Manželova neprimeraná reakcia na moje mierne buchnutie
Odohrala sa medzi nami táto sarvatka veľakrát.
Manžel na mňa vyletel v noci pre nič za nič úplne. Ne chápala som ani co. Len že on ešte chcel svietit mobilom a ja spat. Tak som sa urazila. A nastvala vnútorné aký je sebecký a decko. Mi povedal že zavri klapacku.
Na to mu začal hovoriť nejaké urážky. (Je to proste cholerik extrémny a nemá MOc kontrolný mechanizmus) rozpráva drzo strašne so mnou dakedy. Tak som prišla k nemu keďže bol drzy. Zvýšeným tónom som. Mu povedala že nech si nedovoľuje byť takýto drzy že nie som jeho pes ani handra.
A on že a co si teda? Niečo v tom zmysle.
Ja som ho mierne buchla do pleca ale že mierne proste. Ja mala žena a on státny vysoký chlap.
A on že to co si urobila ty pí...?? Úplne zbledol od zúrivosti že to co si ty ku mne dovolujess to koho buchas??dostal Amok a ja som sa obrátila k nemu chrbtom ze idem preč z miestnosti a on má buchol. Silno do hlavy dvakrát a zhodil na pohovku tak že ma chytil zozadu za krk a zhodil na Zem vlastne.
Hlava má boli doteraz. Úplne pizdovina nezmyselná. Absolútne proste nepotrebná hádka. Toto sa stalo už asi párkrát medzi nami. Nie vždy však ja ho buchnem.
@cyberk hm co ja viem. ja aj keby som muza kopla medzi nohy tak som si 100% ista ze mi to nevrati.
@amelia89 tak toto zalezi od muza.. ja keby som mojho muza naschval (podotykam naschval) kopla medzi nohy tak urcite by to nejaku odozvu malo.. isto by mi to nevratil rovnakou silou ale nieco by som urcite schytala aj ja.. a ani sa necudujem, mna keby niekto naschval udrel tak tiez sa neovladnem.. ale kazdopadne nemaju sa co vobec udierat
A keď mu Ty povieš, že si nervák a keď ťa on ešte raz buchne, vytiahneš nôž, alebo niečo, bude to ok? To nie je ospravedlnenie, že Ti povie, že on je taký a taký. Ak sa nevie ovládať, nech sa ide liečiť ! Prosím, neži v tom, že je to v poriadku... 🙏
@anonym_932c36 je sklamaný zo seba že to urobil. Ale vyčíta to mne že ja som. K nemu zla. Že on chce od ženy aby ho podporovala a bola vždy k nemu dobra a uctiva
@anonym_autor prečo nie je dobrý a úctivý on k tebe ?!
@anonym_569d72 prosím tá bez ustipacnych komentov
@anonym_autor tak určite ti to nemal urobiť, je to smutné sa takto spravať k svojej k žene.
@betulinka1 tak asi bežne to nevraví....len keď je nasraty..
@anonym_autor to má byť akože poľahčujúca okolnosť a vtedy je to v poriadku? Za mna určite nie ani ked je nasratý. Lebo sama vidíš, že sa to stupnuje a nie, že raz ti to povie a potom lutuje a už nikdy sa to nestane. Ale u vás doma to ide do vážneho fyzického násilia. Buchnutie do hlavy je vážny útok
@anonym_autor odísť. Hneď. Možno zachrániš jeho ďalší vzťah, keď si uvedomí, že takto sa NESMIE správať. Ak zostaneš, nikdy to nepochopí, lebo si jednoducho bude myslieť, že keď sa k tebe ráno pritisne, ste v pohode.
@sussie1 začalo to celé pre blbé svetlo lebo nebola ochotná ho akceptovať , stačí maska na oči a dá sa spať
Vyvolala hádku a ak mal chlap ťažký deň tak si to odniesla ale načo rypala
Vieš ako sa hovorí
Neryp ho**o kým nesmrdi
@anonym_13f898 pockaj, tak si to svetlo a "vyvolanie hadky" skusme rozobrat, lebo napadaju mi dva scenare.
A - Ona: "Mozes, prosim vypnut to svetlo, alebo ist s tym do obyvacky? Chcela by som spat."
On: " Furt ti nieco vadi... Si pohodlna, leniva p*ca..." Zvysok pozname
B - Ona: "Ty kkt pjbny, furt mi tu s tym podzubanym svetlom svietis do oci, ked to okamzite nezhasnes, fyzicky ta napadnem."
On: Nezhasnem a pca si ty."
Ona ho napadla.
No tak mi povedz, ci slusna ziadost si zasluzi take slova. On berie nejake svinstvo v obrovskych davkach, je uplne labilny, ale vyvolala to ona, hej?
Ina tu pise v diskusii ze take chore hlavy vedia napadnut (ci slovne, ci fyzicky) aj za podla nehk zle osupane zemiaky a zle pokrajane maso... Ta zena to vobec nemusi vyvolat. A pri normalnom partnerovi taka ziadnost hadku vobec nevyvola. Bodka.
@anonym_autor odísť. Hneď. Možno zachrániš jeho ďalší vzťah, keď si uvedomí, že takto sa NESMIE správať. Ak zostaneš, nikdy to nepochopí, lebo si jednoducho bude myslieť, že keď sa k tebe ráno pritisne, ste v pohode.
@anonym_e8450d ze pritisne… On ju este aj znasilnil, ale ona nakoniec podvolila 🤦♀️
@anonym_932c36 je sklamaný zo seba že to urobil. Ale vyčíta to mne že ja som. K nemu zla. Že on chce od ženy aby ho podporovala a bola vždy k nemu dobra a uctiva
@anonym_autor 😲😲😲čo? On chce od ženy, aby ho podporovala a bola k nemu dobrá? Tak hádam, čo žiadam to aj ponúkam nie? Och, kam také vzťahy speju? Toto si nemôže dovoľovať, že chlapskoy silou ti dá po hlave večer a ráno príde s udobrovacim sexom. On má pocit, že čokoľvek by ti zle urobil, udobrovaci sex to urovna. Ty s ním fakt chceš ostať žiť ďalej??? 🤔😏
Akože nehnevaj sa ,ale tvoje buchnutie oproti jeho správaniu sa nedá porovnať. Vieš ,že to čo on urobil je trestny čin? Ako sa dá ospravedlniť ,že ti nadáva , ponižuje tá a potom ešte bucha po hlave ? To ti vybil z hlavy rozum ? Toto nie je na odlúčenie ,ale rozvod. Fuj. Nič dobré ten chlap ti nedá. Nič
@anonym_13f898 pockaj, tak si to svetlo a "vyvolanie hadky" skusme rozobrat, lebo napadaju mi dva scenare.
A - Ona: "Mozes, prosim vypnut to svetlo, alebo ist s tym do obyvacky? Chcela by som spat."
B - Ona: "Ty kkt pjbny, furt mi tu s tym podzubanym svetlom svietis do oci, ked to okamzite nezhasnes, fyzicky ta napadnem."
Ona ho napadla.
No tak mi povedz, ci slusna ziadost si zasluzi take slova. On berie nejake svinstvo v obrovskych davkach, je uplne labilny, ale vyvolala to ona, hej?
Ina tu pise v diskusii ze take chore hlavy vedia napadnut (ci slovne, ci fyzicky) aj za podla nehk zle osupane zemiaky a zle pokrajane maso... Ta zena to vobec nemusi vyvolat. A pri normalnom partnerovi taka ziadnost hadku vobec nevyvola. Bodka.
@sussie1 to že ona niečo napíše neznamená že je to pravda
Nevideli sme druhú stranu
to este rozoberas na fore? Uz si s nim davno nemala byt
@sussie1 to že ona niečo napíše neznamená že je to pravda
Nevideli sme druhú stranu
@anonym_13f898 to potom sa neoplati nikomu radit na mk nie? Ved vzdy je tu iba jeden pohlad, toho co to pise
@anonym_autor Už si mala byť od neho preč, neprístupná akémukoľvek prosíkaniu.
Keď si nevážiš sama seba to je veľmi zlé:(
@anonym_13f898 to potom sa neoplati nikomu radit na mk nie? Ved vzdy je tu iba jeden pohlad, toho co to pise
@anonym_18ad34 tu sa x ľuďom nedá veriť
A vždy to môže byť naopak ako píše
Pozri si film "konci to nami" aj s nim najlepsie :D a druha vec, ak by ti toto prisla povedat kamaratka, sestra... Ze ju chlap udrel... Co by si jej poradila? Ja ze UTEKAJ!
@sussie1 začalo to celé pre blbé svetlo lebo nebola ochotná ho akceptovať , stačí maska na oči a dá sa spať
Vyvolala hádku a ak mal chlap ťažký deň tak si to odniesla ale načo rypala
Vieš ako sa hovorí
Neryp ho**o kým nesmrdi
@anonym_13f898 Vôbec sa to nezačalo pre blbé svetlo. Ale oveľa skôr. Ponižoval jej a vulgárne nadával. Stále tá istá chyba: obviňovanie obete! Už s tým doboha prestante!
Ona ho napadla.
@sussie1 Súhlas. Oi. sa tu ešte oháňajú obhajobou, že je cholerik. Prosím Vás vie niekto, ako sa správa cholerik? Lebo ja som taký cholerik. Som temperamentná, hlasno rozprávam, gestikulujem. rýchlo vybuchnem a aj rýchlo zhasnem. Kričím, vrieskam, nadávam, hlavne ked cítim krivdu, (aj na druhom), ale nikdy, nikdy by som neudrela slabšieho, ani nenapadla odzadu, alebo ked sa niekto vzdá, keď leží na zemi a pod. Pretože to robia agresori. Napádajú za nič. A dochrámaná obeť namiesto , aby šla podať trestné oznámenie, hľadá dôvody, ako ospravedlniť vinníka. Lebo bol vyprovokovaný! Krista, keď toto počujem, čítam, sa mi otvára nožík vo vrecku. Každý dospelý súdny človek sa má kontrolovať, od toho je dospelý a má občianku. Sakriš!
Pozri si film "konci to nami" aj s nim najlepsie :D a druha vec, ak by ti toto prisla povedat kamaratka, sestra... Ze ju chlap udrel... Co by si jej poradila? Ja ze UTEKAJ!
@anonym_3a8310 Končí sa to nami...je totálna slabota. A tej herečke to v živote neuverím. Sú silnejšie, výpovedné diela
@anonym_18ad34 tu sa x ľuďom nedá veriť
A vždy to môže byť naopak ako píše
@anonym_13f898 Vôbec nejde o to, či píše pravdu. Ide o tie, ktoré to čítajú a hľadajú východisko z bezvýchodiskového stavu. Pre ne sa to oplatí rozoberať vždy znova a znova.
@anonym_autor utekaj od neho kade ľahšie.. ja som žila tiež s manipulátorom a bola zaslepená asi podobne ako ty (ale to ma v živote neudrel), ale fyzický útok je prekročenie všetkých hraníc.. trvalo roky, kým som nabrala odvahu odísť (to sme už mali dieťa) ale našťastie som nebola s ním zosobášená.. je to ťažké, budeš si ho obhajovať, že on to tak nemyslel, že ťa ľúbi a podobne.. ale najlepšie čo môžeš urobiť, je sa s ním rozviesť, a dať hrubú čiaru za tým.. a vieš čo ? Ja som teraz vďaka Bohu po rokoch šťastne vydatá s mužom, ktorý by mi v živote ani len nepovedal jedno škaredé slovo, sme jedna rodina, ktorá sa navzájom podporuje a drží pokope.. pomáhame si, ľúbime sa.. keď príde “konflikt” pekne si to v kľude vydiskutujeme, žiadne urážky, nadávky.. mám jeden pekný kľudný život.. čo by som s bývalým partnerom nemala nikdy .. keď neodídeš, budeš mať dookola to iste, možno an horšie…
@a0 proste praskli mi nervy nenávidím urazky
@anonym_autor toto je presne taký istý argument ako že on nenávidí násilie na sebe, a praskli mu nervy 🤦 je úplne jedno kto je muž a žena. Obaja sa neviete ovládať, ani správať a vo vzťahu by malo byť toto neprípustné. Ako za hovadinu toto, tak pri vážnom probléme čo budete robiť? A keď prídu deti a kopa stresu? Budete otlkat jeden druhého a hádať sa kto začal a o Tom že žena má právo udrieť muža? Vážne?
@sussie1 Súhlas. Oi. sa tu ešte oháňajú obhajobou, že je cholerik. Prosím Vás vie niekto, ako sa správa cholerik? Lebo ja som taký cholerik. Som temperamentná, hlasno rozprávam, gestikulujem. rýchlo vybuchnem a aj rýchlo zhasnem. Kričím, vrieskam, nadávam, hlavne ked cítim krivdu, (aj na druhom), ale nikdy, nikdy by som neudrela slabšieho, ani nenapadla odzadu, alebo ked sa niekto vzdá, keď leží na zemi a pod. Pretože to robia agresori. Napádajú za nič. A dochrámaná obeť namiesto , aby šla podať trestné oznámenie, hľadá dôvody, ako ospravedlniť vinníka. Lebo bol vyprovokovaný! Krista, keď toto počujem, čítam, sa mi otvára nožík vo vrecku. Každý dospelý súdny človek sa má kontrolovať, od toho je dospelý a má občianku. Sakriš!
@zazka666 oň je presne taký istý.. Len aj udrie
@anonym_autor toto je presne taký istý argument ako že on nenávidí násilie na sebe, a praskli mu nervy 🤦 je úplne jedno kto je muž a žena. Obaja sa neviete ovládať, ani správať a vo vzťahu by malo byť toto neprípustné. Ako za hovadinu toto, tak pri vážnom probléme čo budete robiť? A keď prídu deti a kopa stresu? Budete otlkat jeden druhého a hádať sa kto začal a o Tom že žena má právo udrieť muža? Vážne?
@leveta presne úplne.. Na to niet čo dodat
@anonym_3a8310 Končí sa to nami...je totálna slabota. A tej herečke to v živote neuverím. Sú silnejšie, výpovedné diela
@zazka666 it ends with us?
Kde by som to našla v angličtine či češtine?
@beadygirl18 vedieť či tento neprimedlrany utok mam. Odpustiť že teda ja som. Bola. Na vine lebo som ho mierne buchla prvá alsbo je hovado a mam si myslieť nom. Svoje a dávať si väčší pozor pripadne premýšľať nad odchodom. Zdá sa že muž nie je v pychickej pohode má niečo na nervami toto nie je už len nervak cholerik a vol..
@anonym_autor Obidvaja ste sa nezachovali správne. On vsak reagoval nebezpečne. Bud vyhľadáte obidvaja pomoc psychologickú pomoc alebo odporúčam sa rozísť , inak sa to bude opakovať a stupňovať.
@zazka666 mne sa páčil. Nebol prvoplanovy, ze hej násilník a mlati ju a od zaciatku divak neznasa manzela. Ale take pomale, ako aj zena veri, ze ved to bolo nechtiac, ľúbi ma.. A az neskor sa jej otvoria oci, ze nechtiac nie a vidi udalosti triezvejsie.. Posledný krat? Nie.. Plus generacne vzorce.
@zazka666 it ends with us?
Kde by som to našla v angličtine či češtine?
@anonym_autor videla som to na netlfixe

@anonym_b9890b viem že nemá existovať. Neboj sa viem. Len moje Búchnutie a jeho je teda riadny rozdiel
@anonym_autor
Sorry,ale tvoje právne vedomie je na extr.nízkej úrovni.
Presne na takéto prípady zákon pamätá.
Nič ti nebráni vytočiť 158,podať TO.
Manžela predbežne zadržia a vec sa bude zákonne riešiť.Máš kopu azyl.domov,kde prečkáš.Samozrejme,dôkazné bremeno bude hlavne na tebe.
Ak je všetko tak ako uvádzaš, vrátane priťaž.okolností,tak by to nemal byť najm.problém...
Modry kôň ani diskutujúci ti v tomto nijako nepomôžu.