icon

Manželove "nevinné" kamarátstvo

klarisa23
26. aug 2013

Ahojte, potrebujem radu, lebo som uz sama zufala a neviem ako sa zachovat...Moj manzel ma v praci dobru kamaratku, teda tak to tvrdi mne.....Su skoro stale spolu, minule som sa dozvedela, ze chodia spolu aj do prace a pisali si na jednej sieti cez mobil, sice nic osobneho, ale aj tak mi to uz pomaly zacina vadit. Nie som ziadna stihacka, ale svojho muza milujem a sem-tam mu aj napisem, ze ho lubim, no skoro nikdy mi neodpise, pride domov a povie mi, ze mal vela roboty, ale ze dakuje za peknu sms. To by som sa nehnevala, ved nie som ziadna pubertiacka, aby mi musel odpisat, ale ake bolo moje prekvapenie, ked som chytila jeho mobil a nasla tam v tu istu dobu spravy od nej a jej na vsetky odpisoval ☹. Bolo mi z toho smutno, spravila som scenu, aj ked som sa potom hanbila, ze som nemusela tak vystartovat, ale on aby bol pokoj, tak si tu siet z mobilu vymazal. No vcera mi to nejako nedalo a znova som mu zobrala mobil, aj ked sa to nema a hanbim sa za to, ale nedalo mi to a tam som nasla od nej sms, ze ci spolu nepojdu na vinko a ten moj jej odpisal, ze to by bol dobry napad...Skoro ma porazilo a znova sme sa pohadali a ked som mu vykricala, ze ci ta baba nevie, ze je zenaty, tak on povedal, ze jej o nic nejde a ze on vie, kde su jeho hranice, podotykam so zvysenym podrazdenym hlasom. ale mi travime spolu malo casu a oni su spolu v robote stale, ona mu rozprava o jej problemoch a on mi skoro ani vobec nevolava, prosto ako keby som ho ani nezaujmala..neviem, som fakt hysterirka a prehanam? Lenze z takychto malickosti byvaju rozvody ☹

shibaba
4. sep 2013

@adri266 Viem, že je tu poriadne veľa príspevkov, ale ak by si si pozrela aspoň tie moje, niekde od asi 16-strany, zistila by si, že som písala skoro identické veci ako ty a určite by si pochopila, že môj posledný príspevok bol myslený úplne inak, ako si ho vysvetľuješ 😉

severanka96
4. sep 2013

ja by som to teda neriešila...keď chce,aj tak odíde...a to nevadí,nechá miesto lepšiemu...ale možno by si mohla skúsiť začať chodiť aj ty von s nejakým kamarátom,alebo si aj vypisovať,možno keď pocíti,uvedomí sa,muži totiž nemajú vlohy chápať všetky ženské city...hlavne keď sa z nás kvôli nim stávajú hysterky 🙂 ja môjmu sem tam poviem,že keď sa mu nepáči,môže ísť,v rade budú stáť po ňom kvôli mne...a isto,aby som ho velebila???čo si !!! sama sebe škodíš 😝
držím ti palce,už som to zažila,ver mi ak budeš robiť to čo on, hneď pochopí,kde má miesto.

martija
4. sep 2013

@adri266 nic v zlom,ale nikdy nehovor nikdy. Ja tiez som nazoru,ze nikdy nikoho nezabijem,ale keby niekdo chcel velmi ublizit mojim detom, asi by som dokazala zabit. A ty mas tiez dieta, takze vies,ako to myslim....a uz mas po predsavzati c. 1 a takto by sme mohli pokracovat 🙂 (nemyslim to sarkasticky, ani nijak inak,ale naozaj v zivote moze prist akakolvek situacia, a ty sa zachovas tak, ako bude treba, nie tak ako si si predsavzala)

mirage
5. sep 2013

@adri266 Kde presne som napisala dve slova "cudzieho chlapa" ? 🙂 Snazime sa Ti tu vysvetlit ze nas darmo presviedcas ze nieco NIKDY nespravis pokial si nikdy nebola v takej situacii ktora si to vyzaduje. Len si myslime ze si zazila malo situacii ktore sa stali inak ako si si ich naplanovala. Vsetko z mojej strany k Tebe.

juliana77
5. sep 2013

@adri266 Tak ked sa na to po dvoch rokoch prišlo, asi sa to predsa len neskrylo. Ale ja som mala na mysli, že každý by sme mali vedieť s kým žijeme, poznáme ako tak správanie svojho partnera a mali by sme trochu tušiť kedy klame a kedy nie, aj ked by to boli maličkosti. A v tomto prípade, že fakt mám podozrenie, že niečo nesedí, tak ver, že by som to z partnera dostala, je na to zopár spôsobov.

Ale ked podozrenie nemáš, tak určite nebudeš robiť výsluchy, že? 🙂

suzi31
5. sep 2013

caute baby tak ja zatial len v skratke dnes budem v robote az vecer lebo mam tu vymenenu sluzbu za tu sobotu a on zostal doma tiez lebo ho rano "bolela hlava" no takze tak, vcera rozhovor do pol jednej v noci mala jedna z vas co tu pisali uplnu pravdu, ona ho pobozkala on sa "najprv neodtiahol potom odtiahol" no dobre "verim ti" a ze sa mu aj PACILO to jej nadbiehanie zo zaciatku potom ona pritlacila sposobom ktory je na dlhsie opisovanie vecer to rozoberem ale poviem len tolko ze rozum sa mi pozastavil zatial len tolko. ze myslim ze este ho mam asi doma akurat neviem co bude dalej s nou teda nespal s nou ako prisahal na svojich synov tak OK nechala som ho v tom ze mu to verim lebo bol rozklepany ako chlapec co ho hresia a PS. ten bozk bol v Polsku ma vsetky aj jej maily ze ak chcem mozem sa pozriet no brani sa chlapec vsetkymi silami akurat neviem ci to chcem vidiet a keby ste vedeli ako ho obracala proti svojej vlastnej zene ... vecer napisem viac zatial tolko

suzi31
5. sep 2013

@maraide ty si to pisala, mala si pravdu ...

pragmaticka
5. sep 2013

@suzi31 to je teeda pekna zakeracka ta kolegyna! to je sila! takto nadbiehat zenatemu muzovi, ociernovat jeho zenu a bozkavat ho! ako normalne som zasadne proti kontaktovaniu tretej osoby, ale v tomto pripade by som sa neudrzala a tej krave by som povedala co si o nej a jej pubertackom spravani myslim! Hrozne! Dvakrat rozvedena a nic lepsie ju nenapadne len siahat na zenateho chlapa! 😠 😠 normalne zurim a to neni ani moj chlap!!

maznacik007
5. sep 2013

osobne si myslim ze manzel by to mal riesit s nadriadenym a bud ju prepustia prelozia alebo si bude hladat nieco ine ... toto neni normalne aby sa takto spravala jedna zamestnankyna. a on sa mal proti tomu postavit to je jasne ale jej spravanie je neakceptovatelne ...

a podla mna spolu spali kedze ti nechce ukazat tie maily ... resp. sa zabavali na tvojej naivite... v tych mailoch ...

babychriss
5. sep 2013

@maznacik007 on jej maily chce ukázať 😉 Ale aj tak, prečo to tajil, ten bozk a hral sa že nič? Keby to hneď po služobke priznal, asi by sa na neho Suzi inak pozerala...

suzi31
5. sep 2013

@maznacik007 pisem len cez mobil lebo notbuk ma on tak mi to trva hodinu kym to tu natukam, on mi povedal ze mi tie maily ukaze akurat neviem ci si to mam pozriet lebo neviem ci potom uz ozaj uplne nevybuchnem ...

maznacik007
5. sep 2013

@babychriss aha zle som si to precitala 😉 no aj tak je to divna situacia ona po nom ide ako po udenom a on jej este chcel ist betonovat a vsetci v robote to vedia ze po nom ide ...

presne tak keby povedal ze ho obtazuje a riesil to aj s nou so svojou zenou a aj v praci ze proste sa ona tak chovat nemoze...

suzi31
5. sep 2013

@babychriss jeho odpoved na to preco vsetko tajil no tak ze "on nevie" no nemam na to asi uz komentar

juliana77
5. sep 2013

@maznacik007 na výpovedi dotyčnej by som trvala jednoznačne. A aj mailíky by som si jednoznačne pozrela.

maznacik007
5. sep 2013

@suzi31 ja by som si ich pozrela .... nepriatela treba poznat ... a on to ako chce riesit ... tuto situaciu ... a ta zenska tam kolko robi neni este v skusobnej dobe?

babychriss
5. sep 2013

@suzi31 fúúú suzi, dobrý inštinkt si mala, že aspoň niečo sa tam udialo na tej služobke. ☹
Chlap by ti to asi tajil, kým by si ho vyslovene nepritlačila, a ešte sa smial že žiarliš na ňu? Veď máš plné právo, tá žena je pekne vychcaná, normálne nechápem. A presne, že sa mu to páčilo to nadbiehanie, teda to sám nestopol v začiatku, a ona mala impulz pokračovať a snažiť sa o to viac. (teda je to aj jeho chyba) Keby to hneď stopol, nemusela by si teraz toto prežívať, a ona by sa nalepila možno na niekoho iného, kto by si to nehal.
A že na neho pritlačila? 😕 fúúha

pragmaticka
5. sep 2013

@suzi31 ja by som si to pozrela..nie koli tomu co ona jemu vypisovala. bola by som skor zvedava na jeho reakcie , na jeho odpovede! z nich sa docitas pravdu ako to teda on myslel s nou! aj ked podla toho co si pisala si myslim ze tvoj muz je v tom uplne nevinne. a to ze ti o tom bozku nepovedal, je samozrejme - nechcel ta znepokojovat! ja ked ma na vianocnom vecierku sex. obtazoval moj zenaty kolega a raz ked bol moj vtedajsi partner na sluzobke ma dokonca prenasledoval domov, som to tiez vtedy mojmu partnerovi nepovedala. Vedela som ze s tym kolegom v zivote mat nic nebudem (co som tomu kolegovi aj viackrat zdoraznila) a nechcela som aby sa moj vtedajsi partner znepokojoval a vzdy ked by som bola v praci mal blbe myslienky a pod., nehovoriac o jeho reakcii, aby sa este nepobili ci co.. 😀 takze ja absolutne chapem ze ti o tom nerozpraval.

adri266
5. sep 2013

@viera27 ved ona tam ani nechce ist bliakat 😀 Ale ak Ti na manzelstve zalezi, tak sa chytas kazdej slamky. Lebo ak to nechas len tak, nechas mu priestor na to, aby spravil nieco, co nedokazes stravit = rozvod. Ano, stretla som aj take zeny, ktore pred neverou svojich manzelov hovorili, ze im by to nevadilo, ze nech si maju, a ked sa to stalo, ich nazor sa otocil o 180 stupnov a velmi ich to bolelo...takze tazko radit niekomu, ak si nieco Ty take nezazila...zo strany mozno podvedenej ci zo strany podvadzajucej...

babychriss
5. sep 2013

@suzi31 a ako píšu baby... maily si určite pozri, zistíš z nich veľa, ak ovšem nejaké kompromitujúce jeho nevymaže dnes 😖 zistíš ako reagoval, či sa ťa zastával, či s ňou laškoval, flirtoval, či jej dával podnety na to aby pokračovala, atď. Takto v tebe može byť zase len červík pochybností :-/ keď už sa to rieši, tak všetko vedieť, jeho reakcie, jej,...

adri266
5. sep 2013

@mirage akykolvek iny chlap ako moj manzel je cudzi chlap, s ktorym sa nemam co bozkavat 😀 . A ked uz nie je cudzi, lebo si ho pustis blizsie k telu a robis to iste, co robi ta zenska manzelovi v tomto pribehu, tak to nechapem. Tolko z mojej strany k Tebe. A ze som zazila malo takychto situacii? Ty si si osobne zazila neveru? Bozkavala si sa s inym? Bojovala si o svojho manzela?

suzi31
5. sep 2013

@maznacik007 neni :(( je tam uz 7 mesiacov

bipsy
5. sep 2013

@suzi31 veris mu teraz alebo nie? Ja si stale myslim, ze pokial chces vase manzelstvo udrzat, treba sa omnoho viac sustredit na vas vztah, budovat doveru, aby sa v buducnosti taketo situacie neopakovali, pamataj, cim viac detailov budes vediet, tym tazsie sa s tym budes vyrovnavat... Co sa jej tyka, odporucila by som mu, kedze nema uz co skryvat, moze s nou jednat na rovinu, aby ju upozornil, ze mu jej spravanie nevyhovuje a pokial neprestane, bude sa stazovat na sexualne obtazovanie na pracovisku... Ma tie maily aj sms.... Ma proti nej karty v rukach...

babychriss
5. sep 2013

@suzi31 žijete spolu, obaja ste momentálne doma, on nešiel do práce, ty ideš až večer ak správne chápem, a nemôžeš ísť na notebook, lebo notebook má on? Ako kde? Čo si ho schoval či čo, nechápem 😒

suzi31
5. sep 2013

@babychriss neschoval, pracuje na nom. dnes nesiel do roboty, pracuje z domu.

viera27
5. sep 2013

@adri266 ale ved nik nic nenechal len tak. Vyjadrila by som sa jasne, rovnako ako zakladatelka temy, ze zasiel pridaleko, ze si to nezelam a nech si to laskavo da do poriadku pokial ma teda zaujem pokracovat v nasom vztahu. Ale stale nechapem naco mam ja chodit za nou? Co ja s nou mam? Vsak mne by bola uuuplne ukradnuta.
Skus mi to teda ozrejmit, co by si dosiahla tym ze pojdes za nou - okrem straty kontroly teda 😀 ? Co by bolo cielom? Aky by bol predpokladany vysledok konfrontacie? Povazujes hadku s dotycnou za prejav moralnej nadradenosti a hlbky tvojho vztahu k manzelovi? A keby sa zasmiala a tresla ti dverami pred nosom, utuzilo by to tvoj vztah s manzelom velmi alebo malo?

suzi31
5. sep 2013

@bipsy verim mu.

adri266
5. sep 2013

@babychriss
@suzi31 suhlasim, tie maily si precitaj, lebo ak podozrenie budes dalej v sebe potlacovat, neskonci sa to dobre. Ale priprav si scenar, ze co spravis, ak si precitas, ze aj on s nou flirtoval. To sa musis na to pripravit dopredu. Tiez si myslim, ze Ti to nepovedal, lebo TA nechcel vystrasit, alebo sa mu cela ta situacia pacila. A on Ti NIKDY nebude vediet povedat, ze preco to nepovedal, preco sa vtedy neodtiahol, preco v tom pokracoval, atd....Ty si ale postupne mozes v hlave poskladat cely ten ich pribeh a bud sa s tym vyrovnat, ak Ti on slubi, ze napravy spravi /co vlastne urobil, co Ti vtedy pisal???/ alebo sa s tym nevyrovnas a riesite to inak.

A este, tu niekto radil ist za zamestnavatelom, ja by som to mozno obratila na sexualne obtazovanie z jej strany. Jednoducho, je to protizakonne. A za to ju mozu aj vyhodit.

A ze sa mu trasu kolena??? Dobre mu tak, lebo mozno prisiel na to, co spravil a o co moze prist...ak by z Teba stale robil paranoicku, tak to by bolo zle znamenie. A ze sa brani, aby si si maily precitala? Tak tam asi bude nieco, co sa Ti pacit nebude. Ale opakujem, priprav si dopredu reakciu. Uz teraz by si mala vediet, ci mu to dokazes odpustit, alebo nie, ak s nou nespal, ak LEN flirtoval, ak to bol LEN bozk, dokazes to? Odpustit mu? A este by som to samozrejme riesila parovou terapiou. Budes ju potrebovat aj Ty, aj on.

Velmi Ti drzim prsty. Neboj, vsetko casom preboli. Nikdy na to nezabudnes, ale da sa s tym zit, akokolvek sa rozhodnes.

maznacik007
5. sep 2013

@suzi31 a on ti co navrhol ako to chce riesit, stale chce ist k nej este betonovat?

juliana77
5. sep 2013

@adri266 Niekto nepovažuje bozk za neveru a niekto ani sex, pokiaľ nebol z lásky nepovažuje za neveru.
A o služobkách prebozkávaných až k sexu, ktorý pre jednotlivcov nie je podstatný, pretože na druhý den si zúčastnení na služobke po opici povedia, že to sa nemalo stať a budeme sa tváriť aj v práci, že sa nič nestalo, by sa dali popísať hotové romány. A načo tým zaťažovať doma svojich partnerov. Tak tekéto situácie potrebujú dobre vyzretý charakter a silného jedinca.

Už len tu na MK je dosť podobných tém.

bipsy
5. sep 2013

@suzi31 to je super, tak uz vlastne nepotrebujes dalsie potvrdenia jeho neviny a mozes sa ozaj sustredit iba na vas dvoch... 😉 drzim palce!