Manželove "nevinné" kamarátstvo
Ahojte, potrebujem radu, lebo som uz sama zufala a neviem ako sa zachovat...Moj manzel ma v praci dobru kamaratku, teda tak to tvrdi mne.....Su skoro stale spolu, minule som sa dozvedela, ze chodia spolu aj do prace a pisali si na jednej sieti cez mobil, sice nic osobneho, ale aj tak mi to uz pomaly zacina vadit. Nie som ziadna stihacka, ale svojho muza milujem a sem-tam mu aj napisem, ze ho lubim, no skoro nikdy mi neodpise, pride domov a povie mi, ze mal vela roboty, ale ze dakuje za peknu sms. To by som sa nehnevala, ved nie som ziadna pubertiacka, aby mi musel odpisat, ale ake bolo moje prekvapenie, ked som chytila jeho mobil a nasla tam v tu istu dobu spravy od nej a jej na vsetky odpisoval ☹. Bolo mi z toho smutno, spravila som scenu, aj ked som sa potom hanbila, ze som nemusela tak vystartovat, ale on aby bol pokoj, tak si tu siet z mobilu vymazal. No vcera mi to nejako nedalo a znova som mu zobrala mobil, aj ked sa to nema a hanbim sa za to, ale nedalo mi to a tam som nasla od nej sms, ze ci spolu nepojdu na vinko a ten moj jej odpisal, ze to by bol dobry napad...Skoro ma porazilo a znova sme sa pohadali a ked som mu vykricala, ze ci ta baba nevie, ze je zenaty, tak on povedal, ze jej o nic nejde a ze on vie, kde su jeho hranice, podotykam so zvysenym podrazdenym hlasom. ale mi travime spolu malo casu a oni su spolu v robote stale, ona mu rozprava o jej problemoch a on mi skoro ani vobec nevolava, prosto ako keby som ho ani nezaujmala..neviem, som fakt hysterirka a prehanam? Lenze z takychto malickosti byvaju rozvody ☹
@original5 no musim si vstupit do svedomia 😀 a co mam robit ked niekam ideme a zabudnem sa namalovat a chlap mi povie ze na co ze som krajsia bez make upu? ci to len tak driista? 😀
No inak baby s tym upravenym zovnajskom to ma cosi do seba, nemusi to byt hned nieco extra sexi, ja som uz vyhodila vsetky teplaky, ani na zahrade ich nenosim, radsej pekne nohavice, suknicka, tricko s trosku hlbsim vystrihom, decentny make up, upravene vlasy a usmev na tvari....
@sherynkamalinka jasne ze drista, lebo pokial sa nemalujes nejako extra vyrazne, ci nevhodne zvolenymi sminkami, tak kvalitny make up ci puder, riasenka a lesk na pery si muz v podstate ani nevsimne a efekt to ma poriadny, v neposlednom rade pokial sa zena citi pekna a upravena posiluje sa aj jej sebavedomie a je pre svoje okolie este atraktivnejsia.
dovolte,aby som prispela....ináč sledujem túto tému od začiatkku a aktérkam velmi fandím 😉 ...@bipsy...môj drahý je asi potom výnimočnosť sama o sebe 😀, chodím každý deň do práce okrem víkendu ,tzn. každý prac.deň sa aj nalíčim...nič extra,ale tak prirodzene, občas viac zvýrazním moje modré okále 😅, noooo a môj drahý, nieže by bol celý happy,že som "vymachlená", práve naopak......šomre na mňa ešte aj vtedy, ked si na tvár natriem obyčajný krém a na pery dám balzam..." čo to máš zase na ksichte? no,teraz sa nebudeme bozkávať 2 mesiace..." a ja mu to samozrejme "odobrím" a potom kuká na mňa ako puk, že mne by vôbec nevadilo,keby sme sa naozaj tie dva mesiace nebozkávali 😀 ....čo sa týka oblečenia, je mu úplne jedno,čo mám na sebe...on sa totižto snaží vždy všetko zo mňa strhnúť 😀
@bipsy vid môj predchádzajúci príspevok 😀
@mimka11111 tak prepac, ked mu skutocne vadi aj obycajny krem, dufam, ze ani on nepouziva nic take ako pena na holenie a ziletky a nechava ozaj vsetko na prirodu 😉
@bipsy tak to zase nie, samozrejme, po holení používa všetko možné......len krém na tvár nie 😀
@mimka11111
@bipsy nie je na tom nic cudne, aj mojmu vadi ked mam nieco na tvari, teda krem alebo ruz mu vadia...teda myslim cerstvo natrete...vtedy ked ma nahodne pohladka len prekruti ocami a uz si utiera ruku 😀 niekedy ked mam ruz mi urobi to ze da mi pusu na pery a potom mi ju capne na celo a ja mam odtlacok ruzu priamo tam... on nepouciva ani penu na holenie ani krem, akurat ked sa oholi strojcekom da si vodu po holeni, a plet ma jak detska prdel...nespravodlivost...
zavolaj jej ty !! že aj ty rada spoznáš jej priatela, keď ona tak dobre pozná tvojho muža... neboj ako sa ľakne a muž aj keď bude vystrájať , ho to prejde a sa zobudí... ona sa lakne či si bude len tak ohrozovať priateľa. Ja by som sa sním nehrala, vstav to na jednu kartu a budeš vedieť na čom si,,, tvoja intuícia ti to rýchlo napovie. 🙂 ako sa ja poznám , ja by som mu zbalila kufre a poslal k nej, keď chce s ním tak moc byť, tak nech sa nenúti chodiť domov. Ver tom ako by sa muž zobudil a hlavne by nikdy na to nezabudol.
blizi sa ten vikend... dufam, ze si v pohodkeeee
@klarisa23
@balada6 veru ten víkend je tu, teda presnejšie už od včera, lebo išiel už v piatok ráno; tak, myslela som si že to bude horšie ale mám nejaký divný pokoj v sebe (dúfam že to nie je náznak niečoho zlého) no čakala som horšie, nakoniec ten chalan kolega ani nešiel pretože chytil nejakú chrípku, takže išiel moj muž a dve ženy, jedna z nich je nešťastne zalubena ... 😠 prebiehalo to včera ok, ozyval sa mi a aj večer sme si písali, nebol nikde len na večeri potom už na izbe a písali sme si kým som nešla spať a hádam to bude tak aj dnes teraz by mali niekedy končiť a zajtra doobedu už príde domov, je tu chlapec prišiel včera večer, takže nie som sama. No moje plány že niekam pojdem som nezrealizovala, zostala som doma ale napriek tomu to zvládame celkom fajn. už bude dobre keď bude nedeľa a bude to za nami, ešte nejako prežiť tento večer
PS. pýtala som sa tak opatrne že či boli nejaké pokusy tak mi povedal že zatiaľ nie ale že sa správa voči nej dostatočne chladne on to nazval že "profesionálne" tak že ani nečaká že sa o niečo bude snažiť lebo údajne odkedy sme to my doma riešili a potom následne on s ňou v práci tak chodila ako zmoknutý pes ale neverím jej a dnes večer bude mať poslednú šancu pred odchodom, tak som veľmi zvedavá
@klarisa23 noooo zvladla, aj keď bola hustá, lebo išiel na večeru a potom aj zostal s nejakými kolegami tam v bare, tak som mu nechcela robiť akože scény ani policajta ani nástojiť aby sa najedol a odchod na izbu, nič také ani som to dokonca nespomenula aj ke´d ma išlo poraziť, ale niečo po 11-tej večer už mi volal z izby a nepil veľa tak ako slubil takže som z neho mala celkom radosť ... v nedeľu poobede prišiel, tak som spravila taký obed že len kukal či niečo oslavujeme (potrebovala som sa niekde vybúriť 😎 ) a potom sa už k slovu veľmi nedostal lebo nestihol mal inú prácu ... 😀 😀 naschvál som sa nepýtala aj keď mi išlo bok vyvaliť ako sa hovorí; proste som sa tešila že ho mám pri sebe nechcela som to kaziť ale potom postupne sa rozhovoril on sám, že teda aj ke´d síce on bol šofér a aj ich rozviezol domov v nedeľu tak ju vyhodil ako prvú naschvál, a až potom tú druhú kolegyňu aj keď kvôli tomu robil obchádzku a tak ako som predpokladala, tú sobotu robila pokus spýtala sa ho cez večeru že či sa neporozprávajú alebo niečo nevypijú 😠 že ona nechce byť jeho nepriateľ a ona to tak nemyslela (neviem čo konkrétne) a podobné kecy... na čo jej povedal že on predsa nie je jej nepriateľ takže nikde nie je problém a zdvorilo ju poslal do p-čka že sorry mám tu kolegov z mesta XY chcel by som s nimi niečo prebrať ... a dorazil ju ten odvoz ona dúfala že pojde ju odviezť ako poslednú a mohla mať možnosť to ešte v aute preberať keby boli sami ale prepočítala sa, a bola z toho hooodne vedľa seba vraj ani nepozdravila ke´d vystupovala 😀 a počas cesty sme mali aj telefonát teda volal mi že už "budem za hodinku doma láska" 😀 😎 tak dúfam že jej to zarezonovalo v tej odfarbenej hlavičke 😅 jeho mám určite celého pri sebe to cítim a aj to že ho hodne mrzelo čo sa dialo a všimla som si že keď to nespomínam skôr či neskôr mi povie veci on sám (aj keď ma to teda stojí nemálo síl) a už sa začínam aj jej menej obávať síce neviem, koľko jej bude trvať kým sa z tej svojej "veľkej lásky" voči mojmu mužovi vylieči 😠 ale myslím že rozhodujúcim prvkom je tu aj tak on ... zatiaľ bolo dobre, prežili sme víkend a bolo dobre aj cez týždeň, včera večer už keď sme ležali v posteli pred spaním ma len tak hladkal po vlasoch a celkovo je moc fajn ... modlím sa aby to vydržalo a išlo to ´dalej tak ako aj doteraz a ona ak má kus hrdosti bude ho obchádzať na 5 metrov ... nech si tam obháňa slobodných alebo rozvedených ale nie ženatého čo si o mne asi myslela že budem ľahká konkurencia 😠
@suzi31 juuuuuj, z tohto by bol romantický film jak vyšitý 😀 krásne 😉
@lydkab nie kazdemu sa dari pocat na prvy sup
@mimka11111
@womankc
@victory1 ďakujem vám veľmi pekne 😉 veľmi dúfam a modlím sa hlavne verím mojej láske a ešte keby sa podarilo dieťatko ... no treba dúfať že aj to raz príde 🙂
@klarisa23 No neverííím, tak ak medzi nimi ešte nič nieje, a ak s tým neprestane,v blízkej budúcnosti medzi nimi určite bude-ja ti poviem ako to vidí on má kamošku,s ktorou sa cíti fajn(keď sú spolu tak často ako si napísala a chodia kade-tade) zatiaľ čo ty sa meníš na hysterku( a každá žena by to na tvojom mieste urobila aj ja osobne a keď si on myslí že nie tak je tupýýýý) možno sa ti toto bude čítať ťažko,ale píšem ti to len pre tvoje dobro- ak to neprestane,je dosť možné že sa zaľúbi-ak sa to už nestalo.Daj mu na výber. No prepáč,ale keď chlap netrávi čas s manželkou,ale s kolegiňou z práce a ešte tie esemesky-a ak nemáte deti-o to lepšie aj pre teba-vieš si predstaviť žeby si sedela doma,starla sa o dieťa,domácnosť,variť.... a on zatial beha za kolegiňou? alebo sa tiež s niekým stretávaj kamarátsky aspoň to hraj-či v ňom neprebudíš žiarlivosť a možno si uvedomí o čo pricháda.

@adri266
@maria1989
Nehovoril som nic o tom, aby zena robila chlapovi sluzky, ani ze to hned musi byt nieco eroticke a ze skoncite v posteli. Ja som len vravel, ze to vacsina chlapov oceni a viac sa budu tesit domov.
Rad si po prichode z roboty vypijem kavicku s krasnou opravenou zenou. Potom ovela radsej umyjem riady, povysavam byt..., ako ked ma "rozgajdana" zena ani len nepozdravy a hned mi vynada, ze 30 minut meskam...