icon

Manželove "nevinné" kamarátstvo

klarisa23
26. aug 2013

Ahojte, potrebujem radu, lebo som uz sama zufala a neviem ako sa zachovat...Moj manzel ma v praci dobru kamaratku, teda tak to tvrdi mne.....Su skoro stale spolu, minule som sa dozvedela, ze chodia spolu aj do prace a pisali si na jednej sieti cez mobil, sice nic osobneho, ale aj tak mi to uz pomaly zacina vadit. Nie som ziadna stihacka, ale svojho muza milujem a sem-tam mu aj napisem, ze ho lubim, no skoro nikdy mi neodpise, pride domov a povie mi, ze mal vela roboty, ale ze dakuje za peknu sms. To by som sa nehnevala, ved nie som ziadna pubertiacka, aby mi musel odpisat, ale ake bolo moje prekvapenie, ked som chytila jeho mobil a nasla tam v tu istu dobu spravy od nej a jej na vsetky odpisoval ☹. Bolo mi z toho smutno, spravila som scenu, aj ked som sa potom hanbila, ze som nemusela tak vystartovat, ale on aby bol pokoj, tak si tu siet z mobilu vymazal. No vcera mi to nejako nedalo a znova som mu zobrala mobil, aj ked sa to nema a hanbim sa za to, ale nedalo mi to a tam som nasla od nej sms, ze ci spolu nepojdu na vinko a ten moj jej odpisal, ze to by bol dobry napad...Skoro ma porazilo a znova sme sa pohadali a ked som mu vykricala, ze ci ta baba nevie, ze je zenaty, tak on povedal, ze jej o nic nejde a ze on vie, kde su jeho hranice, podotykam so zvysenym podrazdenym hlasom. ale mi travime spolu malo casu a oni su spolu v robote stale, ona mu rozprava o jej problemoch a on mi skoro ani vobec nevolava, prosto ako keby som ho ani nezaujmala..neviem, som fakt hysterirka a prehanam? Lenze z takychto malickosti byvaju rozvody ☹

suzi31
3. sep 2013

@zuzlicek44 vek je 48, v marci bude mať 49

zuzlicek44
3. sep 2013

@suzi31 a myslis si, že keby nato neprídeš teraz, ale o polroka napr, taksu už velmi daleko...pretože z toho čo píšeš on s nou tu hru hra suzi...naozaj...zvadza ho a flirtuje, ale on ani raz razne nepovedal dost apd. jemu to imponuje natoľko že on s nou tu hru nepriamo hra... ☹

suzi31
3. sep 2013

@zuzlicek44 žial máš pravdu

zuzlicek44
3. sep 2013

@suzi31 počula som zopár krát, že chlapy po 50 sa zacnu blaznit, že im zacne dr.ať...nemala by si sa sustredit nanu, aj ked musis prasknut od zlosti...ale riesit jeho..nemožes ho rpedsa celý život stranit od žien, aby ho nahodou nezačala nejaká namotávat, zvadzat atd. dáva to zmysel čo pisem celkom, no nie? mrzi ma že som nie na tv.manžela strane, ale tebe chce dobre🙂

zuzlicek44
3. sep 2013

@suzi31 ale zase halvu hore..kolko žein prežilo neveru a vsetko sa dalo dokopy, možno velmi tažko, niektorých to utužilo..tak sa nad tým až tak netráp, stále si ten lepší prípad a nie je to také stratené..teda vobec by som povedala..chce to len určit si pravidla a velmi razne a tých sa držať...nebud smutna, ani nestastna, si fajn ženska urcite ( z tvojich prispevkov sa mi zdá) , určite by nechcel prist o taku ženu🙂

suzi31
3. sep 2013

@zuzlicek44 vieš ja tiež nie som tak uuuuplne celkom na jeho strane, pretože v tomto máš pravdu že keby chcel, vedel by stručne a jasne povedať daj mi pokoj a nevypisuj mi a nebudem ti pomahať s tvojim domom ale nie on ju lutuje pretože koženo minisukňová peroxidka je z neho cela namäkko a jemu to imponuje o tomto som tiež presvedčená že je to tak a otázka tu znie len taká že ako ďaleko to zájde či zašlo možno sa pohráva on so všelijakymi myšlienkami a možno sa aj zlakol neviem, ja som zvedava čo urobi ako sa bude chovať teraz v najbližšom čase 😖

zuzlicek44
3. sep 2013

@suzi31 ti verim...skus to fakt na nejaký faakt dlhý debat, kde to spolu aj uzavriete ako sa vec ma.. zacnes preco to robil, co od toho očakava, aku istotu teraz mozes mat ty, že s anevedel postavit k problemu ako chlap (ako napísal ženatý) a ako idete celu vec uzavriet, resp. čo teraz s buducnostou, dohodnite si pravdila a dost..viac sa k tomu nevracat, lebo ta to znici, bude stale nato mysliet atd...zvladnete to🙂

eeerika.h
3. sep 2013

suzi31, len trošku som sem nazrela, no tu už by sa podľa mňa nemalo riešiť, či jej pomôcť, či nie! Je to od neho pekné, že sľúbil pomoc, ale ak niekto niekoho žiada o pomoc, neplatí sa za to vopred a to rozbíjaním vzťahu !!! Skôr sa mala spýtať teba, či ti nevadí, že čas, ktorý mal venovať svojej rodine, bude venovať jej. Je to zlá zákerná žena, ktorá vedome ubližuje a rozbíja vzťah. Myslím, že tvoj manžel, keď že vie o čo ide, lebo mu to takto polopatisticky predložila, mal by zvážiť, KOMU vlastne chce pomáhať?? Ku komu chce byť korektný a dodržať slovo? K žene čo mu chce rozvrátiť celý život? Zvláštny postoj, to ako keby sľúbil zlodejovi /o ktorom nevie, že zlodejom je/ , že mu požičia kľúče od domu, kým nebudete doma. Keď sa dozvie, že je zlodej, požičia ich aj tak - len aby dodržal slovo ??? Tu by som už na jeho a tvojom mieste skôr riešila zmenu práce. Ak to takto verejne priznala, bude vaša rodinka v nepokoji. A s ňou by som teda určite nestratila ani jedno slovo - nezaslúži si vašu pozornosť. Možno ignorácia by jej pomohla pochopiť, čo sa smie a čo nie. /ak ju to už rodičia nenaučili/

suzi31
3. sep 2013

@eeerika.h toto si veľmi dobre napísala ...

lolonka
3. sep 2013

@suzi31 ...ahoj celú dobu si ťa tu čítam...a teda ti poviem, že ja by som bola riadne na nervy....ja som moc žiarlivá...tiež ale by som nikdy nevyvolala nejakú scénu..alebo niečo podobné......ale tak toto by drásalo nervy aj mne.....lebo by som si stále kládla otázku, či manžel vydrží...a keď dokedy???..bože...toto sú mi ženy...čo to je za kravu???....čo si nenájde slobodného???.......ja by som asi od manžela žiadala, aby tam betónovať nič nešiel....a ani žiadna iná pomoc....och..nezávidím ti túto situáciu....skús mu povedať keby to bolo opačne..., že ty by si mala takého nápadníka, či by bol on v pohode......silno ti držím palce, a dúfam, že je manžel na rovinu povie, nech mu dá pokoj... 😠 😠

ella555
3. sep 2013

@suzi31 On je slepy v tom ako ho ona manipuluje, ci uz poznamkami na teba, on vlastne robi to co ona chce, on ma asi pocit ako to ma pod kontrolou.

suzi31
3. sep 2013

@lolonka rozmyšľam, že ho dnes upozorním, ako by sa cítil, kebyže pojdem vyfotiť kamarata, keďže zháňa fotografa na nejake propagačne, pred časom som to tak doma nadškrtla, že by som sa na to aj podujala, nakoľko sa do toho trochu rozumiem, a samozrejme že on cely na plafone že ako si to predstavujem fotiť chlapa a že nie on s tym nesuhlasi jedine kebyže pojdem s tebou tak chápeš....
@ella555 áno presne ako hovoríš, tvrdí ako strašne to má pod kontrolou a pre neho to nič neznamená a v skutočnosti nič nechape alebo ak horšie, tak nechce ani chápať

suzi31
3. sep 2013

podotykam nejednalo sa o žiadne akty, ale normalne reklamne propagačne materialy na hudobny projekt 😀 jaj rozdrapila by som ho na dva kusy

laila22
3. sep 2013

@suzi31 povedz mu, ze kym on pojde ku ,,kamoške,, betonovat, tak ty ides nafotit kamarata aby si si vyplnila den kym on bude robit charitu.. 🙂

katti77
3. sep 2013

@suzi31 ahoj citam ta od zaciatku, tazka vec, presla som si niecim podobnym, ale nechcem o tom pisat verejne... ale prave teraz si napisala vec co by urcite na tvojho muza mohla zabrat...pekne mu ty v sobotu rano zazelaj pekny den pri betonovani a spomen, ze sa ti ozval ten chalan a ty kedze on bude makat na stavbe pani "polutujmapomilujma" tak ty ides fotit propagacne fotky, daj mu pusu a s usmevom sa otoc a odkracaj prec... neboj za hodku ma vybetonovane a bude cakat doma kedy prides ty...teda ak ta ma rad ak nie tak sa od nej nebude ponahlat a ty budes vediet nacom si....
inak takuto zenu by som v lyzicke vody utopila, dovtedy budu poletovat, otravovat, lutovat, plakat, prosit, podliezat az dosiahnu co chcu (ktory chlap odola?), a paradox je vzdy, ze su skaredsie, tucnejsie, strarsie ako ta co je podvadzana, brrrrrr nepochopim...

suzi31
3. sep 2013

@laila22 tak ano len problem je v tom že on to chcel ísť tak spraviť že mňa hodí do služby keďže ja mam poobednu aj nočnú akurát v sobotu 😖 aže potom za dve hodinky to spravi a ide domov to su jeho slova až potom keď som spravila okolo toho fukot tak že poďme teda rano a spolu ale ja tam nepojdem ani nahodou

suzi31
3. sep 2013

@katti77 tak by to mohlo zafungovať, keby šiel ráno 😀

ssiisskkaa
3. sep 2013

@suzi31 len trošku to tu sledujem. Evidentne sa milujete, tebe záleží na nom, jemu na tebe.... Na tvojom mieste by som nič neriešila. na betonovanie by som šla s ním... koláčik v ruke, usmev od ucha k uchu, a milá pani pozeraj na mna ked sa s tebou bavím a nie na môjho muža. amen

predstav si situáciu ked sa dvaja asi nelubia aj ked si rozumeju... partner vie o "niekom treťom" a nerieši to....lahostajnosť zabíja ich vzťah a posuva "neverníka/nevernicu" k tomu tretiemu..... vy sa máte radi, záleží vám na sebe. ja by som to na tvojom mieste fakt nevidela tragicky.

suzi31
3. sep 2013

@ssiisskkaa ano, milujeme sa, teda ja z mojej strany o tom nemam pochyb a zatial som nemala ani z jeho, len "dokedy" ... ak ju jednoznačne nepošle teraz do riti tak potom mu záleží aj na nej a to už bude zle ☹ oni travia spolu viacej času ako my dvaja s mužom ... ja robim na smeny a niekedy aj vikendy a v noci .... oni každy deň spolu v robote vyše 8 hodin ... ona nahodena v sukničkach ... cele zle

laila22
3. sep 2013

@suzi31 nejde ti zobrat dovolenku? tak to je blbe.. podla mna mu narovinu teda povedz, ze si nezelas aby tam on isiel uz z akehokolvek dovodu a je ti jedno ako on bude vypadat pred nou... ked ho netrapy ak vypada pred tebou...

babychriss
3. sep 2013

@suzi31 veru celé zle 😖
A jednoznačne mu záleží aj na nej, v určitej miere áno.
Jeho tá hra na korisť asi baví, lebo keby to jednoznačne odmerane uzavrel, že nech mu dá pokoj, a bude lepšie uzavrieť medzi nimi aj čo i len kamarátstvo keďže ona cíti viac, a nerobilo by to dobrotu. Pochybujem, že by to tá dáma nepochopila. Ale keď s ňou hrá tu hru, ona cíti šancu, že ho raz zlomí, a by sa to naostaj nestalo 😒
Na tvojom mieste by som určite nehrala mŕtvého chrobáka, sledovateľa, ale konala.

babychriss
3. sep 2013

@laila22 Presne, zaujímavé že ho asi velice trápi ako bude vyzerať pred tou dámou, ale to ako vyzerá pred Suzi, mu ako keby bolo jedno, a v tvrdohlavosti nepustí, aj keď vie že jeho žene to ublíži. Tak o čom?!
Dalo by sa to normálne zrušiť, keď to už má toľko nedokončené, pár dní, týždnov, jej to ešte počká, kým si na to nájde iného pajáca 😝

adkoalauri
3. sep 2013

@suzi31 ja si myslím, že medzi nimi nič nie je 😉 Ona ide po ňom, jemu sa to možno páči, možno mu je to úplne jedno, ale ja si nemyslím, že ak je to muž, ktorý rovno jej napísal, že je ženatý, tak sa dá ľahko zlomiť... Ja by som ho poprosila, nech ide betónovať doobeda ( odsleduješ hodiny) - keď má kúpený materiál a keď sa už sľúbil- nepostav ho do pozície v ktorej ona môže byť na koni - typu, musíš robiť to, čo ti mladá manželka rozkáže - ani pred kolegami by to neukázalo dobre, nech na teba nemá možnosť kydať, neviem, aké vzťahy majú medzi sebou v robote, a nech jej on povie, že rád by jej aj naďalej pomáhal, ale ide jeseň, aj vy máte okolo domu dosť roboty, chce byť doma s tebou keď máš voľno, takže nech s jeho pomocou už nepočíta.... Jemu povedz, že ďalšie práce na jej dome nie si ochotná akceptovať a problém nie je v tom, že nevymazal správy - teraz už začne!!!- sľúb, že nebudeš kontrolovať mobil, lebo mu veríš- ale ženatému mužovi nemá čo vypisovať večer o deviatej žiadna žena!! Povedz, že ty si bola zvedavá na tú správu, ktorá prišla tak neskoro, ty si si myslela, že sa chlapcom stalo niečo 😉

suzi31
3. sep 2013

@babychriss asi to bude chcieť naozaj ultimátum, aspoň podľa jeho reakcie uvidím, ako ďaleko je už na tom on, či bude schopny ju uprednostniť predomnou aj keď vidi že ma to trapi... ani sa mi nechce veriť že ja toto riešim .... so ženskou staršou odo mňa o 18 rokov ...

suzi31
3. sep 2013

@adkoalauri ja si tiež myslím, že medzi nimi nič nie je ZATIAĽ. alebo sa mýlim a až take nič to nie je.

darkabarka23
3. sep 2013

@suzi31 tiež sledujem dlhšie túto tému,a súhlasím so zuzlicek44,pánom situácie je tvoj mm,on mal hneď na začiatku určiť hranice,a ona by mola robiť,čo by chcela,keby videla,že z jeho strany je to nula bodov,s dotyčnou by som sa nezaoberala,máte riadne naštrbenú dôveru vo vzťahu a on napriek tomu ide betonovať nejakú jamu??? 😖 ,práve tým,že tam nepôjde by mal dokázať,ako mu záleží na vašom vzťahu.Skús mu predostrieť opačnú situáciu,že by si ty išla s niečím pomáhať kolegovi,ktorý je do teba zaľúbený,a tvoj manžel o tom vie,ako by sa to páčilo jemu.Tvojmu manželovi jednoznačne imponuje zaľúbenosť kolegyne,a asi mu je aj dosť sympatická,inak by už dávno určil tie správne hranice,a nedovolil,aby táto situácia zašla takto ďaleko.On si asi stále poriadne neuvedomuje,že váš vzťah je vo vážnom ohrození,ja by som ju jednoznačne povedala,že nevieš,ako to s vami bude ďalej do budúcnosti,nech si uvedomí,že ťa naozaj môže stratiť,aby nemal v tebe až takú istotu.Držím palce,nech to dobre dopadne.. 😉

nasta55
3. sep 2013

@klarisa23 zakroc, lebo to nedopadne dobre. keby sa mu nepacila nestretaval by sa s nou, nereagoval by na nu. kazdy vztah niak zacina a to, ze uprednostnuje jej sms pred tvojimi to o niecom svedci.

ssiisskkaa
3. sep 2013

@suzi31 daj ultimátum, zabojuj ale prosím nebud lahostajná.... nemusíš byť stíhačka ale z vlastnej skusenosti viem čo dokáže lahostajnosť 😔 ked bude vidieť že sa ti to nepáči a naozaj ťa miluje tak do toho nespadne a bude si dávať pozor aby ťa nestratil.....

nasta55
3. sep 2013

@klarisa23 si strasne naivna, neviem kolko mas rokov, ale chybaju ti skusenosti. ziadny chlap sa len tak so zenskou nestretava.

ssiisskkaa
3. sep 2013

@nasta55 ani žena s chlapom..... ale trošku budem protirečiť.... môžu si dvaja dobre rozumieť, môžu chcieť na chvilu vypnúť.... ale pozor! všetko s mierou.... raz za čas stretnutie, žiadne vypisovačky.... ak partner jedneho alebo druheho nezakročí tak tých dvoch do toho doslova dotlačí a hádajte koho tí dvaja uprednostnia? určite nie svojich partnerov... aj ked spočiatku išlo len o pár chápajucich slov a potlapkaní po pleci.....