Manželove "nevinné" kamarátstvo
Ahojte, potrebujem radu, lebo som uz sama zufala a neviem ako sa zachovat...Moj manzel ma v praci dobru kamaratku, teda tak to tvrdi mne.....Su skoro stale spolu, minule som sa dozvedela, ze chodia spolu aj do prace a pisali si na jednej sieti cez mobil, sice nic osobneho, ale aj tak mi to uz pomaly zacina vadit. Nie som ziadna stihacka, ale svojho muza milujem a sem-tam mu aj napisem, ze ho lubim, no skoro nikdy mi neodpise, pride domov a povie mi, ze mal vela roboty, ale ze dakuje za peknu sms. To by som sa nehnevala, ved nie som ziadna pubertiacka, aby mi musel odpisat, ale ake bolo moje prekvapenie, ked som chytila jeho mobil a nasla tam v tu istu dobu spravy od nej a jej na vsetky odpisoval ☹. Bolo mi z toho smutno, spravila som scenu, aj ked som sa potom hanbila, ze som nemusela tak vystartovat, ale on aby bol pokoj, tak si tu siet z mobilu vymazal. No vcera mi to nejako nedalo a znova som mu zobrala mobil, aj ked sa to nema a hanbim sa za to, ale nedalo mi to a tam som nasla od nej sms, ze ci spolu nepojdu na vinko a ten moj jej odpisal, ze to by bol dobry napad...Skoro ma porazilo a znova sme sa pohadali a ked som mu vykricala, ze ci ta baba nevie, ze je zenaty, tak on povedal, ze jej o nic nejde a ze on vie, kde su jeho hranice, podotykam so zvysenym podrazdenym hlasom. ale mi travime spolu malo casu a oni su spolu v robote stale, ona mu rozprava o jej problemoch a on mi skoro ani vobec nevolava, prosto ako keby som ho ani nezaujmala..neviem, som fakt hysterirka a prehanam? Lenze z takychto malickosti byvaju rozvody ☹
@suzi31 tak ti to povie, len potom to uz asi bude lepsie neriesit..
@suzi31 chapem to prosim spravne vy ste sedem rokov manzelia ... cize si sa vydavala cca v 24 rokoch za neho on mal 41 a dvoch pubertalnych chlapcov (vdovec)
ty si mu ich vypiplala vlastne dietatko nemate zatial ...
a teraz taketo riesis ci ta podvadza ci nie, podla mna ti ten jeho kolega nepovedal vsetko asi s ohladom na teba ...
a naco ty cakas proste si to s nim vyjasni .. ja by som chcela vediet vsetko ... vyuzi vsetky dostupne prostriedky bars aj detektiva a zariadi sa podla toho ... ako nehnevaj sa oni si z teba robia srandu aj ta standa aj tvoj muz ... ak vobec este uvazuje nad nejakym betonovanim ... a tak ... a ty si v pozicii hlupane ...
@suzi31 ten chlap ta lubi....
nemyslim to v zlom, ale co zena to iny nazor, je to vidiet aj v tejto diskusii... kazda odpoved teba nejako "nabudi, nahneva, ukludni atd"... je to pochopitelne, ale reagujes teraz velmi emotivne.... nadychni, vydychni a odpovedaj na zakladne otazky, tiez sa sustred na teba a manzela... ta zena ma deti - co ak cita tuto diskusiu?
ty si musis premysliet, ty vies, ty citis a ty ho poznas....
on nie je typicky suknickar, z toho co pises to podla mna uplne krici.. ja by som nerobila unahlene konce... nikdy nemozes s istotou vediet.. moznoze boli na drinku a nic sa nestalo ale dobre pokecali a ona sa zalubila.. neviem ci je spravne dat sa ovplyvnit roznymi nazormi, skus sa zamerat na to aky je, ako riesi veci, ci by to urobil, ak ano preco by to urobil.. ty ho poznas najlepsie, ja neviem, na mna proste naozaj neposobi ako "hajzlik" 🙂
@suzi31 ahoj, ako tak citam vsetky prispevky..skusim sa vyjadrit, ako by som sa zachovala ja...tiez by som chcela poznat ako to bolo, co sa skutocne medzi nimi odohralo..potom by som s nim zacala riesit ako si predstavuje dalej spolocnu buducnost..ak by som vobec bola ochotna este nejaku buducnost s nim budovat pri potvrdeni, ze s nou spal... 😠 dopriala by som si pre seba potrebny cas aby som si zrovnala tieto veci v hlave..odisla by som na par dni, alebo aj tyzdnov (ak by som mala kam) a spracovala v klude vsetky svoje pocity, zhodnotila by som si ci s takym chlapom este vobec mozem zit... ☹ tazko takto vopred spekulovat viem..drzim palce, nech to dopadne akokolvek, aby si bola nadalej silna..
@maznacik007 chapeš to spravne ....
@ssiisskkaa predpokladam, ze keby sa to tykalo Tvojho manzela a jeho milenky, tak by si chut cirkus spravit mala...lebo ide o vela 🙄 Samozrejme, su zeny, ktoru dokazu neveru aj milenku akceptovat a spokojne tak zit /tym nehovorim, ze Ty si taka/, ale podla vsetkeho @suzi31 to tolerovat nemieni. A ked je jej manzel taky makky, ze nedokaze danej zene povedat nie, pre pokoj v rodine to musi za neho spravit ona 😠
@viera27 ano, vybavit to za neho sa zda prehnane, ale mas cakat doma na zadku, kym ju pretiahne??? 😠 Nikdy sa Ti nestalo, ze si skoro urobila nieco, co by si neskor olutovala, ale niekto Ta predtym zastavil? Poradil Ti, porozpraval sa s Tebou??? Kolko je tu zien, co pisu, ze muza podviedli, lebo v tom okamihu mali popletene hlavy a ani nevedia, preco to vlastne spravili??? Kopa...ale keby jej niekto poklopal na celo, ze co si sprosta, nekaz si zivot, tak by sa to mozno dalo zastavit.
Podla mna za manzelstvo treba bojovat, vzdy by to mali robit obaja, ale niekedy je to tak, ze jeden sa snazi viac...
@shibaba suhlasim s Tebou, aj nesuhlasim. Pretoze aj ked ho ta zenska namotava, mozno manzel je stale verny a bude verny. A ze naozaj ide na betonovanie, lebo jej to v slabej chvili slubil.
Na druhej strane sa cudujem zenam, ktore neveru svojich manzelov odpustia s tym, ze to bola vina tej druhej zenskej. 🙄 Nie,je chyba vdzy dvoch, tej druhej zeny a ich manzela. @suzi31 a ze nechces zit v neistote, to Ti verim. A tiez som povedala manzelovi, ze ak by sa to niekedy stalo, nech sa k tomu nepriznava. Ale na druhej strane, ak mate pod nosom takeho dokazy, chlapec nemoze zatajovat, ze nieco sa medzi nimi odohralo. Mozno to bol len bozk z jej strany, ktory on neopatoval, mozno ho vyslovene volala do postele a on odmietol, ale kym to suzi nepovie, ona sa bude naveky trapit, ze co sa asi medzi nimi odohralo 😔
@darkabarka23
@suzi31 mozno to do konca tyzdna vybavi tak, ze jej to vybetonuje v ramci pracovneho dna 😀 😀 😀
prepacte kusok cierneho humoru
@viera27 absolútny súhlas s tebou, keď sa on uvedomí, stopne to sám - čo aj spravil a keď ho @suzi31 začne obmedzovať, zakazovať mu niečo, ako niektoré baby radia, tak ho to tam ešte viac bude ťahať - začne k nej chodiť, keď bude ona v robote. Ja neviem, som síce len 4 roky vydatá (+3 roky sme spolu bývali, predtým 4 roky spolu chodili) manžel bol na 3 mesiace v Amerike, ďalší rok na 3 mesiace v Anglicku ale baby buď dôverujem tomu druhému, alebo sa môžete rovno rozísť. Dospelému človeku-manželovi nemá kto čo zakazovať! Môžeš povedať svoj názor, otvoriť mu oči, ale všetko normálnym spôsobom. A moje pravidlo je: keď chcem manžela podviesť, alebo on mňa, ja to spravím aj so susedom, nemusím odísť ani na 5 metrov. A keď mám určité pravidlá, tak môžem byť na služobnej ceste, môžem byť v zahraničí, tak to nikdy a nikde nespravím.
@eeffka nie vzdy vinni chlapi sa tvaria previnilo a nevinni to hadzu za hlavu. Kolko tu bolo pribehov, ked zeny prisli na neveru a muzi z NICH robili stihacky, podozrievave paranoicky??? A pritom sa nevera potvrdila?
@suzi31 a preco sa boji uz 7 rokov, ze od neho odides??? On nema jasno v Tvojej laske??? Dala si mu niekedy dovod pochybovat? Alebo pozna sam seba a jeho spravanie moze sposobit Tvoj odchod??
A som rada, ze tam neide. No v kazdom pripade dnes vecer vam naordinujem najprv rozhovor do polnoci a potom az udobrovaci sex 😀 😀 😀
@marlene nesuhlasim s Tvojim postojom. Ze sa do niekoho v buducnosti zalubim??? Ok, moze sa stat. Ale nevyspim sa s nim, kym neporiesim rozvod. Tak by to malo byt, nie??? Pisete tu o otvorenosti a cestnosti vo vztahu...
A este jedna vec, nechcem Ta odsudzovat, ale trochu nechapem ten pristup, ze co ak sa aj mne pritrafi nevera.... 🙄 Tak potom necudo, ze s takym pristupom sa nevery stavaju. Lebo myslim, ze Suzi je typ, ktory si povie, ze v zivote by svojho partnera nepodviedla a bodka @suzi31 . A to iste ocakava od svojho manzela.
Takze si myslim, ze ak Ty nepatras po tom, ci Ta muz podviedol ci nie, je len preto, aby Ti to nevracal. T.j. ze mozno tiez si Ty podviedla jeho, alebo ho mozno raz podvedies a chces od neho ten isty pristup. Nehnevaj sa, neutocim na TEba, ale mam taky dojem.
@adri266 ,
mne sa to uz nechce nejako rozpisovat,musela by si si preciatat aj tie prispevky na zaciatku a s kludnym svedomim ti poviem,ze pred troma rokmi som vela veci videla inak ,ale zmenila som nazor. nepisem ,ze co ak mne sa pritrafi nevera,ani nad tym nerozmyslam,ale ak by sa to stalo,je jedno za akych okolnosti ,tak viem ze by som mu to urcite nepovedala. myslis si ,ze ja som ocakavala od mojho muza neveru,alebo ,ze sa zamiluje do niekoho ineho??? mas uplne zly dojem 🙂 vies ono sa strasne laho pise coby bolo keby sa stalo toto,alebo ono,a ze ked sa stane tak sa zachovas takto ,ALE ked sa stane tak ti garantujem,ze zabudnes na vsetko co si si predsavzala,lebo ta ovladnu atke emocie o akych si ani nemala potuchy ze ich mas 😉
@lvka jednoznačne moje slová 🙂
Tak som vačšinu stihla dočítať a mrzí ma,že sa to uberá cestou-neverný manžel-No nič,dnes sa porozprávajte a budeš múdrejšia.
Osobne som zvedavá,ako toto ide skončiť.Ja stále nemám dojem,že by on bol neverný,proste nemám z neho pocit,že by niečo inicioval
@anatalia77 aj ja si myslim, ze k fyzickej nevere nedoslo, ale myslim, ze je cudne, ze tu zensku doteraz nespomenul. ak by sa mi niekto tak zacal zaliecat ci v praci, ci z kamaratov, urcite by som to manzelovi povedala...mlcala by som asi len vtedy, ak by som to citila rovnako...
Ale to, co nanho nasla, zatial prenho dobre nevyzera. A chapem, ze Suzi chce vediet, preco doteraz mlcal a k comu vlastne doslo, ze o tom nedokazal rozpravat...
@marlene neverim tomu, zeby som sa spravala inak, ak mam k tomu raz taky postoj...znovu prirovnam neveru k topankam, ak uvidim nove topanky od Gucciho za 5000 Eur, nekupim si ich, akokolvek by sa mi pacili, nevzala by som na nich uver a nesla do minusu, hoci by som z nich bola hotova...a to iste si myslim o nevere...ak nechcem, tak nechcem a hotovo . Ak som raz abstinent, tak ma nikto na pohar vodky neprehovori... 😎
@adri266 Milujem taketo ciernobiele pohlady na svet. Zivot je pestry, prinasa Ti situacie ktore si si nenaplanovala a nenacvicila si si ako sa v nich spravat. Prirovnam Ti to k mojmu postoju k eutanazii. Bol odmietavy, pokial som sa neocitla v situacii kedy som si jej legalizaciu priala viac nez vyhru v lote 😒 A tu situaciu som neplanovala, ona sa STALA.
A ist do banky po uver, dokazovat svoj prijem atd koli topankam je hadam komplikovanejsie nez sa nahnut a niekoho pobozkat, nie?
@adri266 ,
ty si ma nepochopila ,v podstate vidis veci len ciernobiele,ale ver mi nie je to tak. neveru neschvalujem ,ale ruku do ohna uz nedam za nikoho . fakt sa mi to nechce rozpisovat ,postoje mozes mat a ozes sa bit do prs ako co nespravis alebo spravis,ale nik z nas nemoze poevdat ako by sa zachoval v urcitych situaciach kym v nich nebol . paneboze,co som ja kedysi tvrdila,coby som nerobila,ako by som sa zachovala apod... lenze zivot ma naucil ,ze su veci na ktore sa jednoducho pripravit neda. to by som musela byt jasnovidka 🙂
@marlene Súhlasím s tebou, že "nikdy nehovor nikdy".Ja síce teraz , doma na posteli pred displejom píšem,ako by som sa neponížila, neriešila, atd. Ale ja neprežívam to, čo Suzi. Nemôžem tvrdiť, že by som stopercentne urobila to alebo to. Možno by sa stal úplný opak / v adrenalínovom šoku/. Možno by som bežala k domu tej mrchy, vykopla dvere, vybetónovala jej ja sama a k nevere by som sa nakoniec priznala mužovi ja 😀 😀 😀 .
Suzi sa musí len rozhodnúť, či chce veriť alebo nie.A keď veriť, viac sa v tom už "neprpliť", lebo si bude len ďalej ubližovať a možno by im to v konečnom dôsledku ublížilo obom...
@mirage faaaaaaaaaaaakt, je pre TEba jednoduchsie pobozkat cudzieho chlapa, ked si vydata alebo on zenaty??? Nuz, k tomu nemam co povedat. Kazdy sme nejaky, ale keby mi moj vtedy snubenec povedal to iste, ako si teraz Ty napisala, tak sa za neho nevydam...a pochybuje, ze ak Ty si vydata, tak Tvoj manzel by povedal, ze ani on by nemal problem niekoho pobozkat.
@juliana77 Tak potom, ako je mozne, ze niekedy po 2 rokoch vyjde najavo,ze manzel ci zena ma iny vztah s inou osobou, skoro druhu rodinu??? A dokazu to vsetko skryvat bez toho, aby ten partner na to prisiel
@marlene Neviem, co take si zazila, ale stale trvam na tom, ze ked si poviem, ze v zivote nic neukradnem, v zivote nikoho nezabijem a v zivote si nesadne za volant opita, v zivote neochutnam drogu, tak mozem aj rovno povedat, ze v zivote nebudem svojmu muzovi neverna...
@shibaba trosku chapem, co chcete povedat tie baby, ktore jej radite, ze mu ma verit. Ak by bola hystericka ziarlivka, ktora nasla iny vlas na jeho koseli a robila kvoli tomu takeho rosambo, nepoviem...ale ona ma tolko indicii /narokom nepisem dokazov/, ze ta zenska v robote po jej manzelovi agresivne ide a ze ASI z jeho strany to tiez nebolo koser, ze to nemoze nechat len tak. Lebo co mu ma verit? Ved on sa k tomu ani nevyjadril 🙄 🙄 A Suzi spravila, podla mna, chybu, ze to neriesila poriadne rozhovorom. A keby bola ako vy, ze to nechate tak, ze co oko nevidi, tak srdce neboli, vsak kym sa obaja spravame k sebe zalubene a stastne, tak preco by som si to mala kazit tym, ze pridem na jeho neveru, tak tu na tomto fore nieje a neriesi to. Mozno nechapete, ze ona sa hlavne potrebuje porozpravat, vypocut si vsetky nazory, aj vas aj moj a potom si to urovnat v hlave. Verim tomu, ze dnes sa pororzpravaju a ono to dopadne uplne inak, pretoze vsetky to tu riesime len hypoteticky
Citujem: A keď veriť, viac sa v tom už "neprpliť", lebo si bude len ďalej ubližovať a možno by im to v konečnom dôsledku ublížilo obom... Ved on jej uz ublizil tym svojim spravanim, zatajovanim, robenim niecoho, co sa jej nepacilo. Tak komu este ublizi? jemu, co to sposobil??? Lebo podla vsetkeho je Suzi ako ja, ja mam tiez rada vo veciach jasno, a ked nieco neviem, tak ma to stve, kym tomu nepridem na koren...takze ak to ona neporiesi teraz, aj tak to podla mna, skonci nie stastne...
@adri266 jasne. Vsak uz sa s nim porozpravala, poradila mu ako pises, povedala ze stop. Ak ju napriek tomu pretiahne, je to len a len jeho problem a rozhodnutie. A ja fakt nevidim najmensi dovod preco ist robit k nej cirkus, ani nevidim k comu by to bolo dobre. Co mam akoze vybavovat. No smiesne mi to je, uz len ta predstava, ako idem bliakat po nejakej zenskej, ktoru nemam ani v pate a za sebou taham svojho draheho ako spraskaneho psa. To tak v Slunce, seno a par facek maximalne, sorry 😀

@svetluska82 zatial sa mi to podarilo bez scen a nerobim ani inokedy pevne dufam že mi povie,,,,