Manželova úprimnosť nadovšetko
Ahojte, mam otazku, čo by ste si pomysleli o tom, keby vam mm po 8 rokoch a 2detoch pri pozeraní vylosovania LOTTA (kde bolo vyše milion eur) na otazku, čo by robil, keby vyhrá tolko penazí, povedal, ze by sa s vami rozisiel a vyplatil vás? - samozrejme potom sa to snažil "zvrhnúť" že to si robil srandu 🙂 Neviem, čo si mam o tom myslieť 🙂
Táto diskusia je po dlhej dobe veselá a pekná... Kde sú samé smajliky a dobrá nálada.... Nemôžu byť všetky také?? 😀
@martinkkka222 noodpovedala by sommu, ze parada, polovica z vyhry moja a este by som z tvojej polovice vysudila paradne vyzivne - do konca zivota leharo kemping a jz by som ti nemusela trenky prat ... jasne, ze odpoved tvojho chlapa zamrzi. ale ani mojmu by nenapadlo z vyhry vykupit vsetky ruze v meste a prenajat jachtu :( mame proste antiromantickych chlapov
Panecku to su problemy 😉 inak aj s kraviny sa ludia urazia 😀 😀 😀
@martinkkka222 No ja by som si povedala, že minimálne musel o tom rozmýšľať. ☹
Joj nad tymto uvažujeme každú stredu a nedelu uz 9 rokov a stale furt nist.a co by moj muz urobil no vyplatil hypo niečo na dorsbku a otvoril by si nejaký biznis a zbytok by slo detom ked budu dospelé.no takto by to urobil moj muzik.a vzdy povie do riti a zas musim do prace ked sa má spýta co sme vyhrali no nic ako vzdy.nemáme šťastie v hre ale za to v láske.
po 8 rokoch predsa ty najlepsie musis vediet ci zartoval, alebo nie...
@martinkkka222 ako nechapem ta...preco to riesis na konovi..ved ste 8 rokov manzelia...nechapem ci ludia maju vo vztahoch komunikacne problemy, preto sa nedokazu na rovinu toho druheho opytat a povedat ..pocuj to ma nasralo..necakala som tau odpoved ani zo srandy ..co to ma byt??? a sakra musel by to zehlit riadne dlho...
apropo opytala som sa svojho muza, co by spravil keby vyhral milion v sportke, tak povedal, ze by vyplatil hypoteku a kupil si auto 😀 dalej povedal, ze nevie 😀 😀 😀
sranda nesranda... ked muza napadne ako prve, ze by po cisto hypotetickej a cisto najvacsej fikcii aka existuje a to je vyhra v sportke , skor vycestujes na mars alebo si kupis pozemok na mesaici, ako vyhras v sportke povie, ze by sa so mnou rozisiel a rozdelil sa ... no co na to povedat ?? aj smutne, aj smiesne, aj zlatyy, ze sa chce na pol rozdelit..tak vydedkukovala som jedno, drzgros nebude 😉
Môj muž by mi na takú otázku ani neodpovedal. Považuje to za zbytočné riešiť čo by bolo keby, keď sa my s deťmi bavíme na takúto tému, tak len prevracia očami.
@martinkkka222 LEN BLáZON SKúšA žENU A SKLO....
@martinkkka222 chlapi občas naozaj tresnú prvú sprostosť ktorá im v danej milisekunde prijde vtipná…
Môj muž mi zahlásil na návšteve (bola som v nemocnici druhý týždeň so zápalom obličky a vo štvrtom mesiaci, s lekármi sme bojovali o malé) že jeho dnes bolí strašne chrbát, že sa pôjde dať namasírovať k susede (je masérka ako aj ja)... Keď som obelela ako stena a začali sa mi oči pretáčať čo som myslela, že ma tam vystrie, tak to rýchlo obrátil na žart a veru potom ešte tri dni chodil "kolenačky". Proste ho vôbec nenapadlo, že by som to mohla brať precitlivene, osobne a navyše aj dvojzmyselne… 😕 A to je asi najlepší muž pod slnkom a viem že ma miluje, len občas takú vetu zatresne že rozmýšľam či ho mám zabiť alebo rátať do stotisíc straaaaašne pomaly. 😀
Ale už reagujem na takéto podobné "neuvedomovacie vety" tým že normálne poviem že sa ma to dotklo, bolelo to a on sa ospravedlní. A potom to už neriešim a netrápim sa prečo to povedal a či to myslí vážne…
u nás to včera bolo opačne, mm mi hovoril že keby vyhrá v lote tak postavíme zrub, pri ňom súkromné jazero, súkromný revír by si kúpil a podobne. a ja sa pýtam reku a mne čo? a on že čo by si chcela. tak mu vravím že tenisové kurty a súkromného sexi učiteľa 😀
Povedala by som the same here baby 😀 keby vyhrám ja, odídem kdesi prec a najdem si sexy chlapa s tehlickami a opáleným telom a manzelovi by som poslala pohľadnicu 😀
Ale nie, teraz vazne, toto je nepodstatna kravina 🙂 my si s mužom sme s robili bezne srandu, ze keby si ma vybrat ci ostanem v byte ja alebo pes, tak vzdy povedal ze pes a ja to iste 🙂 samozrejme
predtym ako sme mali dieta 😀
predpokladam ze si osoba ktora je moc precitlivena na samu seba....nabuduce jednym uchom dnu a druhym von......
@martinkkka222 bože, a ty žiješ s človekom a ty nevieš ako to myslel? Veď ho predsa musíš poznať ako sa k tebe chová, či ti prejavuje lásku a či ťa lúbi musíš cítiť. A samozrejme iste vieš, kedy to myslí vážne a kedy ako srandu. Nechápem
Môj takto sranduje bežne, ale ja viem presne ako to myslí a čo ku mne cíti
@martinkkka222 mat tvoje problemy a vyhru v lote 😀 hned by bolo lepsie, fakt niekedy zasnem, ako si zeny dokazu robit same problemy vo vztahu.
Mne to pripomenulo scénu z Kameňáku: "Dneska by to šlo.... " 😀
kolko krat som aj ja povedala nasim muz deti keby vyhram tak si v zahrade postavim domcek a bola by som tam len ja a nikoho by som nepustila 🙂 a nikto sa neurazil bolo to zo srandy ale zato syn ten uz sniva teraz otom ze si tam postavi ked bude velky
no je to každopadne na zamyslenie, jasne, že z toho nerobim vedu 🙂 aj som precitlivelá, a bolo to práve také obdobie, ked sa narodil druhý malý tri tyzdne po porode a ja totalne v koncoch, nevyspatá, pribratá, no na prášky a on mi toto zadre 🙂) ale ved beriem to pozitivne. najviac ma pobavil prvý príspevok, že ALFASAMEC 🙂)) diky za uprimne odpovede, ved trocha srandy musi byt aj vo fore rodinne problemy baby, či nie? 🙂)
inač, myslim si, že to myslel važne 🙂) manželia nie sme, napísala som mm len preto, lebo sa mi nechcelo vypisovať "priateľ" 🙂) sorry kočky.
momentalne sa nebavime (s mm myslim) 🙂)
a diskutovať o tom nemienim, už ma má za tých 8 rokov poznať dosť na to, aby vedel, ako zareagujem.
@martinkkka222 mňa k tomuto napadol jeden vtip :
"Drahá vyhral som dvanásť miliónov v lotte !! Baľ kufre !!!!"
"Miláčik ideme na dovolenku ?"
"Nie, ty ideš do riti !!!"
presne dnes mi jeden stary pan hovoril vtip.
Drahy, ked vyhras das mi polovicu a ja sa zbalim a odidem.
Na druhy den drahy dosiel a vravi: Milacik, tu mas svojich 40 korun z vyhry, mozes sa pobalit a ist. Vyhral som 80.
@martinkkka222 ja by som mu povedala, že je teda najvyšší čas kupovať zreby A že deti zostanú jemu, lebo ja sa už vidím na jachte 😂😂😂😂😂😂😂😂😂
A asi by som si Ešte tlapla nato 😂😂

To aj toto sa da riesit? Najlepsie napisat to do fora a nejaka googlom studovana psychologicka ti hned diagnostikuje ze tvoje manzelstvo stoji za prd 😀 Vyloz nohy, daj si kavu a rozmyslaj ako v pohode prezit vikendovy hyc 😉