Manželova samostatná účasť na svadbe: Správne rozhodnutie?
baby, zaujímal by ma vás názor. Boli sme pozvaní na svadbu, no ta sa konala až cca 6 hodín autom od domu… Dohoda bola, že ideme, išlo o kamosa môjho muža, ja som ho videla v živote len raz. No pred svadbou som ochorela ja (nádcha ale taká, že síce bez horúčky ale chceš len spať a nech Ti daju všetci pokoj), do toho som tehotna, takze skoro žiadne lieky, dcérka tiež chorá ale “len” sople a kus maznava.. vravím mužovi, že nech nikam nejdeme, že aj ta cesta bude náročná ale ukecal ma, že keď tak pôjdeme len zablahoželať do kostola a dáme darčeky a urobíme si rodinný víkend… tak sme išli, nehovorím, ako ma už samotné balenie dosť dorazilo, cesta tiež, kúsok sa zhoršil stav mne aj malej, tak reku na svadbu my dve nejdeme, išli sme len pred svadbou k ním domov (mali to von, bolo krásne slnečno). Dali sme darčeky, chvíľu sme ostali a že uvidíme ako večer. Keď sme prišli na Apartman, hneď sme s malou zaspali obe a spali sme do 18teho cca tak sme zmeškali kostol… Vravím mužovi, či nechce ísť on, party začala o 19tej, že nie. O 20:30 cca keď už bolo treba chystať malú spať, tak že ok ide pozriet.. Reku OK, chod na 2-3 hodky, taká dohoda. lenže on odišiel, ja som sa trápila s uspavanim malej, zaspala až niečo po 23tej tak mu pisem, že kedy príde, že nemá ani kľúče a vstup do apartmánu priamo z ulice… tak že nemám zamknúť (?!?!). Vravím nie, to nezaspim, že ľahnem na gauč a nech príde okolo pól noci domov. Na gauči sa mi naprd spalo, o 1dnej mu pisem že teda co, on že ide tancovať lebo vypil (!!!) - svadba bola na cca 10 minút autom a on išiel autom… No nasrala som sa na neho, jednak že ma nechal chorú, tehotnú samu s malou, už keď tam chcel ísť tak na chvilku a domov a nie že idem, pijem, tancujem a žena nech ma doma čaká… podotýkam, že na svadbe okrem ženícha nepozná nikoho… On nechápe, prečo sa hnevam.. Sú to u mna len tehu hormóny alebo fakt mal myslieť aj na rodinu a nie len seba?
Mala si ostať doma a nechať muža nech ide kamarátovi na svadbu. A už keď tam bol chcel sa zabaviť nevidím na Tom nič zle , a že uspavanie trochu dlhšie trvalo tak čo?
Vy ste obaja tak blbí. Nemám ani k tomu čo povedať. A ešte si ty blbá, že si chorá išla medzi ľudí.
ďakujem pekne za pár normálnych odpovedi, mali ste pravdu, že som asi nemala reagovať takto ale po úvahe som dospela k tomu, že tam bolo viac veci za ktoré som sa “vnutorne” zlostila a vypalilo to potom takto… Nebudem to tu rozpisovat, lebo kritiky aká som blbá som si prečítala dosť.. A pre tie dokonale ženy (teda myslím, že ste ženy) čo mi tu nadavali do blbých, “matiek roka” a pod by som len: po prvé blbe ste vy, lebo otázka neznela aká som matka / aká som manželka / aký IQ mám ale či moja reakcia bola / nebola OK, tak poprosím citát s porozumením a frustráciu si vybíjať inde ;) A tiež poprosím aby ste sa zamysleli, či je OK kritizovať niekoho a čiastkovat urážkami ako “matka roka” keď o mne tak holý prd viete….
@papver12 tak nepíš keď nemáš čo povedat, urobis službu ľudstvu ;)
Práveže mám čo povedat a preto som to napísala. Načo si išla chorá medzi ľudí? Milujem, keď chorí ľudia rozširujú choroby kade-tade.
Neviem, podľa mňa si mala zostať doma,keďže si sa necitila s malou dobre. Je to manželov kamarát, prečo by nemohol ísť ma svadbu?!
Ja ani netehotna , by som nešla chorá 6 hodín autom gratulovať niekomu , koho vlastne ani nepoznám . A môj muž by mi to ani nedovolil a bolo by jedno koľko a čo už mame zaplatené . On by asi chcel ostať so mnou a malou doma , ale ja by som ho poslala kamarátovi na svadbu . O tom , že si ešte mohla nakaziť dalších x ľudí , snad nemusím ani písať .
Podľa mňa to ako si sa cítila , že ti nebolo dobre + malej sa trochu pohoršilo , celu tuto situáciu iba zbytočne vyhrotilo .

Ja s mužom sme tak, že jeden bez druhého nejdeme nikam.ale kamarátkiny sú tak, že pôjdu ale keď už jeden druhého pusti respektíve sa tak dohodnú a on ide na svadbu je jasné, že nepríde domov o 2 hodky 🙄🙄🙄nemáš byt prečo urazená podľa môjho nazoru