icon

Manželove "nevinné" kamarátstvo

klarisa23
26. aug 2013

Ahojte, potrebujem radu, lebo som uz sama zufala a neviem ako sa zachovat...Moj manzel ma v praci dobru kamaratku, teda tak to tvrdi mne.....Su skoro stale spolu, minule som sa dozvedela, ze chodia spolu aj do prace a pisali si na jednej sieti cez mobil, sice nic osobneho, ale aj tak mi to uz pomaly zacina vadit. Nie som ziadna stihacka, ale svojho muza milujem a sem-tam mu aj napisem, ze ho lubim, no skoro nikdy mi neodpise, pride domov a povie mi, ze mal vela roboty, ale ze dakuje za peknu sms. To by som sa nehnevala, ved nie som ziadna pubertiacka, aby mi musel odpisat, ale ake bolo moje prekvapenie, ked som chytila jeho mobil a nasla tam v tu istu dobu spravy od nej a jej na vsetky odpisoval ☹. Bolo mi z toho smutno, spravila som scenu, aj ked som sa potom hanbila, ze som nemusela tak vystartovat, ale on aby bol pokoj, tak si tu siet z mobilu vymazal. No vcera mi to nejako nedalo a znova som mu zobrala mobil, aj ked sa to nema a hanbim sa za to, ale nedalo mi to a tam som nasla od nej sms, ze ci spolu nepojdu na vinko a ten moj jej odpisal, ze to by bol dobry napad...Skoro ma porazilo a znova sme sa pohadali a ked som mu vykricala, ze ci ta baba nevie, ze je zenaty, tak on povedal, ze jej o nic nejde a ze on vie, kde su jeho hranice, podotykam so zvysenym podrazdenym hlasom. ale mi travime spolu malo casu a oni su spolu v robote stale, ona mu rozprava o jej problemoch a on mi skoro ani vobec nevolava, prosto ako keby som ho ani nezaujmala..neviem, som fakt hysterirka a prehanam? Lenze z takychto malickosti byvaju rozvody ☹

suzi31
5. sep 2013

@maznacik007 nepojde tam, to mi povedal este vcera pred tymto rozhovorom. pytala som sa ho po tomto co hovoril ze co bude dalej s nou, kedze on jednoznacne trva na tom ze ma lubi a vraj to povedal aj jej a udajne jej povedal aj napisal nech ho neotravuje (tie maily si predsa len pozriem) ze on vedel ze to nie je spravne a ze robi chybu,tak hovorim mu na to ze ale jej to zrejme nestaci ked ti stale vypisuje srdiecko a lubim ta a aky si mal vikend tak hovorim mu ak nechces aby sa horsie stalo s nami dvoma nssim vztahom tak to ries ... ze ako to chce riesit, tak to zatial neviem ...

juliana77
5. sep 2013

@bipsy Tak z takýchto príspevkov som skoro mrtva. A ako sa má teraz sústrediť na nich dvoch. Pred dalšou služobkou mu má vliezť rovno do análu, aby si bol sto percent istý jej oddanou láskou, aby náhodou nezlyhal a neskončila mu gamba prisatá na niakej aktívnej kolegyni?

bipsy
5. sep 2013

@juliana77 ked si nevies predstavit aj ine sposoby, ako udrziavat a budovat vztah, nech sa paci!

babychriss
5. sep 2013

@suzi31 a nenapíšeš viac o tom ako ona pritlačila na neho, resp.čím? 😕

juliana77
5. sep 2013

@bipsy najprv si ešte raz prečítaj čo si napísala. Z neho si urobila obeť, a on je v tom nevinne. Ja osobne si som chcela vidieť tie maily.

nicol20
5. sep 2013

akoze no neviem..nechcem sa vam tu miesat do rozhovoru.....nasla som to len nahodou...ale no ja by som to urcite este preverila ze co a ako sa mali k sebe...nieje to len tak ked v tu istu dobu ak si mu napisala ty si pisal a snou a tebe neodpisal..to asi nieje normalne :/..teda podla mna.. neviem zalezi aj od povahy chlapa ci ta podvedie....alebo ci sa k tomu priblizuje .ja som si neveru zazila je to strasne smutne ze verite tomu svojmu a myslite si "VED PRECO BY TO ROBIL KED VSETKO MA DOMA"uz je tomu skoro tri roky...stalo sa to na silvestra s dobru kamaratku...no ale co uz tento rozhovor nieje o mne ...ale ja ti radim nenechaj to len tak..........
@klarisa23

kveta
5. sep 2013

@suzi31 Tvoj manzel si je vedomy, ze ho manipulovala proti Tebe? Vidi to?

sissmiss
5. sep 2013

@suzi31 maloktory chlap je taky zrely a schopny komunikovat, povedat slusne nie, ked ma na krku zavesenu atraktivnu kolegynu. Tym myslim ze by mu nelichotilo...ze by ju sfukol len pri naznaku flirtu. Zrejme mu to bolo prijemne aj ked nechcel viac. Ale obdiv mu lichotil. Ak k nicomu viac nedoslo, a z jeho strany bolo odmietnutie, tak si asi chlapec uvedomi o co mohol prist. Mal to vlastne tak nanecisto. Moj mal predomnou jednu kamosku, z jeho strany uprimne priatelstvo, z jej vychcanost, viac krat mu nadbiehala, vydata, on zenaty, a on sa chcel priatelit, tak ju vzdy slusne odmietol. Tak hrala akoze kamosku a po par dalsich preslapoch ktore spravila ked uz mal vztah so mnou ju uplne vymazal. Ani ako kamosku. Snazila som sa mu vysvetlit ze ked je zena donho zalubena (alebo ho chce z akehokolvek dovodu) tak je trosku nefer ked on ju nechce ale je k nej prilis mily, lebo to ona moze brat ako nadej ze on by aj chcel ale nieco mu chudakovi brani, tak ona sa bude viac snazit, aby to prekonala. Casom na to prisiel sam, lebo mu tak skoncilo viac priatelstiev, ze zo strany zeny to nebolo priatelstvo ale mysleli ze zacinajuci vztah. On sice stale tvrdi ze on je slusny, prijemny, lebo taky je a nie zo zaujmu o nejaku zenu, je taky ku vsetkym ludom a ze je len ich problem ze niektore to beru osobne a ako nieco viac....ale uz mi povedal ze ano, mala som pravdu ze ak ta zena chce nieco ine a on len priatelstvo, ze to nebude fungovat. A ze je to k takej zene z jeho strany nefer, lebo jej zaujem mu urcite lichoti, aj ked on zaujem nema, ale ze je necestne drzat ju v tom tym kamaratstvom.

kveta
5. sep 2013

@suzi31 Kopiu tych emailov by som zobrala k pravnikovi spytat sa, ci nejde o trestny cin ohovarania. ;)

suzi31
5. sep 2013

@kveta takto, z toho co mi povedal ... robila to velmi sikovne ... najprv sa len vypytovala na chlapcov, potom na manzelku - ale nie na mna, ale prvu :( ja ako keby som ani nebola ... pytala sa ho na nu, aka bola ako zili, otvarala v nom vselijake spomienky nehovorim, aj my sme o nej hovorili, ale len na zaciatku, potom uz nie, jasne ze sa obcas spomenie ved to je normalne ale ona isla cielene ... a ze ake to musel mat tazke a ved teraz uz by si mohol len uzivat ved chlapci su velky ... a ona na jeho mieste by uz male dieta neriesila v takom veku ... ved nech si oddychne od starosti ... a podobne ... neskutocne nieco a on podla toho co povedal tak mu to tak najprv neprislo, aj sa o tom rozhovoril ... dokonca sa na tie rozhovory aj tesil :( potom uz mu to zacalo byt proti srsti a viete kedy ... ked ona zacala rozoberat ze preco asi sa nam nedari babatko on jej povedal aj to ze sme o jedno prisli :(( a ona na to ze no mozno s inym partnerom by mi to podarilo ze sme si mozno nesadli ze aj to sa stava ... a taketo veci ... ja som neverila ...

kveta
5. sep 2013

@suzi31 Ona je manipulatorka. Ale otazka je, ci ju ako manipulatorku vnima aj on. Lebo ak nie, tak je to velky problem.

babychriss
5. sep 2013

@suzi31 jednoznačne vám to chcela rozbiť 😖 týmto si myslela to že na neho nejak tlačila, či to už je o inom?

suzi31
5. sep 2013

ja som si aj poplakala aj dnes kvoli tomu, ako tak o tom rozmyslam ale on ma nevidel ... a pytam sa ho paci sa ti, pritahuje ta? on ze 's tebou sa to neda porovnat" a som na neho aj nasrata z toho dovodu ze on fakt nebol z mojej strany ani raz odmietnuty este sa to nestalo a mal kedy zatuzil a jedno nechapem tiez ved teraz v auguste sme boli kamoske na svadbu mala som take dlhe letne saty bez ramienok (ja som nikdy nenosila mini) a bolo to s nim na nevydrzanue dokonca po ceste odbocil bokom do lesa ... tak ze co s nou si dokazoval, s takou zmijou ...

babychriss
5. sep 2013

@kveta to vidí len málo chlapov, bohužial 😒 🙄

sissmiss
5. sep 2013

@suzi31 ked si das v mcd kavu, casom mas chut na hranolky a na hamurger. Kombinacia chuti slane, sladke s tukom je navykova. Ona mu davala pocit ze sa nemusi viazat. Ze dalsie dieta je zavazok a hladkala mu ego ze on nie je na vine ze sa nepodarilo zatial babatko. A davala take zadne vratka vo forme ze ak to nevyde, nie je to moja chyba. Hrala na taku strunu. Sloboda, ziadne zavazky, pre koho by to nebolo prijemne. On nemal zaujem o nu ale o ten pocit ktory mal z toho co mu pisala. Postupne zacal precitat lebo zrejme mala nejake poziadavky ktore nebol ochotny plnit a zacalo mu dochadzat ze sa namotal. Ak pridala vydieranie ze tvojej mladej zenuske by nevadilo ze si ma pobozkal na sluzobke? tak mohol nabrat pocit ze ved teraz len spravim to betonovanie a budem mat s nou pokoj, len nech sa to moja zena nedozvie ze co bolo. A nedochadzalo mu ze kazdou dalsou sluzbou je viac a viac bezmocny. Moj pohlad 😉

suzi31
5. sep 2013

@kveta tak ona si to myslim tak trochu posr. ked sponenula pre mna toho ineho partnera tak vtedy ako povedal tak pozeral na nu ze co ?? aky iny partner ja som jej partner a hotovo bodka (brnkla na zlu strunu u neho pani doktorka) on mi povedal ze lutuje ze sa s nou bavil o takych veciach lenze to sa uz neodstane

suzi31
5. sep 2013

@babychriss tam bolo viacero veci okolo toho bozku... ona sa potom zrejme citila na koni ... ked sa toto stalo tak on jej povedal ze mozu byt len kamarati (udajne aj napisal) nesla som riesit kolko sekund trval aj tak by som vrazdila pri predstave ze mu srcila jazyk do ust, ale ona ho nutila aby sa jej k tomu vyjadril ci sa mu to pacilo inak akoze suhlasila ze ok jasne kamarati prepac nechala som sa uniest ... a on jej blbec NAPISAL ze netvrdim ze sa mi to nepacilo ale nebolo to spravne" -udajne v maily ... takze fasa ....do toho sa obula a nieco take aj padlo z jej strany ze tvoja zena by asi nebola rada ze sa ti to pacilo .... vtedy uz on sa zbadal ze aha toto sa neubera dobrym smerom ... ten slub o tej pomoci na dome si od neho vynutila s tym ze ok toto a dost ... hovorim mu aha ok no supet tak keby si tam isiel tak uz nie pusa, ale rovno by ta ram pretiahla si normalny ... tak len pozeral do zeme roztrhla by som ho

sissmiss
5. sep 2013

@suzi31 mne sa tiez stalo uz par krat ze som sa bavila s nejakym kamaratom/kamaratkou v nejakej nalade aj o takych intimnejsich veciach...a ked nalada pominula tak som kukala jak puk ze preco som sa s nim/ s nou bavila o tomto...A tym nemyslim alkoholova nalada, len proste to tak vyslo ze sa mi s nim/ s nou dobre kecalo. Ked som si predstavila ze moj by sa tak rozpraval s kamaratkou/ kamaratom, hned sa mi to zdalo ueeeplne zle a nevhodne 😅 Ale uz si uvedomim ze sa mi to tiez stalo a nebol v tom ziaden zaujem o dotycneho, len som podlahla nalade a atmosfere a zdoverila som sa...lebo mi to bolo v tej chvili prijemne. A neslo o nic, len o moje myslienky alebo pocity, ale aj tak po tom som sa necitila dobre, akoby som oklamala samu seba. Ale niekedy taka nalada proste pride, ze clovek ma chut zdielat. Tak to beriem tak, ze aspon potom nebudem vyskakovat na muza ak sa ocitne v podobnej situacii. Aspon nejake plus z toho mam

ella555
5. sep 2013

@suzi31 Ona ho manipuluje, jeho chyba je, ze sa necha ale osobne si myslim, ze sa necha aj preto, ze ako si pisala, boji sa, ze ta strati, ze si mladsia, aj s tym inym partnerom, s kt. by si mozno dieta mala to bola trefa do cierneho podla mna, mozno si mysli, ze nie je pre teba dost dobry a pochybuje.
Osobne si myslim, ze sa priprav, ze mozno nieco medzi nimi bolo ale myslim si, ze ta miluje a ze ked precitne, ako ho ona manipuluje, tak s nou rychlo urobi poriadok.
Tieto zeny zasiahnu tie najzranitelnejsie miesta, je pravde, ze chlap napr. ma sam pochybnosti(preto podlahne) a oni to vyuziju.
Mala by si mu otvorit oci, ty si s nim prezila najtazsie obdobie, pomohla mu vychovat chlapcov a teraz ho nejaka fuchtla vyuzije, aby jej pomahal v tom co ona nestiha a potrebuje a potom ho odkopne.

babychriss
5. sep 2013

@suzi31 ach jaj typický chlap, nechcel ju uraziť, tak jej povedal že sa mu to páčilo. Chcel to zahrať galantne 😝
Bože a ešte betónovať k nej chcel ísť 😠

suzi31
5. sep 2013

@sissmiss presne tak nejak ...

suzi31
5. sep 2013

@ella555 ano aj v tomto nieco je ... prebrali sme nieco, ukazalo sa, ze on neni taky kludny ako vyzera myslim co sa toho snazenia sa povedal "bojim sa ze sa ti to so mnou nepodari co potom"? ale toto je hlavne na jej popud si myslim, a s tym ze som mladsia to riesi od zaciatku, reci nechas ma s nejakym mladikom a pod.... a ona to v nom vsetko znasobila ... sikovna

suzi31
5. sep 2013

@babychriss obavam sa ze jemu sa to naozaj pacilo presne tak ako napisal "korektne" zabila by som ho za to :(

adri266
5. sep 2013

@viera27 ak si dobre pamatam, tak ja som radila, aby na tu betonovacku sla s manzelom a mozno aj synmi, nech vidi, aka su happy rodinka, a aby nic neriesila hadkou, len aby ukazala jej, ake ma city k svojmu manzelovi a on k nej. Ja by som to riesila tak, nie pohovorom, nie hadkou /to mozno az vtedy, ak by nic ine nefungovalo/. Pretoze viem, ze chlapi casto frajerkam klamu, ake maju doma harpie, aki su v manzelstve nestastni. Ak by tam s nim sla, par x ho chytila za zadok, dala mu boztek a bola same zlaticko tu a tam, tak ta druha by MOZNO pukla od zavisti, a dala mojmu manzelovi pokoj...Islo o to, ze on chcel ist na tu betonovacku silou mocou, tak by som aj chcela vediet, preco...to je vsetko

adri266
5. sep 2013

@suzi31 podla mna on aj tusil, zeby sa to ubralo tym smerom az do postele...proste chlapi su taki...minule som citala, ako jeden vysvetloval, preco byva neverny. Lebo ze nevie odmietnut *dar* 🙄 🙄 🙄

sherynkamalinka
5. sep 2013

nepracuje tvoj muz vo firme ktora ma tri pismenka?
@suzi31

babychriss
5. sep 2013

@adri266 že nevie odmietnuť dar 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 ako v podstate je to smutné, ale fest ma to pobavilo. Debilko 😝

bipsy
5. sep 2013

@juliana77 ja si to aj myslim... Podla toho co
@suzi31 pise, ide o falosnu a ohrdnutu zenu, skusala to na neho roznymi sposobmi a ten chlap zrejme predtym nikdy nebol v takej situacii, neodhadol spravne hranicu a zrejme ani sam necakal ako rychlo sa vedia veci otocit na nespravny smer... Ano, jeho vina je v tom, ze celu situaciu neriesil hned od zaciatku a razne, nepredpokladam vsak, ze mal nejaky jasny ciel v podobe milostnych hratok s konkretnou kolegynou, skor nevedel ako sa vymotat z jej siete... Nie sme stroje a nedokazeme vsetci v spravnej chvily hned spravne reagovat.....

maraide
5. sep 2013

@suzi31 takže očividne som sa moc nemýlila...je fajn, že mu veríš a chceš zachrániť vzťah a očividne jemu ide o niečo podobné...Že na tvoju otázku, prečo to urobil, odpovedal "ja neviem?" Typická mužská odpoveď, odpovedalo by tak podľa mňa viac než 85 percent chlapov...Jasné, že sa mu páči jej nadbiehanie a záujem, prípadne flirt - zase to je len chlap, fakt si neviem predstaviť, že existuje muž, ktorému by to nebolo sympatické, resp. by mu to neimponovalo aspoň na 10 percent - chlap sa v takomto prípade nemusí snažiť vôbec, žena sa mu pretŕča sama...už je len na ňom, či jej dokáže odolať a rozhodne sa byť žene verný alebo či sa nechá ňou opantať...
Hej, je roztrasený a rozklepaný, bojí sa, ale aj to je úplne prirodzené, nechce ťa stratiť, bojí sa tvojich reakcií...
Rozhodol sa s tebou o tom rozprávať, neutiekol pred tebou preč, tiež je ochotný ukázať ti ich konverzáciu - ja by som si ju pozrela - bude ho baliť a opantávať, ale myslím si, že z jeho strany nenájdeš nič, čím by ju podporoval, skôr len odmietavé reakcie, pretože má doma ženu, ktorú miluje...🙂 Ak by to tak nebolo a podporoval by ju v tomto konaní aj v mailoch, nebol by ochotný ti ich ukázať, pretože by sa tým jednak sám usvedčil a keby ti ich ukázať odmietol, usvedčil by sa opäť, pretože by si mu neverila, že ju posielal kadeľahšie...

sherynkamalinka
5. sep 2013

ak som spravne pochopila ta zena je dva krat rozvedena...mozno ma to uz ani neprekvapuje...kto si taku na krk uviaze zjavne to coskoro olutuje. Len ked si pomyslim ake zeny mozu pracovat s mojim muzom je mi zle...ozaj som si myslela ze je to hadam len vo filmoch 😒