Manželove "nevinné" kamarátstvo
Ahojte, potrebujem radu, lebo som uz sama zufala a neviem ako sa zachovat...Moj manzel ma v praci dobru kamaratku, teda tak to tvrdi mne.....Su skoro stale spolu, minule som sa dozvedela, ze chodia spolu aj do prace a pisali si na jednej sieti cez mobil, sice nic osobneho, ale aj tak mi to uz pomaly zacina vadit. Nie som ziadna stihacka, ale svojho muza milujem a sem-tam mu aj napisem, ze ho lubim, no skoro nikdy mi neodpise, pride domov a povie mi, ze mal vela roboty, ale ze dakuje za peknu sms. To by som sa nehnevala, ved nie som ziadna pubertiacka, aby mi musel odpisat, ale ake bolo moje prekvapenie, ked som chytila jeho mobil a nasla tam v tu istu dobu spravy od nej a jej na vsetky odpisoval ☹. Bolo mi z toho smutno, spravila som scenu, aj ked som sa potom hanbila, ze som nemusela tak vystartovat, ale on aby bol pokoj, tak si tu siet z mobilu vymazal. No vcera mi to nejako nedalo a znova som mu zobrala mobil, aj ked sa to nema a hanbim sa za to, ale nedalo mi to a tam som nasla od nej sms, ze ci spolu nepojdu na vinko a ten moj jej odpisal, ze to by bol dobry napad...Skoro ma porazilo a znova sme sa pohadali a ked som mu vykricala, ze ci ta baba nevie, ze je zenaty, tak on povedal, ze jej o nic nejde a ze on vie, kde su jeho hranice, podotykam so zvysenym podrazdenym hlasom. ale mi travime spolu malo casu a oni su spolu v robote stale, ona mu rozprava o jej problemoch a on mi skoro ani vobec nevolava, prosto ako keby som ho ani nezaujmala..neviem, som fakt hysterirka a prehanam? Lenze z takychto malickosti byvaju rozvody ☹
@suzi31 super, tak si normalne spis co ti vadi a tak a var pokial mas nacom - neber to tak pragmaticky ako to ja teraz pisem, ako som pisala ja sa citovo neangazujem, vy budete - mozno pri tom dialogu bude aj plac a tak, treba sa nato pripravit - ale urcite to vyuzite na posunutie sa dopredu😉
@suzi31 Mrzí ma, čo prežívaš a chápem, že hľadáš pomoc. Ale obávam sa, že tým, že svoj problém verejne zdieľaš s cudzími ľuďmi, ktorí nepoznajú teba ani tvojho manžela si môžeš uškodiť, skús zvážiť, či ti to pomáha až tak veľmi, že riskuješ, že si toto prečítajú vaši blízki, kolegovia alebo známi. Prípadne tá žena. Napísala si sem také množstvo detailných informácií, časových súvislostí a intímnych detailov, že je ten príbeh veľmi ľahko spoznateľný pre tvoje blízke okolie. Navyše ti tu baby radia také vážne veci a vyslovujú také nemilosrdné súdy nad vami a vaším vzťahom, že ťa to môže ovplyvniť konať a citiť tak, akoby si inak necítila ani nekonala. Vniesť nedôveru do čerstvo narušeného vzťahu, votrieť soľ do čerstvej rany na sebavedomí a viere vo vernosť je veľmi ľahké. Začala si sem písať o zdanlivo bezvýznamnej správe, vtedy ti to možno neprišlo ako riziko a neskôr ťa, predpokladám vývoj udalostí prevalcoval. Možno keby si bola najprv vedela o celej veci toľko čo vieš teraz, nepísala by si sem alebo by si si dala viac pozor na to aby si vynechala detaily, prípadne aby si predýchala a premyslela, čo cítiš. Nechcem povedať, že ti tu baby nepomohli, to určite áno. Len mi prišlo, že niektoré to tu zobrali ako telenovelu alebo ako reality show a pýtajú viac detailov, sú zvedavé ako to dopadne. Pritom ide o tvoj život, lásku, vážne veci... Čo sa týka tvojho problému, radím ti dať tomu čas. Nekonať v emóciách, nechať to vychladnúť. S mužom sa zjavne máte radi, hentá ženská mala zjavne zlé úmysly a manipulovala ho. Zažila som niečo veľmi podobné, bol z toho rozchod, ale nakoniec to dobre dopadlo. Ľudia robia chyby a majú slabé miesta. Držte sa.
to je pravda, prevalcovalo ...
@suzi31 tak ako radia aj niektoré iné dievčatá - uzavri radšej diskusiu, pretože čím viac príspevkov, tým viac budeš z nás zmagorená...🙂 porozprávajte sa a rozhodni sa podľa seba, podľa toho ako to budeš v danom momente cítiť a ako sa ti bude javiť tvoj partner...najlepšie ho poznáš ty, ako reaguje, keď je v pohode a ako keď je neistý...každopádne držím palce, nech to dopadne správne - tak ako má...🙂
@suzi31 tiez si myslim, ze niektore prispievatelky maju jasno, zrejme su jasnovidky, co sa stalo napriek tomu, ze ani netusia o kom je rec... Som rada, ze si dost silna a ich sudy si zbytocne nepripustas! Pokial jeden druheho lubite, vzdy sa da vztah zachranit, napravit, aj dovera sa da nanovo vybudovat.
@suzi31 Len poznamka.. Prisahanie na zivot svojich deti som pocula v pribehoch mnohych zien nevernych manzelov. Ale bola by si prva, kde by sa suloz nepotvrdila. Klamali tak vsetci.
Osobne by som sa nadalej nehrnula do dietata najblizsich x mesiacov.. kym sa situacia uplne nevykristalizuje.
Drz sa a vela stastia.. P.S.: Pripadne zaloz sukromnu diskusiu a vezmi tam len nicky, ktorym doverujes.
No podla mna skor si zaloz sukromnu diskusiu a pozvi si tam koho chces ono v takychto situaciach (ale aj v inych ked clovek riesi rodinne zalezitosti) tak je dobre ak si moze clovek o tom pokecat s niekym mimo osobneho kruhu, ziska isty nadhlad a ak uz nic ine tak sa vyzaluje ... postazuje a ide sa dalej ..
@suzi31 tak uz vies pravdu, ak ti to srdce neda, tak kukni manželovi maily a viac to uz nerozoberaj, lebo fakt o neho prides. Snaz sa byt vyrovnaná a rozumná- si predsa dospelá žena 😉 . Staraj sa viac o seba, venuj sa aj sebe, nesed len doma pri manželovi, vybehni do mesta a pod. s kamoskou na drink, kavu... Sprav mužovi romanticke prekvapko raz za čas príp. romantický víkend... Skrátka daj mu pocítíť, že je pre Teba dolezitý. Temu dieta by som nespominala a s manželom nerozoberala, aspon urcity cas, kedze sa boji, že sa Vam to nepodari .........Aby nemal dovod potom vysedavat pri tejto kolegyni a nestazoval sa jej..... Skuste sa venovat sebe, kuknite spolu svoje starsie foto ( nam to pomaha celkom). Mas jednu velku výhodu pred kolegynou- si uricte mladsia a atraktivnejsia 🙂 😀
@sherynkamalinka @suzi31 presne toto, že dva svety, to ma zarazilo 😖
baby tuto diskusiu moze dat uzamknut asi len zakladatelka..neviem..fakt je to tu ako taka telenovela..aspon co vidim z prispevkov niektorych dam 😒
@kveta *P.S.: Pripadne zaloz sukromnu diskusiu a vezmi tam len nicky, ktorym doverujes.*
T.J. ktore vyhovuju ciemu pohladu na vec? 😎 😎 😎
A este o tych detailoch tu pouzitych. SR ma 5,5 mil obyvatelov, ak je nevernych 70 percent, tak si myslim, ze mozno 10 tisic zien teraz preziva to iste, co Suzi...pochybujem, ze by ta kvetinka z prace jej manzela citala akurat tuto diskusiu...ktovie, ci sa ona prave nestazuje v Sexzoznamke na Pokeci? Alebo na x inych strankach? 😵 😵 😵
nemal sa olizovat so stetkou, nevedel by o tom cely internet ... ja myslim ze dotycna dama ma ine zaujmy ako toto forum ... no ak nie, vsak nech si to precita, ja sa nemam za co hanbit - narozdiel od nej
@suzi31 Nedalo mi to, musela som si prečítať, čo mi uniklo 😅 .Normálne som na teba myslela 😉 .Vieš čo, Suzi, po tom, čo ti povedal /KONEČNE/, by som mu normálne verila. To je obrat, čo?! Aj tak mi z toho vychádza taká divná téza...Vyzerá to tak, že "betónovka" ho fakt systematicky presviedčala, že je pre teba starý, on začal o sebe pochybovať a chvíľu mu lichotil jej záujem, trošku si dokazoval, chlapec, no. Jasné, že ti to mal vyklopiť hneď, ale zrejme zaúradoval strach, že ťa stratí, v skutočnosti si určite takú "rajdu" nechcel vešať na krk.A ešte asi aj hanba. No a ju zas nechcel rovno kopnúť do r..i, aby ti to nevykvákala.Maily by som si určite prečítala, aby teda boli všetky dostupné karty odkryté. Mal by však vedieť, koľko dôvery a lásky si mu týmto poskytla a nabudúce /dúfam, že už žiadne nebude/, ihneď vyklopiť pravdu, pretože doma ho čaká milujúca mladá žienka 🙂 🙂 🙂
@suzi31 ,
vies co ja si tez myslim,ze jednoducho mu lichotil zaujem inej zeny,ale nepocital s tym ,ze ona bude chcet viac. a teraz je hotovy ,lebo si nato prisla a v podstate (relativne ) o nic neslo,len o bozk . ma starch ,ze ta strati,z jeho pohladu pre blbost. chalpi to vnimaju inak ako zeny.
nevim,ja by som tie maily necitala ,naco? nech sa rozhodnes akokolvek,drzim ti palce ,nech to dobre dopadne. inak ako si o tvojom manzelovi pisala,myslim ,ze mu fakt poriadne lepi a toto mu bola dobra priucka,neverim,zeby si este s nejakou inou zenou v buducnosti zacal takeyto kamaratsky vztah.
@marlene
@suzi31 tiez si myslim ze maily necitat. Neviem co by som robila ja...ale ked sa na to divam takto zvonka, hovorim necitat. Kazde jedno pismenko, bodka sa ti moze zdat inak povedane, napisane, iny vyznam tomu budes davat.
Moj bol pred casomu kamarata na par dni v inom state. Posielal mi smsky ako sme zvyknuti, aj ked menej ako ked je v praci napriklad. Rano, cez den, vecer. Isiel si oddychnut a stravit cas s priatelom, nie visiet na telefone, takze som to ako tak chapala 😝 Ale pre nieco som sa nanho nastvala a ked priletel tak som ho sprdla ze mi skoro vobec nepisal, ze mi ani nenapisal ze ma lubi, proste ladova sprcha. Mala som cervene platno pre ocami. Bola som tehotna uz dost blizko terminu a hormony so mnou dost mavali. Takze stacila malickost a vyletela som. On bol v soku ze ved mi pisal ze ma lubi a pisal viac krat a ani jednu moju spravu nenechal bez odpovede. Neskor som si tie smsky nahodou nasla a precitala. A hanbila som sa, lebo to boli normalne mile zamilovane smsky, same lubim ta a chybas mi. Ale v tej chvili som to proste nevnimala, videla som to co som vidiet chcela.
Tiez ked som nahnevana, a citam nieco tak sa mi casto stane ze vnimam text napisany agresivne. Neskor ak sa k tomu vratim sa cudujem ze kde som k tomu prisla. Ze ide o nevinne konstatovanie.
Takze by som to necitala, uz len preto ze mi dviha tlak pomyslenie ze si pisal s niekym s kym sa bozkaval, kazde jedno slovo by som vnimala ako zle a dokazujuce jeho zle umysly. Blbe je ze by to tak vobec nemuselo byt a prave dokaz jeho "neviny" by bol posledna kvapka.
@suzi31 maily urcite necitaj, presne kvoli tomu co napisala @sissmiss skopirujem to este raz, lebo je to velmi vystizne:
Takze by som to necitala, uz len preto ze mi dviha tlak pomyslenie ze si pisal s niekym s kym sa bozkaval, kazde jedno slovo by som vnimala ako zle a dokazujuce jeho zle umysly. Blbe je ze by to tak vobec nemuselo byt a prave dokaz jeho "neviny" by bol posledna kvapka.
@kveta ano, ale ja nenavrhujem uzavriet diskusiu, aby sa nemohla rozpravat napr. s Tebou. Pretoze iny pohlad na vec jej moze pomoct. Moze pouvazovat nad mojim navrhom aj nad Tvojim navrhom a nakoniec si aj tak vyberie, co vyhovuje jej, nie? Tak by to malo byt...A vobec, cudujem sa vam,ze jej to navrhujete, ved ona si diskusiu zalozila a je to na nej. A nechapem ani to, ze preco este diskusiu citate, ak sa vam nepaci, kam to smeruje...prirovnavate to k telenovelu,, preco ju citate vy?
@dovetattoo
@maznacik007
@maraide
@adri266 ona tuto diskusiu nezalozila 😉 pozri uvodny prispevok..takze tak.. 😕 na druhej strane kde som napisala konkretne ja, ze sa mi diskusia nepaci? no nevadi...nemam chut ti tu nieco dokazovat, ci obhajovat sa...ja som teba menovala v nejakom mojom prispevku?? hmm? pekny vecer...
@dovetattoo aha, ja som zabudla, ze to bola klarissa, ospravedlnujem sa verejne vsetkym. Na druhej strane, viem, ze admini MK uprednostnuju , aby sa pokracovalo v uz zalozenej teme, ak je to taka ista ci aspon podobna tema
a nechcela som sa Ta dotknut, len som reagovala na to, ze si komentovala to, ako sa da uzamknut tato tema
nebudem citat maily ... uz teraz mam rozhaseny zaludok, neviem ci by som to zvladla ... isla som na autobus ... on ze ved ja ta odveziem... hovorim nemusis, idem busom, chcem rozmyslat ... on total panika za o com konkretne ... hovorim tak celkovo o vsetkom, ty vezmi psov hore, daj si tam pivo alebo dva, a porozmyslaj aj ty ... ale pekne, aj pusu som mu dala, ze ahoj zajtra ... on uplne rozhodeny
@suzi31 mala by si si vyčistiť hlavu,táto diskusia ti dala do hlavy takých chrobákov,že sa zblázniš,a možeš urobiť fatálne chyby.
@suzi31 tak toto sa mi naozaj od teba páčilo,perfektný prístup,asi sa zľakol,že čo sa deje,ale myslím,že ťa ľúbi,ale je fajn,že si mu dala najavo,nech si tebou nie je až taký istý 😉 ...neviem,či by som tie maily čítala,rozumné by bolo nečítať ich,lebo to bude viac bolieť,ale zvedavosť je niekedy hnusoba...ale asi by bolo lepšie nečítať...ale ja si myslím,že všetko bude medzi vami OK...ľúbite sa,to je očividné,on trochu zakopol,ale hádam sa poučil.. 🙂 a hlavne to potrebuje čas,a bude zas všetko ako má byť,neboj,viem,o čom hovorím..
@adri266 nie ja som len napisala k tomu co tu baby navrhovali, ze nech suzi uzamkne temu..na margo toho... 🙂 ok, nic sa nedeje 😉

@suzi31 drzim ti palce aby toto sklamanie s nim bolo v tvojom zivote to posledne... 🙂