. A co by si napisala autorke, ak by sa nechala dalej otlkat? Ak by nechcela odist lebo xy vyhovoriek, lebo on sa zmeni on ju lubi atd. Ja by som dceru za usi dotiahla domov nedopustila by som, aby jej niekto ublizil ale ako donutis odist niekoho kto nechce?
@huxy skĺzla si na úroveň tých, ktorý obhajujú domáce násilie, lebo žena "nemá čo provokovať". Áno, vadní sú obaja, ale od prírody je silnejší fyzicky muž a ani trénovaná žena proti mužovi nemá šancu. Zbabelo úder odzadu plnou silou je odsudzovaný ešte aj v bojových športo medzi silovo rovnocenými mužmi!Ženy, spamätajte sa.
A ty autorka, tento sa nezmení nikdy, agresívne vulgárne hovädo bol a jediné, čo sa zmení časom, že sa to bude stupňovať. Ty doňho nestrkaj, po nadávke ako Pi by u mňa skončil akýkoľvek chlap. Tým by o sebe a jeho nastavení v partnerstve povedal všetko. A ak sa rozhodneš s ním ostať, prajem vám zo srdca neplodnosť, dožij si takto bez detí, to tohto bahna si nezaslúži prísť žiadne dieťa.
@anonym_a97049
@enmery akékolvek fyzické násilie vo vzťahu nie je prípustné. Ona ho nevyorovokovala, ona ho udrela prvá..pre mna to do vzťahu nepatrí a je to konečná. Je jedno, či udrie muž či źena, proste to do vzťahu nepatrí. A nie, domace násilie absolútne neobhajujem, treba čítať s porozumením
@svetlonos 😅 co sa clovek nedozvie o znamom nicku... Tiez sme mali v rodine 205cm a ten nevyslovne trpel, ze je ako rozhladna, nikde nemoze ist inkognito, vsade je napadny a kupit rifle na jeho vysku, horor. Nemala si obavy, ze deti prerastu tatu, hlavne dievky, velka zena to je koniec. 🙆
@anonym_7d24e7
😁 mala som strach z rodenia, ci nebudu babatka miniobríci a hlavne ze budu mat take velke hlavy ako on 😱 Bohudik mali hlavy po mne - normalne 😂 No muz sa stazoval - skubila si mi babätka a su za chvilu uz velke. Tak ja som mu navrhla potom mat dieta s cinanom, nech je teda dlhsie male 😄 nechcel tak co uz.
Co sa tyka nakupovania - taky luxus ako riesit farby nehrozi! Kupuje to co mu sedi. Obuv tiez. Ryfle su kapitola sama o sebe 😏 A tak sa cadto stane, ze ma kriklavo oranzovu bundu (uz len lopatu a krompac do ruky a moze ist za cestara) a kriklavozelene botasky 🫣. No co uz, zvykla som si.
Minule som videla v restauracii este vyssieho miza, to som uplne drzo pozersla na neho a nechapala 🤭 Ten mal snad aj 2,15 m. Ako prve ma tiez napadlo - kde kupuje oblecenie?!
Taka novomanzelska idylka proste... 🤣 Nie je on na aSteroidoch❓ 🤣
@anonym_7d24e7 nie steroidy ale užíva nejaké povzbudzujuce kapsule na niečo.. Lepšia nálada či co a dáva si toho Mega denne a tak.. Neviem nieco take.. Voľno predajne.
A inak nič nepije nedroguje nič. Je to nervak jak hovado rupne mu v bedni a má za temné no a zatmeno
@anonym_a97049
@enmery akékolvek fyzické násilie vo vzťahu nie je prípustné. Ona ho nevyorovokovala, ona ho udrela prvá..pre mna to do vzťahu nepatrí a je to konečná. Je jedno, či udrie muž či źena, proste to do vzťahu nepatrí. A nie, domace násilie absolútne neobhajujem, treba čítať s porozumením
@huxy udrela som ho mierne plaskla po ramene nie silno to nie je udretie....on na mňa zaútočil riadne a silno ako chlap buchol do hlavy a spadla som a zhodil má. To je rozdiel.
Druhá vec na jeho odborné a drze správanie by každá žena asi reagovala takto ako ja a možno aj by dostal jednu päsťou medzi oči . Ja som ese mierna voči nemu. Napr moja krstna by mu dala taku že by mal monokel
@anonym_7d24e7 nie steroidy ale užíva nejaké povzbudzujuce kapsule na niečo.. Lepšia nálada či co a dáva si toho Mega denne a tak.. Neviem nieco take.. Voľno predajne.
A inak nič nepije nedroguje nič. Je to nervak jak hovado rupne mu v bedni a má za temné no a zatmeno
@anonym_autor autorka odpovies uz ako dopadol ten udobrovaci sex alebo sa tomu zamerne vyhybas? Lebo to je dost podstatna informacia
@anonym_13f898 povedat niekomu pica, handra, pes je asi uplne mierumilovne konanie, ze? A autorka, ktora mu jasne (a nie agresivne) naznacila, ze prekrocil hranicu, srsi priam agresiou, co? Aj otras mozgu ma vlastne ten nevinny manzel, co? A teraz tu o Cervenej ciapocke...
@sussie1 asi tak úplne si to vystihla
@anonym_autor autorka odpovies uz ako dopadol ten udobrovaci sex alebo sa tomu zamerne vyhybas? Lebo to je dost podstatna informacia
@anonym_18ad34 on mi nasilu spravil oral a bozk aval má a ja som nechcela nič
@ilianalu násilný je a aj agresívny keďže sa takto zachoval
@anonym_18ad34 on mi nasilu spravil oral a bozk aval má a ja som nechcela nič
@anonym_autor takze okrem toho, ze ta zbil ta aj znasilnil a ty ani neuvazujes o odchode a navsteve lekara? Povies aj preco?
@anonym_autor nie, nie a este raz nie. Na co cakas, az ta raz zmlati do modra?
Je mi jedno, aky je cholerik, toto si k nikomu nedovoli okrem teba, a bude sa to zhorsovat. Uz teraz si od neho dobre spracovana, ze za to mozes ty, ze si ho vyprovokovala.
Odid od neho, ak ti je zivot mily. Na taketo spravanie neexistuje ziadne, ZIADNE ospravedlnenie.
@veselo_neveselo presne. K nikomu si nedovolí pen ku mne lebo som slabšia ja som potom naňho kričala že toto .. Toto by si si dovolil k vyaokemu chlapovi na ulici???? Asi ťažko
@anonym_autor takze okrem toho, ze ta zbil ta aj znasilnil a ty ani neuvazujes o odchode a navsteve lekara? Povies aj preco?
@anonym_18ad34 tak nebolo to znásilnenie keďže som pptom podľahla a bola som s tým orálom ok nakoniec.. Nejak má *presvedčil" Pomocou dotykov a bozkov. Tak som sa vzdala
@anonym_d356be načo by si vymýšľala autorka verziu pre MK ty tupelo? Vieš čo je domáce násilie? Koľko žien je ročne zavraždených, zabitych na Slovensku po dlhoročnom týraní? Choď si pýtať druhú verziu na naše cintoríny a od sirôt.
@anonym_a97049 nevymyslam si. Nie som Decko zo základky
@lauricka Táto debata môže pomôcť si ujasniť kde je a čo môže čakať. Môže dostať podporu, akceptáciu jej problému. Pravda len od tých pisateliek, ktoré majú akú takú empatiu a silu. A takéto debaty môžu pomôcť iným ženám ako z toho von, alebo prípadne sa naučiť čítať nebezpečenstvo už v zárodku. Je celkom ľahké spadnúť do takéhoto partnerstva. Veď na začiaktu sú iné podmienky, hormóny fičia na plný výkon, partneri tokajú ostošesť, aby sa ukázali v najlepšom. Prejdú mesiace, problémy, a stereootyp a vtedy sa začína ukazovať charakter. A preto by som nekládla ženám - obetiam otázku, inak dosť obviňujúcu a podpásovú, "Načo si si ho brala?" Títo maniulátori, agesori a pod. sa vedia ukazovať z lepšej strany dosť dlho. Je o tom dosť článkov, kníh, filmov.
@zazka666 presne tak. Ľahko tu ženy súdia. Ale títo manipulátori sú úplne súper na začiatku prejavujú sa neskôr

Dobrovolne stale zijes s vulgarnym cholerikom ktory ti pracidelne nadava.Nasledne namiesto toho aby si sa zbalila a ukoncila s nim vztah ako civilizovana dospela zena radsej prekrocis jeho ksobnu zonu a strcis donho a si prekvapena ze to tento nervak netoleruje,dokonca ta zbije.Ani.toto ti vsak stale nestaci na to aby si s nim ukoncila vztah bez dlhych reci a odisla, ale si pohorsena a pises radsej na MK.Taketo typy sa neuveritelne pritahuju.Dvaja blbi jedinci.Majte sa spolu dobre.Stavim sa ze s nim ostane 😁