Manželova nová asistentka
Ahojte ...možno trápne ale dosť som sa zamotala ...k priateľovi nastúpila nová asistentka .V deň podpisu zmluvy si všimol na zmluve že o dva týždne bude mať narodeniny tak jej šiel kúpiť darček (fľašku).Poznajú sa vraj už veľmi dávno)odpoveď na to,ako to že si hneď tykajú)..niekde ich nejaký kamarát zoznámil.no jasné že som vybehla ,nakoľko dva týždeň na to už aj ona manželovi kupovala fľašku ...divila som sa že po pár dňoch sa toľko bavia a rozoberajú sviatky .dookola.mintvrdi že s ňou nič nemá a že v tom nevidí nič zle (sme spolu dosť dlho a máme dve deti ).Komunikáciu mailovú zácina niekedy spôsobom ahojky ,raaanko ...konci pa,ahoj šéfe a.pod.Mme sa to zdá dosť divné takto so šéfom po krátkej dobe komunikovať .Vo by ste si mysleli ..ja už z toho idem vyskocit z kože a jasné že je to doma na denno dennom pretrase ...už aj hrozí rozchod lebo jememu to divné nepríde.
Ďakujem ak ste dočítali až sem .
@epipipi Ty si zacyklena doma s detmi. Tvoj muz kupuje po 2 tyzdnoch svojej asistentke flasu. Ty si mu dala najavo, ze ti to je divne. (Mne by to bolo tiez. U nas sa kupuju darceky a vzdy je niekto v kolektive kto na to mysli, sef sa snazi drzat neutralne, ak, tak spomenie ale kupuju to vzdy kolegovia, sef sa nikdy tak velmi neangazuje...).
Tvoj muz ta ma ukludnit, ubezpecit ze o nic nejde....a nie ta vyzivat na dialog s jeho asistentkou...
Ale ako bolo spomenute, nerob sceny len pozoruj...zatial. Naozaj verim, ze je normalny.
@ayanamirei Prečo by žena na materskej mala byť neistá, depresívna, žiarivá, bez sociálnych kontaktov, s mŕtvou kariérou a kilami navyše?
@monea Nezažila si kamarátstvo medzi mužom a ženou, keď tvrdíš, že neexistuje. A máš pravdu, nenapísala si, že to isté sa stane aj autorke, tak za to sa Ti ospravedlňujem. Len si jej napísala, že Tvoj muž mal tiež takú asistentku a skončilo to tým, že si spolu začali, tak to z tohto vyplynulo.
@ayanamirei Možno s dieťaťom nepôjdem nikam, nebudem chodiť do práce a nebudem mať čas cvičiť, ale stretávať sa s priateľmi môžem a ak nie som psychicky labilná, nie je dôvod, aby som o sebe pochybovala a mala depku.
@ayanamirei ved ale presne taketo zeny potom chlapi opustaju, lebo pridu domov z prace po 8 hodinach a chcu mat klud a namiesto toho ho zacne zena stihat a nervacit lde bol a s kym bol a daj sem telefon a zober si decka a je nervozna a nic ine nerobi len steka. Jasne ze potom ide za milou kolegynou ktora sa s nim rozprava normalne a este sa onho aj zaujima ze ako bolo v skole. Zeny pri detoch zabudaju byt manzelky. Kazdy to ma tazke, ci v praci alebo doma a treba sa k tomu chlapovi aj tak chovat aby s tebou chcel byt aj za 10 rokov. Preco sa zeny mozu stazovat na muzov ktori su agresivny alebo ich pdychicky tyraju alebo im nadavaju a robia ziarlivostne sceny a nikam ich nepustaju ale teda chlap sa stazovat nemoze lebo ved chuda zena ona je doma s detmi a ma pravo byt nervozna a stihacka
@ayanamirei mam len jedinu odpoved na tvoj komentar - vyhovorky. Ja mam takmer 10 mesacne dieta - chodim uz ciastocne do prace, stretavam sa s ludmi (normalne sa da vziat kociar a ist do mesta), doverujem rodine - nemam problem nikomu maleho dat. A s muzom mame dohodu, ze aspon raz za mesiac pojdeme spolocne na veceru, kde sa v klude budeme moct porozpravat. Kto hovori, ze mas mat x kil navyse? Nehovorim, su zeny, ktorym to po porode nejde lahko dole, ale snazim sa s tym nieco robit. 🤷🏼♀️ Tiez by som nechcela, aby sa z mojho muza stal zanedbany chlap. Verim mu a on mne.
@ayanamirei ja zdieľam tvoj názor ...kde nechať niekedy deti keď babky nemajú záujem? A nevies ani raz do mesiaca nie že ísť do práce ale robiť iné ako deti.To tak zamrzí a človek áno potom ma ten pocit že waw tak ona je tá ktorá má čas,je spokojná a nie nepríjemná lebo už nevládze.Ono to príde niekedy ani neviem aká ako .Je mi jasné že pokiaľ to ja v hlave nezmením bude sa to zhoršovať.Ale keď naozaj Vás nikto nevystrieda ..pochopí len ten kto zažil .Ako píšeš že on má mať doma kľud lebo veď nech si oddýchne a žena je v práci stále .len to nieje viditeľné nikdy.Vela z Vás napísalo veľmi dobre ,ďakujem .nebudem to spominat len tiež nieje riešenie tváriť sa že mi to nevadí ..veď môžem čakať ..ale ak máš niekoho rád tak tiež nevieš len tak sa cez to preniesť že vy doma preberiete len deti a čo kúpiť ...a celý deň je s niekým iným aj keď je to teraz pracovne.
@epipipi Preto ho napadne, že ide kúpiť darček, lebo videl na zmluve jej dátum narodenia, podľa ktorého má čoskoro narodeniny. To si tak ľudia na pracovisku zvyknú úplne bežne kupovať. Fakt by som za tým nič viac nehľadala. Mimochodom, začať by si spolu mohli, aj keby si vykali, bavili by sa medzi sebou formálne a žiadne darčeky by si nekupovali. Prestaň ho podozrievať a robiť mu scény, lebo sa to stane, Ty sama ho k tomu doženieš. (Štýlom, že: "Moja žena je presvedčená, že s asistentkou niečo mám, hoci nemám a ani by mi to nenapadlo. Hm, nie som divný, že s ňou nič nemám? Mal by som s ňou asi niečo mať, keď ešte aj moja žena, ktorá ma pozná najlepšie, si to myslí.)
@epipipi Mne by to vadilo ak by moj muz kupoval svojej asistentke narodeninovy darcek po 2 tyzdnoch. A je to vrcholne neprofesionalne. Ja osobne som tak angazovaneho sefa este nezazila.
No nic, drzim ti paste, pozoruj, snaz sa nestratit nervy a uvidi sa...viac sa momentalne podla mna neda...drzim ti velmi paste...hlavne ty ziadne dialogy s nou...
Tými scénami mu dávaš len najavo svoju neistotu a nedostatok sebavedomia a myslím, že tým dosiahnes len pravý opak, že bude z domu utekať tam, kde sa BB ide cítiť lepšie.
Pozri sa žiarliť možeš, ale najhoršie nič si nepomožeš, ak tam raz medzi nimi prebehla iskra a pačia sa jeden druhemu, a ak sa muž bude chcieť s ňou vyspať, priležitosť si najde habadej, tak , že to nikdy nemusí´š zistiť, a zaleži na nej, či bude alebo nebude suhlasiť, Na druhej strane, ak tvoj muž dostane kopačky a k ničomu nedojde, trošku si sa strapnila, nevadi, každy sme už raz v živote žiarlili

@number19 asi by zo mňa urobil už úplnú kravu tým rozhovorom ...ďakujem Vám všetkým za príspevok ...možno aj niekomu inému to pomohlo