Manželova nová asistentka
Ahojte ...možno trápne ale dosť som sa zamotala ...k priateľovi nastúpila nová asistentka .V deň podpisu zmluvy si všimol na zmluve že o dva týždne bude mať narodeniny tak jej šiel kúpiť darček (fľašku).Poznajú sa vraj už veľmi dávno)odpoveď na to,ako to že si hneď tykajú)..niekde ich nejaký kamarát zoznámil.no jasné že som vybehla ,nakoľko dva týždeň na to už aj ona manželovi kupovala fľašku ...divila som sa že po pár dňoch sa toľko bavia a rozoberajú sviatky .dookola.mintvrdi že s ňou nič nemá a že v tom nevidí nič zle (sme spolu dosť dlho a máme dve deti ).Komunikáciu mailovú zácina niekedy spôsobom ahojky ,raaanko ...konci pa,ahoj šéfe a.pod.Mme sa to zdá dosť divné takto so šéfom po krátkej dobe komunikovať .Vo by ste si mysleli ..ja už z toho idem vyskocit z kože a jasné že je to doma na denno dennom pretrase ...už aj hrozí rozchod lebo jememu to divné nepríde.
Ďakujem ak ste dočítali až sem .

@mamusa34 no ten posledný mesiac mam pocit že to bolo len formalne ...aj keď som si prešla našu smkovu komunikaciu tak to bolo suché ..ako deti a čo na nakup