Manželove milenky pred vzťahom

15. jan 2022

Ahojte. Chcem sa spýtať ako vnímate to že váš manžel mal pred vzťahom ženy len na sex.. viete mne by nevadilo keby na vzťah. Len ma trapi to že mal 4 ženy čisto len na sex. Nemal ich viac lebo asi ďalších 10 ho odmietlo. Keby ho neodmietli tak by ich mal teda možno aj 20 .. mne nejde o to koľko ich bolo ale o ten pocit, že mi ako keby vnútorné vadilo že dokázal sexovať bez lásky. Že to chcel. Že mu to nevadilo. A že mal chuť na cudzie ženy alebo kamarátky. Kamarátovi písal že jak rád by si aspoň chytil nejaké prsia keď už nemá ten sex. Že to by bolo keby kolegyne mu v robote ukazali prsia. Že môže snívať.. a pod.hnusy..
Áno sparala som sa v jeho starých správach ukamenujte ma. No keď som nevidela tie správy, tak som si myslela o ňom že je jeden slušný, poctivý a dobrý človek ktorý má ROZUM a CITY. No po týchto primitvnych správach sa v mojich očiach zmenil... Už nieje pre mňa taký výnimočný a zaujímavy. Skôr ho vnímam ho uchyla.. a s odporom. Nikdy by som si nepomyslela že jeden slušný, dobrý, dobre vychovaný chlap by mohol niekedy kamošovi písať takéto veci a že by dokázal mať vôbec sex s cudzími ženami. Tieto veci robil nie tak dávno. Robil ich pred 2 a pol rokom a robil také veci aj písal kamošovi už od roku 2015 asi.. čiže bol taky dlho, nebol to žiaden jeho výkyv a vrátenie sa do normálnu. Bol taký permanentne že mu nevadilo mať sex so ženou cudzou a písal si dlho s kamošom také hnusy. Takze ja si myslím že keď človek robí niečo dlhodobo a stále a nepríde mu to zle tak sa nikdy nezmení. Ani kvôli žene. Len prestane robiť také veci lebo vie že jej to vadí. No stále taký bude, len sa bude snažiť udržiavať svoje chute na uzde.

marseillefan
15. jan 2022

Drahá moja, drvivá väčšina chlapov je ako ten tvoj... a ich manželky si myslia, že majú doma dokonalého chlapa, ale realita je taká, že to len preto, že ho nepočuli rozprávať sa s jeho kamarátmi.

autor
15. jan 2022

Kamarát mu napríklad poslal video nejakej striptérky ktorá tancuje okolo tyči alebo video nejakej cickatej pplonahej ženy a on mu na to odpísal : hmmm takú raaaaad....
Potom poslal on kamošovi vždy pred spaním nejakú polonahu ženu a napísal k tomu : dobru noc ;) .
Vymieňali si úlovky z instagramu a posielali si ich.
Potom môj manžel mu tam písal že každá ho odmieta že škoda že keby si aspoň prsia mohol chytiť. Lebo že je dlho sám a mu to chyba..
Neviem podľa vás toto napíše človek ktorému ide o lásku a dokáže mať sex iba z lásky ? Myslím že nie.
.. keď som mu o Tom povedala povedal mi že bol proste dlho sám a chýbalo mu intímnosti. A že dlho sa uspokojoval len na porne že ani nechceli v realite s cudzou zenou, že tiež sa mu to nepáčilo a že v realite že to bolo čudné a trápne a že by tak už nechcel. Že to bolo proste o ničom že nebola až taká chémia.. že to si radšej mohol ostať len honit na porne.
Tak v porne ma chémiu so všetkými aj so všetkými fotkami ktoré mu posielal kamoš mal chémiu a zjavne dosť veľkú keďže si niekoľko rokov posielali nahé cudzie ženy. Takže zjavne ma chémiu aj k cudzím ženám. Si myslím že keď dačo chcel na nete a zrazu sa to zjaví pred ním v realite tak určite by to neodmietol ( keby bol sám) šak prečo by to aj odmietol keď to chcel cez net niekoľko rokov a ženy v realite ho len odmietali. Takže neverím že ho tie ženy v realite nepritahovali , keď si ich tak krvopotne vyhľadával či už fotky na nete alebo iné prasaciny. A keby ho aj nepritahovali a našiel dajaku čo ho priťahuje tak by snou trtkal s radosťou. Tam nejde ani o to či to bolo snimi dobre. Ale že keby bol normálny slušný chlap tak by to snimi ani nechcel robit a ani by k tomu nedošlo. Mňa hnevá že k tomu vôbec došlo a nie či to bolo snimi dobre. Keby sa našla nejaká čo je to snou dobre tak čo ? Neodmietol by ju. Takže pointa je tá ista.

vler
15. jan 2022

Si vrcholne naivna

otazka1
15. jan 2022

Jezisukriste 🤦‍♀️

horalka1986
15. jan 2022

A na co sa hrabes v jeho minulosti? Nerozumiem a ako pisu hore baby, si proste naivna. Moj muz predomnou pretiahol polku bytovky...a? Dolezite je co je teraz a nie co bolo. A mimochodom. Aj zeny su take. Snad si nemyslis, ze kazda co nema lasku drzi neviem kolko celibat. 😂

marca12
15. jan 2022

Co take zle robil? Ze mal sex v case,ked nemal vztah? No a? A tie spravy,prosim ta nevysiluj,vacsina chlapov je takych. Nemas problem,tak si ho vyrabas. Nevies asi nic o muzoch. Oni maju ine zmyslanie. Teraz ma manzelku a urcite je rad. Je trapne vykrikovat mu,co bolo,ked bol sam

miadi
15. jan 2022

Podla mna je horsie ze si sa mu hrabala v sukromnych spravach bez jeho vedomia. To je akoby si mu chcela vycitat myslienky na sex zeny prsia ktore mal nez Ta stretol. A chlepovi Snad nebude chlap pisat ako tuzi Po laske na cely zivot a spriazenej duši a k tomu foto maciatok . Trosku by si mala dospiet, Strasne ho odsudzujes. Akoby si bola svata panna co nikdy nepozrela pred manzelstvom na pekneho chlapa a nemala vselijake chute.. Keby bol taky uchyl ako ho opisujes tak by aj stebou mal len sex bez lasky par x a hotovo Nebol by stebou vo vztahu a nenaklusal stebou pred oltar. Ty si ho mala naivne na piedestali ako nejakeho mnicha bez nečistych myslienok a zrazu vidis ze je clovek a zda sa ti nieco menej a je ako kazdy druhy. Pokial nemate problem vo vztahu naco si jeden vyrabas? Hrabat sa mu v sukromi je nechutne je to ako stalker ale ked si to urobila ty .. tak je to ok ze ? Sebe odpustime zle činy ospravedlnime .. za mna je primitivne hrabat sa cloveku za jeho chrbat v jeho sukromnych spravach Takze ked sa tebe zda primitivne co urobil on .. hodite sa k sebe len kazdy mà ten primitivizmus v inej forme. Ked Nema milenky ked je vo vztahu stebou tak to co robil predtym je len jeho vec.

viera
15. jan 2022

Haha ja “normalne”slusneho chlapa nepoznam😀🤣a suhlasim presne s
@marseillefan 👍

andreatytler
15. jan 2022

Ani ja nesexujem bez lasky, ale to neznamena ze som lepsi clovek ako ten kto sexuje bez lasky. Len mam ine nastavenie. Kolko som ja takym ludom zavidela ze si vedia uzivat.
Tie spravy co si oni pisali su este celkom jemne. Nezahadzuj tento vztah. Taky chap o akom snivas, existuje len v lacnych romantickych filmoch. Vies, teraz ti padli obrovske ruzove okuliare. To sa stane v uplne kazdom vztahu. Uz nikdy nebude tvoj muz ten uzasny princ na bielom koni, ale to nevadi. Bude stale tvoj muz.

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
panelacikova
15. jan 2022

a takto to dopadne, keď nejdú ľudia do vzťahu s čistým štítom.... potom sa o ňom dozvieš to, čo ti nikdy nepovedal a si vrcholne sklamaná.

simca06022011
15. jan 2022

Co si sa dozvedela? Ze je to proste chlap. A co ze mal len sex? Bola si tam ze to isto vieš? 😉 Nie. Len sa v tom sprtaj dalej, prehrabuj sa v histórii a vasmu vztahu, ktorý podľa všetkého bol ok, to pomôže. Ja by som sa nad tym akurát tak zasmiala.
Tu vidno, preco niektore zeny (aj muzi) by nemali mat pristup k takýmto veciam, treba mat trochu nadhľad. A ty ho nemáš, pretoze teba to úplne vykolajilo, myslis ze tvoj chlap je hulvat, bezcitny, bez rozumu 🤦🏻‍♀️ pritom k tebe sa správa inak cize dovod nemáš okrem x rokov starých sprav.

danica2711
15. jan 2022

a čo sa stalo, že si sa tomu slušnému, úžasnému atď. mužovi začala hrabať v mobile?

ukulela
15. jan 2022

Hm. Vadi ti, ze mal sex bez lasky, len aby naplnil zivocisnu potrebu. Ale zjavne ti vadi aj kdejaka lola ceterova na obrazku, ci cica z pohovky na pornhube. A co si mal nechat vyvalit bok a prasknut gule? Bol ti neverny? Nie. Zjavne s tym prestal, ked nasiel sex vo vztahu. Tak kde je problem? Nemas problem, vyrobis si.... no, budes to mat v zivote tazke.

lucilaines
15. jan 2022

Ad1 aj ja som mala sex bez lasky ked som bola mlada, slobodna a bez zavazkov. Dokonca som bola aj neverna. Dnes som manzelka a mama dvoch deti a muza by som nepodviedla ani len v myslienkach. Takze ano, aj ludia sa menia. Alebo proste dospeju, najdu co hladaju a nemaju dalej potrebu sexu bez lasky.
Ad2 pracovala som v cisto muzskom kolektive niekolko rokov ako jedina zena. Drviva vacsina mojich kolegov boli zadani chlapi. Keby si pocula tie chlapske rozhovory v praci, nebodaj este mimo prace niekde na firemenej chatovacke, tak asi sa len prezehnas a rovno vstupis do klastora.
Je to proste chlap preboha, sak ho nechaj dychat. Bud si velmi mlada alebo prilis romanticka zblbnuta filmami, ale buzerovat ho za sex z pred x rokov a slintanie nad holymi zenskymi na obrazkoch, ti nic dobre neprinesie. Nauc sa povzniest, capnut si po ruke ked sa chces hrabat v cudzom sukromi a vazit si ,ze mas doma vztah, ktory ti funguje tu a teraz. Lebo sa velmi lahko moze stat, ze on pojde o dum dal a ty si mozes hladat noveho. A ver mi, ze najst takeho co sa nikdy nebavil s kamosom uchylne o porne a nahotinkach, pripadne nemal sex bez lasky mas takmer nulovu sancu.

20erika07
15. jan 2022

Niekde som raz citala, ze neexistuje problem, ktory by zena nevedela vytvoriť... nech sa paci, uplne zbytocne ... je to jeho minulosť. A ešte celkom dobrá 🙂 bud prave šťastná, že je verný a chytá uz len tvoje ňadrá.
Naco sa zozierat, nic co sme urobili sa uz neda vratit, no naco toto ....

thereisabear
15. jan 2022

Proste je to chlap. Rozdiel je akurát v tom, že niektorí si to nechajú pre seba, iní o tom napíšu kamarátovi. Časť svoje predstavy zrealizuje, druhá časť na to nemá odvahu.

goodidea
15. jan 2022

Je to normálny zdravý chlap

panda21
15. jan 2022

Zažila som kade aké stíhačky ale ty si teda prekonala aj tú najväčšiu akú poznám 😂 vyrobiť problém zo sexu keď bol SLOBODNÝ a z obyčajných mužských myšlienok, to je už úplný strop. A ešte čítať konverzácie z pred manželstva? Wtf? Vyrastala som v chalanskej partií a tvoj muž je ešte svätúšik teda 😂 keby mne ide partner do konverzácii s mojom kamarátkou a ešte aj z minulostí z pred vzťahu tak u mňa skončil. Ty môžeš byť rada, že ešte dobre reagoval, lebo toto nie je normálne. Ešte chvíľu pokračuj a o chvíľu bude znova slobodný posielať s kamarátom nahé fesandy pred spaním 😅

cobolotobolo
15. jan 2022

Co mal na teba cely zivot cakat a zit v klastore, kym ty si si pred nim s niekym uzivala? Nemala si pravo sa mu hrabat v spravach a sama si vyrabas problemy. Predstav si, ze by ti niekto precital dennik, alebo si cital doverne spravy, ktore si si pisala s kamoskou. Skakala by si tu potom do stropu od ponizenia a zurovosti. To su take spravy ako krcmovy rozhovor chlapov plny nadavok v krcme. Same do pi..., do r.., ...

adrika25
15. jan 2022

Chudák chlap 🤭 máš doma zdravého chlapa a robíš z neho úchyla.

cobolotobolo
15. jan 2022

Toto je, o com muzi hovoria. Ze niektore zeny sa cele dni doma nudia a nerobia nic ine, len nuraju, sturaju v pritomnosti, minulosti, len aby mohli vyrobit nejaky problem a hadku. A je jedno co najdu, hlavne aby si mohla povedat. Dovtedy a tak dlho som hladala, az som nieco nasla.

milka1988
15. jan 2022

@marseillefan tak to chvalabohu mozem byt rada ze moj muz do tej skupiny nepatrí 🙂

lenka1993
15. jan 2022

Veď to je úplne normálne. Napr ja sex a city nespájam. Keď som nemala partnera tak som mala len sexuálnu známosť. Tam išlo o hodinové stretnutia 3x do týždňa. Nerob s toho tragédiu. Jednoducho sú ľudia ktorý nepotrebujú lásku aby mali sex. A je nas veľa.

suge
15. jan 2022

Myslím, že takých ľudí je väčšina, mužov a žien. Sex je pre nich základná potreba a celibát niečo, čo by skrátka nedali. Milá autorka, píšeš o manželovi, takže každá rada drahá. Minulosť nezmeníš, takže ti zostáva zmieriť alebo nezmieriť sa s ňou. Možno by to chcelo zrevidovať plusy a mínusy manželstva aké je teraz, v prítomnosti. A to celkovo, nielen z hľadiska sexu. Snáď nájdeš dosť síl a dôvodov odpustiť a ísť ďalej. Akokoľvek, držím palce.👍

kittykat22
15. jan 2022

Ked si autorka precita tuto diskusiu, tak si pomysli, ze tento konik je jedna nechutne zvratena komunita plna hriechu 😄😄😄😄

acrobaleno
15. jan 2022

Boze to je problem🙄 A bola by si radsej keby kazdu jednu lubil? To by tiez nesvedcilo o sile jeho lasky, ked sa vedel tak rychlo zamilovat a odmilovat. Akoze trosku prehanas.

liljana
15. jan 2022

Za prve, liezt do mailov,... niekomu je nechutne. Druha vec, to aky je, aku mal minulost, si musela vediet uz predtym. Mal to byt tvoj problem pred svadbou a mala si to riesit vtedy, ci to dokazes akceptovat. A nie teraz, s krizkom po funuse.

makova333
15. jan 2022

Vies, co vsetko ja viem o kamoskach? Co vsetko mi porozpravali? A neverim, ze to vesali na nos svojim manzelom/partnerom 🙈

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz