icon

Manželove "nevinné" kamarátstvo

klarisa23
26. aug 2013

Ahojte, potrebujem radu, lebo som uz sama zufala a neviem ako sa zachovat...Moj manzel ma v praci dobru kamaratku, teda tak to tvrdi mne.....Su skoro stale spolu, minule som sa dozvedela, ze chodia spolu aj do prace a pisali si na jednej sieti cez mobil, sice nic osobneho, ale aj tak mi to uz pomaly zacina vadit. Nie som ziadna stihacka, ale svojho muza milujem a sem-tam mu aj napisem, ze ho lubim, no skoro nikdy mi neodpise, pride domov a povie mi, ze mal vela roboty, ale ze dakuje za peknu sms. To by som sa nehnevala, ved nie som ziadna pubertiacka, aby mi musel odpisat, ale ake bolo moje prekvapenie, ked som chytila jeho mobil a nasla tam v tu istu dobu spravy od nej a jej na vsetky odpisoval ☹. Bolo mi z toho smutno, spravila som scenu, aj ked som sa potom hanbila, ze som nemusela tak vystartovat, ale on aby bol pokoj, tak si tu siet z mobilu vymazal. No vcera mi to nejako nedalo a znova som mu zobrala mobil, aj ked sa to nema a hanbim sa za to, ale nedalo mi to a tam som nasla od nej sms, ze ci spolu nepojdu na vinko a ten moj jej odpisal, ze to by bol dobry napad...Skoro ma porazilo a znova sme sa pohadali a ked som mu vykricala, ze ci ta baba nevie, ze je zenaty, tak on povedal, ze jej o nic nejde a ze on vie, kde su jeho hranice, podotykam so zvysenym podrazdenym hlasom. ale mi travime spolu malo casu a oni su spolu v robote stale, ona mu rozprava o jej problemoch a on mi skoro ani vobec nevolava, prosto ako keby som ho ani nezaujmala..neviem, som fakt hysterirka a prehanam? Lenze z takychto malickosti byvaju rozvody ☹

suzi31
5. sep 2013

momentálne mám stavy, že raz som OK, a raz by som mu tu sprostu hlavu najradšej chytila a otrieskala o stenu ...

moonlight1210
5. sep 2013

Vies co suzi? Tvoj chlap o teba stoji. Chce teba. Myslim ze uz stokrat olutoval celu betonarku.
Nerob kraviny. Nechci aby este olutoval aj to ze sa ti priznal.
Nehraj divadielka, nevyslovuj vagne frazy na margo co bude dalej. toto je zivot, nie cervena kniznica.
Bud vies co chces (alebo si v dohladnej dobe urobis jasno), alebo sa nediv ked ti v poslednej polminute zapasu potom sklapnu zuby naprzdno.
Nehovorim, aj on potrebuje istu neistotu aby si zvazil co polozil na druhu misku vah (teba. Zivot s tebou), ale neprepiskni to. Daj si stopku dokedy si potrebujes cistit hlavu a naznacovat s elegantou lahkostou akoby sa nic nedialo, ze si davas od neho distanc (vid svoj podnik s autobusom).
Lebo teda nakoniec zvoli radsej nejaku tretiu, ktora mu poskytne pokojn pristav a nesudenie.
A mozes sa pokrajat. Ak ta aspon potesi, ze ho nedostala betonarka.

V podstate si uvedom ze mas vyhrate prve kolo. A ako s tymto vSledkom nalozis od toho bude zavisiet ako pojde vas vztah dalej. Ci to este niekedy urobi alebo uz je pouceny nadosmrti.

anatalia77
5. sep 2013

@suzi31 nerob nič,čo by si neskor olutovala...

suzi31
5. sep 2013

@anatalia77 nerobím nič ... čo mi iné zostáva, správam sa k nemu naďalej v medziach normy pekne, ak mi to prekypí, idem radšej preč, von. Ani plakať ma nevidel ... bavíme sa o tom na etapy, bez kriku, ani plakať ma nevidel, síce na očiach mi to videl rozhodne. Vidím že ľutuje, aj sa hanbí ako pes, aj sa bojí. Ten autobus bolo to maximum, čo som dokázala. Odvtedy sme si už trikrat volali. Riešim v sebe, pred ním sa maximálne ovládam. Síce neviem dokedy, len v sebe mám také fázy, že raz OK druhý raz ho za to nenávidím.

michalllkkkaaa
5. sep 2013

zažila som a milá kolegynka mi zacala písať mesiac pred porodom. zmenila totiz kancelariu a k tomu mojmu nemala tak blizko...🙂 a pisala mi ako jej chybaju tie ich"stredy" pritom milá nádhera mala frajera o kancelariu vedla od toho mojho. a liezla za nim, ked pravidelne odchadzal 🙂. a neriešila som to..až ked som porodila, spýtala som sa ako to vlastne bolo -vysvetlil...uverila som a "nádheru" som "upratala" tak, že už sa m ineozvala 🙂

michalllkkkaaa
5. sep 2013

podla toho, co hovoril, ona doliezala za mojim drahým a doslova otravovala 🙂 chudák jej priatel...a inak s Vasim muzom to moze byt to, ze mu lichoti, ze sa onho niekto zaujima (pisete , ze s nim travite malo casu). objednajte hotel na pár dní , chodte na výlet, oddychujte, budte bezstarostna, smejte sa s ním🙂 nájdite fotky, ked ste spolu zacinali, otvorte flasu vina, spomínajte 🙂-aj ked chapem ze najradsej by ste zaskrtili cez "sluchátko" kolegynku a potom tym mobilom treskli jeho 🙂 ale to nie, urobte nieco cokolvek ine ako hadanie sa 🙂. mozno ste obaja zabudli, aké je to super byt spolu , pozvite ho do kina 🙂

sissmiss
5. sep 2013

@suzi31 napadlo ma este...maily by som necitala s dodatkom, ze dakujem, ale chcem ti verit, nechcem sa v tom rypat a hladat ako stoparsky pes. Chcem ti verit preto ze si to povedal, nie preto ze ja si to overim.
Tym sa mu da najavo ze v kazdej situacii ma na vyber, moze si vybrat cestne alebo necestne spravanie, ale je sam za to zodpovedny. Nemoze sa nabuduce vyhovarat, ze mal som dlhu vodzku, mohol som, tak som spravil. Bude vediet, ze to ze nie si s nim neznamena ze je bez dozoru, hura.
Drzim palce.

suzi31
5. sep 2013

@sissmiss ďakujem ... on dnes keď skončil robotu a zišiel dolu tak mi povedal že ak sa chcem na to pozrieť má otvorený notbuk ... vtedy sa mi tak nejak obrátil žalúdok a rozhodla som sa že to nechcem vidieť, aj som mu povedala ale pekne že vieš čo, ja to nechcem, asi by som to nezvládla, tak to nechajme tak ...

lvka
5. sep 2013

@suzi31 🙂 ale, vies ako ju muselo hnevat ked jej zrazu dal vediet ze ziadne betonovanie... Uplne najlepsie by bolo keby jej ani nedal vediet a proste neprisiel

suzi31
5. sep 2013

@lvka tak on jej údajne len oznámil že bude doma manželka takže tá sobota sa ruší nech si to zariadi nejak inak lebo od ženy neodíde keď bude mať voľnú sobotu - to sú jeho slová; to jej povedal v práci, potom mu vypisovala ale nereagoval na to ... aspoň tak to tvrdí on. Neviem mám pocit že to može mať ešte dohru, nepovedal mi ako to bude riešiť, jedine čo som sa ho spýtala že či jej povedal že som videla sms-ky a že viem o bozku .... on povedal že nie, nehovoril som jej to, nejdem ťa do toho ťahať ... nechala som to na neho ako to vyrieši, možem len vyčkávať že čo z toho bude ....

kveta
5. sep 2013

@suzi31 No neviem. Neznie mi to ako jasne Nie pre betonarku. Znie to ako: Teraz nie, lebo mam zenu doma.

suzi31
5. sep 2013

@kveta mne takisto. keď som sa spýtala, že tak čo, odloží to o týždeň alebo ?? tak mi na to odpovedal "nepojdem tam vobec. vyriešim to." už som nemala silu opýtať sa že "ako"...

sissmiss
6. sep 2013

@suzi31 podla mna to neznie zle. Teraz jej povedal ze sorry, mne je moja zena prednejsia. A kedze uz vies to cim ho vydierala, tak ho nema ako vydierat. Takze ked sa ho ochechula spyta ze co to betonovanie, moze jej kludne povedat ze najdi si na to ineho debila.

stella231
6. sep 2013

🙂 chod na vinko aj ty s nejakym starym znamym 🙂 budete si kvit ....

bipsy
6. sep 2013

@suzi31 hm, castokrat muzi vedia robit ramena a su hrdinovia, kym netreba riesit neprijemne veci... Predpokladam, ze sa bude snazit nechat to "nejako" vysumiet... Mozno by bolo fajn, sustredit sa chvilku iba na seba, porozmyslaj, po com si v poslednej dobe tuzila a nebol na to cas ci peniazky, dopraj si trosku, prides na nove myslienky postupne... Napriklad, pokial obaja budete citit, ze by vam nejaky romanticky vikend urobil dobre, tak do toho, ale hlavne to nerobit nasilu, akoze na stmelenie vztahu...
Druha vec je, nerobit zbytocne provokacie ako tu padaju obcas rady, ist s kamosom na vinko a vyvolavat ziarlivost v podstate umelo u partnera, to by molo byt uplne kontraproduktivne a mohli by ste sa nakoniec dostat do kolotoca, kto z koho... To prenechame pubertakom na ihrisku.... 😉

froschka
6. sep 2013

kocky kocky niektore ste veru velmi trpezlive, ja patrim skor k takym "furiam" lebo ja by som dala drahemu jednoznacne ultimatum. Pokial by si nasiel kolegynku z prace tak dovidenia, bud zmeni pracu alebo rodinu, alebo sa postara aby dotycna uz v jeho blizkosti nerobila - nebola! toto nie je hranie na macku a mys... proste ak zena miluje svoju rodinu a manzela tak treba konat a vo svoj prospech, nie este prihliadat na manzela...
zivot je svina, aj doba je svina...vsade kde si otvoride dennu tlac alebo internetove noviny sa na vas usmievaju cecky a podobne nahotinky....muzi maju vygumovany mozog, a akonahle maju doma menej sexu alebo rodinne problemi utekaju sa tulit k inej ☹ smutne strasne smutne, ja neviem co by som robila v skutocnosti keby sa mi cosi podobne stalo ale urcite by som nedovolila aby mnou este manzel manipuloval a aby sme nemali jasno v tom co bude teraz z " rozrobenou frajerkou "

drzim palce babenky aby ste to utiahli, ci uz date sancu alebo nie, kazda si vazime nieco ine, niekto viacej seba, niekto viacej manzela...

eeerika.h
6. sep 2013

Suzi31 ale Kveta má pravdu. Nechápem tvojho manžela po toľkých nepríjemnostiach, rozhovoroch a vysvetľovaniach, ktoré ste spolu absolvovali ešte stále nemá odvahu na to, aby jej otvorene povedal ako sa veci majú?
Veď je dospelý a na otvorené ponuky má otvorene reagovať. Tá "osoba" mu ponúka lásku, vzťah a "činnosti" s tým súvisiace, napriek tomu, že vie, že má manželku. A on len povie, že dnes nie, lebo má doma ženu? To znamená, že v práci a na služobkách jej poskytne prípadnú "službičku"? Asi by potreboval skutočne dáku príučku od života. Kto chce sedieť na dvoch stoličkách, obyčajne sa skôr, či neskôr ocitá na zemi. Asi by som chcela, aby sa zachoval ako chlap ako predo mňou - tak aj pred ňou. Chcela by som byť pri tom keď jej oznámi, aby ho už nikdy viac nekontaktovala a neobťažovala , lebo on miluje svoju ženu. A ak to nepochopí, že to bude riešiť aj u zamestnávateľa. Suzi želám ti veľa lásky a šťastia - verím, že sa všetko vyrieši tak, aby to bolo správne aj s ohľadom do budúcnosti. Tvojmu mužovi zasa múdrosť, rozhodnosť a pevnú vôľu. 😉

juliana77
6. sep 2013

@froschka Žena tak ty si to vychytala. Mne to tiež nejak nesedí, povedz mu to kľudne, neponižuj sa, nehysterči, nebuď ako puberťáčka. Ja??? On ma neponížil, keď sa niekde olizoval a správal ako puberťák?

sissmiss
6. sep 2013

@juliana77 ale to je o nom co on spravil, nie o nej... Zena nie je zodpovedna za svojho muza. Ak on nenaberie pocit zodpovednosti, ...ma svoj vek, vyrastal a zil v komunizme, nie je nauceny byt zodpovedny za to co robi... tak co ho ona bude drzat za ruku do konca zivota? A na sluzobku s nim. Lebo on je nesvojpravny. Mame slobodnu volu. Ak chce, moze od suzi odist, moze sa rovno nastahovat k tej betonarke a adoptuju si dve deti. Ak sa tak rozhodne on a ona bude suhlasit, tak kludne. Kazdy robi v zivote chyby, preslapy, omyly. A kazdy sme nejaky, ja by som tiez asi nevedela byt kludna, dorazila by som ho. Ale teoreticky je urcite dobry ten sposob byt kludna. Pretoze ten druhy nam nepatri. Ano, mame strach ze prideme o lasku, o to co sme do vztahu dali. Zrada milovaneho je ako smrt. Ale aj napriek tomu obrovskemu strachu ktory mame, ze prideme o to co lubime, sa neda toho druheho vlastnit.
Kazdopadne, ak je pravda ze ten muz len bol pobozkany a povedal nie, tak v takej situacii sa moze ocitnut kazda z nas, aj ta ktora by ho zavesila do prievanu za cosi. Ak by som pila alkohol a bola v spolocnosti pritazliveho sympatickeho muza pripita a spomalena a on by mi lichotil, po dobe kedy mam pocit ze ten moj doma chce len dieta, nie mna....a nahol by sa a pobozkal...aj alkohol by spomalil moje odtiahnutie a urcite aj sok by spomalil....a odrazu pocit ze do frasa je to prijemne...a zrazu kontrolka, pozor, toto neni moj muz, toto je to co sa nerobi. A odtiahnem sa a prcham. Som vinna za to ze som pila ak viem ze by som nemala lebo stracam zabrany. Ale nemozem byt vinna za to ze mi bol niekto prijemny a ze mi lichotili komplimenty

adkoalauri
6. sep 2013

@eeerika.h ja by som jej to ani nepovedal(na jeho mieste), že mm-ka vie o tom bozku a telefonátoch. Tým pádom teraz ona kypí, nechápe, prečo on jej neodpovedá 😀 Nech ju to len zožiera. Doteraz ho mala s čím vydierať - podľa mňa si myslela, že keď nebude tak ako ja chcem, aj ja môžem oznámiť tvojej žene, čo bolo medzi nami. Pomaly jej to dôjde. Suzi31 bude dostávať od nej tituly, nato sa môže pripraviť, ale samozrejme ju to nemá čo zaujímať a jej muž bude najhorší kolega na svete 😉 U nás to bolo veľmi podobné, s tým rozdielom, že bozk nebol, ale denno denne boli telefonáty, typu ktorým vlakom pôjdeš do roboty, ktorým vlakom pôjdeš domov, keď manžel povedal, že si neželá, aby mu mladá slečna vyvolávala, tak začala volať z kamarátovho mobilu a ja som častokrát stála pri manželovi a videla som na ňom, že nevie mi vysvetliť celú situáciu, aj on bol z toho hotový. Dostal sa do takého kolotoču, nevedel absolútne čo má robiť, nechápal to celé. ..Ja som plakala, vyhrážala sa rozchodom, potom mi raz vysvetlil, že ak mu neverím, že nič nie je medzi nimi, on nevie čo sa deje s tou babou, on ju poriadne ani nepozná, tak sa radšej rozíďme napriek tomu, že ma nesmierne má rád ... vtedy som si povedala, že kašlem na to, nech sa to vyrieši ako to chce on. (Ona ho zlanárila medzitým do svojej roboty).Manžel mi stále tvrdil (dodnes je to tak), že on jej v živote nedal svoje telefónne číslo. On poslal svoj životopis do firmy a ona ako skvelá sekretárka si odtiaľ vypísala jeho tel. číslo a tak sa to celé začalo... Manžel sa aj dostal do tej firmy - vtedy ešte boli tie telefonáty a jeden deň som jej zavolala- na firemné číslo, predstavila som sa a ona hneď vedela o kom je reč... Riaditeľ tam nebol, tak som mohla nechať odkaz u nej. Môj odkaz znel nasledovne: Chcela by som sa spýtať pána riaditeľa, či jej sekretárky majú také právomoci, aby vyberali tel. čísla uchádzačov o zamestnanie a potom im vyvolávali, otravovali a stretávali sa so zadanými mužmi... ak sa odkaz neodovzdá, rada sa ešte ozvem. Manžel o ničom nevedel-ona to v robote predýchavala, došiel domov a ja som mu to všetko povedala s tým, že ak mi doteraz klamal, nech nato doplatí aj on!!! Začal byť tým najhorším zamestnancom vo firme, ona mu vykričala, že ako ľutuje, že ho tam dotlačila, akú chorú ženu má doma, dostala som tituly atď. Vtedy jej vysvetlil, že nemala robiť to, čo robila...Po pol roku manžel zmenil zamestnanie-aj vďaka nej- a odvtedy je najlepší manžel, otec, priateľ... na celom svete. A mohli sme sa kvôli jednej k..rozísť. Po rokoch som sa dozvedela, že po firemných akciách ostávala v Ba, tam sa stretávala so zadanými mužmi, kým ju doma čakal jej priateľ. Takže tak....

ssiisskkaa
6. sep 2013

@suzi31 ak som správne pochopila priznal bozk? neviem sa tu zorientovať ked som tu dlhšie nebola 😀 Ja by som mu verila.... Ak by aj spal tak ti to nepovedal pretože chce byť s tebou a škre ho to.... je to síce malá utecha ale ver tomu že su ludia čo len zakopnu.... tiež tu bol názor že spolu určite spali.... nemuseli..... Poznám chlapa ktorý mal doma so ženuškou také menšie peklo.... už sa v podstate ani nelubili a viem o pár ženách ktoré už už mal na tanieri a cukol lebo je ženatý a ked už to má robiť tak s niekym koho miluje....

Keď to tu všetko čítam je mi z toho mierne na grc..... kedysi som verila vo vernosť.... teraz kam sa pohnem je podvod, klamstvo.... a kolko krát si aj ten najčestnejší človek povie že jemu sa to nemôže stať a odsudzuje ku....nie sa a ani nevie ako a sám do toho môže spadnúť 😒 v takýchto chvílach si vždy poviem že by som radšej bola dieťaťom... to malé dievčatko čo nemusí riešiť takéto vážne a bolave veci. suzi držím ti päste....

adri266
6. sep 2013

@sissmiss pozor, on nebol pobozkany, on sa na bozkani podielal. A neodtiahol sa. TAkze tak. A nadalej s nou udrziaval kontakt. TAkze az take nevinne to nie je. Ano, kazdy robime chybu, ale podla mna je chiba toto😝 , a nie olizovani si mandli s inym clovekom, alebo nebodaj aj ina vymena telesnych tekutin 🙄 🙄 🙄
@ssiisskkaa nuz, ja by som mala nechcela byt, pretoze nase deti to budu mat este horsie. Uz teraz mate takeho Kollara, ktory ma milenky tu a tam, a jeho zenuska si radsej dava plastiku za plastikou, alebo v nedavnej minulosti Svajda a ta jeho krasavica z Markizy 🙄 A berie sa to ako normalna vec, uz sa to neodcudzuje...takze ktovie,ake to bude o takych 20 rokov 😔
@sissmiss 😀 😀 😀 takze ak to bude dobre v posteli, tiez nie som za to vinna???

moonlight1210
6. sep 2013

skuste si predstavit, ze vam muz povie: tento vikend nie, milenka ma volno, budem s nou.
ako by ste si to interpretovali?
a) napadlo by vas vobec, ze to znamena nadej, ze este medzi vami nic nekonci? ze tym dava najavo, ze chce vas, len akuratne nemoze, lebo musi byt s milenkou?
b) alebo by ste trpeli/besnili do nepricetnosti/zufali/plakali/videli totalny koniec manzelstva/planovali rozvod?

tipujem b)

a preto, hoci sa nevyjadril svojej kvazi milenke-betonarke uplne rozhodne a neodvratne, verim, ze ju sprava "nepridem, zena je doma, chcem byt s nou" poriadne bodla do chrbta.
on ktory si s nou tak rozumel, ktory ju bozkal - ten dava prednost zene?
myslim, ze si vobec nerobi nadeje: vsak to len preto, ze je ona doma, preto nepride, nevadi, buduci vikend bude zase cely moj.
myslim, ze sa vobec neutesuje myslienkami, ze to robi preto, lebo hoci manzelke kadeco popriznaval, to sa ju iba snazil zaslepit, aby ju ucicikal a stale chce ich sladke tajomstvo udrzat v tajnosti a ledva zena paty vytiahne, on pobezi do jej narucia.
skor je nastvana a sklamana. lebo jej nadejny milenec (a mozno v jej predstavach uz buduci partner) dal pred nou prednost manzelke. a to boli. ego je ego. ci milenkine, ci manzelkine.

viem, ze nikto milenky nema rad. ale ked sa pokusite vzit do ich koze, uvedomite si, ze casto dostavaju od toho chlapa rovnake neprijemne "facky" ako manzelky. spociatku ich toleruju, lebo vsak je zenaty. no cim viac vztah trva, cim viac maju pocit, ze je to medzi nimi vazne (on to tak nemusi brat, ona si to mysli), tym viac potom jeho prednost rodine boli ako zrada.

takze nemyslim, ze jeho vahave ukoncovanie "vztahu" s betonarkou namiesto chirurgickeho rezu je symbolom, ze on s nou nieco este chce mat. ze to nechce ukoncit. a je tak poctivy, alebo blby, ze to dava najavo svojej zene (a na druhej strane sa trasie ako ratlik v prievane, ze kvoli aferke s betonarkou strati manzelku - to si nejak odporuje).

ale pripustam, ze betonarka este moze mat nieco, cim ho drzi v sachu. kazdopadne, tym ze on dava najavo vahanie, myslim, ze ho tym drzi v sachu uz len nasilu. nerobi to z lasky k nej.

juliana77
7. sep 2013

@sissmiss Píšeš, že "žena nie je zodpovedná za svojho muža", samozrejme že nie, ale žena aj muž a to každý sám za seba by mali byť zodpovedný za svoj vzťah a svoje manželstvo.

Píšeš "vyrastal v komunizme, nie je naučený byť zodpovedný", no neviem odkiaľ to máš, ale už len to že musel ísť každý do práce a mal povinnosti a bolo ich spústu, lebo boli gratis, tak zabraňovalo mužom vysedávať na PC a okukovať úplne chorú predstavu o živote.

Píšeš "máme slobodnú vôľu, ak chce môže od suzi odísť", samozrejme je to pravda, ale keby sme s takýmito víziami vstupovali do vzťahu a do manželstva, tak to by nebola žiadna výhra. Začnem žiť s mužom s pocitom, že kedykoľvek môže odo mňa kedykoľvek odísť, lebo máme slobodnú vôľu.

Nie raz sa tu preberalo manželstvo a voľný vzťah, ktorý podľa mňa funguje na niakej zotrvačnosti, ale to manželstvo pred svedkami a zapečatené papierom, je svedectvom, že tak nejak sa tej slobodnej vôle vzdávame a aj toho odchodu kedykoľvek sa nám zachce, pretože dobrovoľne súhlasíme, že v dobrom aj v zlom, v chorobe aj zdraví s dotyčným človekom zostaneme.

A mne ked sa niečo nebude na manželovi páčiť nebudem hned utekať olizovať tapety so svalnáčmi, lebo na služobke boli vylepené na stenách, pretože môj manžel ked zajtra zostane po niakom úraze na vozíku, tak pri nom zostanem a nemám potrebu si ani hľadať iný jazyk.

Píšeš, že ak je človek v prítmi a pripitý a má spomalené reakcie a nestihne sa odtiahnuť, to je pravda , niekedy je taký spomalený že sa odtiahne až po akte, tak potom v takom prípade nebudem na služobke chľastať a riskovať, že ma v mojom stave zvrtne niaky okoloidúci japonec, lebo som bola spomalená, a nebudem chľastať v spoločnosti kolegyni rajdy, lebo ten za komunizmu vyrastený chlap je síce nezodpovedný, ale určite nie slepý.

A dnešný pohľad na benevolentnosť vo vzťahoch je trochu zvrátená.

adkoalauri
7. sep 2013

@adri266 vieš, ja si myslím, že udržiaval kontakt aj preto, lebo ona ho vydierala. Ona je jedným slovom suka- pardon- a ona ho chcela získať. A keď sa nad tým zamyslíme: má už odrastené deti, je slobodný z tohto hľadiska, finančne zabezpečený, ona potrebuje pomoc, dobre vyzerá, ona tiež potrebuje pohladenie, pracovali by spolu- mala by ho pod kontrolou, s novou manželkou nemá deti, takže deti by neodobrala od otca.... atď. Nebol by to ideálny muž pre ňu? Samozrejme z jej hľadiska. Ona ho držala v šachu a chcela ho získať za každých okolností. No ja som presvedčená, že on
@suzi31 veľmi ľúbi...

kveta
7. sep 2013

No neviem. Nevidim ziadny naznak vydierania z jej strany. Je to len nasa teoria.

kykka
7. sep 2013

@klarisa23 Ja by som sa k nemu zacala chovat chladne a paradoxne vyhybat sa mu. Zacal by byt z toho sam zmateny a sam by ta zacal vyhladavat. Tym, ze mu vypisujes sms, ze ho lubis a davas mu to stale najavo, alebo sa s nim hadas so ziarlivostnym podtonom, mozes vytvarat dusnu atmosferu a on este viac bude tiahnut k tej sliepke. Paradoxne mu nechaj priestor, nech si robi co chce a ty sa mu zacni naschval odsudzovat - to znamena, ked budete mat pre seba konecne trosku casu, tak prave v tej chvili zober dieta a chodte von - nechajte ho sameho (prepac za vyraz - vyser sa mu na hlavu-doslova), alebo ak ti nahodou raz zavola, tak nedvihaj telefonaty, neodpisuj na sms. Urcite dokazes byt chytrou zenskou a najdes sposob, ako mu dat najovo, ze cim viac ta on bude odsuvat na druhu kolaj, tym viac sa mu odsudzis a on o teba pride. Ukaz mu, ze dokazes zit aj bez neho, aj ked to bude tazke zahrat, ale tymto mu zase otvoris oci. Muzi maju radi zeny, ktore musia dobijat a nie take, ktore sa im nukaju same od seba na striebornom podnose. Tvoj muz je na ceste k poriadnej nevere, lebo si je isty svojim rodinnym pozadim. Vacsinou su neverni ti, ktori su si isti svojou manzelkou a preto sa pri nej nudia. Kazdy chlap by mal mat zakodovane v hlave, ze ked svoju zenu podvedie, tak o nu pride, preto musia struhat dobrotu cely zivot. Neboj sa, ak by sa dostal do situacie, kde by si mal vybrat medzi tebou a tou sukou, tak si vyberie teba. Ale on si je tebou bohuzial velmi isty, tak ma teraz zelenu a robi si co chce. Najdi chytry sposob, ako mu klepnut po nose. Za tou jeho "priatelkou" by som urcite nesla. Este by mi nestala za to nejaka uboha sliepka, ktora nema naviac ako len balit zenatych, aby som sa isla ku nej ponizovat a ukazovat jej moje ziarlivostne sceny. Tu v tomto pripade je vinny tvoj muz, lebo on je zenaty a ona je slobodna a skusa ho - ona si moze robit co chce. On by mal byt ten, co jej ma povedat, dost - som zenaty. Je to jeho zodpovednost a jeho chyba... Proste len vytvor pocit, ze ta straca a on hned vytriezve z toho sna...

maria1989
7. sep 2013

@adkoalauri to je ako z filmu osudová príťažlivosť, až na to, že na začiatku s ňou nespal 🙂 práve som to včera pozerala, a keď som si predstavila, aká je zamilovaná žena posadnutá... no otras 😉

veronika33
7. sep 2013

@sissmiss
@juliana77 komunizmus padol, keď mal 24 rokov, takže polku svojho života už v komunizme nežil .... za svoje činy je zodpovedný každý v akejkoľvek dobe, nemyslím, že komunizmus má s týmto niečo do činenia.
(v žiadnom prípade som týmto príspevkom nechcela nijako komunizmus obhajovať)

adri266
7. sep 2013

@moonlight1210 ok, ale co ak ona uz mala x pokusov, ako ho k sebe zlakat /pod si pozriet moju zbierku motylov, a on povedal, nie, alebo pod na kavu, on povedal, nie, a az to betonovanie zabralo.../a ona stale nestratila a nestraca nadej, ze raz ho predsa len k sebe dotiahne? A ze staci, ze raz sa s nou vyspi a ona bude na koni, lebo mozno sama sposobi krach manzelstva? Ved aj tu som citala pribehy, ze zazvoni zvoncek a za dvermi milenka s babom a prisla manzelky vsetko porozpravat...samozrejme, s jednym ucelom, kedze on sa zatial nerozhybal...lebo toto nie je projekt na jednorazovku, v tom pripade by mu uz dala daaaaaaaaaaaavno pokoj, jej ide o viac, zlakat ho k sebe natrvalo. Samozrejme, vsetko je len spekulacia z mojej strany...
@juliana77 svata pravda...toto by si mali vsetci povinne pri sobasi precitat a az potom sa rozhodnut, ci idu do monogamneho manzelstva...
@adkoalauri to je pravda, ale aj ked ju lubi celym svojim srdcom, ani to mu nezabrani mat bocak 😖 A ako tu citam prispevky niektorych zien, tak uz netvrdim, ze *muzi su taki*, ale teraz uz tvrdim, ze *ludia su taki*, ze dokazu mat super partnera a napriek tomu nie je pre nich problem sa vyspat s niekym, bozkavat, vsak to je len jeden omyl, chyba,nesudte ma... 😔 😔 😔
@kveta to je asi tym , ze chceme Suzi mozno neumyselne presvedcit, ze to cele nie je chyba jej manzela, ale zamer tej krasavice...lahsie sa to potom odpusta, ked povie, ze to nie je moja chyba, ona ma k tomu prinutila...

Inak, dnes som citala citat a poriadne si ho , zeny, zapamatajte, pre buducnost:
Victor Hugo: Dobra zena muza inspiruje, vtipna ho zaujme, krasna ho okuzli, ale iba SUCITNA ho dostane.

Ak bola jeho butlavou vrbou, tak ho dostala...my mozeme byt super manzelky, ale nikdy ho tak nevypocujeme, ako nejaka ina zenska, pretoze my jeho problemy pozname, vieme, ze si za ne moze vacsinou sam, ze my sa ideme potrhat v praci, v domacnosti, okolo deti a jeho problemy sa nam, zenam, zdaju malicherne...ale taka butlava vrba si ho rada vypocuje, posilni mu ego, ponadavaju spolocne na manzelku, a pomaly to ide....