icon

Manželova úprimnosť nadovšetko

martinkkka222
17. júl 2015

Ahojte, mam otazku, čo by ste si pomysleli o tom, keby vam mm po 8 rokoch a 2detoch pri pozeraní vylosovania LOTTA (kde bolo vyše milion eur) na otazku, čo by robil, keby vyhrá tolko penazí, povedal, ze by sa s vami rozisiel a vyplatil vás? - samozrejme potom sa to snažil "zvrhnúť" že to si robil srandu 🙂 Neviem, čo si mam o tom myslieť 🙂

Strana
z2
libka1
17. júl 2015

To aj toto sa da riesit? Najlepsie napisat to do fora a nejaka googlom studovana psychologicka ti hned diagnostikuje ze tvoje manzelstvo stoji za prd 😀 Vyloz nohy, daj si kavu a rozmyslaj ako v pohode prezit vikendovy hyc 😉

lara1507
17. júl 2015

Táto diskusia je po dlhej dobe veselá a pekná... Kde sú samé smajliky a dobrá nálada.... Nemôžu byť všetky také?? 😀

ukulela
17. júl 2015

@martinkkka222 noodpovedala by sommu, ze parada, polovica z vyhry moja a este by som z tvojej polovice vysudila paradne vyzivne - do konca zivota leharo kemping a jz by som ti nemusela trenky prat ... jasne, ze odpoved tvojho chlapa zamrzi. ale ani mojmu by nenapadlo z vyhry vykupit vsetky ruze v meste a prenajat jachtu :( mame proste antiromantickych chlapov

tomsta003
17. júl 2015

Panecku to su problemy 😉 inak aj s kraviny sa ludia urazia 😀 😀 😀

natalym
17. júl 2015

@martinkkka222 No ja by som si povedala, že minimálne musel o tom rozmýšľať. ☹

emilia25
17. júl 2015

Joj nad tymto uvažujeme každú stredu a nedelu uz 9 rokov a stale furt nist.a co by moj muz urobil no vyplatil hypo niečo na dorsbku a otvoril by si nejaký biznis a zbytok by slo detom ked budu dospelé.no takto by to urobil moj muzik.a vzdy povie do riti a zas musim do prace ked sa má spýta co sme vyhrali no nic ako vzdy.nemáme šťastie v hre ale za to v láske.

evita123
17. júl 2015

po 8 rokoch predsa ty najlepsie musis vediet ci zartoval, alebo nie...

zibi
17. júl 2015

@martinkkka222 ako nechapem ta...preco to riesis na konovi..ved ste 8 rokov manzelia...nechapem ci ludia maju vo vztahoch komunikacne problemy, preto sa nedokazu na rovinu toho druheho opytat a povedat ..pocuj to ma nasralo..necakala som tau odpoved ani zo srandy ..co to ma byt??? a sakra musel by to zehlit riadne dlho...

apropo opytala som sa svojho muza, co by spravil keby vyhral milion v sportke, tak povedal, ze by vyplatil hypoteku a kupil si auto 😀 dalej povedal, ze nevie 😀 😀 😀
sranda nesranda... ked muza napadne ako prve, ze by po cisto hypotetickej a cisto najvacsej fikcii aka existuje a to je vyhra v sportke , skor vycestujes na mars alebo si kupis pozemok na mesaici, ako vyhras v sportke povie, ze by sa so mnou rozisiel a rozdelil sa ... no co na to povedat ?? aj smutne, aj smiesne, aj zlatyy, ze sa chce na pol rozdelit..tak vydedkukovala som jedno, drzgros nebude 😉

natalym
17. júl 2015

Môj muž by mi na takú otázku ani neodpovedal. Považuje to za zbytočné riešiť čo by bolo keby, keď sa my s deťmi bavíme na takúto tému, tak len prevracia očami.

bonaqa2013
17. júl 2015

@martinkkka222 LEN BLáZON SKúšA žENU A SKLO....

deninka233
17. júl 2015

@martinkkka222 chlapi občas naozaj tresnú prvú sprostosť ktorá im v danej milisekunde prijde vtipná…
Môj muž mi zahlásil na návšteve (bola som v nemocnici druhý týždeň so zápalom obličky a vo štvrtom mesiaci, s lekármi sme bojovali o malé) že jeho dnes bolí strašne chrbát, že sa pôjde dať namasírovať k susede (je masérka ako aj ja)... Keď som obelela ako stena a začali sa mi oči pretáčať čo som myslela, že ma tam vystrie, tak to rýchlo obrátil na žart a veru potom ešte tri dni chodil "kolenačky". Proste ho vôbec nenapadlo, že by som to mohla brať precitlivene, osobne a navyše aj dvojzmyselne… 😕 A to je asi najlepší muž pod slnkom a viem že ma miluje, len občas takú vetu zatresne že rozmýšľam či ho mám zabiť alebo rátať do stotisíc straaaaašne pomaly. 😀
Ale už reagujem na takéto podobné "neuvedomovacie vety" tým že normálne poviem že sa ma to dotklo, bolelo to a on sa ospravedlní. A potom to už neriešim a netrápim sa prečo to povedal a či to myslí vážne…

amadora
17. júl 2015

u nás to včera bolo opačne, mm mi hovoril že keby vyhrá v lote tak postavíme zrub, pri ňom súkromné jazero, súkromný revír by si kúpil a podobne. a ja sa pýtam reku a mne čo? a on že čo by si chcela. tak mu vravím že tenisové kurty a súkromného sexi učiteľa 😀

rybiatko123
17. júl 2015

Povedala by som the same here baby 😀 keby vyhrám ja, odídem kdesi prec a najdem si sexy chlapa s tehlickami a opáleným telom a manzelovi by som poslala pohľadnicu 😀
Ale nie, teraz vazne, toto je nepodstatna kravina 🙂 my si s mužom sme s robili bezne srandu, ze keby si ma vybrat ci ostanem v byte ja alebo pes, tak vzdy povedal ze pes a ja to iste 🙂 samozrejme
predtym ako sme mali dieta 😀

mlil77
17. júl 2015

predpokladam ze si osoba ktora je moc precitlivena na samu seba....nabuduce jednym uchom dnu a druhym von......

sasa1310
17. júl 2015

@martinkkka222 bože, a ty žiješ s človekom a ty nevieš ako to myslel? Veď ho predsa musíš poznať ako sa k tebe chová, či ti prejavuje lásku a či ťa lúbi musíš cítiť. A samozrejme iste vieš, kedy to myslí vážne a kedy ako srandu. Nechápem
Môj takto sranduje bežne, ale ja viem presne ako to myslí a čo ku mne cíti

moni244
17. júl 2015

@martinkkka222 mat tvoje problemy a vyhru v lote 😀 hned by bolo lepsie, fakt niekedy zasnem, ako si zeny dokazu robit same problemy vo vztahu.

cat
17. júl 2015

Mne to pripomenulo scénu z Kameňáku: "Dneska by to šlo.... " 😀

ivuska6
17. júl 2015

kolko krat som aj ja povedala nasim muz deti keby vyhram tak si v zahrade postavim domcek a bola by som tam len ja a nikoho by som nepustila 🙂 a nikto sa neurazil bolo to zo srandy ale zato syn ten uz sniva teraz otom ze si tam postavi ked bude velky

martinkkka222
autor
17. júl 2015

no je to každopadne na zamyslenie, jasne, že z toho nerobim vedu 🙂 aj som precitlivelá, a bolo to práve také obdobie, ked sa narodil druhý malý tri tyzdne po porode a ja totalne v koncoch, nevyspatá, pribratá, no na prášky a on mi toto zadre 🙂) ale ved beriem to pozitivne. najviac ma pobavil prvý príspevok, že ALFASAMEC 🙂)) diky za uprimne odpovede, ved trocha srandy musi byt aj vo fore rodinne problemy baby, či nie? 🙂)
inač, myslim si, že to myslel važne 🙂) manželia nie sme, napísala som mm len preto, lebo sa mi nechcelo vypisovať "priateľ" 🙂) sorry kočky.
momentalne sa nebavime (s mm myslim) 🙂)
a diskutovať o tom nemienim, už ma má za tých 8 rokov poznať dosť na to, aby vedel, ako zareagujem.

rebeka7501
17. júl 2015

@martinkkka222 mňa k tomuto napadol jeden vtip :
"Drahá vyhral som dvanásť miliónov v lotte !! Baľ kufre !!!!"
"Miláčik ideme na dovolenku ?"
"Nie, ty ideš do riti !!!"

zita19
17. júl 2015

presne dnes mi jeden stary pan hovoril vtip.
Drahy, ked vyhras das mi polovicu a ja sa zbalim a odidem.
Na druhy den drahy dosiel a vravi: Milacik, tu mas svojich 40 korun z vyhry, mozes sa pobalit a ist. Vyhral som 80.

blontimka
7. apr 2019

@martinkkka222 ja by som mu povedala, že je teda najvyšší čas kupovať zreby A že deti zostanú jemu, lebo ja sa už vidím na jachte 😂😂😂😂😂😂😂😂😂
A asi by som si Ešte tlapla nato 😂😂

Strana
z2